Dodaj do ulubionych

egzaminatorzy & samochody GDYNIA

IP: *.karwiny.net / 80.51.240.* 20.08.06, 23:01
Skoro pojawiaja sie takie tematy, to ja tez zapytam: jak to jest z
egzaminatorami z Gdyni? Ostatnio jak stalam godzine na placu to moze 3 osoby
wyjechaly na miasto O_o Podobno jest tam jedna pani egzaminatorka ktora nie
jest zbyt sympatyczna... Powiedzcie cos o egzaminatorach...
druga sprawa - jak z samochodami? Najwazniejsze - Czy sa na gaz?
z gory dziekuje wszystkim ktorzy moga cos napisac w tym temacie :)
Obserwuj wątek
    • ewosia Re: egzaminatorzy & samochody GDYNIA 21.08.06, 09:07
      Pani pono mało sympatyczna, ale z drugiej strony obaliłam się na łuku a pani
      była bardzo miła. Zdałam u dużego misiowatego pana koło 60tki i oboje mieliśmy
      ubaw po pachy na egzaminie - miał poczucie humoru i naśmiewał się z mojego
      sposobu kręcenia kierownicą. Zdałam w styczniu i nie wiem, czy wtedy jakiś
      samochód był na gaz, teraz widzę, że czarne putno grande jeździ po mieście (a
      może to kilka - nie wiem). Ja miałam tygodniowy samochód, chodził jak żyleta i
      pan egzaminator kazał depnąć i posłuchać silnika, toteż jechałam ponad 70 km/h
      po władysława iv
      • Gość: dedee Re: egzaminatorzy & samochody GDYNIA IP: *.karwiny.net / 80.51.240.* 21.08.06, 09:41
        dzieki za odpowiedz :)
        teraz sa tylko czarne Punto Grande, slyszalam ze od niedawna (nie wiem co to
        znaczy od niedawna, 5 miesiecy? ;)
        70km/h po Wladyslawa IV? Zazdroszcze ^^
    • pinia82 Re: egzaminatorzy & samochody GDYNIA 22.08.06, 13:20
      wiem ze egzaminatorzy z gdanska i gdyni zmieniaja sie co jakis czas, w gdansku
      tez sa grande punto - czarne, mialam okazje zdawac na takim jezdzil
      beznadziejnie!!!!!
    • Gość: deedee Re: zapisalam sie.... IP: *.karwiny.net / 80.51.240.* 22.08.06, 17:51
      dzis sie zapisalam na egzamin.... na 3 PAZDZIERNIKA!!! skandal... -_-
      w ten sam dzien jest teoria i praktyka, a jakby mi nie poszla teoria to co
      wtedy? place kolejne 22zl i kiedy zdaje? znowu mi wyznaczaja terimn teorii i
      praktyki od nowa za 2 miesiace???
      • ewosia Re: zapisalam sie.... 23.08.06, 10:50
        deedee, pójdzie ci teoria jak złoto - przecież to jest najłatwiejsza część
        egzaminu. w gdyni uważaj na Skwerze Kościuszki - przejedź się tam z
        isntuktorem, jak nie byłaś. Część nawrotek jest jednokierunkowa. Widziałam parę
        razy, że wiozą na egzaminie na parking na Wendy i tam parkują między pojazdami.
        Będzie klawo.
        • Gość: deedee Re: zapisalam sie.... IP: *.karwiny.net / 80.51.240.* 23.08.06, 11:24
          > deedee, pójdzie ci teoria jak złoto - przecież to jest najłatwiejsza część
          > egzaminu.

no niby tak, ale duzo zalezy od tego jaki akurat wylosuje sie zestaw pytan... a
          ja mam zawsze pecha :(

na tym parkingu na Wendy nie bylam, musze pojechac:) zawsze parkowalam w Silver
          Screenie :P
          • ewosia Re: zapisalam sie.... 23.08.06, 13:01
            Wczoraj tam widziałam 2 razy parkujący EGZAMIN. Może któryś z pańciów sobie
            upatrzył. Ja parkowałam na egzaminie koło stoczni na Polskiej.
    • Gość: gosc Re: egzaminatorzy & samochody GDYNIA IP: *.oskbraniewo.pl 23.08.06, 17:30
      za niezdany egzamin teoretyczny za 1 razem, kolejne podejscie w gdansku
      kosztuje juz 78 zl wiec naucz sie dobrze!
      • deeedeee Re: egzaminatorzy & samochody GDYNIA 23.08.06, 17:59
        wiem ze 78zl dlatego sie boje :( w domu jak robie testy to zawsze zdaje, w
        wiekszosci przypadkow z 0 bledami, a jak bylam na wewnetrznym w moim OSK to
        zaliczylam za 2 razem :( (na szczescie tam bylo za darmo:))
    • Gość: Agnieszka Re: egzaminatorzy & samochody GDYNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:45
      Dziewczyna mojego brata zdawała w Gdynii i zdała za pierwszym razem :)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka