03.09.06, 13:49
Czy przestrzegacie kanonow mody sztywno?Czy tez macie jakis wlasny styl?
Ja lubie czuc sie modnie,ale bez przesady,nie kazdemu pasuje wszystko.Mam
wlasny swoj styl taka sportowa elegancja ,swoje ulubione kolory i dobrze mi
tym
Obserwuj wątek
    • mysia-mysia Re: Moda i my 04.09.06, 12:35
      A co wyznaczają obecnie kanony mody?
      • kuriozalna Re: Moda i my 04.09.06, 17:04
        Ze mna jest tak ze to co wlasnie wchodzi jako nowe trendy jakos nigdy mi sie
        nie podoba i nie przemawia do mnie. Potem kiedy widze na ulicy kobiety ubrane w
        ten sposob zaczyna to do mnie powoli przemawiac. A kiedy wreszcie mi sie
        spodoba i postanowie sobie to kupic to okazuje sie ze moda ta powoli juz mija i
        wchodzi cos nowego. Tak to ze mna juz jest, zawsze jestem o krok do tylu.
    • koniczynka777 Re: Moda i my 04.09.06, 18:14
      Mam podobnie,czasem natomiast cos mis ie podoba a wygladam w tym
      koszmarnie,wiec rezygnuje,nienawidze tez pewnych kolorow i nigdy ich nie
      zaloze chocby byly najmodniejsze.
      Kanony mody?czytalam ze wraca moda na legginsy i dlugie swetry...jakos nie
      pasuje mi to jako stroj do pracy..
    • ludzikowa1 Re: Moda i my 04.09.06, 19:53
      Raczej nie ulegam modzie i od zawsze ubieram sie jakos tak klasycznie i nie
      supermodnie. Moze to wynika z faktu ze nie zawsze mam odwage zalozyc jakis
      supermodny ciuch bo mam zbyt wiele kompleksow albo zbyt gleboko we mnie tkwi
      matka polka, ktorej nie przystoi big_grin.
    • nicolaya79 Re: Moda i my 05.09.06, 15:07
      ja preferuje ciuchy wygodne, sportowe..ni i jakoś zawsze byłam na bakier z modą.
    • 76kitka Re: Moda i my 05.09.06, 19:45
      Ja też lubię prostotę i sportową elegancję, wolę spodnie od spódnic, nie znoszę sztucznych tkanin, cenię umiar, nie podobają mi się tipsy, mocny make up, sztuczne biusty, buty w szpic, albo takie małe szpileczki brrrr. Lubię linię przy ciele. Nie przepadam za wszelkimi ozdobami, biżuteria malutka - dyskretna, żadnych kokardek, łańcuchów.
      • koniczynka777 Re: Moda i my 05.09.06, 22:58
        W sztucznych tkaninach jestem jaks nerwowa..tez tak macie?
        • izabela_741 Re: Moda i my 06.09.06, 14:12
          Znaczy gryzie Cie? Bo mnie sztuczne gryza lub sie kleja i mam wrazenie, ze przy
          kazdym ruchu iskry leca smile) a wloski staja deba.
          Nie lubie "mundurow" czyli garniturow, kostiumow itd ale czasem je ubieram, bo
          tak szybciej i wygodniej (nie trzeba myslec co do czego pasuje).
          Najbardziej lubie klasycznie ze sportowym zacieciem. Czyli pol-pracowo, pol-
          luzno. Na szczescie teraz moge sobie pozwolic czasem na dzinsy. I czasem
          pozwalam sobie na dzinsy, rowniez w inne dni niz piatek (a co mi tam, nie
          ma "kodeksu wewnetrznego).
          Za to przeszla mi zupelnie ochota na noszenie spudnic. Mam ich sporo, dawniej
          chetnie nosilam (moze byly mi potrzebne jako haczyk na meza???) a teraz moglyby
          nie istniec.
          Musze sie pozmuszac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka