niklot_swarozyc 09.03.03, 14:31 Ich wurde geboren in einer Baracke Im Fluchtlingslager Espelkamp Ich wurde gezeugt an der Oder-Neisse Grenze Ich hab nie kapiert woher ich stamm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carlsberg2 Re: Piosenka dla folksdojczy 09.03.03, 14:33 mógłbys przetłumaczyć co to oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malysz Re: Piosenka dla folksdojczy IP: *.pppool.de 09.03.03, 15:43 Typowe polskie zachowanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_marjanek Re: Piosenka dla folksdojczy 09.03.03, 15:52 Gość portalu: Malysz napisał(a): > Typowe polskie zachowanie ! co ci sie nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyd Re: Piosenka dla folksdojczy IP: *.he.net 09.03.03, 15:54 Gość portalu: Malysz napisał(a): > Typowe polskie zachowanie ! ------------------- czekaj,czekaj za ciebie też sie wezmę. Teraz nie mam juz czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Piosenka dla folksdojczy IP: *.blueyonder.co.uk 14.03.03, 00:06 Gość portalu: Malysz napisał(a): > Typowe polskie zachowanie ! -typowe zachowanie pajatsa z Niemiec na forum w Polsce- zero totalne! -zmien nick prowokatorze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schlagersänger Piosenka dla folksdojczy IP: 139.18.15.* 13.03.03, 17:29 > Ich wurde geboren in einer Baracke > Im Fluchtlingslager Espelkamp > Ich wurde gezeugt an der Oder-Neisse Grenze > Ich hab nie kapiert woher ich stamm Verlauste Decke war meine Hebamme, Der Tierarzt zog mich mit einer Zange, Zu Hause nur schlechtes Deutsch, Na ja ich bin ein Volksdeutsch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Von Baden Re: Piosenka dla folksdojczy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.03.03, 08:30 Gość portalu: Schlagersänger napisał(a): > > > > Ich wurde geboren in einer Baracke > > Im Fluchtlingslager Espelkamp > > Ich wurde gezeugt an der Oder-Neisse Grenze > > Ich hab nie kapiert woher ich stamm > > > Verlauste Decke war meine Hebamme, > Der Tierarzt zog mich mit einer Zange, > Zu Hause nur schlechtes Deutsch, > Na ja ich bin ein Volksdeutsch. Kto tu godo POLOK nie potrafi? Na Debili Europy zawsze ich stac. TERA POLSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pyrsk Odpowiedz Link Zgłoś