Dodaj do ulubionych

Fuerteventura - Ambar Beach

IP: *.aster.pl 11.10.11, 18:16
Witam,

Wróciliśmy właśnie z hotelu Ambar Beach na Feurcie. Jakby ktoś był zainteresowany jakimiś informacjami , chętnie pomogę...
Obserwuj wątek
    • lucky31.0 Re: Fuerteventura - Ambar Beach 16.10.11, 09:30
      Ja chętnie się dowiem , myślę o sylwestrze z dzieckiem 4 lata , czy hotel nadaje się dla takiego dziecka co mozna w nim robić jak wygląda tenis czy scoush jakie ogólne wrazenia pozdrawiam
    • Gość: lamgrego Re: Fuerteventura - Ambar Beach IP: *.strazgraniczna.pl 21.06.12, 12:07
      WITAM,proszę o informację odnośnie hotelu Ambar Beach a szczególnie interesuja mnie pokoje oznaczone jako DZX-1 i ogólnych wrażeń z pobytu w tym hotelu.Z góry Dziękuję.
      • Gość: Kalina Re: Fuerteventura - Ambar Beach IP: *.unknown.vectranet.pl 30.06.12, 17:21
        A z jakim biurem podróży podróżowałeś? Czy może sam? Ja przymierzam się wykupić wyjazd z itaką, ale jeszcze się zastanawiam.
        • Gość: IwonkaT Re: Fuerteventura - Ambar Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 12:56
          W ofercie itaki jest ten hotel - troche drogo, ale jak patrze na opinie o niem na holidaycheck to chyba sie oplaca. Interesuje mnie polozenie - jak adaleko od centrum, barów, czy moze jakas dyskoteka, jakis targ? czy cos sie dzieje poza hotelem?
          • Gość: Sławek Re: Fuerteventura - Ambar Beach IP: *.toya.net.pl 02.07.12, 16:26
            Hotel jest w ofercie Tui . W itace go nie ma. W tym roku wszystko jest zdecvydowanie drożej a lasty cenowe praktycznie nie istnieją.W ostatnich trzech latach na Lanzarote, GC i Teneryfe za dwa tygodnie w 4* z all w lipcu nie płaciłem więcej niż 3450 za osobę. W tym roku Fuerta za prawie 4800.
            • Gość: aag0107 Re: Fuerteventura - Ambar Beach IP: *.home.aster.pl 02.07.12, 17:33
              my niestety ponizej 5 tys nic nie znalezliśmy. ponad 5,5 tys
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka