kubek 23.08.06, 17:44 To taka nowa mutacja Live czy Hyde Park. A potem wrócimy do starego, bo kiedy coś działa niezawodnie nie należy tego zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albrecht1 Re: Gadki szmatki XIV 23.08.06, 19:59 Nic nie rozumiem, ale usmiecham się i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
spark11 Re: Gadki szmatki XIV 23.08.06, 20:24 ja też nic nie rozumiem i pozdrawiam- w Cieszynie leje -mój kot płacze, a ja nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: Gadki szmatki XIV 23.08.06, 21:02 a) jest głodny :) b) łapki mu zmokły a brzuszek się wlecze po ziemi c) kiedy go całowałaś? no... Tyle w sprawie Kota. W sprawie deszczu - w Krakowie też polewa... Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: ciekawe, mój kot też chodzi i wyje ; ) 23.08.06, 22:02 mój nie wyje, znalazł sę zabawę - zrzuca pranie z suszarki... Zaraz dostanie w d... i będzie miał o co wyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 wiem co dobre : P 24.08.06, 00:13 właśnie zmęczyłem kolejny odcinek 'twojego' słowniczka tzn. słowniczka im. kubka : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kubek Tak sobie myślę o płomykach :) 24.08.06, 00:13 płonie ognisko w lesie wiatr smród benzyny niesie a w ogniu zaś rodzina pieczone dętki wcina Chrup chrup mniam mniam ... Strażaczy przyjechali ognisko obsikali sik sik mniam mniam Inrygująca piosenka? Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 a czemu ci biedacy w ogniu siedzą ? 24.08.06, 00:19 posadź ich przy ognisku to będzie ok : ) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 ciekawe co tam w jutrzejszym głosie 24.08.06, 22:26 zgaduję że znowu coś o nalepkach : ))) a w zasadzie, piątek zaczyna się po 24.00, czyż nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 idę pograć w kulki 24.08.06, 22:28 nudzę sam siebie, będę podczytywał snood uzależnia : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 ciekawe kto to u nas zastosuje...? 24.08.06, 22:33 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3570811.html Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 dowcipy o informatykach 25.08.06, 08:32 Przychodzi administrator rano do pracy, siada do komputera, aby zobaczyć, co się działo w nocy i śpiewa: - Chcę oglądać twoje logi, logi, logi, logi. --- Dopóty dysk dane nosi, póki mu bootsector nie padnie etc. www.fantasyworld.pl/dowcipy_view.php?kat=10 Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 to też dobre 25.08.06, 12:57 Do Serwisu Technicznego: Około roku temu dokonałam upgrade programu Chłopak 1.0 do rzekomo lepszego Mąż v 2.0. Był to pakiet promocyjny i uległam zachętom. Niestety, niemal natychmiast po uruchomieniu nowego oprogramowania zauważyłam, że ma szereg funkcji ubocznych nieopisanych w dokumentacji. Program pracuje dużo wolniej, nie chce współdziałać z wieloma moimi ulubionymi programami i pożera cenne zasoby systemowe. Razem z upgrade przestały funkcjonować aplikacje związane z kwiatami, biżuterią, zakupami, które w pakiecie Chłopak 1.0 działały błyskawicznie i bezbłędnie. Co gorsza, program Mąż 2.0 spowodował automatyczne odinstalowanie tak wartościowych programów jak Romantyczność 9.9, Wieczór w Operze 6.1, Kolacja przy Świecach 7.5, zainstalowanie natomiast szereg niepożądanych programów jak: Noc Pokerowa 1.3, Liga Polska 3.0 i Bałagan 4.5. Nie chce przy tym działać program Rozmowy 8.0, a próba uruchomienia programu Sprzątanie & Porządki 2.6 powoduje zawieszenie całego systemu. Próbowałam ratować system uruchamiając Pretensje 5.3, ale bez widocznych rezultatów. Co robić? Odpowiedz z Serwisu Technicznego: Przede wszystkim proszę pamiętać, iż Chłopak 1.0 to pakiet rozrywkowy, a Mąż 2.0 to profesjonalny system operacyjny. Radzę spróbować komendy: C:/JUZ MNIE NIE KOCHASZ po czym zainstalować Łzy 6.2. System Mąż 2.0 powinien wtedy automatycznie uruchomić aplikacje Poczucie Winy 3.0 i Kwiaty 7.0. Należy jednak uważać, gdyż nadużywanie aplikacji Łzy 6.2 może spowodować, że Mąż 2.0 zresetuje ustawienia na Milczenie 2.5, Hulaj Dusza 7.0 lub Gorzała 6.1. Ten ostatni jest szczególnie groźny, ponieważ powoduje wygenerowanie plików dźwiękowych Chrapanie.wav. POD ŻADNYM POZOREM nie wolno instalować pakietu Teściowa 1.0. ani próbować reinstalować nowej wersji pakietu Chłopak. Oprogramowania te spowodują definitywne zniszczenie systemu operacyjnego Mąż 2.0. Podsumowując, system Mąż 2.0 to mimo wszystko wspaniałe oprogramowanie. Jedyne jego niedoskonałości to mała pamięć operacyjna i wolne instalowanie nowych aplikacji. Nieoficjalnie radzimy zastanowić się nad zakupem dodatkowego oprogramowania, poprawiającego działanie systemu Mąż 2.0 polecamy Sex Bielizna 6.2 lub/i Sex Oralny 5.5. Jeśli nadal nie będzie pani zadowolona, proponujemy zakup pakietu Kochanek 3.0. Wiele użytkowniczek twierdzi, że z powodzeniem spełnia on te same funkcje, co Chłopak 1.0, jednak pod warunkiem, że nie znajdzie się na tym samym dysku co Mąż 2.0. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 mi też : ) 25.08.06, 19:32 pościągałem w końcu zdjęcia ( te też ), gdyby mnie ktoś szukał to wołać Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: mi też : ) 25.08.06, 20:03 pracuj pracuj, obejrzymy wsystkie ;) A propos szukania - czy Dziennik Was zadowoli za dwa tygodnie, czy wysłać? Bo mam "dodatkowe rozrywki weekendowe" i prędko nie sciągnę do Księstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 koniec imprezy 25.08.06, 21:57 wątek w szufladzie, bo mnie to już nudzi zainteresowanych przepraszam za ewentualne niedogodności Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 susznie! ;) 25.08.06, 22:11 będą nam tu komunikaty rozdawać... ;) Dobrze, że nie manifesty. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 : P 25.08.06, 23:49 pusto i głucho, tylko psy uszami szczekają, mimo wszystko dobranoc i miłego dzionka......................... _*_ Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 9 600 26.08.06, 23:32 Nie to nie. Współczesne kobiety są samodzielne i samowystarczalne! /a teraz sobie idę do ciekawszych rozrywek...w każdym razie bardziej rozwijających niż gadanie do samej siebie/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 samotność w sieci... 27.08.06, 11:56 pisanie do samej siebie może być gorsze niż picie do lustra ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 a teraz ja jestem a nikogo nie ma : ) 27.08.06, 21:08 ciekawe, kiedy znów wystąpi... gu.us.edu.pl/index.php?op=artykul&rok=2003&miesiac=5&id=2614&type=nor Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: dokud se pise jeste se ne umrelo... 28.08.06, 09:49 pracuj, pracuj, garb Ci sam urośnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 spoko... 28.08.06, 14:15 posadziłem tuje, skopałem kawalek ziemi pod trawnik, fajnie było garb rośnie od siedzenia przy biurku ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
tubylec.cieszyn Właśnie leci kabarecik... 28.08.06, 14:49 z Endrju Premierem w roli głównej na TVP 3. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: Właśnie leci kabarecik... 28.08.06, 15:04 oj, a ja nie mam telewizorka... Nic to, ciepnę tym pomidoerm w jakiegoś przechodnia za oknem. Wybiorę opalonego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 jak to się fachowo nazywa ? projekcja ? 28.08.06, 20:28 czy jakoś tak sprawdziłem, chyba inaczej, ale znalazłem fajne zdanie: "Często spotykanym sposobem postępowania ze złością jest projekcja, czyli przypisywanie swojej złości komuś, na kogo się złościmy. Uwalnia to od odpowiedzialności i umożliwia osobom nieakceptującym tej emocji myślenie, że są w porządku (w przeciwieństwie do tych, którzy się złoszczą)." Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Projekcja - świetne słowo ! 28.08.06, 20:36 jestem zachwycony : P "Projekcję – określa się jako przypisywanie innym winy za własne pomyłki lub błędy lub też własnych wad. Tu należy zachowanie powszechnie określane jako „szukanie kozła ofiarnego”. Gdy matka stłucze talerz, obwinia dziecko, że stanęło jej na drodze, uczeń obwinia za swe niepowodzenia w nauce nauczycieli, którzy „uwzięli się na niego” itd. Projekcja własnych wad przejawia się w namiętnej i przesadnej krytyce innych i obwinianiu ich np. o dążenie do zdobycia wartości, których sam osobnik naprawdę pragnie, ale które u siebie dezaprobuje, o aspołeczność, rozwiązłość seksualną, karierowiczostwo, pogoń za pieniądzem." Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 do kolekcji 30.08.06, 19:23 Autorytarna agresja – Skłonność do wyszukiwania, odrzucania i karania ludzi, którzy sprzeniewierzają się konwencjonalnym wartościom mieszczańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 lenie! 30.08.06, 23:10 co tu takie puchy!? powtarzam, lenie z Was, Panowie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: to świetnie 31.08.06, 10:20 i duje jeszcze na dokładkę... Pogoda barowa - całkiem jak z reklamy "Dog in the fog":) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Polish Bride Project 31.08.06, 13:06 Brytyjczycy okupują londyńskie biura matrymonialne, odkąd pojawiły się w nich oferty polskich dziewczyn... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3584836.html Odpowiedz Link Zgłoś
lapis.me Re: Polish Bride Project 31.08.06, 23:48 No proszę! Wcale się tym panom nie dziwię :) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 a może.... 01.09.06, 10:41 dobiję dzisiaj do 10.000 a potem pójdę sobie założyć jakieś inne forum albo bloga - atrakcyjny będzie miał konkurencję : P dawno nie byłem na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 dobre, dobre... :))) 01.09.06, 13:55 Baran ("jestem", ogień, +) Osobowość ludzi spod tego znaku cechuje niezależność, dynamika życia, nieraz ze skłonnością do wysuwania zbyt szybkich wniosków, aż po arogancję. Swym charakterem Baran bliski jest odmianie Svatovavřinecké. Odmiana ta, podobnie jak Baran, jest bujnego rostu. Pomimo rześkich kwasów, a może właśnie dlatego, jest odmianą bardzo lubianą. Barana i Svatovavřinecké łączy też żywioł: ogień – nazwa odmiany pochodzi od św. Wawrzyńca, patrona winiarzy, który zmarł śmiercią męczeńską przypalany rozgrzanym w ogniu żelazem. www.klubwina.pl/Wino_i_znaki_zodiaku.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 ciekawe zestawienie 01.09.06, 14:37 nawet fajnie o mnie piszą, może być : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: ciekawe zestawienie 01.09.06, 15:24 No ale ja najbardziej lubię Chardonnay ! (i Irsai Olivera, oczywiście)!? Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 mów do mnie jeszcze....: ) 01.09.06, 15:26 koniec szychty, trzeba się brać Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Re: Gadki szmatki XIV 02.09.06, 12:25 1.000 to chyba millenium, a jak będzie 10.000 ? Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 proszę proszę albrechcie, zmieniłeś zdjęcie ... 04.09.06, 02:06 ale ty młody jeszcze jesteś; jak się ma te 102 lata, to wiesz.... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: proszę proszę albrechcie, zmieniłeś zdjęcie . 05.09.06, 10:24 Młodość nie radość :) A zdjęcie to już jakiś czas temu wymieniłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: byle do emerytury... 05.09.06, 19:56 A jakże, poużywam..... inhalatora na zmianę z elektrycznym wózkiem inwalidzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 coś zdycha to forum 04.09.06, 01:35 nikt mi nie chce towarzyszyć w chwilach bezsenności przypomniało mi się właśnie muppet show i 'loża szyderców' ( takie dwa dziadki które siedziały na balkonie i zgryźliwie komentowały wszystko co się dzieje ) nie wiem dlaczego tak, niemniej fajne to było idę spać... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 na dobranoc, dobry wieczór 05.09.06, 00:35 albo - na dobry wieczór - dobranoc pstryk Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 w steeepie szerokiiiiiiim..... 05.09.06, 10:31 poczytane, idę do swoich zajęć Odpowiedz Link Zgłoś
kubek nie wiem od czego zaczęć 05.09.06, 18:34 zaległości są wielko stronicowe a druk okrutnie drobny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubek Re: No nie było tak, źle o stolyce nie zahaczyliś 05.09.06, 22:44 Dlaczego ta sygnaturka się się rozpindala, ja jej tak nie wpisałem powstaje jakiś zlepek nie wiem czego? <a href=" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42629" target="_blank">Forum Szwejkologiczne</a> Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 dodaj sobie... 05.09.06, 22:52 "www." do adresu i będzie ok : ) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40367&w=48114215&a=48114289 Odpowiedz Link Zgłoś
kubek To byłem ja kubek 05.09.06, 23:46 10 000 czytam sobie, że właśnie stałem się super bohatrem chciałem wszystkim którzy się do tego przyczynili podziękować, a wszczególności rodzicom i mojej drugiej połowie za to że mnie wspierali i wspierać będą. PS. Nie lubię porządków ta aplikacja ma jakiegoś wirusa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubek Kolego S1, a co myślisz o nadaniu praw admina 06.09.06, 22:06 dla Czesila na Foto Forum, pewnie trzeba by było napisać do wielkiego J., ale są tacy co mają wprawę? Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 a kto tam w ogóle ma uprawnienia ? 06.09.06, 22:13 cały nasz zespół z SC ? jakoś się nad tym dotychczas nie zastanawiałem... pewnie, czemu nie, gdyby miał ochotę ale coś mi się wydaje, że 64kb skutecznie zniechęciły czesila na rzecz schlesien.de.board Odpowiedz Link Zgłoś
kubek No, nie cały zespół a tajne, więc jaki nowy 06.09.06, 23:01 by się przydał może się przekona, że rzecz nie tylko w jakości ale tego co się pokazuje i ilu może mieć widzów, nie mówiąc już o tem, że jest to duże docenienie zasług szanownego kolegi na foto forum. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 właśnie, może powrzucam coś na foto, bo nudno 06.09.06, 22:15 przynajmniej ponudzę się konstruktywnie Odpowiedz Link Zgłoś
kubek Znam pewną małą Hanyskę z Gliwic, która 06.09.06, 23:34 juz nigdy nie będzie spała. Tak przynajmniej ostatnio twierdziła! Ale oferta Gliwic jest bogatsza: www.youtube.com/watch?v=nWN_8bpd7Y8 Odpowiedz Link Zgłoś