subaru36 15.02.13, 18:18 Została u mnie zdiagnozowana ciesń nadgarstka. Jakiego typu rehabilitacja jest wskazana? Jaka jest najskuteczniejsza? Mam skierowanie na laser, ale opinie na jego temat są bardzo różne. Pomóżcie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzior28 Re: cieśń nadgarstka 15.02.13, 18:24 Spróbuj zabiegów manualnych. Na cieśń nadgarstka są bardzo skuteczne i w pełni mogę je polecić. Jak jesteś z Warszawy, to rewelacyjnych specjalistów masz w Fizjo Med Poland. www.terapia-manualna.com Świetne podejście do pacjenta i przede wszystkim są skuteczni! Odpowiedz Link
anna.litwinska Re: cieśń nadgarstka 16.02.13, 05:51 Znam ich.Moja sąsiadka miała operację na jedną rekę i 6 tygodni reka w gipsie po operacji ,z drugą poszła właśnie do fizjo med poland i tam jej zrobili bez operacji ,jest zadowolona . Odpowiedz Link
subaru36 Re: cieśń nadgarstka 14.03.13, 22:24 Chciałem tylko napisać, że spróbowałem zabiegów u pana K.Narosza i okazały się skuteczne! Teraz kończę miesięczną kurację i jest wyraźna poprawa! Bardzo fachowe podejście do pacjenta i ogromna wiedza. Początkowo nie wierzyłem w skuteczność takich zabiegów, ale musiałem zmienić zdanie. Polecam! Odpowiedz Link
macs97 Re: cieśń nadgarstka 24.05.18, 13:38 Kilka zabiegów terapii manualnych da radę się z tym uporać więcej na: www.zabiegibowena.info Odpowiedz Link
w.m.k Re: cieśń nadgarstka 07.06.18, 15:10 Bardzo często jest diagnozowana cieśń nadgarstka na wyrost. Mi fizjoterapeuta powiedział że to sprawa nieprawidłowej pozycji w pracy. Mi drętwiały 2 palce mały i serdeczny. Jak byś potrzebował/a fizjoterapeuty we Wrocławiu to tu go znajdziesz www.fizjoterapeuta-wroclaw.info.pl. Polecam Odpowiedz Link
przemekjureczko Re: cieśń nadgarstka 28.06.21, 08:59 Cześć, nie dziwię się, że masz mętlik co tu wybrać istnieje wiele opinii na temat rehabilitacji cieśni nadgarstka. W mojej opinii kluczowa jest terapia indywidualna z fizjoterapeutą i rozluźnienie powstałych napięć w obrębie całej kończyny górnej, laser może być tylko uzupełnieniem terapii i niczym więcej...zerknij na mój artykuł dotyczący cieśni nadgarstka skąd dowiesz się o wiele więcej... swiatrehabilitacji.pl/zespol-ciesni-nadgarstka-ciesn-nadgarstka-objawy-leczenie-operacja-rehabilitacja/ Życzę zdrowia Przemek Odpowiedz Link