Dodaj do ulubionych

z GC do Gambii

02.12.08, 13:22
Ile kosztuje taki fakultet i czy warto?
Obserwuj wątek
    • motylanoga71 Re: z GC do Gambii 02.12.08, 13:48
      rethymnon1 napisała:

> Ile kosztuje taki fakultet i czy warto?

duzo, nie warto
      • rethymnon1 Re: z GC do Gambii 02.12.08, 13:51
        Dużo tzn ile i dlaczego nie warto?
        • Gość: gosc Re: z GC do Gambii IP: *.Red-81-38-121.dynamicIP.rima-tde.net 02.12.08, 14:06
          2 lata temu kosztowala 256 euro od osoby. Warto bylo, ale juz nie ma
          tego fakultetu. Prawie od 2 lat jest odwolana. My bylismy jednymi z
          ostatnich ktorzy skorzystali. Chyba, ze prywatnie, ale nie wiem jak
          to wyglada.
        • motylanoga71 Re: z GC do Gambii 02.12.08, 14:07
          rethymnon1 napisała:

> Dużo tzn ile i dlaczego nie warto?

Dzien na Gambie to cos jak zart :) Ze o "programie" nie wspomne. No ale jesli
          ktos musi miec "zaliczone" to why not :)
          Poza tym chyba nie ma chetnych na ta wycieczke. Wolalbym szczerze ta kase
          przeznaczyc na tydzien dluzej pobytu na GC i zwiedzenie jej mniej turystycznych
          zakatkow ( polnoc wyspy, gory w centrum).

zreszta sam ocen

We wczesnych godzinach rannych zostaną Państwo odebrani z hotelu i przewiezieni
          na lotnisko. Po locie trwającym ok. 2 godziny i 15 minut, podczas którego zjedzą
          Państwo śniadanie, i odprawie paszportowej, spotkają Państwo naszych lokalnych
          przewodników, którzy podzielą Państwa na różne grupy językowe. Ruszymy w
          kierunku małej wioski Mandinari, w której złożymy wizytę gambijskiej rodzinie -
          porozmawiamy z głową rodziny, jego żonami i dziećmi oraz poznamy ich styl życia.
          Następnie przejdziemy spacerem nad rzekę i popłyniemy łodzią w kierunku Laming
          Lodge, gdzie zjemy lunch (napoje dodatkowo płatne). Po lunchu odwiedzimy lokalną
          szkołę podstawową oraz targ wyrobów miejscowych rzemieślników (wyroby z drewna),
          gdzie będziecie mieli Państwo okazję poznać ich pracę. Następnie odwiedzimy
          wioskę rybacką położoną na wybrzeżu Atlantyku i przespacerujemy się po plaży.
          Drogą prowadzącą wzdłuż wybrzeża pojedziemy do Katschi-Kali, gdzie obejrzymy
          \"święte krokodyle\". Ostatnim punktem programu jest przejazd do
          czterogwiazdkowego hotelu, gdzie podczas folklorystycznych występów zjemy
          kolację przygotowaną z miejscowych specjałów. Wylot na Gran Canarię ok. godz.
          22.00. Podczas wycieczki wymagany jest ważny paszport.
          orientacyjna cena wycieczki 273 euro/os.

Tego sie nawet "liznieciem" Czarnego Ladu nazwac nie da.
          • rethymnon1 Re: z GC do Gambii 02.12.08, 17:39
            Dzieki. Program przypomina mi wizyty gospdarskie Pierwszego
            Sekretarza ;-))) Faktycznie porazka.
            • Gość: tullamore Re: z GC do Gambii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 20:25
              Przyłączam się do podziękowań za informacje dot. wycieczki do
              Gambii, gdyż sama chciałam się wybrać i nawet niedawno wspomniałam
              na forum i zadałam parę pytań.
              • Gość: Gosc Re: z GC do Gambii IP: *.Red-81-38-121.dynamicIP.rima-tde.net 03.12.08, 00:39
                Nie stresujcie sie tak, pisalem ze tej wycieczki juz nie ma.
                A ja bylem zadowolony. Ten opis programu to pewnie przepisany z
                reklamy jakiegos biura podrozy?
                Dobrze, ze go wczesniej nie mialem okazji przeczytac bo pewnie tez
                bym nie skorzystal z tego fakultetu. Widzicie jak mozna zrazic ludzi
                nieodpowiednim opisem?
                • Gość: guancho Re: z GC do Gambii IP: *.eranet.pl 03.12.08, 12:12
                  z tego co widze to jest to opis wycieczki ze strony ScanHoliday/TUi, a moze
                  podzielisz sie z nami jak wygladala i jaki program miala wycieczka na ktorej
                  byles Gosciu ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka