Dodaj do ulubionych

Slazak =Prymityw

IP: *.devs.futuro.pl 25.12.02, 20:04
Obserwuj wątek
    • arnold7 Re: Slazak =Prymityw 25.12.02, 20:05
      Burak=Noblista
      • Gość: swiadek Re: Slazak =Prymityw IP: *.devs.futuro.pl 26.12.02, 09:07
        ale sobie zaslodziles
        • Gość: Eichendorf Re: Slazak =Prymityw IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 26.12.02, 10:01
          Nie byl bym takim pewnym czy to SCHLESIER CZYLI SLAZAK TAKI PRYMITYW to wy
          Kresowiacy iinne gady z GALICJI jestescie do tylu ,jeszcze jedno najwiecej
          Nagrod NOBLA ZDOBYLI SLAZACY TEN OSTATNI TO GÜNTER BLOBEL POCHODZACY KOLO
          LEGNICY IWIELU INNYCH JAK CHCESZ TO CI ZO WYPISZE TY DURAKU P::SKI
          • Gość: swiadek Re: Slazak =Prymityw IP: *.devs.futuro.pl 26.12.02, 13:57
            bla,bla,bla nie zmienisz prawdy
            Slazak=Prymityw
            • Gość: Wasz Marjanek Re: Slazak =Prymityw IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 26.12.02, 20:36
              Witaj swiadku !
              Juz w swoich poprzednich wypocinach pokazales twoja polska przemadrzalosc i prymitywizm. Tak ze ten temat
              mamy juz przedyskutowany.
              Gdyby sztuka czytania nie bylaby ci obca, proponowalbym ci przerzucic pare ksiazek, i wtedy stierdzilbys, ze twoji
              ziomkowie tez nie naleza do elity intelektualnej. W koncu to twoji uczylisie od Slazakow obslugi spluczki w WC, po
              zajanciu Slaska. Dlugo potrzebowali by pokapowac, czemu im kartofle znikaly, kiedy je plukali w misce klozetowej.
              Polecam literature poznawcza "Konopjelka" i podobne.
              Nie zglupiej do reszty !
              Wasz Marjanek
              PS. W pierwszej dziesiatce najmadrzejszych Slaazkow ( za Dziennikiem Zachodnim) znajdziesz moje nazwisko.
              Twojego trudno szukac !
              • Gość: swiadek Re: Slazak =Prymityw IP: *.devs.futuro.pl 26.12.02, 22:17
                dla mnie nie jestes zadnym sklazakiem ,tylko zdrajca
                DZ to szmatlawiec
                skoro mianuje osoby ktore tu nawet nie mieszkaja
                co z ciebie za slazak ?-duchowy,przyjezdny?
                Moje nazwisko w DZ pojawilo sie dokladnie w 3 artykulach i raz jako
                autorka ,jeszcze za czasow ogolniaka ,ale to bylo dawno a teraz do tej gazety
                siegam jak nic innego nie mam pod reka.
                Gratuluje zaszczytu i pozdrawiam
                -slazaka roku ,ktory udziela sie w necie...
                ciekawe z czego zyje w takim razie chyab juz emerytura
                • Gość: swiadek Re: Slazak =Prymityw IP: *.devs.futuro.pl 26.12.02, 22:52
                  a tekst obok mojego nazwiska brzmial " ..-te nazwiska jeszcze nie sa zbyt
                  znane,ale kto wie, byc moze za kilka lat beda naszymi przedstawicielami przy
                  roznych agendach Unii Europejskiej" artykul sprzed 4 lat a obecnie mam dopiero
                  22 lata,
                  dla slaska nic nie robie bo nadal sie ksztalce..ale juz od jednego slazaka
                  miezkajacego w BRD (wyjechal 3 lata temu) uslyszalam ze mlodzi polacy to tylko
                  mysla o ucieczce zamiast cos tu zrobic...a gdzie ten ch... obecnie sam
                  przebywa ?
                  ,przeciez czuje sie tak jak wy SLAZAKIEM przez wielkie S,
                  a pierwszy zwial..tak jak cala reszta
                  nie wiem jak to nazwac -chamstwo,cynizm,bezczelnosc czy po prostu
                  niedorozwiniecie= slaski prymitywizm
                  • Gość: Arnold Re: futro =Prymityw IP: 213.186.78.* 26.12.02, 23:54
                    Jestes bardzo prymitywnym i niedoksztalconym gorolem.
                    • Gość: Arnold Re: futuro =Prymityw IP: 213.186.78.* 26.12.02, 23:54
                      Futuro
        • Gość: Niklot Re: Slazak =Prymityw IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 21:05
          Ale was nie lubia ,a podbno ja jestem radykalny
          • Gość: Heinz Re: Slazak =Prymityw IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 27.12.02, 21:38
            Gość portalu: Niklot napisał(a):

> Ale was nie lubia ,a podbno ja jestem radykalny
            Ty NIKLOT KTO WAS POLAKOW LUBI ???
            • Gość: Niklot Re: Slazak =Prymityw IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 21:55
              TY HEINZ ,A KTO NIEMCOW LUBI MOZE
              ZYDZI,POLACY,CZESI,WLOSI,DUNCZYCY,HOLENDRZY,BELGOWIE,FRANCUZI,ANGLICY I KOMU
              TMA JESZCZE ZAWINILISCIE PRZYPOMNIJ MI, BO ZAPOMNIALEM.
              • Gość: Heinz Re: Slazak =Prymityw IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.12.02, 19:14
                Gość portalu: Niklot napisał(a):

> TY HEINZ ,A KTO NIEMCOW LUBI MOZE
                > ZYDZI,POLACY,CZESI,WLOSI,DUNCZYCY,HOLENDRZY,BELGOWIE,FRANCUZI,ANGLICY I KOMU
                > TMA JESZCZE ZAWINILISCIE PRZYPOMNIJ MI, BO ZAPOMNIALEM.
                Niklot rospetujesz 4 wojne swiatowa w 1939 roku podobno tez tak bylo to ten
                sie wkurzyl i zostaliscie zaatakowani mysle ze to sie nie powturzy przeciez
                polska wraz ze SLASKIUEM IDZIE DO EUROPY
    • Gość: hans kloss Re: polak=zlodziej=pijak=prostak IP: *.dip.t-dialin.net 27.12.02, 02:46
      polak=zlodziej=pijak=prostak=niechluj=nierob=dresiaz=bandyta
      • Gość: niewidzialna reka Re: polak=zlodziej=pijak=prostak IP: *.dip.t-dialin.net 27.12.02, 23:26
        Gość portalu: hans kloss napisał(a):

> polak=zlodziej=pijak=prostak=niechluj=nierob=dresiaz=bandyta

a willi to kto lon jeden?
    • Gość: hans kloss Re: gorol = gorol IP: *.dip.t-dialin.net 27.12.02, 02:53
      G-LUPI
      O-RDYNARNY
      R-OZRZUTNY
      O-BRZYDLIWY
      L-UMP
      • Gość: swiadek Re: gorol = gorol IP: *.devs.futuro.pl 27.12.02, 10:35
        S-skapiec
        L-lump
        A-analfabeta
        Z-zdrajca,tchorz
        A-asyfilis
        K-k...co tu gadac
        do tego jeszcze ,zawsze maja bajzel w kuchni, matka sluzy im do "przyniesc,
        podac ,zaniesc"..,pijacy ,prymitywi,brudasy
        a w autokarach PL-BRD jezdzi wlasnie ta "smietanka"...smrod nie wiadmomo czy to
        z alkoholu czy ich wlasny zapach
        pozdarwiam wszytskich slazakow ,dezerterow ktorzy swoje kompleksy wyladowuja na
        polakach,a sami niemcami nawet nie sa..czyli NIKIM
        • Gość: Wasz Marjanek Re: gorol = gorol IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 27.12.02, 16:19
          Jak zmiescisz cala Slaska smietanke do twojej "syrenki" - to chetnie z tobaaa pojedziemy. Przy okazji pouczymy sie od
          ciebie nowych rynsztokowych zwrotow. Bo to to umiecie !
          Moze trzebabyloby profesora Miodka poprosic, by wasza rynsztokowe wlaczyl do programu TV-Polonia. Niech i za
          granica wiedza co w Polsce salonowe.
          • Gość: kobieta Re: gorol = gorol IP: *.devs.futuro.pl 27.12.02, 20:47
            syrenki nie mam niestety
            a rynsztokowej mowy nauczylam sie od WAs-slazaki
            klnac tez
            • Gość: Wasz Marjanek Re: gorol = gorol IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 28.12.02, 07:32
              Czyli na cos sie ta twoja edukacja na Slasku przydala.Slask oferuje tak wiele, ze i prostaki sie tu moga czegos
              nauczyc.
              .
              • Gość: ja Re: gorol = gorol IP: *.devs.futuro.pl 28.12.02, 10:42
                tak od prostakow mozna sie nauczyc tej slaskiej paskudnej gadki,chlania i
                wygladu jak smieciarz
                • Gość: mom Re: gorol = gorol IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.12.02, 14:34
                  Gość portalu: ja napisał(a):

> tak od prostakow mozna sie nauczyc tej slaskiej paskudnej gadki,chlania i
                  > wygladu jak smieciarz
                  To nie byl bym takim pewnym kto to gadke na SLASK wprowadzil chyba nie my
                  tylko gorole przeklinaja
                • Gość: Wasz Marjanek Re: gorol = gorol IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 28.12.02, 18:08
                  No to powinienes byc zadowolony, ze wreszcie sie czegos nauczyles.
                  Choc od nas mozna nauczyc sie wiele wiecej.
                  Kultury:
                  Zycie muzyczne Slaska - muzyka powazna i popularna (jazz)- to rzeczy ktorych gdzeindziej nie znajdziesz (NOSPR
                  cvzy jedyny w Polsce wydzial muzyki rozrywkowej i jazzu na Akademii Muzycznej w Katowicach).
                  Kinderstuby:
                  Najnowoczesniejsza w Polsce biblioteka dostepna dla wszystkich (Biblioteka Slaska).

Historia:
                  Muzea przemyslowe - pozwalajace zobaczyc jak Slazacy pracuja ( niestety czesciowo zabrano im te prace) - by
                  Polacy przez ponad 40 lat mogli pyskowac i sie lenic.

I tak dalej.
                  Pyrsk !

• Gość: sven Marjanku pawianie IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.02, 18:19

Marnyjanku napisz znowu cos po rosyjsku jak cie ojciec nauczyl ,
                    to brzmi tak wiarygodnie w twoich ustach

nie rob z siebie tak nadetego pajaca ( pajatza jak to arnold mawia)
                    naprawde ..nie liczy sie tu ilosc napisanych postow i ton wszech wiedzacego
                    nadczlowieka ..nie czujesz ze robisz tylko idiote z siebie?
                    wiem wiem twoje nazwisko bylo juz w gazecie
                    podaj mi numer ...kupie jako papier toaletowy
                    • Gość: Terminator Re: Marjanku pawianie IP: *.inter / *.inter-media.pl 28.12.02, 22:15
                      No co gorole grunt sie wam pod nogami ugina nagle przestajecie byc panami
                      sytuacji zaczynacie drzec o swoja przyszlosc stad to wasze zacietrzewienie ale
                      nie martwcie sie jeszcze was wysiedlimy na ukraine oni tam beda juz wiedzieli
                      co z wami zrobic hadziaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka