Gość: mrW IP: *.blueyonder.co.uk 25.04.03, 16:16 -chcialbym miec dowod osobisty Slazaka ze zdieciem i prawdziwymi danymi jak to zdobyc? - czy jest przedstawicielstwo, ktore jest kompetetne by taki dowod wydac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jäger Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: 194.55.237.* 25.04.03, 16:23 Gość portalu: mrW napisał(a): > -chcialbym miec dowod osobisty Slazaka ze zdieciem i prawdziwymi danymi jak > to zdobyc? - czy jest przedstawicielstwo, ktore jest kompetetne by taki > dowod wydac? Dowody Osobiste tylko na podstawie waznego B S E pod. MU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.blueyonder.co.uk 25.04.03, 16:38 Gość portalu: Jäger napisał(a): > Gość portalu: mrW napisał(a): > > > -chcialbym miec dowod osobisty Slazaka ze zdieciem i prawdziwymi danymi ja > k > > to zdobyc? - czy jest przedstawicielstwo, ktore jest kompetetne by taki > > dowod wydac? > > Dowody Osobiste tylko na podstawie waznego B S E > > pod. MU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -nie sadze bys byl kompetetny w tej sprawie wiec tylko zapytam o proste wytlumaczenie przy okazi skrotu; "co to jest BSE" - muuuuuuuuu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.blueyonder.co.uk 25.04.03, 16:52 Gość portalu: mrW napisał(a): > -chcialbym miec dowod osobisty Slazaka ze zdieciem i prawdziwymi danymi jak > to zdobyc? - czy jest przedstawicielstwo, ktore jest kompetetne by taki > dowod wydac? -z dokumetow, ktore zdobylem wnioskuje, ze nie jeden Slazak jest spokrewniony z Morawiom a inny z Niemcami a jeszcze inny z Polska, ci drudzy i trzeci chyba mniej jak z tym pierwszym - co wy na to, co o tym myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QCZ Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.proxy.aol.com 25.04.03, 17:16 MrW –Dlaczego Ty stawiasz prowokacyjny post? Jaka jest różnica pomiędzy polskim dowodem a śląski dowodem? A jeżeli chodzi o korzenie niektórych śląskich rodzin to już tak poprawdzie cieżko będzie znaleść 100% Ślązaka Ale ja nie twierdzę że takich niema, są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanysek Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.arcor-ip.net 25.04.03, 19:43 alez oczywiscie, ze sa: 1. slezanek 2. wilymek 3. arnoldzik 4. ballest imbecyl 5. kazik 6. zygfrydek 7. ober 8. hans_hanys 9. Jäger 10. Wehrwolf Jedynie "prawdziwych" Slazakow prosze o wybaczenie, jesli znalezli sie wsrod Top 10 na ich zdaniem zbyt niskim miejscu, o wybaczenie prosze rowniez czlonkow narodu slaskiego, ktorzy wsrod Top 10 wskutek mojej ignorancji sie nie znalezli, jak rowniez prosze o wybaczenie wszystkich na Top 10, ze wymieniam ich na jednej liscie z imbecylem ballestem, ktorego umyslowa indolencja jest na szanownym Forum niejako legendarna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.blueyonder.co.uk 26.04.03, 01:33 Gość portalu: QCZ napisał(a): > MrW –Dlaczego Ty stawiasz prowokacyjny post? -tak uwazasz??, nie widze w tym nic prowokacyjnego Jaka jest różnica pomiędzy p > olskim > dowodem a śląski dowodem? -a jaka jest roznica miedzy prawem jazdy samochodem a prawem jazdy rowerem?? -no jaka?? A jeżeli chodzi o korzenie niektórych śląskich > rodzin to już tak poprawdzie cieżko będzie znaleść 100% Ślązaka Ale ja nie > twierdzę że takich niema, są -pewnie, ze sa!! -PO PRAWDZIE TO TAKI, KTORY NA NIEMCA SPLUNIE, NA POLAKA SIE DUPA ODWRUCI A Z CZECHEM EWENTUALNIE SKOCZY NA PIWO! Odpowiedz Link Zgłoś
kaixo Re: Dowod Osobisty Slazaka 29.04.03, 09:31 > -z dokumetow, ktore zdobylem wnioskuje, ze nie jeden Slazak jest spokrewniony > z Morawiom a inny z Niemcami a jeszcze inny z Polska, ci drudzy i trzeci chyba > mniej jak z tym pierwszym - co wy na to, co o tym myslicie?? A ja mysle, ze ty po prostu jestes glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.rednet.com.pl 25.04.03, 20:50 Hey mister, jak niy mosz polskiego dowodu to sie wyrob, zmiyn fana na modro- zolto, narodowsc wpisz sloonsko i bydziesz miol, jo tak zrobil, yno musisz miec takie fajowe flamastry.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QCZ Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.proxy.aol.com 26.04.03, 11:58 No i proszę i masz jaka jest różnica miedzy prowko na rower ,a na samochód Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.blueyonder.co.uk 28.04.03, 01:24 Gość portalu: mrW napisał(a): > -chcialbym miec dowod osobisty Slazaka ze zdieciem i prawdziwymi danymi jak > to zdobyc? - czy jest przedstawicielstwo, ktore jest kompetetne by taki > dowod wydac? -mam nadzieje, ze wielmozni panowie z ugrupowania w skr. RAS` sie nad tym zastanowia glebiej i zanim cos glupiego przedstawia to wolal bym miec to jasno wytlumaczone, czyli pytam wprost; jak wy tego dokonacie??! - chodzi mi tylko o konkrety OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.blueyonder.co.uk 28.04.03, 20:22 Gość portalu: mrW napisał(a): > Gość portalu: mrW napisał(a): > > > -chcialbym miec dowod osobisty Slazaka ze zdieciem i prawdziwymi danymi ja > k > > to zdobyc? - czy jest przedstawicielstwo, ktore jest kompetetne by taki > > dowod wydac? > > -mam nadzieje, ze wielmozni panowie z ugrupowania w skr. RAS` sie nad tym > zastanowia glebiej i zanim cos glupiego przedstawia to wolal bym miec to jasno > wytlumaczone, czyli pytam wprost; jak wy tego dokonacie??! - chodzi mi tylko o > konkrety OK! -widze, ze w.p. z tzw. w skr. RAS` sa tak zajeci, ze nie sa w stanie odpowiedziec na proste pytanie - a moze wasi doradcy nawet wam o tym nie wspomnieli, nooo... to to tylko swiadczy o waszej postawie do jakze waznego podmiotu, ktorym sa wasi wyborcy ze Slaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.03, 00:08 Jedz do Czech.Do Cieszyna.Tam ci wpisza,ze jestes Slazakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.blueyonder.co.uk 29.04.03, 01:53 Gość portalu: Janek napisał(a): > Jedz do Czech.Do Cieszyna.Tam ci wpisza,ze jestes Slazakiem. -powaznie??, jutro jade!! -ty ,a tobie wpisali? -to ten w skr. RAS` z Czech pochodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
barteks4 do mrW 29.04.03, 09:34 Panowie z ugrupowania RAS maja inne, ciekawsze zajecia niz zastanawianie sie nad twoimi paranoidalnymi problemami. Kazdy kto chce miec slaski dowod osobisty (paszport) wie gdzie sie zglosic i tylko ty tego nie wiesz. W zwiazku z tym obawiam sie, ze nigdy takiego dokumentu nie otrzymasz. bye, Pan z ugrupowania RAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: do Pan z ugrupowania RAS IP: *.blueyonder.co.uk 30.04.03, 08:09 barteks4 napisał: > Panowie z ugrupowania RAS maja inne, ciekawsze zajecia niz zastanawianie sie > nad twoimi paranoidalnymi problemami. Kazdy kto chce miec slaski dowod osobisty > > (paszport) wie gdzie sie zglosic i tylko ty tego nie wiesz. W zwiazku z tym > obawiam sie, ze nigdy takiego dokumentu nie otrzymasz. > bye, > Pan z ugrupowania RAS -ojj..! i z jaka kultura!! -jak tak zalatwiacie sprawy no to bardzo dziekuje, wybaczcie ale nie bede smarowal"" by ktos uprzejmie za przeproszeniem mi wydal moje papiery - jednym slowem - DZIEKUJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.03, 14:32 Gość portalu: mrW napisał(a): > Gość portalu: Janek napisał(a): > > > Jedz do Czech.Do Cieszyna.Tam ci wpisza,ze jestes Slazakiem. > -powaznie??, jutro jade!! > -ty ,a tobie wpisali? > -to ten w skr. RAS` z Czech pochodzi? W czeskim Cieszynie Slazacy maja wpisane w dowodzie pochodzenie slaskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.blueyonder.co.uk 30.04.03, 08:11 Gość portalu: Heniek napisał(a): > Gość portalu: mrW napisał(a): > > > Gość portalu: Janek napisał(a): > > > > > Jedz do Czech.Do Cieszyna.Tam ci wpisza,ze jestes Slazakiem. > > -powaznie??, jutro jade!! > > -ty ,a tobie wpisali? > > -to ten w skr. RAS` z Czech pochodzi? > > W czeskim Cieszynie Slazacy maja wpisane w dowodzie pochodzenie slaskie. > -moze w czeskim tak jest -w polskim chyba inaczej - -dzieki za informacje! Odpowiedz Link Zgłoś