Dodaj do ulubionych

jedzenie frytek

17.06.05, 18:01
czy tez tak macie, ze jak zaczynacie jesc frytki, to sie denerwujecie, ze
zaraz się skoncza? :P lubie sobie zjesc czasami fryteczki i zawsze jak jem,
to się denerwuję, ze jeszcze kilka i koniec :P spokojnie. nie jestem
nalogowcem. fryty jem rzadko :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Uzo Re: jedzenie frytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 18:06
      od "rzadko" się zaczyna, potem jest "często" i staniesz się nałogowcem
      frytkowym! mówię Ci, strzeż się! pogadaj z frytologiem koniecznie!
      • greypc Re: jedzenie frytek 17.06.05, 18:11
        heh. nie no. naprawde. nawet nadwagi nie mam. spokojnie. napisalem to na forum
        humorum tak troszke z przymrozeniem oka. to nie jest tak, ze mi zal kazdej
        frytki. no spokojnie. ale dzięki
        • Gość: Uzo Re: jedzenie frytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 18:38
          ja Ci mówię... to takie są objawy...

jedynie frytolog pomoże, poradnia frytologiczna jest przy każdym McDonaldzie,
          nie zwlekaj! Telefon Zaufania Frytologicznego - telefon 911, w razie czego
          dzwoń, zawsze doradzą...
          • greypc Re: jedzenie frytek 17.06.05, 20:10
            hehe :)
            • Gość: Uzo Re: jedzenie frytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:15
              ;)
    • fey Re: jedzenie frytek 17.06.05, 18:26
      Też tak mam ;D
      A następna porcja to już nie to... ;/ Ta pierwsza zawsze lepiej smakuje ;]
    • apja Re: jedzenie frytek 17.06.05, 19:14
      Wiesz co to lepiej kup sobie dwie porcje i ich nie jedz tylko na nie patrz.
    • Gość: gosiaqus Re: jedzenie frytek IP: 82.160.7.* 17.06.05, 20:58
      a ja miałam sen, ze tradycyjnie bląkałam się po mieście, ale tu nowością było dzierżenie w ręku torebki frytek, które się nigdy nie kończyły, jadłam je i jadłam, aż przyśnili mi się kolesie, którzy mnie chcieli okraść, i też jedli te moje frytki
    • Gość: Y_Sam Re: jedzenie frytek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 12:39
      A ja tobym sobie skonsumował Frytkę z bigbradera :-) I wcale bym nie żałował że
      zbliża się koniec bo na końcu jest najfajniej ;-)
      • Gość: Uzo Re: jedzenie frytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 14:49
        uooo jeeesuuu... poważnie?! :(
        • Gość: Sajko Re: jedzenie frytek IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.06.05, 01:25
          tą labadziarę? weź przestań, zje..a
    • Gość: ktosiaczek Re: jedzenie frytek IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 19.06.05, 18:00
      ale z ketchupem? (keczupem? kaczapem? ketchapem? niegy nie wiem jak to sie
      pisze i wymawia...) Ten pomidorowy sos do frytek (hehe) to moje najwieksze
      odkrycie ostatnich dni- teraz samych frytek juz nie zjem :)
    • Gość: audrey Re: jedzenie frytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 18:25
      A ja mam tak dziwnie, że uwielbiam frytki z majonezem, grube i słabo
      wypieczone. Ponieważ nikt takich nie lubi, to nigdy mi ich nie podjadają i
      wolniej się kończą.:)
      • fey Re: jedzenie frytek 19.06.05, 20:59
        Ja takie lubię ;P z majonezem - mniaaaaaaam ;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka