Dodaj do ulubionych

foremki do mydla - prawdziwe

21.08.06, 12:06
jakby kogos interesowaly foremki z tej strony
www.yaley.com/soaps/soap_molds.htm to wlasnie negocjuje z jedna pania
zeby sprowadzila do swojego sklepu internetowego i chyba cos z tego wyjdzie...
wstepnie powiedziala ze okolo 12 zl te 8x9 ale konkretnej ceny jeszcze nie
podala jaby byl ktos chetny poza mna to mozna ja porosic zeby cos konkretnego
sprowadzila... zreszta tam nietylko foremki ale mi na nich akurat najbardziej
zalezy bo w polskich sklepach sie ich praktycznie doszukac nie moge ;)
Obserwuj wątek
    • annqaa Re: foremki do mydla - prawdziwe 21.08.06, 22:32
      oj ja tekie chce:) zakochalam sie juz w tych wzorkach:)
      • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 22.08.06, 09:20
        to podobnie jak ja ;) hihi najgorzej ze 21 forem mi sie podoba i musze sie jakos
        z wiekszosci odkochac ;)
        • annqaa Re: foremki do mydla - prawdziwe 22.08.06, 10:45
          ja nie liczylam, ale wszystkie a ladne:(
          • zarianka Re: foremki do mydla - prawdziwe 13.09.06, 09:03
            śliczne te foremki. mam pytanko: czy mozna by wykorzystać do produkcji mydełek
            foremki dla dzieci do piasku? one maja fajne kztałty są tanie i wszędzie
            dostępne. jak myslicie nadają sie?
            • zarianka Re: foremki do mydla - prawdziwe 13.09.06, 09:06
              eee, juz znalazłam dalej ze się nadają :) następnym razem jak cos napisze, to
              przeczytam całe forum wcześniej sorry :)
              • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 16.09.06, 21:10
                mozna... niestety ja albo po zlych sklepach chodze albo dzieci mnie jakies
                zawsze wyprzedza bo mi sie na fajne i tanie nie udalo trafic :) a chodzilam w
                sezonie wiec powinno byc tego sporo... ;P
    • wiercipietka Re: foremki do mydla - prawdziwe 28.09.06, 15:54
      Ilusione, mozna sie jeszcze dolaczyc do zamowienia?
      Foremki sa po protu boskie!
      w.
      • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 10.11.06, 17:43
        foremek nadal nei mam bo ciagle cos bylo nie tak... a ostatnio to juz nawet nie
        dopytuje bo sama czasu nie mam... ale jak bedzie cos wiadomo to napisze...
    • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 14.11.06, 19:47
      tez napisalam do Pani Karoliny i jak bedzie miala czas to sie zajmie tylko
      mowila zeby podac kody wybranych form
      • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 16.11.06, 19:22
        wiesz nie chce cie martwic ale to trwa tak od wakacji... :( i tego czasu ciagle
        na to nie ma chociaz molestowalam ta pania prawie codziennie przez 2 miesiace...
        kody juz dawno podalam... a teraz ja mam male zawirowanie na uczelni i nie mam
        czasu molestowac :P wiec jakbys byla tak dobra i dala znac jesli znowu cos sie
        ruszy ;)
    • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 16.11.06, 19:59
      tak sobie mysle i wymyslilam:)Moja siostra jest w anglii, za 3 mies ma
      przyjechac do polski wiec wpadlam na pomysl ,zeby ja wyslac w wolnej chwili na
      polowanie foremkowe.Jak zadzwoni to z nia pogadam.My mozemy tez poszperac w
      sieci na angielskich stronkach ,bo jakby tam zamowila to nie bedzie tak drogo.Ja
      tez jestem z olsztyna wiec mozemy zrobic zrzute:)
      • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 17.11.06, 08:48
        adresy stronek to ja mam... (tylko ze na drugim kompie bo teraz nie od siebie
        stukam) angielskich i z usa... ale z przesylka nie wychodzi tak wesolo... no
        chyba ze cie na Boze Narodzenie siostra odwiedzi :P chetnie zamowie z toba...
        tyle ze ja w olsztynie tez na swieta dopiero bo studiuje i caly czas w paskudnej
        lodzi siedze... (bez urazy dla lodzianek :) ) szkoda ze sie nie odezwalas
        wczesniej jak jescze w olku bylam :) pozdrawiam serdecznie
        • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 17.11.06, 08:59
          stronke dopiero co odkrylam:)Za przesylke bysmy nie placily bo ona by kupila te
          foremki tam albo zamowila je tam na miejscu i przywiozla z soba kiedy bedzie
          jechala do domu.W niedziele zadzwoni to ja popytam czy wogole widziala cos
          takiego.Oni tam maja duzo tych mydlarni to i musza miec foremki.
          • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 17.11.06, 10:27
            to czekam na wiadomosci :)
            • wiercipietka Re: foremki do mydla - prawdziwe 17.11.06, 19:44
              To ja melduje sie ponownie i tez czekam, jezeli Twoja siostra da rade przywiezc
              taka ilosc :)
              w.
              • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 18.11.06, 17:44
                najlepiej jak wybierzemy jakas angielska stronke,i tam kazdy forme jaka chce a
                ona zamowi i przywiezie
                • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 18.11.06, 17:55
                  ja cos nie moge znalezc angielskich... bo same z usa mi wyskakuja... ale gdzies
                  mialam zachomikowane adresy z roznych panstw tylko musze sie do tego dogrzebac :)
                  • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 18.11.06, 18:40
                    do stycznia mamy czas ,bo ona jakos tak bedzie wracala do domu
                    • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 18.11.06, 19:38
                      ja znalazlam narazie jedna stronke ale z paskudnie wysokimi cenami wiec jescze
                      troszke poszperam ;)
                      • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 19.11.06, 09:47
                        Rozmawialam z siostra i mowi,ze sie rozejrzy i da znac .Mowila tez ,ze najlepiej
                        jak poszukamy w sieci adresow takich sklepow w sieci w okolicach wilborough i
                        samym peterborough czy jakos tak(Moglam nazwy przekrecic, bo to ze sluchu przez
                        tel),wtedy bysmy podaly w sieci konkretne modele
                        • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 19.11.06, 09:54
                          ona siec ma dorywczo i jak pracuje to nie bardzo ma czas na poszukiwania wogole
                          wiec jak cos wytropimy to konkretnie pojedzie i kupi co kto chce z danego sklepu
                          lub sklepow w Peterborough czy willborough- grr nie mam mapy zeby zobaczyc czy
                          poprawnie pisze
                          • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 19.11.06, 11:51
                            znalazlam:) to jest Peterborough i Wellingborough i tam musimy szukac po sieci
                            foremek
                            • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 19.11.06, 22:29
                              ja zaczne szukac w tygodniu ;) a juz napewno po czwartku ;)
                              • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 10:18
                                mi sie udalo wyszukac te stronki ale jakos foremki takie sobie i niektore ceny
                                strasza
                                www.soapbasics.co.uk
                                www.meltandpoursupplies.com/moulds.htm
                                en.hobbyland.it/default.cfm?URLid=products&IDrep=54&cat=54&mode=ext
                                www.joann.com/catalog.jhtml?CATID=83511&PRODID=10590
                                secure.thorne.co.uk/cgi-bin/cgiwrap/millhouse/thorne/shop/shania?ACTION=THISPAGE&THISPAGE=page400.html&ORDER_ID=277762557
                                • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 15:51
                                  ehhh... no poszukamy jeszcze ;) a jakby ktos sie natknal na jakies hiszpanskie
                                  stronki to moja kolezanka jedzie w styczniu do faceta jak jej wcisne w lapke
                                  pieniazki i powiem ze to chcem to mysle ze przetransportuje ;)
                                  • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 17:52
                                    a jak jest forma do mydla po hiszpansku?:)
                                    • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 18:02
                                      MOLDES PARA JABONES albo formas :)(w jabone o jest zmiekczone czyli z taka
                                      kreseczka) ;) niestety za duzo z hiszpanskiego juz nie pamietam ;) ale mysle ze
                                      jak sie ladnie usmiechne do kolezanki to poprosi swojego chlopaka hiszpana i
                                      moze on cos w neciku wyszpera ;)
                                      • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 18:25
                                        no to chyba zajmie najmniej czasu:)
                                        • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 18:32
                                          :) tyle ze ona w styczniu dopiero jedzie ;) a mnie znowu strasznie naszlo na
                                          mydelkowanie :)
                                          • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 18:38
                                            to moze cos z tym silikonem sie uda
                                            • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 18:45
                                              na to licze ;) beda wtedy niepowtarzalne foremki ;) i taniej :)
                                              • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 18:47
                                                jak bede w miescie to zapoluje, bo juz mi sie urodzily w glowie pomysly na cos z
                                                niczego:)
                                                • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 18:49
                                                  to sie od razu pochwal :) ja chyba tez na zakupy skocze ;)
                                                  • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 18:56
                                                    to jak cos razem wymodzimy to bedziemy sie mogly wymieniac tymi silikonowymi
                                                    gniotami:)
                                                  • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 18:58
                                                    oczywiscie ;) no i mysle ze inne dziewczyny tez sie dolacza ;)
                                                  • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:01
                                                    tez mam taka nadzieje bo od jakiegos czasu same tu debatujemy a jak tak
                                                    wszystkie chetne by sie zebraly to i ta przesylka ze stanow by grosze wyniosla
                                                  • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:03
                                                    no wlasnie tez juz o tym pomyslalam ze nikt inny cos od paru dni nie zaglada...
                                                    moze odstraszamy ? :)
                                                  • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:06
                                                    czy ja wiem? luster tutaj nie ma raczej chyba sen zimowy ogarnia pozostalych,
                                                    sniegu nie ma ale tradycja coroczna zostaje
                                                  • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:08
                                                    :) robienie mydelek jescze niezbyt popularne... ;) no ale ja mam nadzieje ze to
                                                    sie zmieni bo wtedy i w sklepach latwiej bedzie cos dostac bo beda sprowadzac...
                                                  • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:14
                                                    albo same otworzymy :)Chyba to bedzie najszybciej
                                                  • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:16
                                                    no ja sie naparwde powaznie nad tym zastanawiam... ;) nad takim malym
                                                    internetowym sklepikiem... informatyka mam w domu... ja sie w mydelkach
                                                    orientuje ;) tylko kapital trzeba znalezc ;P
                                                  • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:19
                                                    z tym gorzej, no i zeby bylo oplacalne.Ciekawe jak prosperuja mydlarnie, czy
                                                    idzie na tym zarobic
                                                  • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:21
                                                    hmmm nie wiem... ale wiesz ja raczej nie mysle aktualnie o kwesti oplacalnosci
                                                    tylko zeby sie koszt zwrocil... jelsi cos sprowadzilabym... chyab musze jakiegos
                                                    sponsora znalezc :P
                                                  • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:26
                                                    ja tez:)ogladam sobie wlasnie barwniki i sie nad nimi zastanawiam na mydelka
                                                    dekoracyjne albo substancje zapachowe dla mydelek do szafy, zeby ubranka pachnialy:)
                                                  • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:29
                                                    ja nie jestem taka naturalna jak ty i barwniki do mydelek mam... :) mozesz mnie
                                                    potepiac :P hihi ale lubie jak cos co robie malo ze ladnie pachnie to jeszcze
                                                    wyglad zacheca... ;) a do szafy nie lepiej woreczki z jakimis ziolami , kwiatami
                                                    suszonymi itp ? :)
                                                  • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:32
                                                    ja jakies stare barwniki spozywcze tez mam, kiedys zamowilam z wyciagow z roslin
                                                    ale sie koncza. I tak sobie patrze na te w ofercie:)
                                                  • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:34
                                                    ja mam te ze stamperii, do wielkanocy nie tak daleko wiec spozywczych nakupuje
                                                    ;) zeby sie chemia nie truc codziennie ;)
                                                  • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:37
                                                    ale te barwniki co oni tu maja tez chyba sa spozywcze,trzeba sprawdzic na ulotce
                                                    z czego to
                                                  • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:39
                                                    tresc ulotki jesli ja odnajde moge ci tu przepisac jesli jestes zainteresowana :)
                                                  • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:44
                                                    mozesz podac a jesli beda cyfry zaczynajace sie od 7 to roslinne
                                                  • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:49
                                                    jak bedziesz chciala zamawiac cos z opitec to daj znac bo ja mam oprocz siebie 2
                                                    chetne kolezanki.Jak we 4 cos wezmiemy to przesylka wyjdzie grosze.Zamowienie
                                                    moze byc na mnie, to bez roznicy
                                                  • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:50
                                                    musze cie rozczarowac bo niestety zandego skladu na farbkach nie ma...
                                                  • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 20.11.06, 19:52
                                                    to musi byc na opakowaniu glownym, ja mam ksiazeczke z ich skrotami tak wiec jak
                                                    bedzie cos podane to bez problemu mozna zobaczyc z czego to
                                                  • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 22.11.06, 08:46
                                                    na moim opakowani informacji brak ;)to trzeba sie chyba do producenta dobijac ;)
                                                  • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 22.11.06, 09:58
                                                    to chyba sobie darujemy:)mydlo splynie z woda ale do kremu bym juz nie dala jak
                                                    nie wiem co:)na szczescie nie ma potrzeby dawania barwnikow:)
                                                  • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 23.11.06, 08:43
                                                    :)
                                                  • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 23.11.06, 12:31
                                                    napisalam ci wczesniej ,ze jak bedziesz chciala zamawiac cos z opitec to ja mam
                                                    tez chetne kolezanki i koszta przesylki sobie rozlozymy na 4 osoby.Ja jeszcze
                                                    mam 1,5kg mydla ale po swietach pewnie mi sie skonczy jak obdaruje pol rodzinki
                                                    hehehe
                                                  • ilusione Re: foremki do mydla - prawdziwe 23.11.06, 16:05
                                                    raczej bede chciala... chociaz zobaczymy jak tam moje finanse jeszcze... ale to
                                                    w grudiu dopiero bo teraz splukana jestem totalnie :)
                                                  • lourdnes Re: foremki do mydla - prawdziwe 23.11.06, 16:36
                                                    no my wszystkie po swietach, kazda liczy,ze troszke gotowki przyplynie hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka