Gość: Aga Re: imię dla kota IP: 212.160.172.* 17.07.09, 12:58 Moja kocica zwie się Czarna- bo jest czarna. Ale wołam na nią ostatnio Futro. Mój sąsiad miał kota o imieniu Szampon. Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: imię dla kota 17.07.09, 14:17 Mój kotek patrzył z politowaniem, jak nie umiałam otworzyć puszki z jego żarciem, otworzyłam wreszcie i powiedziałam do kota: "Spójrz jakie to proste, HORST" i został Horstem. Po jakimś czasie okazało się że rzekomy kocur jest dziewczynką. Nadal ma na imię Horst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dea Re: imię dla kota IP: *.tktelekom.pl 17.07.09, 15:03 a naszemu kotu na imię Wtorek. przedurny jest i przekochany i wygląda, jakby się z tym imieniem urodził :-D Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: imię dla kota 19.07.09, 15:43 Zrób test kotu. Zaproś do domu jakiegoś Niemca, niech podejdzie do sierściucha. Jeżeli kot zacznie piszczeć i zerwie się do ucieczki- masz w domu Rokitę alias Jasia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: imię dla kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 16:01 Kot jest już w domu i jest przesłodki. Najbardziej chyba pasuje do niego Tydrań, bo chyba wyrośnie na bojowego i nieposłusznego kocura. Ewentualnie może być jeszcze Słoik, bo jest zakręcony. Chciałabym dać mu Rysiu na imię, na cześć Rysia z Klanu, ale kot niestety nie jest ciapowaty, no i nie przepadam za nazywaniem zwierząt imionami ludzkimi Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: imię dla kota 20.07.09, 16:17 Js miałam Greja (od grey - szary) i Bendżiego (Benjamina:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: imię dla kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 10:46 Gość portalu: lula napisał(a): > Ewentualnie może być jeszcze Słoik, bo jest zakręcony. To może Twister? A jak przesłodki to Landryn może? ;) Sama nazwij. Koty ten przywilej swoim poddanym zostawiają. On sam o sobie i tak myśli: JA I WSZECHŚWIAT. WSZECHŚWIAT WEDŁUG MNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: imię dla kota IP: *.cable.smsnet.pl 23.07.09, 13:20 Delirium klemens?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: imię dla kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 11:18 a może Azor? sama już nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
rina7 Re: imię dla kota 21.07.09, 22:13 ja to bym sierściucha nazwała ELVIS ewentualnie Maciej Kot - jak to leciało??? pokarzę ci Macieja Kota, przesympatyczny z niego facet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: imię dla kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 12:39 zostanie jednak Azor, bo straszną mam polewkę, jak mi ludzie zwracają uwagę, że przecież Azor-to-imię-dla-psa. Myślą, że się głupiej blondynce wszystko pomieszało buehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: imię dla kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 17:01 Gość portalu: lula napisał(a): > zostanie jednak Azor, bo straszną mam polewkę, jak mi ludzie > zwracają uwagę, że przecież Azor-to-imię-dla-psa. Myślą, że się > głupiej blondynce wszystko pomieszało buehehehe Pięęękne imię. Gratuluję wyboru. :) Odpowiedz Link Zgłoś
szuszu1985 Re: imię dla kota 23.07.09, 15:41 Moi znajomi nazwali kota Swiniak i tez jest niezly polew z tego. Swinia kicikici… Odpowiedz Link Zgłoś
rrrmarek Re: imię dla kota 23.07.09, 18:58 sprzedam ci imię mojego następnego kota [jeśli się pojawi, bo mam już dwa - śrubkę i śliwkę ;)] trzebi będzie kocur - śmigło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Re: imię dla kota IP: *.retsat1.com.pl 23.07.09, 19:35 Carlos lub Bruno, fajny też jest Felek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: imię dla kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.09, 12:29 Azor mi spsiał - kopie wyimaginowane dziury w podłodze. W końcu imię zobowiązuje:). Chyba go nazwę Onniechciał, bo to najczęściej wypowiadane słowa na jego temat, prostak nie umie się zachować i muszę się za niego tłumaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmumio Re: PSUJ IP: *.as.kn.pl 25.07.09, 19:00 No przecież nie inaczej ,tylko TOFIK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: imię dla kota IP: *.chello.pl 25.07.09, 22:56 Ja miałam kiedyś kocura. Uwielbiałam go, ale spotkanie z nim groziło ranami szarpanymi. Co ktoś do mnie przychodził, po kilku chwilach krzyczał na kota: "o, jebany!"... Kot dostał na imię Jeban... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: imię dla kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.09, 11:09 o jaaa, dobre!!! Jeban!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vp Re: imię dla kota IP: *.rzeszow.mm.pl 30.08.09, 19:20 Kotlet Bojkot Klekot Łoskot Turkot :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malinaaaa_98 Re: imię dla kota 22.11.22, 05:04 Ja bym poszla w cos oryginalnego - Klakier, Curry, oreo, karmel, yoda albo zorro wszystko zalezy od tego jak wyglada zoopedia.pl/jakie-imie-dla-kota-jak-nazwac-kota/ zoopedia.pl/lista-imion-dla-kota/ Odpowiedz Link Zgłoś