Gość: paweł IP: *.manc.cable.ntl.com 06.06.07, 19:26 Czy w Los Zocos nadal trwa remont? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adams123 Re: Los Zocos 06.06.07, 22:56 tak, co objawia sie dżwiękiem wiertarki czasami nad basenem :) ale apartamenty wszyscy dostają juz odnowione i sa super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorgia5 Re: Los Zocos IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 07.06.07, 07:56 mam pytanie czy w aneksie kuchennym jest czajnik? jadę z dzieckiem i chce wiedziec... poza tym jak bezpieczne są barierki w balkonach? bo nasz 1,5 roczny synek jest w stanie przejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Los Zocos 07.06.07, 08:41 w aneksie na wyposażeniu są: czajnik, mikrofalówka, toster, płyta kuchenna z dwoma gzrejnikami, podstawowe sztućce plus kilka nzy duzych, jakieś inne pomoce typu cedzak, łyzka wazowea itd. do tego oczywiście filiżanki, szklanki itd. :) ja trafiłem 2 tygodnie temu na nowiutki apartament dopiero po remoncie, wiec nawet lodówkę sam włączałem i jeszcze były tasmy trzymające półki w lodówce a wiec byłem chyba pierwszym mieszkańcem :) apartamenty super. aha - póki co jest brak suszarki w łazience , pisze o tym , bo koleżanki pytały o to . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giorgia Re: Los Zocos IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 07.06.07, 13:12 dzieki za odp...a czy wszytkich ostatnio lokują do odremontowanej częsci,bo cztałam parę negatywów na temat starej części...a mieliście balkon czy taras? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagers Re: Los Zocos IP: 91.193.160.* 07.06.07, 13:33 Witam Kiedy się wybieracie bo my z naszym 1,5 rocznym szkrabem lecimy w tą sobotę 09. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Los Zocos 08.06.07, 08:55 napewnoi wszyscy z Itaki będą w nowej częsci . tak nas zapewniała pani w recepcji i tez tak było. cały budynek a jest gotowy a w budynku B nie ma starych ... albo sa nowe albo aktualnie w remoncie, wiec nie mozna w starym mieszkac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala6 Re: Los Zocos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 18:20 wybieram się tam 09.06 z córką 19 latką czy w dniu wylotu mieliście all inclusive do końca będę wdzięczna za informacje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Los Zocos 08.06.07, 16:07 tak, all inclisive było do samego końca czyli do wieczora :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala6 Re: Los Zocos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 17:44 dzięki za odpowiedż wcześniej ją przegapiłam jeszcze jedno pytanie czy w łazience są ręczniki jeśli tak to wezmę tylko plażowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wookie Re: Los Zocos IP: *.echostar.pl 07.06.07, 18:47 tak mniej niż połowa jest remontowana tylko 2 baseny nie jest zle ale gdybym o tym wiedział to bym nie poleciał a poza tym kilka większych potknięc organizacyjnych jesli chodzi o transport z itaką pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorgia5 Re: Los Zocos IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 08.06.07, 06:40 ja lece 16.06 z 1,5rocznym synkiem na 2 tyg.Ktos jeszcze leci w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorgia5 Re: Los Zocos IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 08.06.07, 06:40 wookie...a co to za potkniecia z itaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giorgia Re: Los Zocos IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 08.06.07, 12:28 mam pytanie do ludzi ktorzy lecieli z itaką - mieliscie wyzywienie w samolocie? bo rozne info do mnie dochodza...dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mak Re: Los Zocos IP: 62.29.248.* 08.06.07, 15:13 Leciałem z Itaką w jedną stronę liniami Eurocypria, a z powrotem Primacharter i w obu przypadkach przekąski i napoje były wyłącznie PŁATNE. Itaka po prostu nie wykupuje u przewoźników posiłków. Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Los Zocos 08.06.07, 16:08 catering jedynie płatny a i z tym trzeba uważac, bo w drodze powrtotnej zabrakło kanapek, bo podopbno wszyscy lecący na lanzarote zjedli :) wiec zostały tylko gorące kubki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala6 Re: Los Zocos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:14 ponawiam pytanie czy w dniu wylotu all inclusive jest do wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Los Zocos 08.06.07, 16:24 czytaj uwaznie a nie ponawiaj pytania wyżej odpowiedziałem na to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala6 Re: Los Zocos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:37 teraz to nic nie rozimiem jak byłam na Gran Canarii mieliśmy wylot o godz 01 w nocy do transferu na lotnisko mieliśmy pełne wyżywienie i picie w hotelu moje pytanie dotyczyło także hotelu jak rozumiem świadczenia hotelowe kończą się w los zocos po śniadaniu jeśli jest inaczej wyjaśnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Los Zocos IP: *.chello.pl 12.06.07, 21:22 ta odpowiedz juz byla. Jedno pytanie. A nawet jak by nie bylo do samego wylotu to co? Nie stac cie zeby sobie kupic kanapke? Do samego konca musisz napychac sie w hotelu? pewnie jak bys miala okazje to bys żarła nawet na transferze, co? Takie pytania i zmartwienia to typowe POLACTWO! Najlepsze jest tez to jak Polacy dowiaduja sie ze nie moga wniesc napoji za bramki na lotnisku. Kazdy oczywiscie ma 2l butle płynu i za wszelka cene prubuje to wypic,hahaha. Wyglada to komicznie, dlawia sie, praktycznie podtapiaja ale ani kropli nie wywala. To byla taka dygresja, ale pewnie ciebie tez to sie tyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorgia5 Re: Los Zocos IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 11.06.07, 17:50 a czy ktos moze mi powiedziec czy w netto ktory jest obok hotelu mozna kupic sloiczki i soczki dla dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorgia5 Re: Los Zocos IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 13.06.07, 17:23 paweł mam jeszcze pytanie czy orientujesz sie jakie sa ceny tv w pokojach w los zocos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek 7 Re: Los Zocos IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.06.07, 18:01 Telewizora nie wykupuj ba są tylko zachodnie kanały.W dodatku badziewie!Hotek ogólmie ok Tylko teraz widze ze jest za drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giorgia Re: Los Zocos IP: *.kielce.net.pl 14.06.07, 11:14 mi się udało wykupic wczasy po rozsądnej cenie. A jaki jest koszt telewizji? moga byc kanały po ang Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek 7 Re: Los Zocos IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.06.07, 20:10 20 euro na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala6 Re: Los Zocos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:47 dzisiaj wróciłam z los zocos mówili że tv kosztuje 3 euro za dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz jak basen w Los Zocos? jaka pogoda w tym rejonie? IP: *.bulldogdsl.com 30.06.07, 12:35 hej, wybieram sie do Los Zocos i mam pytanko a jaka pogoda w tym rejonie? jaka woda w basenie -podgrzewana? a jaka w oceanie? czy brac bluzki z dlugim rekawem na wyjazd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz czy remont jest uciążliwy? IP: *.bulldogdsl.com 30.06.07, 12:37 jak dlugo potrwa i co jest najbardziej uciazliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: jak basen w Los Zocos? jaka pogoda w tym rejo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 16:04 hotel b dobry duże czyste apartamenty nad basenami nie ma tłoku woda nie jest podgrzewana ale da się wytrzymać w oceanie też (nie jest to jednak morze śródziemne) blisko do ładnej piaszczystej plaży pogoda jest zmienna chmury i słońce nawet jednego dnia do 25 stopni ale na pewno super się opalicie zawsze wieje wiatr i wieczorami przydają się długie rękawy jest dużo animacji b dobre jedzenie szczególnie polecam restaurację przed hotelem tylko trzeba wcześniej zrobić rezerwację w recrpcji a remont nie jesy taki uciążliwy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś