dzoaann 12.06.07, 17:02 Czy któraś może cos powiedzieć na temat tej lampy. Stosujecie, jest skuteczna? Namyslamy sie na kupno i chciałabym poznać opinie użytkowników. Z góry dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gusia210 Re: lampa bioptron 12.06.07, 19:42 to zależy na jakie dolegliwości chciałabyś ją stosować Odpowiedz Link
sweet.joan Re: lampa bioptron 13.06.07, 09:25 I ja nie wiem, co to za wynalazek. Nie pomogę. Odpowiedz Link
dzoaann Gusia! 13.06.07, 11:21 Mnie chodzi głównie o problemy skórne. a masz doświadczenia z ta lampa? Lub znasz kogos takiego? Odpowiedz Link
dzoaann Re: lampa bioptron 13.06.07, 11:25 linka www.bioptron.hg.pl/glowna.htmkojarzycie? Może ktos jednak cos slyszał na ten temat. to dość drogie jest i nie chcę kupowac tak w ciemno, help)) Odpowiedz Link
gusia210 Re: lampa bioptron 13.06.07, 20:27 robimy zabegi taką lampą.Na problemy skórne się nadaje.Na leczenie zatok też.Ale na wszystko inne to ściema.Jest tak że jak nie można już pacjentowi nic więcej z zabiegów przepisać to przepisuje się bioptron właśnie. Odpowiedz Link
dzoaann Re: lampa bioptron 13.06.07, 22:56 Dzieki! Mnie chodzi głównie o skórę, ale może i na zatoki mi pomoze? Odpowiedz Link
monika121975 Re: lampa bioptron 18.06.07, 14:04 Kilka lat temu miałam 10 naświetleń. Na trądzik na szyi i żuchwie - takie gule mi się porobiły. Ani lampa, ani środki hormonalne, ani antybiotyki nie pomogły. dopiero ciąża mnie wyleczyła Koleżanka moja ma taką lampę. Sama już nie wierzy w jej działanie a ostatnio drugiej pożyczyła na zatoki własnie. Czy skuteczna to nie wiem bo koleżanka nr 2 ze 3 razy się może nagrzała Odpowiedz Link