judka_1 14.09.06, 12:22 Niedawno przeprowadziłam sie w nowe miejsce..daleko od domu i jakos nie moge sie tu odnaleść. Dziewczynki piszcie jezeli też któraś z Was tak ma. Razem zawsze raźniej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anikawit Re: smutno mi... 14.09.06, 13:02 Cześć judka_1 Ja też w dużym mieście z dala od domu i też mi smutno.Ja w Warszawie a Ty gdzie? Odpowiedz Link
judka_1 Re: smutno mi... 14.09.06, 13:56 Cześć anikawit Troche daleko, ja okolice Świebodzina. Najbliższe duże miasto to Zielona Góra. Odpowiedz Link
gacusia1 Re: smutno mi... 14.09.06, 14:58 Ja tak mam.Oddomu jestem pare tys km.Teraz TU jest moj dom,chociaz tesknie za Polska.Minelo juz prawie poltora roku i musze przyznac,ze juz jest duzo,duzo lepiej niz na poczatku.Czlowiek jest w stanie przystosowac sie do niemal kazdej sytuacji...Trzymaj sie! Odpowiedz Link
judka_1 Re: smutno mi... 14.09.06, 15:20 Dzieki za pocieszenie. Masz racje pewnie z czasem sie wszystko ułozy. Ja jestem tutaj dopiero od 2 miesiecy i dlatego nie jest mi łatwo. No ale zawsze sie mówi że poczatki bywaja trudne. Odpowiedz Link