IP: *.manc.cable.ntl.com 06.06.07, 19:26
Czy w Los Zocos nadal trwa remont?
Obserwuj wątek
    • adams123 Re: Los Zocos 06.06.07, 22:56
      tak, co objawia sie dżwiękiem wiertarki czasami nad basenem :)
      ale apartamenty wszyscy dostają juz odnowione i sa super :)
      • Gość: gorgia5 Re: Los Zocos IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 07.06.07, 07:56
        mam pytanie czy w aneksie kuchennym jest czajnik? jadę z dzieckiem i chce
        wiedziec...
        poza tym jak bezpieczne są barierki w balkonach? bo nasz 1,5 roczny synek jest
        w stanie przejsc?
        • adams123 Re: Los Zocos 07.06.07, 08:41
          w aneksie na wyposażeniu są:
          czajnik, mikrofalówka, toster, płyta kuchenna z dwoma gzrejnikami, podstawowe
          sztućce plus kilka nzy duzych, jakieś inne pomoce typu cedzak, łyzka wazowea
          itd. do tego oczywiście filiżanki, szklanki itd. :)
          ja trafiłem 2 tygodnie temu na nowiutki apartament dopiero po remoncie, wiec
          nawet lodówkę sam włączałem i jeszcze były tasmy trzymające półki w lodówce a
          wiec byłem chyba pierwszym mieszkańcem :)
          apartamenty super.
          aha - póki co jest brak suszarki w łazience , pisze o tym , bo koleżanki pytały
          o to .
          • Gość: giorgia Re: Los Zocos IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 07.06.07, 13:12
            dzieki za odp...a czy wszytkich ostatnio lokują do odremontowanej częsci,bo
            cztałam parę negatywów na temat starej części...a mieliście balkon czy taras?
            • Gość: Dagers Re: Los Zocos IP: 91.193.160.* 07.06.07, 13:33
              Witam
              Kiedy się wybieracie bo my z naszym 1,5 rocznym szkrabem lecimy w tą sobotę 09.
              Pozdrawiam
            • adams123 Re: Los Zocos 08.06.07, 08:55
              napewnoi wszyscy z Itaki będą w nowej częsci . tak nas zapewniała pani w recepcji i tez tak było.
              cały budynek a jest gotowy a w budynku B nie ma starych ... albo sa nowe albo aktualnie w remoncie, wiec nie mozna w starym mieszkac.
          • Gość: ala6 Re: Los Zocos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 18:20
            wybieram się tam 09.06 z córką 19 latką czy w dniu wylotu mieliście all
            inclusive do końca będę wdzięczna za informacje pozdrawiam
            • adams123 Re: Los Zocos 08.06.07, 16:07
              tak, all inclisive było do samego końca czyli do wieczora :)
              • Gość: ala6 Re: Los Zocos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 17:44
                dzięki za odpowiedż wcześniej ją przegapiłam jeszcze jedno pytanie czy w
                łazience są ręczniki jeśli tak to wezmę tylko plażowe
    • Gość: wookie Re: Los Zocos IP: *.echostar.pl 07.06.07, 18:47
      tak mniej niż połowa jest remontowana tylko 2 baseny
      nie jest zle ale gdybym o tym wiedział to bym nie poleciał
      a poza tym kilka większych potknięc organizacyjnych jesli chodzi o transport z itaką
      pozdrawiam
    • Gość: gorgia5 Re: Los Zocos IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 08.06.07, 06:40
      ja lece 16.06 z 1,5rocznym synkiem na 2 tyg.Ktos jeszcze leci w tym terminie?
    • Gość: gorgia5 Re: Los Zocos IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 08.06.07, 06:40
      wookie...a co to za potkniecia z itaka?
    • Gość: giorgia Re: Los Zocos IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 08.06.07, 12:28
      mam pytanie do ludzi ktorzy lecieli z itaką - mieliscie wyzywienie w samolocie?
      bo rozne info do mnie dochodza...dzieki
      • Gość: Mak Re: Los Zocos IP: 62.29.248.* 08.06.07, 15:13
        Leciałem z Itaką w jedną stronę liniami Eurocypria, a z powrotem Primacharter i
        w obu przypadkach przekąski i napoje były wyłącznie PŁATNE.
        Itaka po prostu nie wykupuje u przewoźników posiłków.
      • adams123 Re: Los Zocos 08.06.07, 16:08
        catering jedynie płatny a i z tym trzeba uważac, bo w drodze powrtotnej
        zabrakło kanapek, bo podopbno wszyscy lecący na lanzarote zjedli :)
        wiec zostały tylko gorące kubki :)
        • Gość: ala6 Re: Los Zocos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:14
          ponawiam pytanie czy w dniu wylotu all inclusive jest do wieczora
          • adams123 Re: Los Zocos 08.06.07, 16:24
            czytaj uwaznie a nie ponawiaj pytania
            wyżej odpowiedziałem na to pytanie
            • Gość: ala6 Re: Los Zocos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:37
              teraz to nic nie rozimiem jak byłam na Gran Canarii mieliśmy wylot o godz 01 w
              nocy do transferu na lotnisko mieliśmy pełne wyżywienie i picie w hotelu moje
              pytanie dotyczyło także hotelu jak rozumiem świadczenia hotelowe kończą się w
              los zocos po śniadaniu jeśli jest inaczej wyjaśnij
              • Gość: er Re: Los Zocos IP: *.chello.pl 12.06.07, 21:22
                ta odpowiedz juz byla.

Jedno pytanie. A nawet jak by nie bylo do samego wylotu to co? Nie stac cie
                zeby sobie kupic kanapke? Do samego konca musisz napychac sie w hotelu?
                pewnie jak bys miala okazje to bys żarła nawet na transferze, co?
                Takie pytania i zmartwienia to typowe POLACTWO!

Najlepsze jest tez to jak Polacy dowiaduja sie ze nie moga wniesc napoji za
                bramki na lotnisku. Kazdy oczywiscie ma 2l butle płynu i za wszelka cene
                prubuje to wypic,hahaha. Wyglada to komicznie, dlawia sie, praktycznie
                podtapiaja ale ani kropli nie wywala.

To byla taka dygresja, ale pewnie ciebie tez to sie tyczy
    • Gość: gorgia5 Re: Los Zocos IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 11.06.07, 17:50
      a czy ktos moze mi powiedziec czy w netto ktory jest obok hotelu mozna kupic
      sloiczki i soczki dla dziecka?
      • Gość: er Re: Los Zocos IP: *.chello.pl 12.06.07, 21:16
        Tak
    • Gość: gorgia5 Re: Los Zocos IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 13.06.07, 17:23
      paweł mam jeszcze pytanie czy orientujesz sie jakie sa ceny tv w pokojach w
      los zocos?
      • Gość: jarek 7 Re: Los Zocos IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.06.07, 18:01
        Telewizora nie wykupuj ba są tylko zachodnie kanały.W dodatku badziewie!Hotek
        ogólmie ok Tylko teraz widze ze jest za drogo
        • Gość: giorgia Re: Los Zocos IP: *.kielce.net.pl 14.06.07, 11:14
          mi się udało wykupic wczasy po rozsądnej cenie. A jaki jest koszt telewizji?
          moga byc kanały po ang
          • Gość: jarek 7 Re: Los Zocos IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.06.07, 20:10
            20 euro na tydzień.
            • Gość: ala6 Re: Los Zocos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:47
              dzisiaj wróciłam z los zocos mówili że tv kosztuje 3 euro za dzien
    • Gość: Tomasz jak basen w Los Zocos? jaka pogoda w tym rejonie? IP: *.bulldogdsl.com 30.06.07, 12:35
      hej, wybieram sie do Los Zocos i mam pytanko
      a jaka pogoda w tym rejonie? jaka woda w basenie -podgrzewana? a jaka w
      oceanie? czy brac bluzki z dlugim rekawem na wyjazd?
      • Gość: Tomasz czy remont jest uciążliwy? IP: *.bulldogdsl.com 30.06.07, 12:37
        jak dlugo potrwa i co jest najbardziej uciazliwe?
      • Gość: ala Re: jak basen w Los Zocos? jaka pogoda w tym rejo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 16:04
        hotel b dobry duże czyste apartamenty nad basenami nie ma tłoku woda nie jest
        podgrzewana ale da się wytrzymać w oceanie też (nie jest to jednak morze
        śródziemne) blisko do ładnej piaszczystej plaży pogoda jest zmienna chmury i
        słońce nawet jednego dnia do 25 stopni ale na pewno super się opalicie zawsze
        wieje wiatr i wieczorami przydają się długie rękawy jest dużo animacji b dobre
        jedzenie szczególnie polecam restaurację przed hotelem tylko trzeba wcześniej
        zrobić rezerwację w recrpcji a remont nie jesy taki uciążliwy pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka