sarah_black38 03.05.10, 22:27 Aga ma jutro maturę. A ja jestem cała w nerwach. Jakbym ją sama miała napisać. Wesprzyjcie mnie .......bo spać nie mogę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gusia210 Re: Mam stresa ............. 04.05.10, 10:51 spokojnie.Na pewno sobie poradzi. Odpowiedz Link
debest3 Re: Mam stresa ............. 04.05.10, 11:40 Wespieram .....jeszcze trochę i będzie koniec Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Mam stresa ............. 04.05.10, 23:33 Dzięki kochani. Jeszcze nie tak dawno czesałam jej do przedszkola warkoczyki, a dziś jest już dorosła. Pamiętam, jak bardzo chciała iść do szkoły Po dzisiejszym egzaminie nie jest z siebie zadowolona , powiedziała,że trudny nie był ,ale dziwny ....... Jutro matematyka ( ból mniejszy bo musi tylko na 30 % ). Odpowiedz Link
magas1169 Re: Mam stresa ............. 05.05.10, 11:56 Każdy powie że jest niezadowolony bo mógłby coś tam jeszcze dopisać... Będzie dobrze,napisz jak wyniki będą Ps,czasem śni mi się mój egzamin i zastanawiam się wtedy,co jeszcze mogę dopisać Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Mam stresa ............. 05.05.10, 22:43 Myślimy,że będzie dobrze .Zadania nie były wg niej jakieś szczególnie trudne. Zwłaszcza,że nauczycielka przyłożyła się - wyciskała z nich siódme poty. Jutro angielski poziom podstawowy i rozszerzony. O matko, chyba zejdę od tego ............. Odpowiedz Link
debest3 Re: Mam stresa ............. 06.05.10, 10:57 poziom zadań z matematyki był....delikatnie mówiąc nieco za niski.Zastanawiałem sie dłuższą chwilę czy czasem ktoś sobie żartów nie robi z maturzystów Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Mam stresa ............. 10.05.10, 20:04 Już po pisemnych. Czekamy na wyniki. Jutro polski ustny, a za tydzień angielski. Jak poszły pisemne rozszerzenia z angielskiego i wos nie wiem, aż boję się pomyśleć. Córki nie naciskam,zabroniłam jej sprawdzanie w Internecie dopóki nie ma oficjalnego klucza z OKE. Zobaczymy. Odpowiedz Link