Gość: aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 10:33 czy ktoś zrzucał zdjęcia z aparatu cyfrowego na Teneryfie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buli fachowiec Re: zdjęcia Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:08 ja miałem taką sytuacje że położyłem zdjęcie swojej dziewczyny na swoim apracie i go przez przypadek z niego zrzuciłem i to się stało właśnie na teneryfie ale ten aparat nie był cyfrowy to się chyba nie liczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: zdjęcia Teneryfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:58 Ale śmieszne!! Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: zdjęcia Teneryfa IP: *.aster.pl 21.09.06, 18:34 Jaki autor, taka odpowiedź! Myślę, że pod tym pseudo kryje się Gosiewski. Gratuluję panie pośle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: zdjęcia Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 22:37 ponawiam pytanie: czy ktoś "zrzucał" zdjęcia z aparatu na teneryfie, na mysli mam usługę w punkcie foto lub podobne Odpowiedz Link Zgłoś
azulejo Re: zdjęcia Teneryfa 02.10.06, 22:53 a co to w ogole za dziwne pytanie; wchodzisz do normalnego punktu/zakladu fotograficznego, gdzie sie wywoluje zdjecia, wiekszosc wykonuje uslugi cyfrowe, wprawdzie to daleko jest, ale nie na koncu swiata;) dajesz karte i mily pan lub pani zapisuuje ci zdjecia w formacie cyfrowym (na plycie), jesli sobie tego zyczysz. Odpowiedz Link Zgłoś