Dodaj do ulubionych

DOLPHIN REEF EILAT

07.01.14, 17:04
Mam prośbę do osób które odwiedziły to miejsce interesuje mnie w jaki sposób można dostać się tam z Taby Haights ,czy rezerwację można dokonać w kraju czy bezpośrednio na miejscu,jaka jest cena biletu wstępu i jakie w zamian otrzymujemy atrakcje i ile kosztuje na miejscu obiad za wszelkie info z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • maadzik3 Re: DOLPHIN REEF EILAT 08.01.14, 12:12
      2012 r.: cena wstępu dla 2 dorosłych I dziecka chyba (?) około 100 szekli (nie pamiętam). Cena pływania delfinami (ok. pół godziny) 280-320 szekli od osoby w zależności od wieku I rdzaju sprzętu (można z butlą lub tylko maską I rurką). Oglądanie delfinów z pomostu w cenie wstępu podobie jak kąpiel w morzu (normalna plaza, żadna atrakcja), przebieralne I cień (ten jest bardzo pożądany, byliśmy tam w lipcu). Nie mam pojęcia ile kosztuje obiad ;) Mieszkaliśmy w Ejlacie więc w kwestii dostawania się nic nie podpowiem. Jeżeli chce się pływać z delfinami warto przyjść wcześnie, ilość seansów ograniczona. Ewentualne wcześniejsze rezerwacje na ich stronie (jeśli są możliwe, pewnie są, ale my po prostu przyszliśmy)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka