Dodaj do ulubionych

Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH.

20.01.05, 10:07
Bo jakoś nikt nowych wątków nie zakłada.
Porozmawiajmy o czymś pożytecznym. Może, jakie przetwory robicie na zimę?
Kompociki, ogóreczki itp. itd.
Rady, przepisy, czekam...

Kurcze,mi się chyba nudzi, facet o przetwory pyta.Ale jak to się mowi,przez
żołądek do serca...
Obserwuj wątek
    • kawowy.mlynek Lubicie dżem? 20.01.05, 10:29
      no????
      • nie_ma_takiego_numeru Re: Lubicie dżem? 20.01.05, 10:42
        przetwory na zimę??
        pod koniec stycznia??
      • pan_zajebista_psychika Re: Lubicie dżem? 20.01.05, 11:01
        Lubię. I wiem, że nie wolno mieszać ogórków z dżemem.
        • xxx131 Re: Lubicie dżem? 20.01.05, 11:44
          i vice versa.
      • ad.no DŻEM :-) 20.01.05, 12:59
        ano lubie DŻEM :-) zwłaszcza Czerwony jak cegła :-P :-)
        • gixera Re: DŻEM :-) 20.01.05, 13:22
          ponoć siła w dżemie drzemie.
          ja uwielbiam wiśniowy i brzoskwiniowy:-)
    • Gość: Kinga K. Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 11:43
      Ja się tuczę bułkami, jak mnie złapie mróz, to mnie tłuszczyk ochroni. A jak
      wpadnę do wody, to nie zatonę.
      Na razie marnie idzie, mam 53 kg, uzbierałam 2, i jest to moje wyposażenie
      zimowe. Chciałam zapuścić futro, ale nie wyszło.
      Może być? Liczy się?
      • wujaszek_joe Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. 20.01.05, 11:45
        skłonny byłbym uznać
        • Gość: Kinga K. Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:20
          Dziękuję :-)W końcu to też zapasy.
      • xxx131 Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. 20.01.05, 11:45
        ja przez zime przytylem 4 kg.
        • Gość: Kinga K. Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:12
          Fajnie masz ;-)
          To najskuteczniejszy patent na zimę.
          Co prawda, podobno nie ma złej pogody, tylko nieodpowiednie ubrania, ale jak
          się ma rajstopki z tkanki, a nie same kości, to tak nie wieje.
          • Gość: jaija Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.01.05, 00:11
            Jesteś pierwszą znaną mi dziewczyną, która nie chce schudnąć, a przytyć.
            Zazdroszczę. Sama wolałabym raczej grubiej się ubrać, choć do grubasów się nie
            zaliczam. Pozdrawiam, Kingo:)
            • Gość: j2345 Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 08:32
              "Grześki" sa tanie i dobrze się od nich tyje. Zjedz rano dwa, potem po
              trzygodzinnej przerwie jeszcze cztery i pod wieczór mozna zjeść jeszcze sześć.
              Zauważono spory przyrost masy.
              • Gość: Kropka Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. IP: 195.136.16.* 21.01.05, 16:23
                A dlaczego nie można łączyć ogórków z dżemem?? Bo np. czosnek to można. Nie ma
                nic lepszego, niż kanapka z dżemem i parę plasterków czosnku.
                --
                The best is yet to come
                • Gość: fire Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 16:32
                  Kropka a ty może w ciąży jesteś że masz takie zachciewanki?
                  • Gość: Kropka Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. IP: 195.136.16.* 21.01.05, 21:17
                    E, w ciąży to nie jestem. Po prostu jestem fanką czosnku i jem go ze wszystkim
                    (co niestety zdarza się rzadko, bo moje otoczenie też chce żyć :) np. pasek
                    gorzkiej czekolady przegryziony czosnkiem... albo zwykła kanapka z masłem i
                    czosneczek... mniam...
                    --
                    The best is yet to come
                  • Gość: Kasia385 Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:22
                    W zimę to raczej z nudów jemy, no i stąd te dodatkowe kg.
                    Dobrze, że chociaż jest takie FH i rączki mamy zajęte :):),
                    a wiosną będzie lepiej - byle do wiosny!!!
              • Gość: Kinga K. Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:32
                Wezmę to po uwagę :-))))))) Przez kompa właśnie chudnę, bo zamiast zjeść siedzę
                jak narkomanka przy monitorze.
            • Gość: Kinga K. Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:30
              Pozdrawiam, dawno Cię nie było! Pokazuj no się częściej :-)))
              Uważam, że 50 kg to mało, więc się tuczę z czystym sumieniem. Chcę mieć 55 albo
              i 56. Jestem w połowie drogi.
              Poza tym miałam rację! Wczoraj zamyślona wpadłam do dziury z zimną wodą i tak
              potem szłam jak nieszczęście do domu. Normalnie już bym umarła, a tak jestem
              wzmocniona. Napiłam się lipy i wygląda na to, że nic mi nie będzie.
              Chociaż buty do wyrzucenia.
              • Gość: jaija Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.01.05, 00:26
                A ja właśnie pojadam domowej roboty dżem agrestowy, bo czegoś słodkiego mi się
                chce, że uch! I nie przeszkadza mi, że piszę na klawiaturze - w przerwach sobie
                skubię.... taka jestem cholernie łakoma....:((((((((
                Pozdrawiam Kingę K.:))))
                • Gość: Kinga K. Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 01:34
                  Dżemik agrestowy! Mniam! Wyjadasz łyżką ze słoika?
                  Na pewno dobrze Ci zrobi, podobno cukier krzepi :-)))))
                  Pozdrawiam! :-)))
                  • Gość: Kasia385 Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 10:05
                    Mmmmm, domowej roboty - super!
                    Też mam trochę takich, ale jakoś ze słodyczy ostatnio najbardziej lubię słone
                    orzeszki. Te ponoć tuczą, na szczęście mogę sobie na to pozwolić (nie jest
                    tragicznie hehe). Pozdrawiam Wszystkich Łasuchów i byle do wiosny :):):)
                    A co powiecie na pyszne ciasto orzechowe? Idę piec.
                    • Gość: jaija Re: Oto nowy wątek, założony na potrzeby FH. IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.01.05, 23:14
                      dżem jem ze spodeczka, żeby za wiele nie wyżreć:) a ciasta nie mogę jeść :( bo
                      jestem bezglutenowa, ale na Święta upiekłam sobie ze specjalnej mąki biszkopt,
                      przełożyłam go bitą śmietaną, takoż udekorowałam, a na wierzch mandarynki:P
                      wyżera była boska:)))))))))))
                      Pozdrawiam Was, łasuchy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka