Gość: martucha Re: powiedzonka IP: *.chello.pl 31.08.02, 20:50 bystry jak woda w klozecie rozgarniety jak kupa lisci pierdziu mierdziu pizdzi glizdzi i ostatnie od jednego znajomego: pierdol pierdol, a walizki na peronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafar Re: powiedzonka IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 31.08.02, 21:16 uśmiechasz sie jak pies po wykastrowaniu robili cie przez telefon i żetonów zabrakło (itp) Odpowiedz Link Zgłoś
deotyma23 Re: powiedzonka 01.09.02, 20:12 to nie sztuka zabić kruka - ale gołym tyłkiem jeża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galaza Re: powiedzonka IP: *.interface.pl 11.07.03, 14:54 spalilas > to nie sztuka zabić kruka - ale gołym tyłkiem jeża to nie sztuka zabic kruka, spiaca sowe trafic w glowe, ale sztuka calkiem swieza gola dupa siasc na jeza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: powiedzonka IP: 132.198.175.* 05.09.02, 19:56 po ogladaniu seialu plebania: "ple, ple do bani" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwojciecho Re: powiedzonka IP: *.mk.tc / 212.51.200.* 06.09.02, 20:00 Zbieram z kumplem powiedzonka naszych rodziców. Może kiedyś wydamy cały tomik... "Nie bierz Leszka na kajak" "Kitraj pióra na wafla" "Całkiem nie w mąkę" "Bierz grabie nie rób kaszany" Czyjaś mama jechała samochodem. 40 kilometrów na godzinę, lewy pas, za nią sznur samochodów, prawie wszystkie trąbią. Nie wytrzymała nerwowo i rzekła "Posypcie sobie soli na ogon, do zobaczenia na najbliższym drzewie" I jeszcze dwa powiedzonka mojego kumpla, które strasznie lubię: "Nie srajmy w zbroję" i "jebany w serce" pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: powiedzonka 07.09.02, 05:13 wersja normalna: weź dupę w troki wersja kumpla: weź troki w dupę Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Nie klnijcie tak... 07.09.02, 10:12 ... bo wam Bozia jezyk odpierdoli... Z innych Nie ma chuja na Mariole Chuj w bombki strzelil, choinki nie bedzie Orkiestra halt, placki do szafy, wesela nie bedzie To ma byc cyrk? To burdel nie cyrk, jak moj dziadek przed wojna mial burdel - to byl cyrk! To maja byc artystki? to sa Qrvy, nie artystki, jak moj dziadek przed wojna... (i tak dalej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Nie klnijcie tak... IP: *.mega / 192.168.1.* 09.09.02, 10:31 - chuj wam w dupe i kamieni kupe i kilo gruzu żeby nie było luzu. - sztynksi (śmierdzi) - kostas mendylor albo kości (jest zimno na dworze) - trzymajcie mnie w pięciu bo w dziesięciu nie utrzymacie - mistrzostwo świata i kosmosu - zawody wyciągania chuja z wody - wybieranie śliwek (obgadywanie kogoś) - kręcenie lodów (kombinowanie) - A ty mi nie przygadasz bo mi z chuja serek zjadasz - Ja na wszystko odpowiedź mam i cie w dupę pcham - A ty nie znasz odpowiedzi bo mój chuj ci w gardle siedzi - Jeszcze słówko piśniesz i mojego chuja w zębach ściśniesz - w pizdu i nożem - o w mordę kapitanie - nie strzelaj z napleta - sklej wary wybaczcie słownictwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fka Re: Nie klnijcie tak... IP: *.chello.pl 26.03.03, 16:57 Gość portalu: daniel napisał(a): > > - kostas mendylor albo kości (jest zimno na dworze) albo: ale kosta!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalucha Re: powiedzonka IP: *.telia.com 03.02.03, 01:32 Wiem swoje,a dyc palcem ni bylam robiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eSKa Re: powiedzonka IP: *.pde.philips.com 09.09.02, 11:53 Napalony jak szczerbaty na suchary. W pręta cięcie też zajęcie (gdy ktoś sobie w kulki leci) Ale to były dwie, jedna dawała, druga nie. (jak ktoś używa ale) Rzuć podczerwień na kant szluga (daj ognia) I FILMOWE: i w pizdu... i wylądował ... (Rewiński w Killer II) i cały misterny plan w pizdu ! (tamże) Memory... five... Siara... I wszystko jasne ! Z twarzy to on jest podobny zupełnie do nikogo. (chyba MIŚ) jest tego więcej, tylko nie mogę sobie naraz przypomnieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesti Re: powiedzonka IP: *. / *.MA1.srv.t-online.de 09.09.02, 20:26 siewodnia spiektaklu nie budiet... to u ruskich znaczy mniej wiecej tyle co 'wypierdalac' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: powiedzonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.03, 10:29 Wnimanie, wnimanie. Gawarit Maskwa. Siewodnia koncerta nie budiet, ktos podpizdił bałałajku. Tak to leciało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: powiedzonka IP: *.torun.mm.pl 24.03.03, 21:56 Wnimanie, wnimanie! Wot kancierta niebudziet! Sasza, Grisza i Lieon padpizdili patafon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: powiedzonka IP: *.wodgik.katowice.pl 01.04.03, 13:50 Misza Grisza i Anton zajebali patiefon! Po rusku nie ma imienia "Lieon", jest "Lew", np. Lew Trocki, Lew Rywin, Lew Tołstoj (nie mylić z Lwem-Starowiczem, thx to Andrzej Mleczko!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: powiedzonka IP: 62.233.152.* 02.04.03, 13:48 - jak przyjdzie ochota to pies kota wychrobota - szyje, proje i z tego sie utrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moonspell Re: powiedzonka IP: *.tpnet.pl / *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 23:12 miec przejebane jak niemieckie swinie... (z filmu "Przekret") chuj strzelil bombki, choinki nie bedzie... do chuja pana... ... no i dupa blada/zbita/mokra (niepotrzebne skreslic) kij ci w oko, chuj ci w dupe job twoju mac... (to zza wschodniej granicy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moonspell Re: powiedzonka IP: *.tpnet.pl / *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 15:44 ...i jeszcze... tak to bywa, cham sie topi, beret plywa ----''----, pies sie topi, lancuch plywa jebutna noga (to dzis zaslyszane) Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuen Re: powiedzonka IP: *.ch.uj.edu.pl 19.09.02, 10:37 wyszliśmy z dupy, weszliśmy do rzyci Odpowiedz Link Zgłoś
pagan.gh Re: powiedzonka 19.09.02, 19:17 I jeszcze jedno matka jak byles maly to cie na podworko z kawalkiem miesa wypuszczala, zeby chociaz psy sie z toba pobawily Sorki za brak polskich znakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: powiedzonka IP: 195.187.84.* 20.09.02, 14:58 - nie będziemy rozbijać gówna na atomy (o mało istotnym problemie) - pies go je.ał i małe pieski - Panowie, ustawiamy się... tak na wyciągnięcie pały (wyższy rangą policjant do podwładnych przy formowaniu kordonu) - ode mnie to 2 ch.je w bok - po ch.j to pingwin w wodzie stoi (odpowiedź na pytanie "a po ch.j?" - czyt. "po co?") - po ch.j to krasnolud ma brodę (sytuacja jak wyżej) - jesteś płytki jak kocia kuweta (wypowiedź pewnego forumowicza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: powiedzonka IP: *.wodgik.katowice.pl 01.04.03, 13:53 Nie pogniewaj się, ale najbardziej to mnie rozwalił Twój adres: *.ch.uj.edu.pl Wiem, że mój nie lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justine Re: powiedzonka IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 19.01.03, 22:13 taki z tego ( lub z niego tu wpisac co) jak z koziej dupy waltornia (np taki z niego student jak z koziej dupy waltornia :) komu w droge temu trampki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: powiedzonka IP: 195.187.102.* 22.01.03, 17:20 Ostatnio usłyszałam u fryzjera: "dekolt do syna" Jak ktoś chce wiedzieć dokąd taki dekolt sięga to należy się przeżegnać " w imię ojca i syna..." i już wszystko wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: powiedzonka IP: *.kuzniki.net 01.02.03, 21:09 starą muchę na sztuczne gówno ( jak ktoś ci próbuje jakąś bajkę wcisnąć) starego misia na sztuczny miód ostatni text koleżanki : "zaliczyłam pizdę finansową i muszę się z niej wylizać" (pip pip[ cenzura) Odpowiedz Link Zgłoś
mrzagi01 Re: powiedzonka 03.02.03, 07:39 To nie jest takie proste jak dziure w sniegu wysikac. Chuj w bombki strzelil- choinki nie bedzie. Kiwasz sie jak żyd po pustym sklepie. Oho! pozne rokokoko... (z sexmisji). Odpowiedz Link Zgłoś
blasphemy Re: powiedzonka 03.02.03, 08:01 ..a zeby cie chudy byk rogiem przez weneckie okno.. Zmarzlem jak psi chuj. Kumple ci smierdza? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: powiedzonka 04.02.03, 23:31 "w zyciu Leoncia" (nigdy w zyciu) w podziekowaniu - "bozia ci w dzieciach wynagrodzi" gdy ktos podziekuje - "nie ma za co, 5 zl" pozdrawiam cossa Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: powiedzonka 04.02.03, 23:37 i jeszcze jedno - "rece i majtki opadaja" :) pozdawiam cossa Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: powiedzonka 12.02.03, 00:39 cossa napisała: > i jeszcze jedno - "rece i majtki opadaja" :) i wersja dla kobiet: rece, majtki i piersi opadaja;) zaslyszane od kolezanki: z twarzy nie podobny do nikogo, sam prezydent o nim powiedzial "nie znam goscia" z Konopielki Wazny taki jakby skwarke lizal Troche obrzydliwe: Brzydki jak kupa slonia albo: Brzydki jak kupa z muchami o kims, kto jest kiepski: cienki jak dupa weza. Wyraz zachwytu: No, no... powiem wiecej: no, no no! A jak mowie kolezance ze pozno poprzedniego dnia wrocilam do domu, to slysze: "bo ty prowadzisz hulaszczy i rozpustniczy tryb zycia" Kobieta moze powiedziec od mezczyzny: "Nie boj sie, badz mezczyzna - tak jak ja" Odpowiednik "na dwoje babka wrozyla" ale po goralsku: "albo bydzie dysc albo bydzie pogoda". Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: powiedzonka 12.02.03, 23:22 anahella napisała: > z Konopielki > Wazny taki jakby skwarke lizal hih - mam kolezanke - skwarke:) sie mi spodobalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: powiedzonka 12.02.03, 23:31 cossa napisała: > > z Konopielki > > Wazny taki jakby skwarke lizal > > hih - mam kolezanke - skwarke:) sie mi spodobalo:) ciekawe czy i jej by sie to lizanie podobalo. jezeli tak, to zycze wam milego wieczoru;) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: powiedzonka 12.02.03, 23:28 anahella napisała: > z Konopielki > Wazny taki jakby skwarke lizal hih - mam kolezanke - skwarke:) sie mi spodobalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: powiedzonka IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 19:30 - zjeżdżaj, bo cię trampkiem poszczuję - chłopcze, ja mam syna w twoim wieku... (żeby spławić natrętnego podrywacza) - kombinuje jak koń pod górę - ma minę jak srający kot na pustyni (cokolwiek to oznacza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: powiedzonka IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.03, 11:51 ona: No to czesc, trzymaj sie. on: Czesc, ty tez sie nie puszczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zayzayer Re: powiedzonka IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 19:05 Ni to ni! Zamykam rozpor i ide dalej. Chuj mu dupe i dwa rajskie ptaszki (wlasne) Lezy jak dziesiec zlotych. Pozdrowienia od ustronioka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: powiedzonka IP: benkovski:* / 192.168.2.* 26.03.03, 05:07 Ostatnie podrygi konajacej ostrygi. Kto idzie? Ksiadz, patyk, dupa, salata./rozmowki namiotowe/ Krwawe lzy zawiedzionej macicy /menstruacja/ Ch.. ci w oko, gniewasz sie?- nie?-No to w drugie! Rznij Walenty "Bog sie rodzi"./przy rozpoczynaniu jakiejs pracy/ Czy pani gra na fortepianie? Nie, bo sie karty slizgaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km2bp Re: powiedzonka IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 23:38 Jak leci? jak Adam Małysz!! Do chuja gronkiweicz walca Nie pozwolę aby gówno mną żądziło ( przed pójściem do toalety) Przyjęcie towaru ( podczas pobytu w talecie) Ma pani nierówno pod sufitem ( robiąc remąt w mieszkaniu u sąsiadki) Kaszmir azjatycki ( o żle wykonanej pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: powiedzonka 01.04.03, 22:49 moja psorka od polskiego: - z wami to się gada jak ze ślepym o kolorach - z wami to się gada jak z głodnum o chlebie - gadam już i gadam, aż mnie pięty bolą - od dzisiaj będę działac zza węgła - to jest wczesny Gierek (pokazując na szafe) - jesteście beznadziejni idziemy dalej na lekcji polskiego (omawiamy "stepy akermańskie) polonistka (ta sama) - Monika, prosze, powiedz cos o stepie. monika - No więc, ta łączka... polonistka - To nie jest zadna łączka obsikana przez psy, tylko step! psor od histori - i Polacy dali DILA - przybyli oni z kierunku północno-południowego - spotkach człowowieka, który wywoływał DUCHI ten sam facet od hiry o państwach i miastach - CHYNY - WŁOCHI - BERLYN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: powiedzonka IP: 62.233.152.* 02.04.03, 13:54 umarl w butach, pochowali go na boso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: powiedzonka IP: *.spray.net.pl / 192.168.1.* 11.07.03, 23:43 "w życiu można liczyć na samego siebie, a i tego nie radzę" Powiedziała ponoć Maria Skłodowska Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Re: powiedzonka 19.07.03, 20:40 ja mawiam No to ładny kutas pani Basiu :) kolega Jaźwa mnie nauczył :) mama moja mawia-Widziała pani?? imbryk po 3.20 i ciecze... :) a tata -kto sie kurwą urodził ten skowronkiem nie zdechnie siotra mawia niewiele...:) a meski wiatr-jak podmuchuje i wjaja a żenski jak piździ sa jeszcze rodzaje wiatrów tych mniej lub bardziej zapachowych Bulgotnik Wanienny Podkołdernik Pospolity i jeszcze kolega z Gniezna: -Hej blondyna kto CIę dyma jak mnie nima? -Myszka Miki Chuju Dziki! kolezanka mawia zamiast kiszka np NO i KURWA DREWNO!!! srali muchi będzie wiosna! ni kuta! KONFEKCYJNE rękawiczki z koziej piczki i sandały z mysiej pały sweterek z kurzych jąderek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: powiedzonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 15:10 miotasz się jak kot w agreście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okee Re: powiedzonka IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 15:18 Kolega się żegnał: no to pies was je.ał! złorzeczenia: - bodajby ci smród nogi powykręcał! - oby ci sik zamuliło! - żeby cie sczyściło betonem! spie.dalaj, tylko inaczej: - drzyj suty o asfalt zamknij się: - Człona w pysk i muldaj szkoda czasu, późno już: - my tu gadu-gadu, a plemniki myk, myk, myk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: powiedzonka IP: *.pg.com 23.07.03, 16:01 Deptaj żużel (spadaj). Wystroił się jak koń na dożynki. Czai się jakby chciał zgwałcić jeża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: powiedzonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 20:55 Ja lubie to: otwórz szafe, mów do rzeczy- do gadajacego pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś