utopiec 02.02.05, 07:11 "Oboje"?. To który z nich jest kobietą? Może autorowi chodziło o instrumenty muzyczne, ale w tym przypadku lepszym okresleniem jest "trąba"! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dżinks Re: Józef Oleksy spotkał się z bioenergoterapeutą IP: *.elsat.net.pl 02.02.05, 20:10 Oj, Gazeto, droga Gazeto... a czy to nie zakrawa na kryptoreklamę imperium pana Ceglińskiego? Czy gdyby pan Premier zjadł coś w pierwszym lepszym barze mlecznym, to też takie peany na cześć lokalu by poleciały? A może dziennikarze byliby bardziej "ostrożni" zasłaniając się zasadami zawodowymi, itp.? Dochodzi do tego jeszcze kwestia etyczna promowania tego typu usług "medycznych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk "Kaszpirowski" bogatszy od Iosifa O.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:34 Panowie żartowali, ale podobieństwo rzeczywiście jest łudzące. - Ja bym się tak nie cieszył. Oboje mają okrągłe, łyse głowy (Oleksemu rośnie jeszcze koronka włosów przy karku) i potężne torsy - Co to kogo obchodzi, Droga Agoro?! Niewiele zjadłem, bo się odchudzam. Zrezygnowałem z deseru - wyznał. Było to trudne, bo na stół podano kotlety jagnięce z tego najbardziej soczystego, delikatnego mięsa pod żebrami, krem z leśnych grzybów z groszkiem ptysiowym, oscypek grillowany na perłowym sosie, różę z łososia z puchem kawiorowym - to jest to "niewiele"??? Blichtr robi swoje.... ;-) i wreszcie szarlotkę na ciepło, której Oleksy nawet nie ruszył. - Jakbym tyle wchłonął też bym nie tknął deseru, zgaga murowana. -- Zabiegi oduczające Józka jego nosowej artykułacji wszelkiego rodzaju połprawd i ćwierćprawd - jak widać nieskuteczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLI Re: Józef Oleksy spotkał się z bioenergoterapeutą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:17 Ile razy w ciągu roku można pisać o jakimś hotelu ? Dodajcie pod tymi artykułami informację "tekst sponsorowany" i będzie spokój. Rzetelność dziennikarska wymagałaby wymienić wszystkich lekarzy u których leczył się Pan Premier i wszystkie restauracje gdzie jadał ostatnio. Niedorzeczne?? To jak nazwać robienie newsa z obiadu byłego premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
markmig Re: Józef Oleksy spotkał się z bioenergoterapeutą 03.02.05, 19:43 Znów jakieś pierdoły! Co mnie obchodzi Oleksy i jego rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimpuś Artykuł sponsorowany (?????) i tyle! :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:23 markmig napisał: > Znów jakieś pierdoły! Co mnie obchodzi Oleksy i jego rodzina? Hehhhe:0) Właśnie! Co to za nius? I kogo to interesuje?! A to czy to jega rodzina, to nie było powiedziane, co też nie zmienia bezwzględnego faktu dot. bezcelowości tego typu artykułów!!! A fe!!! - Tfuj:) GW robi się jak brukowiec, szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś