szopi.marko 02.08.06, 16:28 i jak? podoba się? bo mi w ogóle:/ za bardzo na mordce pulchniutki;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aylin1 Re: Nowy Rick 02.08.06, 17:54 Mi też się nie podoba!!! Przynajmniej jak na razie, ale może z czasem sie przyzwyczaimy... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: Nowy Rick 02.08.06, 22:14 dla mnie fatalna zamiana. Wygląda jak po nieudanym liftingu, wogóle nie pasuje do roli jaką wykreował wcześniejszy aktor Odpowiedz Link Zgłoś
szopi.marko Re: Nowy Rick 03.08.06, 00:26 Nie ma tego czegoś w oczach, kiedy mówił sam do siebie;) Poza tym za pulchny i tyle! Nie żebym ja jakas super szczupła laska była, ale ta jego pulchność mnie drażni;) Odpowiedz Link Zgłoś
4y44 Re: Nowy Rick 03.08.06, 19:08 dobrze, że ludzie mają różne gusta :-) tamten dział na mnie alergicznie w końcu odetchnęłam :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamuszon Re: Nowy Rick 03.08.06, 20:24 żaden nie jest w moim typie - sama nie wiem, który mniej mi się podoba (ale chyba ten aktualny, okrągła buźka przydaje mu ciapowatości).. poprzedni Rick przynajmniej powalał na kolana grą aktorską - fajne miewał miny w momentach myślowych uniesień - tak to wyglądało jakby cierpiał na chroniczne zatwardzenie Odpowiedz Link Zgłoś
mamuszon Re: brzyyyyydal ! 09.08.06, 22:52 ale za to jakie wrażenie robi na kobietach! przy poprzednim Ricku Kimberli stale jęczała, a jak ujrzała tego nowego - postanowiła poznać sekret Amber i walczyć "o nich" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Nowy Rick 12.08.06, 14:32 Dopiero wczoraj go zobaczylam, no i coz - rozczarowanie. Poprzedni mnie draznil, wiec oczekiwalam nowego z nadzieja, a tu niestety, nastapila zmiana na gorsze - stary przynajmniej wygladal na siedemnastolatka, nowy sprawia wrazenie niedojrzalego trzydziestolatka, rozlazlego skutkiem hulaszczego trybu zycia - ni cholery mi nie pasuje. Z dwojga zlego, wolalam poprzedniego. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: Nowy Rick 18.08.06, 21:30 wiecie co nie moge patrzec na gre aktorska nowego ricka, jest po prostu gorzej niz fatalna :(( nie moge sie powstrzymac i zmieniam kanał na inny jak on jest na wizji Odpowiedz Link Zgłoś
zazulka.1 Re: Nowy Rick 19.08.06, 10:00 Fatalny jest. Ma taki ma wyraz twarzy jakby nie rozumiał co się do nie mówi.Inteligenty inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś