Dodaj do ulubionych

TUI- zmiana hotelu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.12, 09:52
Czy komuś TUI zmieniło ostatnio hotel lub odwołało imprezę? Czytałam że do Grecji jest to nagminne. Dzieje się tak po wpłacie całości kwoty
Obserwuj wątek
    • Gość: Zaba Re: TUI- zmiana hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 20:03
      Nie mialo nic takiego miejsca w moim przypadku. Byłam z nimi na cyprze i na majorce, teraz teneryfa. BTW nic nie mogę tui zarzucić, nie tylko w sprawie zakwaterowania.
      • olgap1976 Re: TUI- zmiana hotelu 01.06.12, 21:23
        byłam z nimi już 13 razy na wczasach i nigdy żadnych zmian wszystko w 100% ok.
        • Gość: munia Re: TUI- zmiana hotelu IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.12, 21:39
          Nigdy z Tui nie było inaczej jak w katalogu, Owszem dużo drożej niż w innych biurach, ale zawsze zgodnie z opisem.
          • Gość: gosc Re: TUI- zmiana hotelu IP: *.xdsl.centertel.pl 04.06.12, 20:56
            TUI w tym roku odwolalo Grecje - wylot z Warszawy. W zamian zaproponowali czarter z Poznania i uwaga - 200 zl znizki na rodzine!. Wylot z Poznania oczywiscie bladym switem - ale hotelu nie proponowali. Zreszta 200 zl nawet na benzyne nie wystarczy.
            Chcielismy zmiany miejsca - byle wylot byl z Warszawy i w tym samym terminie. Oczywiscie wszystkie hotele o porownywalnym standardzie byly drozsze. Grecje kupowalismy w first minute z 20% znizka. Poprosilimy wiec tez o taka znizke przy zamianie. Odmowa. Rozwiazalismy wiec umowe i lecimy z Berlina. Dla zasady.
            Z TUI latamy od kilku dobrych lat 1-2 razy w roku. Zawsze bylismy zadowoleni. Ta sytuacja jednak byla dla nas nie do zaakceptowania.
    • Gość: Alisz Re: TUI- zmiana hotelu IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.12, 22:05
      Dokładnie tak się stało w moim przypadku... Wyjazd za tydzień, a dzisiaj otrzymałam informację, że nie ma miejsc w hotelu (do którego dzisiaj polecieli moi znajomi i mieliśmy być razem) i proponują inny... Powiedziałam, że nie ma takiej opcji i żeby próbowali coś załatwić albo odstępuję od umowy... Mam czekać do poniedziałku bo "może coś się zwolni" zastanawia mnie tylko czy nie będą później robili problemów ze zwrotem pieniędzy... Oferta tyczy się Grecji...
      • mario_69 Re: TUI- zmiana hotelu 15.12.16, 14:07
        Mi TUI zmienilo hotel na Lanzarote na 14 dni przed wyjazdem. Wycieczkę kupowałem 5 miesięcy wcześniej. Hotel jaki wybrałem byl 300 a ten na który zmieniło TUI -3km... Zaproponowali zwrot kasy, ale co mi to da jak urlop zarezerwowany już w pracy, a innych wycieczek w tym terminie i cenie już nie ma... Odradzam to biuro!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka