Dodaj do ulubionych

Sklepy na Gran Canarii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.14, 17:39
Czy ktoś wie jak czynne są sklepy spożywcze na Gran Canarii w niedzielę w marcu?
Obserwuj wątek
    • majatusia Re: Sklepy na Gran Canarii 14.02.14, 21:08
      Sa czynne Lidl i duze dia% ( taki typ biedronki) A reszta zamknięta na glucho.
      • bemeta Majatujsia, por favor.... 15.02.14, 02:13
        Majatusia, napisz proszę który Lidl na Gran Canarii jest otwarty w niedziele, będę Ci dozgonnie wdzięczny. No dobra to ja Tobie odpowiem, nie ma takiego.
        A do założyciela wątku, gdzie dokładnie to ma być ten sklep to udzielę rzeczowej odpowiedzi a nie baśni z tysiąca i jednej nocy. No i co wym wszystkim ma do rzeczy akurat marzec? Wprost umieram z ciekawości.
        Pozdrawiam z GC.
        • Gość: zbyszko Re: Majatujsia, por favor.... IP: 46.77.124.* 15.02.14, 09:49
          Dziękuję. Interesuje mnie Porto blanco Pasito koło Maspalomas. A marzec bo 2 marca przejmuję jacht i płynę na Makorkę. Chciałbym zaprowiantować jacht i jak najszybciej wypłynąć w morze.
        • Gość: rezick Re: Majatujsia, por favor.... IP: *.223.22.95.dynamic.jazztel.es 18.02.14, 19:35
          Lidl w Playa del Ingles jest czynny w niedziele. Bylem ostatnio to wiem.
          • bemeta ajjjj..... sorki 18.02.14, 21:15
            Faktycznie ten miedzy PdI i san Fernando jest czynny rowniez w niedziele.
            Sorki,
            pozdro,
            bart.
    • Gość: Dania Re: Sklepy na Gran Canarii IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.02.14, 17:48
      SPAR w zeszłą niedzielę był czynny.
      • Gość: zbyszko Re: Sklepy na Gran Canarii IP: 80.48.175.* 15.02.14, 18:04
        Bardzo dziękuję. Mam nadzieję że uda mi się zrobić zaopatrzenie
        • Gość: Dania Re: Sklepy na Gran Canarii IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.02.14, 18:13
          Uda się, w Maspalomas życie trwa na okrągło. Udanego rejsu!
          A teraz wracamy kibicować skoczkom, prawda :-)?
      • Gość: zbyszko Re: Sklepy na Gran Canarii IP: 80.48.175.* 15.02.14, 18:59
        Jasne siedzę sobie w knajpce w Białce Tatrzańskiej przy koniaku i jest super. Pozdrawiam Zbyszko
        • Gość: Zbyszko Re: Sklepy na Gran Canarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 16:59
          Dzieki wszystkim, już w najbliższą sobotę sprawdzę czy coś jest czynne w niedzielę. Prawdopodobnie w poniedziałek wychodzimy w morze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka