gusia210 20.05.08, 09:51 kupiłam w macro zioła w doniczkach(kolendra,bazylia,szałwia,tymianek) i posadziłam w skrzynce na parapecie.Uwielbiam zioła i bardzo mnie ciekawi czy będą rosly.Szczypiorek kupowany zima pięknie się przyjął na dzialce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konto_online Re: ziółka 20.05.08, 11:06 też kupiłem, ale nie w macro tylko w kwiaciarni i nie zioła a kwitnace, przy przesadzaniu odkryłem 3 rdzaje szkodników, kuwa mać! a tak ładnie się kwiaciarnia prezentuje Odpowiedz Link
mama_ania77 Re: ziółka 22.05.08, 02:39 hodowałam w zeszłym roku w ten sposób bazylię, tymianek, rozmaryn i mietę, w skrzynce, tyle, że na dworzu. Bardzo ladnie się przyjeły i rosły jak szalone Wykończyło je zimowanie na parapecie w domu w szczycie zezonu grzewczego ) Za to miałam od razu suszone DD Ale w tym roku posadzę nastepne... Odpowiedz Link
debest3 Re: ziółka 22.05.08, 14:30 też zakupuję takie ziółka,ale ponieważ idą ci one jak woda,to nie zdąże zahodować i już muszą być następne Odpowiedz Link