top.xara 22.02.02, 21:19 a moze by ktos jakies powiedzonka rzucil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryjek Re: powiedzonka IP: 62.89.77.* 25.02.02, 14:05 motyla noga... kurcze pióro... o takie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżordż Re: powiedzonka IP: 62.233.151.* 25.02.02, 15:36 zajebana żaba w mule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remislanc Re: powiedzonka IP: *.aginus.com.pl 27.02.02, 13:37 Koński człon w keczupie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: powiedzonka IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.08.02, 17:47 Mój wujek mawiał: "Co przyjaciel to świnia" A z ogólnych: "Komu w drogę temu telewizor" "Chuj bombki strzelał" "Uwolnić orkę" - o wizycie w toalecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richie Re: powiedzonka IP: armagedon:* 26.06.03, 12:01 "Turlaj boba"; "Ciąg się flaku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koti Re: powiedzonka IP: 213.77.14.* 27.02.02, 14:38 ja znam o rudych: 1. "Czarny jak wiewiórka" 2. Na 10 rudych 11 jest fałszywych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siju Re: powiedzonka IP: *.cnet.iton.pl 05.05.02, 20:19 jest jeszcze pomidorowy blondyn:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: powiedzonka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.02, 13:00 Jeśli o rudych to ja znam takie: "Kurwów siedem - każda ruda" Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: powiedzonka 01.03.02, 19:25 A u na w podstawowce mowilo sie "Dupa, Jachu, kombinery". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tośka Re: powiedzonka IP: 10.30.129.* 02.03.02, 00:52 Zakręcony jak ruski termos Kłamie jak naoczny świadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: powiedzonka IP: *.wodgik.katowice.pl 01.04.03, 13:37 pewne jak w ruskim banku Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: powiedzonka 05.03.02, 17:19 Wlasnie zaslyszane na ircu: "Nie szata zdobi czlowieka - wiec na co Pani czeka?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżordż Re: powiedzonka IP: *.devs.futuro.pl 05.03.02, 21:29 przepsichujrybi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: powiedzonka IP: 203.69.88.* 06.03.02, 04:40 Minister Komunikacji w(Szwecja) " wszystko jedno ale asfalt powinien lezec na swoim miejscu..." Ex prezydent Polski"... nie chce ale musze.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: powiedzonka IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.03, 11:42 Gość portalu: lolo napisał(a): > Minister Komunikacji w(Szwecja) " wszystko jedno ale asfalt powinien lezec na > swoim miejscu..." > Ex prezydent Polski"... nie chce ale musze.." Polski Minister Kulury swierdzil swego czasu, ze Czajkowski jest jednym z najznakomitsczych polskich kompozytorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: powiedzonka IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.03, 11:51 Gość portalu: lolo napisał(a): > Minister Komunikacji w(Szwecja) " wszystko jedno ale asfalt powinien lezec na > swoim miejscu..." > Ex prezydent Polski"... nie chce ale musze.." Polski Minister Kulury swierdzil swego czasu, ze Czajkowski jest jednym z najznakomitsczych polskich kompozytorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: powiedzonka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 10:28 Na imprezie: - Pij, pij, będziesz łatwiejsza (on do niej). - Ja już jestem łatwa, tylko ty d.pa jesteś (chyba najlepsza odpowiedź). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pij Re: powiedzonka IP: 2.4.STABLE* / 10.30.42.* 06.03.02, 10:46 Gość portalu: Luki napisał(a): > Na imprezie: > - Pij, pij, będziesz łatwiejsza (on do niej). > - Ja już jestem łatwa, tylko ty d.pa jesteś (chyba najlepsza odpowiedź). Albo: - Pij, pij, bedziesz łatwiejsza - mówi on - Pij, pij, a nie bedziesz mogł! - odpowiada ona - Pij, pij, a nie będziesz o tym pamiętać - ripostuje on - I bez picia nie pamiętam, byś mógł - rzuca ona Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: powiedzonka 07.03.02, 17:58 używałem tego jak miałem 11 lat "a ja to lał i podpalił i benzyną zagasił" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orange Re: powiedzonka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 02:18 sranie w banie na dywanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabel Re: powiedzonka IP: 195.116.223.* 27.03.02, 08:28 Strzelił dowcipem jak łysy warkoczem o parapet Zakrecony jak słoik dżemu na zimę a to chuj na kaczych łapach Odpowiedz Link Zgłoś
co_ty Re: powiedzonka 16.06.02, 22:25 Gość portalu: Pij napisał(a): > Gość portalu: Luki napisał(a): > > > Na imprezie: > > - Pij, pij, będziesz łatwiejsza (on do niej). > > - Ja już jestem łatwa, tylko ty d.pa jesteś (chyba najlepsza odpowiedź). a ja znam taką wersję: pij, pij, będziesz łatwiejsza, nie trzeba będzie głuszyć o ścianę > > > Albo: > - Pij, pij, bedziesz łatwiejsza - mówi on > - Pij, pij, a nie bedziesz mogł! - odpowiada ona > - Pij, pij, a nie będziesz o tym pamiętać - ripostuje on > - I bez picia nie pamiętam, byś mógł - rzuca ona > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aspelka100 Re: powiedzonka IP: *.4web.pl 05.09.02, 15:07 albo lepiej: - Pij,pij będziesz łatwiejsza - pij, pij nie będziesz mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
pagan.gh Re: powiedzonka 19.09.02, 19:13 Gość portalu: Luki napisał(a): > Na imprezie: > - Pij, pij, będziesz łatwiejsza (on do niej). > - Ja już jestem łatwa, tylko ty d.pa jesteś (chyba najlepsza odpowiedź). E lepsza jest odp.: -Pij,pij nie będziesz mógł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: powiedzonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.03, 16:29 Gość portalu: Luki napisał(a): > Na imprezie: > - Pij, pij, będziesz łatwiejsza (on do niej). > - Ja już jestem łatwa, tylko ty d.pa jesteś (chyba najlepsza odpowiedź). Pij pij a nie będziesz mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: powiedzonka 27.03.02, 10:32 "Te, koleś nie bądź taki rozwinięty bo ci płatki opadną." "Masz nogi jak dwa wytrzepane lighty" "nabuzowany jak helikopter" "pier...ł jak chory w basen" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConraT Re: powiedzonka IP: *.telia.com 27.03.02, 19:18 Zes jebnal jak lysy grzywa o kant kuli az sie wlosy posypaly. Wez te usta z mojego posladka i nie lec w sline z moim malym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: powiedzonka IP: 212.244.184.* 28.03.02, 16:33 Patrz pan jaki cwaniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikus Re: powiedzonka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 22:00 Srał, pierdział, gryzł wodę, miał w dupie przeszkodę... Frądzel rybi... Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: powiedzonka 28.03.02, 16:40 Trzeba mowic z "warsiawskim" akcentem... I bardzo szybko. "Zwaz se kapkie na wafiel scieniacku w jakim gownie mordie mocis, bo jak ci z windziory przyfasuje to namiaru na kwadrat nie uracis!" Sorry za brak polskich liter, mam nadzieje, ze jedznak da sie odczytac. Pamietajcie oodpowiednim "warsiawskim" zmiekczaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eboniet Re: powiedzonka IP: proxy / 195.193.202.* 05.11.02, 16:02 Bylo jeszcze (tez z warsiawskiem akcentem i bardzo szybko): Zwaz herbatnik z kim sie maczasz i z kim faflunisz bo jak ci wyjade winda w kopare to chrupawy na blat wyskocza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mboma Re: powiedzonka IP: *.chello.pl 10.02.03, 19:14 Zważ malutki z kim balujesz, chcesz w palnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denwer Re: powiedzonka IP: *.mac.edu.pl / 10.1.253.* 05.05.02, 04:47 Zeby twoje dzieci do konca zycia na bazarze ziemniaki na szklanki sprzedawaly... Zyc bylo ciezko, chleba nie bylo, maslo smarowalo sie na kielbase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabel Re: powiedzonka IP: 195.116.223.* 06.05.02, 11:05 Jak cie widzę to mi z wrażenia węgiel w piwnicy kiełkuje Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: powiedzonka 14.05.02, 19:34 z jakiejs strony sciagniete: Wygladasz jak bunkier po wojnie, Nie mow tyle, bo ci sie jezyk skonczy, Umyj zeby bo bede sie musial reani-mowac, Idz do domu na kasze z betonu, Masz figure jak szprycha w deskorolce, Na co liczysz? Na wode po ogorkach?, Idz na bezludna wyspe,moze kokosy cie wysluchaja, Nie pluj tyle, bo pomysla zes syn hydraulika, Juz jedziesz ? Polubilem twoje muchy, Nie przezywaj tak, bo majtek nie dopierzesz, Nie bede cie bil, bo cie bieda bije, Kup se wozek na wargi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikw Re: powiedzonka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 16:22 o rudym - czarny jak stare 100 zł cienki jak żebro bakterii cienki jak polsilver Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: powiedzonka IP: *.pzuzycie.com.pl 21.05.02, 13:06 "Chuj z uszami" uzywa znajoma 80-latka dodajac zawsze "excuse my language" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tak Re: powiedzonka IP: *.arcor-ip.net 23.09.02, 10:25 Toast : "Oby nam sie dzieci samolotow nie czepialy" P.S. Zrozumialam sens tego zdania po dlugich latach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: powiedzonka 23.09.02, 14:36 Gość portalu: taki tak napisał(a): > Toast : > "Oby nam sie dzieci samolotow nie czepialy" > P.S. Zrozumialam sens tego zdania po dlugich latach... :) pomocy ... nie chche myslec latami a nie moge nic wymysleć - miej litośc i uświadom :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curly Re: powiedzonka IP: 213.173.205.* 22.03.03, 10:04 Jak Cię widzę to mi się włosy w nosie zapalają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirela Re: powiedzonka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 23:14 Jeżeli, nie daj Boże, Pana Boga nie ma- to chwała Bogu.Ale jeśli Pan Bóg jest- to niech nas ręka boska broni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Re: powiedzonka IP: *.dsl.snantx.swbell.net 07.07.02, 08:05 Takich trzech jak nas dwoch to nie ma ani jednego Odpowiedz Link Zgłoś
caerme Re: powiedzonka 07.07.02, 22:31 :) 1. - tam psy d.pami szczekaja [o okolicy] - u mnie przynajmniej szczekaja [moze byc jako odpowiedz na powyzesz] 2. - tanio jak barszcz bo w burakach [tez o okolicy] 3. - to nie jest szpital w jakims pcimiu [ w krakowie chodzi to jako okreslenie kompletnego zadupia...] 4. - "warszawiak" z przecinkiem - [k..., warszawiak,itp] okresla niski poziom kultury i wychowania [tez krakow] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mostek Re: powiedzonka IP: *.icm.edu.pl / *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.07.02, 14:05 Powiedzonka z komiksu Wilq (polecam-w gazecie Produkt): Żeby cię jasny chuj wyjebał w krzaku dzikiej róży. Nie masz na to odpowiedzi bo mój chuj ci w gardle siedzi. Dziwnym nie jest. Całuj mnie w chuja aż się rozbuja. Całuj mnie w cyc i nie mów nic. Śmieszny (zabawny) to był układ gwiazd w dniu twoich narodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p8 Re: powiedzonka IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 08.07.02, 22:33 Te, cwany gapa, tego pana żona zdradza a ty się bez kolejki pchasz???:) Jak się nie ma co się lubi to się kradnie co popadnie. Tym chata bogata co ukradnie tata. Granie w chuja to nie hazard. Odpowiedz Link Zgłoś
silent_bob Re: powiedzonka 09.07.02, 08:50 W dupę jeża smalec. Komu w droge temu asfalt. Odpowiedz Link Zgłoś
silent_bob Re: powiedzonka 09.07.02, 08:57 A zapomniałem jeszcze dodać kilka klasycznych; Wyglądasz jak idź po wino Masz ryj jak rozrusznik od bobmbowca. Ciągnij pitonga. Chuj Ci w dupę i kamieni kupę. Chuj Ci w dupę i kotwica w plecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jag Re: powiedzonka IP: 195.116.131.* 18.07.02, 10:16 silent_bob napisał: > Wyglądasz jak idź po wino Wyglądasz jak przez okno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: powiedzonka IP: *.raytheon.com / 159.60.230.* 09.07.02, 22:51 Nie masz nic do odpowiedzi bo ci moj chuj w gebie siedzi. Wole chujem mieszac ciasto niz z [wpisz imie] isc na miasto. Po co baka trzymac w dupie?; niech polata po chalupie. do niezlej laski: Taka piekna a nie w ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniella Re: powiedzonka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 16:08 1. nie ma ludzi normalnych - są tylko niedokładnie zbadani 2. w głupa ciecie też zajęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: powiedzonka IP: 217.153.46.* 04.11.02, 13:30 Gość portalu: Aniella napisał(a): > 1. nie ma ludzi normalnych - są tylko niedokładnie zbadani > 2. w głupa ciecie też zajęcie Pierdolenie o Szopenie. jarek Odpowiedz Link Zgłoś
felice Re: powiedzonka 18.07.02, 20:24 Mojej koleżanki mama jak jej coś nie wyjdzie mówi: " no i kutas pani Basiu ! " z jej ust brzmi to naprawde zabawnie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaspa Re: powiedzonka IP: 10.30.1.* 19.07.02, 11:11 Pędź flaka Idź się odlej bo ci uszy stoją jak spławiki Pierdolić się jak matka z łobuzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: powiedzonka IP: *.otosf.com.pl 25.07.02, 16:20 JAKBY CIE PIES ZOBACZYŁ TO BY SIE O BUDE ZABIŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez Re: powiedzonka IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 19:00 czym chata bogata... tym goscie rzygają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suseu Re: powiedzonka IP: 192.88.212.* 30.07.02, 15:39 ale to od zawsze bylo "ładny huj pani basiu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: powiedzonka IP: 217.96.37.* 30.07.02, 13:48 spadaj na bambus banany prostować tam gdzie psy dupami szczekają = tam gdzie ptaki zawracają rozgarnięty jak grzebieniem po głowie kombinujesz jak koń pod górę picu picu mój dziedzicu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: powiedzonka IP: *.waw.cdp.pl 02.08.02, 14:05 Gość portalu: taniej napisał(a): > spadaj na bambus banany prostować > tam gdzie psy dupami szczekają = tam gdzie ptaki zawracają > rozgarnięty jak grzebieniem po głowie > kombinujesz jak koń pod górę > picu picu mój dziedzicu tam gdzie głodne lodówki biegają za ludźmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muc-ha Re: powiedzonka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 14:42 Bij cholewy Sklej wary Jak do mnie mówisz to milcz Chuj, wsza, gęsty grzebień, malowane oczy Chuje muje, dzikie węże Do kurwy nędzy i chuja pana Chujozo przebrany za człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: powiedzonka IP: 195.94.222.* 30.07.02, 16:36 Kiedys Młody (taki kumpel, tylko ze młodszy) strasznie klął i na okrągło powtarzał - Chuj ci w dupę! Zabronilismy my mu przeklinać , więc zmienił na: - Prącie ci w odbyt! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: powiedzonka 30.07.02, 18:46 a to pamiętacie? twardy jak Roman Bratny, piździ jak na dworcu w Kielcach (gdy bardzo wietrznie), o jakom chorom, jak mnie cycki bolom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesti Re: powiedzonka IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 01.08.02, 22:41 smierdzi jak ze zle wytartej dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myshia300 Re: powiedzonka IP: 213.77.27.* 04.08.02, 20:29 Śmierdzi gorzej jak z dupy tatrzańskiego misia. stara Indianka. z murzyńskiej chaty. Żydowi z rozpora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redd Re: powiedzonka IP: *.pl 02.08.02, 00:28 Moja 3-letnia córka w metrze w Warszawie w godzinach szczytu: "Bączek, bączek tralalączek, nie ma nóżek ani rączek, po co bączka trzymać w pupie niech polata po chałupie". :) zaraz wysiadłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleese Re: powiedzonka IP: *.geonafta.jaslo.pl / 192.168.111.* 02.08.02, 14:26 Nie wiem czy nie było- o pogodzie - mądrość ludowa: "Bo jak na świętego Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to pod koniec listopada pada albo i nie pada". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yta Re: powiedzonka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 23:15 chwała Bogu, że Bogu dzieki, jak by tak Bóg dał to nie daj Boże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: powiedzonka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 11:12 "zmarszczona jak słoń pod pachą" "brzydka jak noc w indiańskim burdelu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: powiedzonka IP: 80.48.232.* 07.08.02, 13:13 a to znacie: - masz burdel w głowie jak cyganka w tobołku - nie myśl , przestaw sie na trawienie - pieprzysz jak niezdrowa dupa - nie ma gorszego nieszczęścia jak bog babie rozum odbierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: powiedzonka IP: *.zedat.fu 07.08.02, 17:08 Moj tata mowi: "Jak go widze to mi sie noz w kieszeni otwiera" Albo o kims kogo uwaza za glupka: "Swieczke zzarl i o ciemku siedzial" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: powiedzonka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 11:54 pieprzysz jakby ci ząbki szły pierdu, pierdu jesteś prosty jak schemat ideowy gwożdzia jesteś prosty jak budowa cepa ona jest jak autostrada - zupełnie bez zakrętów - całkiem prosta Odpowiedz Link Zgłoś
aga_11 Re: powiedzonka 20.01.03, 13:58 proste jak metr sznurka w kieszeni proste jak drut kolczasty wyglądasz jak półdupek zza krzaka i wyglądasz jak pół litra z kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś