dzoaann 30.06.07, 16:31 lecimy do Polski na całe prawie wakacje(powrót 22.08.)))))))))) bardzo sie cieszę, choc nie wiem jak przezyję bez kompa---odwyk normalnie(( nie zapomnijcie o mnie...po wakacjach jak sie dopadnę, to bede miała spore zaległości... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_mk Re: 4 lipca:))) 30.06.07, 18:51 dzoaann a gdzie dokładnie jedziesz?tak z ciekawości pytam Odpowiedz Link
sweet.joan Re: 4 lipca:))) 30.06.07, 20:40 Fajnie Ale szkoda, że Cię tu nie będzie. Udanych wakacji! A właśnie, gdzie będziesz? Nie ze Szczecina jesteś? Odpowiedz Link
dzoaann Re: 4 lipca:))) 30.06.07, 20:44 Mąż ze Szczecina, ja ze Słubic)) będziemy tak pół na pół tu i tu)) Odpowiedz Link
dzoaann Re: 4 lipca:))) 01.07.07, 00:16 dzięki)) ale szczerze mówiąc to sie trochę obawiam jak wytrzymam znów w domu (moja mama jest trudną osobą) Wiem, że na początku będzie fajnie, ale potem... a drugi miesiąc u teściów to już w ogole... no, ale dzieci sie cieszą bardzo ,a ja mam w Polsce dużo spraw do załatwienia. Zacisnę zęby w razie czego i tyle Odpowiedz Link
madziaaaa Re: 4 lipca:))) 01.07.07, 07:44 Super! Na pewno będzie fajnie!Dasz radę, dlugo się przecież nie widzieliście Bawcie się dobrze Ja też już 4 wyjeżdżam -odliczam więc dni do środy Odpowiedz Link
edelka Re: 4 lipca:))) 02.07.07, 14:43 To udanego pobytu w Polsce No i nie dasz rady nas odwiedzić? nawet na momencik? Odpowiedz Link