debest3 22.01.14, 21:22 że mężczyzna jest gotowy do seksu? ........oddycha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarah_black38 Re: Po czym poznać... 30.01.14, 09:36 Nie pamiętam lepszego kawała Siedzi facet na ulicy obok kosza z pestkami z jabłek. Podchodzi policjant i pyta: -Co tam masz? -Sprzedaję pestki z jabłek. -A do czego służą?... -Po zjedzeniu jednej człowiek staje się mądrzejszy. -A po ile je sprzedajesz? -15 zł za sztukę. -Daj mi jedną. Policjant zjadł pestkę, pomyślał i mówi: -Poczekaj chwilę! Za 15 zł mogłem kupić kilka kilo jabłek i mieć z nich mnóstwo pestek zamiast jednej! -Widzi Pan? Już poskutkowało. -Rzeczywiście. Daj jeszcze dwie. Odpowiedz Link
debest3 Re: Po czym poznać... 31.01.14, 17:23 Mąż mówi do żony: - Kochanie? mogłabyś skoczyć do sklepu piwo? - Po piwo? Zobacz jaki lód na chodnikach. Jeszcze się przewrócę - Oki, kup w puszkach..... Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Po czym poznać... 31.01.14, 19:23 Ile zębów powinna mieć teściowa? Dwa. Jeden do otwierania butelki z piwem dla zięcia, a drugi żeby ja bolał Odpowiedz Link