Dodaj do ulubionych

ein volk,ein heimat,ein furher,i co MrW?

IP: *.cpe.quickclic.net 28.12.02, 01:30
MrW,czytalem watek Uty,i te wpisy naszych prawdziwych Slazakow(przynajmniej
sami o sobie tak mysla),i odnioslem nieodparte wrazenie,ze te lisy jak
ballest,arnoldek,wilus itp,chca zrobic Cie fool,udajac ze walcza o Slask i
Slazakow wciskaja tutaj normalny kit,pod plaszczykiem
patriotyzmu ,przystrajajac sie w piorka Slazakow,w rzeczywistosci sa
niemieckimi nacjonalistami,ktorych jedynym prawdziwym celem jest wlaczenie
Slaska do Niemiec,to ci sami co wtedy, w latach 1919-21 opowiedzieli sie za
Niemcem,i probowali nas wszystkich zniemczyc,i trzeba bylo dac im kopa zeby
sie opamietali ze nie wszyscy Slazacy kochaja Niemca i furhera,ale wlasnie
przez takich ludzi doszlo do tej tragedi,swoja dzialanoscia przyczynili sie
do podzialu na Slasku i powstan,wzywanie do okreslania sie,nawolywanie do
zerwania kontaktow z innymi forumowiczami(polakami)i slepego posluszenstwa to
cechy typowe dla tych "patriotow"i macicieli,mam nadzieje ze przejrzales na
oczy,i wiesz z kim masz do czynienia,niech nie wprowadzaja Cie w blad ich
slodkie teksty,nie toleruja nikogo kto nie lubi Niemcow,ein volk,ein heimat
ein ..................i tak dalej i dalej
Obserwuj wątek
    • Gość: mrW Re: ein volk,ein heimat,ein furher,i co MrW? IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 28.12.02, 07:47
      -Karliku?!, spokojnie!, chyba nie myslales, ze.........dam sie zbalamucic -
      hehe
    • Gość: Ditmar Re: ein volk,ein heimat,ein furher,i co MrW? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.12.02, 07:56
      Gość portalu: Karlik napisał(a):

> MrW,czytalem watek Uty,i te wpisy naszych prawdziwych Slazakow(przynajmniej
      > sami o sobie tak mysla),i odnioslem nieodparte wrazenie,ze te lisy jak
      > ballest,arnoldek,wilus itp,chca zrobic Cie fool,udajac ze walcza o Slask i
      > Slazakow wciskaja tutaj normalny kit,pod plaszczykiem
      > patriotyzmu ,przystrajajac sie w piorka Slazakow,w rzeczywistosci sa
      > niemieckimi nacjonalistami,ktorych jedynym prawdziwym celem jest wlaczenie
      > Slaska do Niemiec,to ci sami co wtedy, w latach 1919-21 opowiedzieli sie za
      > Niemcem,i probowali nas wszystkich zniemczyc,i trzeba bylo dac im kopa zeby
      > sie opamietali ze nie wszyscy Slazacy kochaja Niemca i furhera,ale wlasnie
      > przez takich ludzi doszlo do tej tragedi,swoja dzialanoscia przyczynili sie
      > do podzialu na Slasku i powstan,wzywanie do okreslania sie,nawolywanie do
      > zerwania kontaktow z innymi forumowiczami(polakami)i slepego posluszenstwa
      to
      > cechy typowe dla tych "patriotow"i macicieli,mam nadzieje ze przejrzales na
      > oczy,i wiesz z kim masz do czynienia,niech nie wprowadzaja Cie w blad ich
      > slodkie teksty,nie toleruja nikogo kto nie lubi Niemcow,ein volk,ein heimat
      > ein ..................i tak dalej i dalej
      Karlik z ktorego SLASKA pochodzisz napewno z Tych i okolic to prawie sami
      powstancy my NIEMIECY SLAZACY pochodzimy z tego SLASKA ktory zostal w 1945
      ROKU ODLACZONY OD NIEMIEC SILA TO ZNACZY PRZEZ POTSDAM IJALTE ;jezeli jestes
      za POLSKA to nic dziwnego ale my jestesmy za NASZYMI !!!
      • Gość: Arnold ! IP: 213.186.78.* 28.12.02, 12:18
        Ja jestem z tej czesci Slaska, ktora juz w 1922 zostala sila przylaczona do
        Polski, wbrew woli wiekszosci mieszkancow, ktorzy w moim rodzinnym miescie
        Kattowitz oddali 90% glosow za pozostaniem Slaska w Niemczech.

Tak to polskie gastarbeitery z kongresowy, laskawie wpuszczeni na Slask po
        upadku powstania styczniowego i ich potomkowie mieszali i mieszaja na Slasku.
        Najpierw wspomogli polskiego agresora podczas wojen polskich o Slask, a teraz
        udaja Slazakow.

Slazacy zachowali swoja tozsamosc przez setki lat przynaleznosci do Czech,
        Austrii, Prus i Niemiec. Polacy zniszczyli ja w znacznym stopniu w ciagu
        kilkudziesieciu lat poprzez nacjonalistyczny terror, wypedzenia, brutalna
        polonizacje. Na szczescie tylko w znacznym stopniu.
        • Gość: Wehrwolf Re: ! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.12.02, 12:25
          Gość portalu: Arnold napisał(a):

> Ja jestem z tej czesci Slaska, ktora juz w 1922 zostala sila przylaczona do
          > Polski, wbrew woli wiekszosci mieszkancow, ktorzy w moim rodzinnym miescie
          > Kattowitz oddali 90% glosow za pozostaniem Slaska w Niemczech.
          >
          > Tak to polskie gastarbeitery z kongresowy, laskawie wpuszczeni na Slask po
          > upadku powstania styczniowego i ich potomkowie mieszali i mieszaja na
          Slasku.
          > Najpierw wspomogli polskiego agresora podczas wojen polskich o Slask, a
          teraz
          > udaja Slazakow.
          >
          > Slazacy zachowali swoja tozsamosc przez setki lat przynaleznosci do Czech,
          > Austrii, Prus i Niemiec. Polacy zniszczyli ja w znacznym stopniu w ciagu
          > kilkudziesieciu lat poprzez nacjonalistyczny terror, wypedzenia, brutalna
          > polonizacje. Na szczescie tylko w znacznym stopniu.
          Richtig zes to naschkryflol ale pulton karlik tego nie rozumie.
        • Gość: Niklot Re: ! IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 12:26
          Arnold Berlin tez pomoglismy zniszczyc zapomniales mielismy duzy udizal w
          zniszczeniu stolicy tysiacletniej rzeszy.
          • Gość: Arnold Re: ! IP: 213.186.78.* 28.12.02, 12:32
            Obersturmgorolik Niklot, daliscie dupy slowianskim braciom Rosjanom, ktorzy
            doceniajac polski wklad w wielkie zwyciestwo nad III Rzesza, rozciagneli nad
            przesunieta na zachod i pomniejszona Polska braterski protektorat.
            • Gość: Niklot Re: ! IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 12:42

> Obersturmgorolik Niklot, daliscie dupy slowianskim braciom Rosjanom, ktorzy
              > doceniajac polski wklad w wielkie zwyciestwo nad III Rzesza, rozciagneli nad
              > przesunieta na zachod i pomniejszona Polska braterski protektorat.
              Od naszych slowianskich rosyjskich braci to sie odczep nedzny folksdojczu,a
              protektoratem to byl DDR z tego co wiem to wlasnie tam stacjonowala
              polmilionowa armia rosyjska.My tylko odzyskalismy co nasze.
              • Gość: Arnold Re: ! IP: 213.186.78.* 28.12.02, 12:44
                Wiem, wasze odwiecznie polskie ziemie. Tylko z Brandenburgia i Luzycami nie
                wyszlo.
                • Gość: Niklot Re: ! IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 12:47

> Wiem, wasze odwiecznie polskie ziemie. Tylko z Brandenburgia i Luzycami nie
                  > wyszlo.
                  No tylko Prusy Wschodnie nie byly nasze ,bo tam zamieszkiwali Baltowie,ale ich
                  wytepiliscie i osiedliliscie swoich.
                  • Gość: oberlasisker Kto wytępił Prusów? IP: *.laziska-gorne.mjb.pl 28.12.02, 22:36
                    Prusów wytępiło głównie polskie rycerstwo na usługach Krzyżaków, którzy na
                    wyludnione ziemie sprowadzali nie tylko Niemców, ale również polskich chłopów z
                    Mazowsza(Mazurów).
                    • Gość: Niklot Re: Kto wytępił Prusów? IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 23:16
                      Gość portalu: oberlasisker napisał(a):

> Prusów wytępiło głównie polskie rycerstwo na usługach Krzyżaków, którzy na
                      > wyludnione ziemie sprowadzali nie tylko Niemców, ale również polskich chłopów
                      z
                      >
                      > Mazowsza(Mazurów).
                      no co ty prusow wytepili swiadkowie jehowy wspolnie z mormonami przy pomocy
                      wyznawcow hare kriszna
                      • Gość: wurm Niklot...jestes Cool ;) IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.02, 23:21

mam nadzieje ze nie opuscisz tego forum.

Pozdrawiam
                        • Gość: Niklot Re: Niklot...jestes Cool ;) IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 23:27
                          Gość portalu: wurm napisał(a):

>
                          > mam nadzieje ze nie opuscisz tego forum.
                          >
                          > Pozdrawiam
                          zostane na tym forum i bede szerzyl propagande niechrzczonych barbarzyncow
                          zamierzam rowniez deprawowac slazaczki i zwalczac moich ideologicznych
                          przeciwnikow ogniem i mieczem
                          • willi2 Hej Niklot 29.12.02, 00:12

Wzywam cie na pojedynek podaj miasto na forum gazety.pl = miejsce gdzie ludzie
                            naj miej postojom = wszystkie chwyty dozwolone.
                            pszyjmujesz wyzwanie = pytanie ???
                            • willi2 Re: Hej Niklot 29.12.02, 00:13
                              www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=146
                              Czekam = barbarzyncu niechszczony
                      • Gość: Ritter Re: Kto wytępił Prusów? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.12.02, 09:10
                        Niklot a kto wytepi ciebie ty zarazo na tym forum maja cie wszyscy dosyc wes
                        manele i splywaj to KRESOWIAKU
          • Gość: Wehrwolf Re: ! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.12.02, 12:34
            Gość portalu: Niklot napisał(a):

> Arnold Berlin tez pomoglismy zniszczyc zapomniales mielismy duzy udizal w
            > zniszczeniu stolicy tysiacletniej rzeszy.
            Moj stary waszo warszawa lobrocil dogory nogami podczas powstanio to byl
            precyzyno robota za to dostol Nahkampfspange!!!!!!!
            • Gość: Niklot Re: ! IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 12:37
              Gość portalu: Wehrwolf napisał(a):

> Gość portalu: Niklot napisał(a):
              >
              > > Arnold Berlin tez pomoglismy zniszczyc zapomniales mielismy duzy udizal w
              > > zniszczeniu stolicy tysiacletniej rzeszy.
              > Moj stary waszo warszawa lobrocil dogory nogami podczas powstanio to byl
              > precyzyno robota za to dostol Nahkampfspange!!!!!!!
              Wehrwolf przez grzecznosc nie napisze co moj dziadek zrobil z Twoja matka wiesz
              mozesz byc moim wujkiem nigdy nic nie wiadomo.
              • Gość: VIREW Jak juz sami tu pisali IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.02, 13:30

..nie wiem czy arnold czy inny- to podobno ci co niszczyli Warszawe to nie
                byli niemcy tylko swolocz taka jak ukraincy ,rumuni i jak werwolf przyznal
                slazacy .Tu wychodzi ich prostackie wykrecanie faktow.
                Beda plakac ze im Polacy jakis dom zbuzyli ,ale jak oni niszcza to sie nazywa
                precyzyjna robota.To jest banada nacjonalistycznych idiotow.

• Gość: Arnold ! IP: 213.186.78.* 28.12.02, 13:55
                  Prosze mnie nie oskarzac o niszczenie Warszawy. Jestem zdeklarowanym
                  antynazista i nie pochwalam wojny rozpoczetej przez A. Hitlera.
                  • Gość: Niklot Re: ! IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 14:06

> Prosze mnie nie oskarzac o niszczenie Warszawy. Jestem zdeklarowanym
                    > antynazista i nie pochwalam wojny rozpoczetej przez A. Hitlera.Autor: Gość:
                    Arnold IP: 213.186.78.*
                    Data: 26-12-2002 23:41 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                    mrW, abo zes jes z nami, abo ze Hugonym i Mesco. Mosz wybor.

Napisales ,ze jestes zdeklarowanym antynazista,a piszesz do mrW jak wyzej z
                    wami czyli z Willim i z Toba .Willi otwarcei sie przyznaje ,ze jest narodowym
                    socjalista wiec nie bardzo Ci wierze ,ze jestes antynazista.

• Gość: Arnold Re: ! IP: 213.186.78.* 28.12.02, 14:15
                      Obersturmgorolik Niklot nie przyklejaj mi pogladow innych osob.
                      • Gość: Niklot Re: ! IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 14:16

> Obersturmgorolik Niklot nie przyklejaj mi pogladow innych osob.
                        Kto z kim przystaje takim sie staje
                  • Gość: Niklot Re: ! IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 14:14

> Prosze mnie nie oskarzac o niszczenie Warszawy. Jestem zdeklarowanym
                    > antynazista i nie pochwalam wojny rozpoczetej przez A. Hitlera.Autor:
                    willi2@NOSPAM.gazeta.pl
                    Data: 27-12-2002 00:09 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                    No i co tesz tego nieukrywam wcale = jestem Slonskim NS

• Gość: Arnold Re: ! IP: 213.186.78.* 28.12.02, 14:17
                      Hopie ic se wez cos.
                      • Gość: Niklot Re: ! IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 14:25
                        Napisales kiedys,ze tacy jak ja byli zatrudniani do rozwiazywania problemu
                        zydowskiego,a sam zadajesz sie z narodowymi socjalistami mowisz mrw ,ze albo
                        bedzie z Toba i z Willim albo przeciwko wam.Willi czesto uzywa slowa NAS Ty
                        mowisz z NAMI wyjasnij mi co ot znaczy.
                        • Gość: Arnold Re: ! IP: 213.186.78.* 28.12.02, 14:26
                          Co jo ci byda tumaczyl? Ani mi sie niy chce.
        • Gość: Karlik Re: ! IP: *.cpe.quickclic.net 28.12.02, 18:18

> Ja jestem z tej czesci Slaska, ktora juz w 1922 zostala sila przylaczona do
          > Polski, wbrew woli wiekszosci mieszkancow, ktorzy w moim rodzinnym miescie
          > Kattowitz oddali 90% glosow za pozostaniem Slaska w Niemczech.
          >
          > Tak to polskie gastarbeitery z kongresowy, laskawie wpuszczeni na Slask po
          > upadku powstania styczniowego i ich potomkowie mieszali i mieszaja na Slasku.
          > Najpierw wspomogli polskiego agresora podczas wojen polskich o Slask, a teraz
          > udaja Slazakow.
          >
          > Slazacy zachowali swoja tozsamosc przez setki lat przynaleznosci do Czech,
          > Austrii, Prus i Niemiec. Polacy zniszczyli ja w znacznym stopniu w ciagu
          > kilkudziesieciu lat poprzez nacjonalistyczny terror, wypedzenia, brutalna
          > polonizacje. Na szczescie tylko w znacznym stopniu.
          To zes mieszkasz po polskiej stronie,przyczynilo sie do tego ze w odruznieniu
          od twoich ziuomkow w rajchu masz swiezsze spojrzenie na pewne sprawy,nie
          przesiakniete niemiecka propaganda do konca,po wojnie jak bylo tak bylo
          inneczasy i epoka,kto mieczem wojuje ten od miecza ginie,ale nie wszyscy a
          najlepszym tago przykladem jestes ty sam,maszswoja tozsamosc i nikt jej nie
          zabierze,z polonizowali sie ci ktorzy chcieli,albo im nie zalezalo,my gdybysmy
          chcieli tez przyjelibysmy niemiecka kultore,ale nie bo mamy swoja,i oni oparli
          sie germanizacji,tak jak Slazacy oparli sie polonizacji.
          • Gość: Arnold Re: ! IP: 213.186.78.* 28.12.02, 22:20
            Wiela mozna to samo godac. W 1100-letnij pisanyj historii Sloonska to gorole
            boly piyrsze barbarzynce kiere Sloonzokow wyciepli ze Heimatu.
            • Gość: wurm A ty piszesz z ksiezyca? IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.02, 22:24
      • Gość: Karlik Re: ein volk,ein heimat,ein furher,i co MrW? IP: *.cpe.quickclic.net 28.12.02, 18:03
        Gość portalu: Ditmar napisał(a):

> Gość portalu: Karlik napisał(a):
        >
        > > MrW,czytalem watek Uty,i te wpisy naszych prawdziwych Slazakow(przynajmnie
        > j
        > > sami o sobie tak mysla),i odnioslem nieodparte wrazenie,ze te lisy jak
        > > ballest,arnoldek,wilus itp,chca zrobic Cie fool,udajac ze walcza o Slask i
        >
        > > Slazakow wciskaja tutaj normalny kit,pod plaszczykiem
        > > patriotyzmu ,przystrajajac sie w piorka Slazakow,w rzeczywistosci sa
        > > niemieckimi nacjonalistami,ktorych jedynym prawdziwym celem jest wlaczenie
        >
        > > Slaska do Niemiec,to ci sami co wtedy, w latach 1919-21 opowiedzieli sie z
        > a
        > > Niemcem,i probowali nas wszystkich zniemczyc,i trzeba bylo dac im kopa zeb
        > y
        > > sie opamietali ze nie wszyscy Slazacy kochaja Niemca i furhera,ale wlasnie
        >
        > > przez takich ludzi doszlo do tej tragedi,swoja dzialanoscia przyczynili si
        > e
        > > do podzialu na Slasku i powstan,wzywanie do okreslania sie,nawolywanie do
        > > zerwania kontaktow z innymi forumowiczami(polakami)i slepego posluszenstwa
        >
        > to
        > > cechy typowe dla tych "patriotow"i macicieli,mam nadzieje ze przejrzales n
        > a
        > > oczy,i wiesz z kim masz do czynienia,niech nie wprowadzaja Cie w blad ich
        > > slodkie teksty,nie toleruja nikogo kto nie lubi Niemcow,ein volk,ein heima
        > t
        > > ein ..................i tak dalej i dalej
        > Karlik z ktorego SLASKA pochodzisz napewno z Tych i okolic to prawie sami
        > powstancy my NIEMIECY SLAZACY pochodzimy z tego SLASKA ktory zostal w 1945
        > ROKU ODLACZONY OD NIEMIEC SILA TO ZNACZY PRZEZ POTSDAM IJALTE ;jezeli jestes
        > za POLSKA to nic dziwnego ale my jestesmy za NASZYMI !!!
        Jestem z tych co wypowiedzieli posluszenstwo Niemcom,nie mogac pogodzic sie
        zich dominacja na mojej ziemi,a takze w obronie mojej kultory i jezyka,bo
        zniemczali nas coraz bardziej,pochodze z hinderburga,jestesmy z polska bo
        poprzez wasza sluzalcza postawe i oddanie niemcom zostalismy niejako zmuszeni
        przejsc na druga strone,nikt z waszych nie potrafil zrozumiec ze sa tacy co
        chca byc soba,i nie chca do nikogo nalezec,Poczdam i Jalta byla tez dlatego ze
        slepo zescie im zawierzyli i pomagali,a to ze jestes w rajchu a nie u siebie to
        sa konsekwencje tej "pomocy",i niy Polsko to zrobiyla ale wielcy tego swiata.
        • Gość: {)xx[::..::> POLSKA???? po co??? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 01:38
          co Polska dala Slazakom?......... kulture? samostanowienie? polityke? wolnosc?
          dobrobyt? wymiencie prznajmniej jedna pozytywna rzecz... mi nie przychodzi nic
          do glowy.....
          • Gość: mrW Re: POLSKA???? po co??? IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 29.12.02, 03:46
            Gość portalu: {)xx[::..::> napisał(a):

> co Polska dala Slazakom?......... kulture? samostanowienie? polityke?
            wolnosc?
            > dobrobyt? wymiencie prznajmniej jedna pozytywna rzecz... mi nie przychodzi
            nic
            > do glowy.....

-odpowiedz mosz na innym watku - poczytej
          • Gość: xxx Re: POLSKA???? po co??? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.12.02, 08:09
            Gość portalu: {)xx[::..::> napisał(a):

> co Polska dala Slazakom?......... kulture? samostanowienie? polityke?
            wolnosc?
            > dobrobyt? wymiencie prznajmniej jedna pozytywna rzecz... mi nie przychodzi
            nic
            > do glowy.....
            A kto was chcial na SLASKU przyjechaliscie z Kresow i mowicie ze to ojczyzna
            jak tak mozna cyganic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka