kotka.zielonooka 01.08.04, 17:28 Był watek o najsmieszczniejszym / najfajniejszym nicku na forum a co z sygnaturkami ??? mi sie spodobala : "to kobieta wybiera mezczyzne, ktory ja wybiera.." czekam na propozycje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.galli Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 01.08.04, 17:30 A moj typ to: "Marysiu, mowilem Marysi pol kilo cukru i do domu!!!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 01.08.04, 17:42 dzieki!!!! ja kiedys widzialam: sygnaturki to głupota ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 17:33 Mnie się bardzo podobało: Sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
negroni Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 01.08.04, 18:41 Na ogol wszystkiemu sie umiem oprzec - z wyjatkiem pokusy. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkokwasny Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 01.08.04, 21:42 najlepsza jest sygnaturka niecha : Tak sadze zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
very.bad.girl Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 03.08.04, 09:02 Mi się podoba kilka sygnaturek. Te które mi przychodzą w tej chwili to: Bytka nie bytka to je zapytka :) :) - bombanego_przez_mirkę; No i absolutny hicior, który za pierwszym razem przeczytany mnie rozwalił: Fiu fiu fiu fiu fiufiufiufiufiufiu (to jest to pogwizdywanie z Monty Pythona) - autortwa orvokki pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombka Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 09:20 A ja gdzies widzialam sygnaturke:P <<< Charlie charlie nanananana >>> :) Odpowiedz Link Zgłoś
negroni Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 03.08.04, 09:21 a mi sie sygnaturka kotki podoba... tylko nie pamietam z czym mi sie kojazy?:( Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.zielonooka Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 03.08.04, 09:44 Z Sapkowskim:), opowiadanie "Złote popołudnie" jak ktos nie czytal to polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.08.04, 23:32 > No i absolutny hicior, który za pierwszym razem przeczytany mnie rozwalił: > Fiu fiu fiu fiu fiufiufiufiufiufiu > (to jest to pogwizdywanie z Monty Pythona) - autortwa orvokki Podzielam opinię. Absolutnie wspaniała sygnaturka :) Odpowiedz Link Zgłoś
agaszka Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 12.08.04, 08:54 Gość portalu: mańka napisał(a): > > No i absolutny hicior, który za pierwszym razem przeczytany mnie rozwalił > : > > Fiu fiu fiu fiu fiufiufiufiufiufiu > > (to jest to pogwizdywanie z Monty Pythona) - autortwa orvokki > > Podzielam opinię. Absolutnie wspaniała sygnaturka :) Też podzielam i jeszcze podoba mi sie : "Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina, Lepper,ks. Rydzyk i Dziad z Wolomina Odpowiedz Link Zgłoś
brejwhart Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 03.08.04, 16:24 Jedyna, którą zapamiętałam i która mnie rozwaliła- "a weź ty takie rady zwin w rulonik i rozważ znaczenie słowa czopek" Piękne, doprawdy piękne :-) Pozdrawiam Autora Odpowiedz Link Zgłoś
snowgoose Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 12.08.04, 08:29 brejwhart napisała: > Jedyna, którą zapamiętałam i która mnie rozwaliła- > "a weź ty takie rady zwin w rulonik i rozważ znaczenie słowa czopek" > Piękne, doprawdy piękne :-) Pozdrawiam Autora Przerewelacyjne, podzielam opinie brejwharta Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkokwasny Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 03.08.04, 18:58 najbardziej mnie rozsmieszyla ta sygnaturka: Dobry rower to zezlomowany rower Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna blanco Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 09:56 Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 05.08.04, 13:19 niejakiego marka.pl: Prawdziwy seks - to taki, po którym nawet sąsiedzi wychodzą zapalić... :):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 05.08.04, 13:39 im bardziej Puchatek zaglądał tym bardziej Prosiaczka tam nie było;) urroooocze, strasznie mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
cynamoon6 Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 05.08.04, 20:35 Ta jest fajna: Mężczyźni są jak sztuczne szczęki: trudno draństwo dopasować, a do tego często wstyd się przyznać, że coś takiego się ma i jeszcze pielęgnuje... ;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 06.08.04, 14:01 Ja swoją lubię, bo jest prawdziwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! IP: 195.205.22.* 09.08.04, 16:14 Moja ulubiona z forum motocyklowego: Wtulony w maszyne w tempie szalonym patrze na wskazowki za mocno wychylone. Mistrzostwo swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 26.09.04, 03:28 Gość portalu: Gixera napisał(a): > > Wtulony w maszyne w tempie szalonym patrze na wskazowki za mocno wychylone. Mi tez sie b. podoba Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 09.08.04, 16:38 ta mi się podoba: (autor e_katt) Kobiety dzielą się na: DAMY, NIEDAMY i.. NIEDAMYWSZYSTKIM rootfl;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt tnx myshen82 10.08.04, 06:57 Danke szyn, myshen82.. ..o proszę, jak mi się sygnaturka niżej ustawiła.. ;-)) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wisenna Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 09.08.04, 17:10 a mój faworyt to: "Z Wołoszynami poczciwey rozmowy nie masz, bo plemię złodzieyskie, tedy wszelką gadkę zaczynay dawszy wprzódy w pysk". Tarcza Żołnierza y Rycerza Ziemie Koronney, Instrukcya, iako z różne nacye gadać Odpowiedz Link Zgłoś
piecziwo Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 09.08.04, 22:40 Amnie sie podobają wszystkie, bo każda jest inna... ------------------------------------------------------- ...weźcie i zmierzcie sami, jeśli nie wierzycie milicji! Odpowiedz Link Zgłoś
orvokki Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 10.08.04, 10:32 Najbardziej podobała mi się sygnaturka, niestety nie pamiętam czyja: "Bombing for peace is like fucking for virginity" Odpowiedz Link Zgłoś
wisenna Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 10.08.04, 12:22 Właśnie natknęłam się na sygnaturkę, która mnie rozwaliła: „Nawet Chrystus miał w swojej miejscowości tylko 20-procentowe poparcie”. Renata Beger, poseł na Sejm RP po prostu piękne... Odpowiedz Link Zgłoś
maskotka_diabla Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 10.08.04, 23:02 Bardzo dawno temu widzialam: "Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina, Lepper,ks. Rydzyk i Dziad z Wolomina." Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 19.08.04, 13:46 mamnową sygnaturkę mam nadzieje, że nie było jeszcze takiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixi Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! IP: 195.117.159.* 23.09.04, 13:45 a ja gupia kliknelam na tu nic nie ma, lehehe Odpowiedz Link Zgłoś
assasello tylko próba sygnaturki 19.08.04, 15:58 tylko testuję swoją, bo chciałbym, żeby linkowała się ;> Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 19.08.04, 18:37 uwielbiam własną, ale to powód do dumy dla Praczeta nie dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UP Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:34 DOWN Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarka Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 23.09.04, 21:53 pokraczny_kotek napisała: > uwielbiam własną, ale to powód do dumy dla Praczeta nie dla mnie :) Hehe Twoja mi się najbardziej podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczytaj mi mamo Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 11:51 mnie rozwala "nie ma ze smalcem, z dżemem jest puree" Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 23.09.04, 13:15 __ "Polecam kotlet szefa kuchni" Odpowiedz Link Zgłoś
assasello "Doświadczenie uczy, że doświadczenie niczego 23.09.04, 17:11 nie uczy": ta jest całkiem ładna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajo Re: "Doświadczenie uczy, że doświadczenie niczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 20:21 ......... Orkiestra już od 10 minut przy cymbałkach czeka ................. Odpowiedz Link Zgłoś
noico Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 23.09.04, 21:14 najlepiej sie człowiek rozerwie przy znalezionej w lesie konserwie (chyba heya-heya) Odpowiedz Link Zgłoś
noico Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 23.09.04, 21:16 przepraszam , to tekst heja_heja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! IP: *.laser.pl / 212.191.200.* 24.09.04, 09:31 Ja pamiętam taką tylko nie wiem czyją: "czy brak sygnaturki to też sygnaturka?" LOL Odpowiedz Link Zgłoś
michalgeol Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 25.09.04, 10:42 Ta sygnaturka jest po prostu do życiowo prawdziwa.Ale mnie podoba sie też pogwizdywanie siostry w szpitalu z KillBila 1.I co Ty na zielonooka. Koty lubie bo sa miłe - Odparł Morth po zastanowieniu. Też jest niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 25.09.04, 11:49 Rozwaliła mnie sygnaturka dorota.28 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ukryta Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 25.09.04, 20:42 witam wiele jest zajefajnych , ale baardzo lubię swoją własną z pewnego forum przyjacielsko-motocyklowego "od pieprzenia o pieprzeniu jest lepsze pieprzenie od pieprzenia o jeżdżeniu jest lepsze jeżdżenie" ukryta vel kasior ------- nie jestem stąd nie z tego świata... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.humor Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 26.09.04, 04:15 A mnie to by się podobała taka: "Żona zrobi mi dziś burkę, Bo mam głupią sygnaturkę." Ale nieee wiem, czy ktoś taką ma!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 10:32 Nie pchaj rzeki, sama płynie. cover_wielki Odpowiedz Link Zgłoś
woj25 Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 29.09.04, 14:11 nie pamietam kogo Przykazania francuskie: 1) jeśli robisz to dla zabawy - wypluwaj. 2) jeśli z miłości - połykaj. 3) jeśli chcesz się popisać - przed połknięciem pogulgotaj! Odpowiedz Link Zgłoś
deszczowa_piosenka Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 29.09.04, 16:51 jeżeli ktoś komuś coś, ewentualnie nikt nikomu nic, to przypuszczalnie wobec tego i tak nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! 29.09.04, 17:01 Ja żadnej sygnaturki do zaproponowania nie mam, nawet własnej. Chciałbym tylko przesłać kocie pozdrowienie dla Zielonookiej :) i znów wracam na własne drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Netbard Re: A SYGNATURKI to pies?!?!?! IP: 194.246.124.* 29.09.04, 19:00 Ja pamiętam taka jednej osoby z pl.rec.zeglarstwo: "Każda dostatecznie rozwinięta technologia niczym szczególnym nie rózni się od magii" dla mnie super. znam ją od kilku lat i dalej mi sie podoba pozdrawiam ( bez sygnaturki) ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś