Dodaj do ulubionych

pytanie o Lanzarote

IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.08.13, 20:00
lecę w II połowie sierpnia, czy muszę brać ciepłe ciuchy, mam niewielki bagaż i nie ukrywam, że to dla mnie ważne. Wieczory bywają chłodne? Czy jest tak wietrznie jak na Fuercie? I czy w takim klimacie są komary, lecę z dwójką małych dzieci, trzeba brać jakieś środki? z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: ben88666 Re: pytanie o Lanzarote IP: *.kalisz.mm.pl 13.08.13, 20:56
      Najlepiej zabrać kożuch.
    • Gość: mechan Re: pytanie o Lanzarote IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.08.13, 21:20
      Nie przydadzą się ani ciepłe ciuchy, ani środki na komary
    • Gość: elcia Re: pytanie o Lanzarote IP: *.tktelekom.pl 13.08.13, 21:45
      A ja wróciłam właśnie z dwójką dzieciaków i radzę Ci zabrać przynajmniej jakąś bluzę na wieczór, bo czasami był chłodny wiatr i bluzy jak najbardziej się nam przydały. Komarów nie ma. Przez cale dwa tygodnie z owadów widziałam tylko 2 muchy i kilka mrówek w łazience :-)
      • Gość: Marta Re: pytanie o Lanzarote IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.13, 10:06
        A jaka jest pogoda w drugiej połowie września (jadę 11-19.09)?
        • Gość: jasiu... Re: pytanie o Lanzarote IP: *.unitymediagroup.de 14.08.13, 17:19
          Taka sama. Weź koszulę z długim rękawem. Przyda się na słońce, jak zbyt szybko się opalisz i właśnie na wieczorne spacery. Sweter raczej niepotrzebny, no ale i tak będziesz mieć, bo w tym okresie musisz w czymś przyjechać na lotnisko w Polsce. Aha, temperatura wody w oceanie ok. 23-24 stopnie, to jak ma być.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka