Dodaj do ulubionych

Wypożyczalnia samochodów Teneryfa

IP: *.internetia.net.pl 21.10.11, 10:50
Witam, czy ktoś ma jakieś namiary na wypożyczalnie, która wypożycza auta osobom w wieku 21-24 lat bez opcji karty kredytowej, natomiast z czymś w rodzaju depozytu gotówkowego? Szukam, szukam i przeglądam strony wypożyczalni i ciężko znaleźć coś konkretnego.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • skladnicawycieczek Re: Wypożyczalnia samochodów Teneryfa 21.10.11, 14:25
      Gość portalu: maaciek napisał(a):

> Witam, czy ktoś ma jakieś namiary na wypożyczalnie, która wypożycza auta osobom
      > w wieku 21-24 lat bez opcji karty kredytowej, natomiast z czymś w rodzaju depo
      > zytu gotówkowego? Szukam, szukam i przeglądam strony wypożyczalni i ciężko znal
      > eźć coś konkretnego.
      > Pozdrawiam
      Odsyłam do polsko-hiszpańskiego biura na Teneryfie www.elsoletours.com/wypozyczalnia-samochodow-na-teneryfie.html Myślę że są elastyczni i warto z nimi porozmawiać.

pozdrawiam

Biuro Podróży Kraków - www.skladnicawycieczek.pl
    • hapaks_legomemnon Re: Wypożyczalnia samochodów Teneryfa 29.09.19, 15:40
      sprawdź zgodnie z opisem tutaj:

www.gancarczyk.com/teneryfa-wynajem-samochodu-bez-karty-kredytowej-i-depozytu-wypozyczalnie-samochodow-porownanie-ofert/
    • Gość: ewondw Re: Wypożyczalnia samochodów Teneryfa IP: 83.71.88.* 29.10.19, 15:03
      sprawdź autoreisen, minimalny wiek 23
      • ja.s.i.u Re: Wypożyczalnia samochodów Teneryfa 01.11.19, 18:33
        maciek założył wątek w 2011 roku. Odgrzebali spamerzy od poprzedniego linka. Nie ma sensu tego ciągnąć
        • dodekanezowiec Re: Wypożyczalnia samochodów Teneryfa 04.11.19, 18:29
          Auto-sraj-zen.
      • dodekanezowiec Re: Wypożyczalnia samochodów Teneryfa 04.11.19, 18:30
        E won spamerze. Wyspamierdalac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka