Dodaj do ulubionych

Costa Calma -Rio Calma

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.06.09, 19:09
Wróciłam chętnie odpowiem na pytania
Obserwuj wątek
    • Gość: Wacek Re: Costa Calma -Rio Calma IP: *.171.29.35.static.crowley.pl 22.06.09, 15:02
      Fajnie,że jesteś. Martwiłem się, że nie wrocisz.
    • Gość: stranger Re: Costa Calma -Rio Calma IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.06.09, 20:17
      Chętnie wysłucham Twojej opinii o hotelu. Jak z posiłkami? Jak z napojami do
      posiłków?
      • Gość: Ja Re: Costa Calma -Rio Calma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 08:50
        Hotel jest rewelacyjny i zdjęcia katalogowe nie oddają jego uroku. Obsługa w
        hotelu jest bardzo miła i nie widać żadnej różnicy w traktowaniu np. Niemców czy
        Polaków. Obsługa również spoko. Przyznam się, że raz zapomniałyśmy zamknąć sejfu
        i pojechałyśmy na wycieczkę i nie zniknęło ani jedno euro z sejfu. A w czasie
        mojego pobytu okazało się, że w innych hotelach (nie sieci R2) okradziono
        turystów właśnie w hotelach. Jedzenie po prostu super. Na śniadanie szampan,
        kilka rodzajów wędlin, łosoś, tuńczyk, kilka rodzajów sera, koktajle owocowe,
        jogurty, ciasteczka, jajeczka, owoce i wiele innych. Na kolacje kilka rodzajów
        mięs i ryb w różnych formach: w panierkach i bez, w sosach. Mnóstwo owoców
        morza. Dużo sałatek, dipów różnego rodzaju. Nie powtarza się menu. Czekałam na
        pysznego pieczonego łososia i niestety nie powtórzył się w następnym tygodniu.
        Ciastka i lody. Żeby wszystkiego spróbować nie wiem czy dałoby radę. Napoje
        podstawowe do kolacji: woda mineralna 0,33l 1,55euro, cola 0,25l 1,90euro ale
        można też zamówić Don Perignon za 135 euro. Kto wybierze ten hotel będzie
        naprawdę zadowolony. Jeżeli chodzi o pokój to niestety pani z BP nie
        poinformowała mnie, że opis "pokój z widokiem na morze" oznacza pokój z
        balkonem, za który tam na miejscu, jeżeli mają wolne pokoje, trzeba zapłacić
        dodatkowo 12 euro od osoby za dobę. Ale w sumie zrezygnowałyśmy, ponieważ w
        pokoju się nie siedzi. Laguna jest fajna 3euro od leżaka - jest tam spokój, nie
        ma tłoku tak jak na darmowym basenie, gdzie leżaki są tak ciasno ustawione, że
        wygląda to jak w "szkole". Ponadto na lagunie jest bardzo przyjemny wiaterek.
        Zatem osobom, które wybierają się na wakacje właśnie tam polecam gorąco hotel
        Rio Calma. Podczas mojego pobytu 1-15.06 hotel otrzymał piątą * i uważam, że
        całkowicie zasłużenie. Pozdrawiam.
        • Gość: stranger Re: Costa Calma -Rio Calma IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.06.09, 21:56
          Serdecznie dziękuję za wyczerpujący opis, jadę tam 28.06 i bardzo potrzebowałem
          takiej opini.
          Dziękuję
          • Gość: Ja Re: Costa Calma -Rio Calma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 09:01
            Jeszcze zapomniałam za ręczniki na plaże czy basen jest depozyt 10euro za 1
            sztukę a później za wymianę na czysty płaci się po 1 euro od sztuki.
            Zazdroszczę. Życzę mnóstwa "promieni słonecznych" i miłego pobytu, a taki na
            pewno będzie.
            • Gość: stranger Re: Costa Calma -Rio Calma IP: *.szpitalmsw.rzeszow.pl 24.06.09, 09:02
              Serdecznie dziękuję jeszcze raz!!
              Pozdrawiam
        • Gość: Ela Re: Costa Calma -Rio Calma IP: *.adsl.alicedsl.de 24.06.09, 19:44
          Na jaich zasadach polega Don Perignon?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka