Dodaj do ulubionych

Dowod Osobisty Slazaka

IP: *.blueyonder.co.uk 25.04.03, 16:16
-chcialbym miec dowod osobisty Slazaka ze zdieciem i prawdziwymi danymi jak
to zdobyc? - czy jest przedstawicielstwo, ktore jest kompetetne by taki
dowod wydac?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jäger Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: 194.55.237.* 25.04.03, 16:23
      Gość portalu: mrW napisał(a):

> -chcialbym miec dowod osobisty Slazaka ze zdieciem i prawdziwymi danymi jak
      > to zdobyc? - czy jest przedstawicielstwo, ktore jest kompetetne by taki
      > dowod wydac?

Dowody Osobiste tylko na podstawie waznego B S E

pod. MU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mrW Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.blueyonder.co.uk 25.04.03, 16:38
        Gość portalu: Jäger napisał(a):

> Gość portalu: mrW napisał(a):
        >
        > > -chcialbym miec dowod osobisty Slazaka ze zdieciem i prawdziwymi danymi ja
        > k
        > > to zdobyc? - czy jest przedstawicielstwo, ktore jest kompetetne by taki
        > > dowod wydac?
        >
        > Dowody Osobiste tylko na podstawie waznego B S E
        >
        > pod. MU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-nie sadze bys byl kompetetny w tej sprawie wiec tylko zapytam o proste
        wytlumaczenie przy okazi skrotu; "co to jest BSE" - muuuuuuuuu.....
    • Gość: mrW Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.blueyonder.co.uk 25.04.03, 16:52

> dowod wydac?

-z dokumetow, ktore zdobylem wnioskuje, ze nie jeden Slazak jest spokrewniony
      z Morawiom a inny z Niemcami a jeszcze inny z Polska, ci drudzy i trzeci chyba
      mniej jak z tym pierwszym - co wy na to, co o tym myslicie??
      • Gość: QCZ Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.proxy.aol.com 25.04.03, 17:16
        MrW –Dlaczego Ty stawiasz prowokacyjny post? Jaka jest różnica pomiędzy polskim
        dowodem a śląski dowodem? A jeżeli chodzi o korzenie niektórych śląskich
        rodzin to już tak poprawdzie cieżko będzie znaleść 100% Ślązaka Ale ja nie
        twierdzę że takich niema, są
        • Gość: Hanysek Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.arcor-ip.net 25.04.03, 19:43
          alez oczywiscie, ze sa:
          1. slezanek
          2. wilymek
          3. arnoldzik
          4. ballest imbecyl
          5. kazik
          6. zygfrydek
          7. ober
          8. hans_hanys
          9. Jäger
          10. Wehrwolf

Jedynie "prawdziwych" Slazakow prosze o wybaczenie, jesli znalezli sie wsrod
          Top 10 na ich zdaniem zbyt niskim miejscu, o wybaczenie prosze rowniez czlonkow
          narodu slaskiego, ktorzy wsrod Top 10 wskutek mojej ignorancji sie nie
          znalezli, jak rowniez prosze o wybaczenie wszystkich na Top 10, ze wymieniam
          ich na jednej liscie z imbecylem ballestem, ktorego umyslowa indolencja jest na
          szanownym Forum niejako legendarna...
        • Gość: mrW Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.blueyonder.co.uk 26.04.03, 01:33
          Gość portalu: QCZ napisał(a):

> MrW –Dlaczego Ty stawiasz prowokacyjny post?

-tak uwazasz??, nie widze w tym nic prowokacyjnego
          Jaka jest różnica pomiędzy p
          > olskim
          > dowodem a śląski dowodem?

-a jaka jest roznica miedzy prawem jazdy samochodem a prawem jazdy rowerem??
          -no jaka??

A jeżeli chodzi o korzenie niektórych śląskich
          > rodzin to już tak poprawdzie cieżko będzie znaleść 100% Ślązaka Ale ja nie
          > twierdzę że takich niema, są

-pewnie, ze sa!!
          -PO PRAWDZIE TO TAKI, KTORY NA NIEMCA SPLUNIE, NA POLAKA SIE DUPA ODWRUCI A Z
          CZECHEM EWENTUALNIE SKOCZY NA PIWO!
      • kaixo Re: Dowod Osobisty Slazaka 29.04.03, 09:31
        > -z dokumetow, ktore zdobylem wnioskuje, ze nie jeden Slazak jest spokrewniony
        > z Morawiom a inny z Niemcami a jeszcze inny z Polska, ci drudzy i trzeci
        chyba
        > mniej jak z tym pierwszym - co wy na to, co o tym myslicie??

A ja mysle, ze ty po prostu jestes glupi.
    • Gość: GOSC Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.rednet.com.pl 25.04.03, 20:50
      Hey mister, jak niy mosz polskiego dowodu to sie wyrob, zmiyn fana na modro-
      zolto, narodowsc wpisz sloonsko i bydziesz miol, jo tak zrobil, yno musisz
      miec takie fajowe flamastry....
      • Gość: QCZ Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.proxy.aol.com 26.04.03, 11:58
        No i proszę i masz jaka jest różnica miedzy prowko na rower ,a na samochód
        Wystarczy?
    • Gość: mrW Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.blueyonder.co.uk 28.04.03, 01:24

> dowod wydac?

-mam nadzieje, ze wielmozni panowie z ugrupowania w skr. RAS` sie nad tym
      zastanowia glebiej i zanim cos glupiego przedstawia to wolal bym miec to jasno
      wytlumaczone, czyli pytam wprost; jak wy tego dokonacie??! - chodzi mi tylko o
      konkrety OK!
      • Gość: mrW Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.blueyonder.co.uk 28.04.03, 20:22

>
        > > -chcialbym miec dowod osobisty Slazaka ze zdieciem i prawdziwymi danymi ja
        > k
        > > to zdobyc? - czy jest przedstawicielstwo, ktore jest kompetetne by taki
        > > dowod wydac?
        >
        > -mam nadzieje, ze wielmozni panowie z ugrupowania w skr. RAS` sie nad tym
        > zastanowia glebiej i zanim cos glupiego przedstawia to wolal bym miec to
        jasno
        > wytlumaczone, czyli pytam wprost; jak wy tego dokonacie??! - chodzi mi tylko
        o
        > konkrety OK!

-widze, ze w.p. z tzw. w skr. RAS` sa tak zajeci, ze nie sa w stanie
        odpowiedziec na proste pytanie - a moze wasi doradcy nawet wam o tym nie
        wspomnieli, nooo... to to tylko swiadczy o waszej postawie do jakze waznego
        podmiotu, ktorym sa wasi wyborcy ze Slaska
    • Gość: Janek Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.03, 00:08
      Jedz do Czech.Do Cieszyna.Tam ci wpisza,ze jestes Slazakiem.
      • Gość: mrW Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.blueyonder.co.uk 29.04.03, 01:53
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Jedz do Czech.Do Cieszyna.Tam ci wpisza,ze jestes Slazakiem.
        -powaznie??, jutro jade!!
        -ty ,a tobie wpisali?
        -to ten w skr. RAS` z Czech pochodzi?
        • barteks4 do mrW 29.04.03, 09:34
          Panowie z ugrupowania RAS maja inne, ciekawsze zajecia niz zastanawianie sie
          nad twoimi paranoidalnymi problemami. Kazdy kto chce miec slaski dowod osobisty
          (paszport) wie gdzie sie zglosic i tylko ty tego nie wiesz. W zwiazku z tym
          obawiam sie, ze nigdy takiego dokumentu nie otrzymasz.
          bye,
          Pan z ugrupowania RAS
          • Gość: mrW Re: do Pan z ugrupowania RAS IP: *.blueyonder.co.uk 30.04.03, 08:09
            barteks4 napisał:

> Panowie z ugrupowania RAS maja inne, ciekawsze zajecia niz zastanawianie sie
            > nad twoimi paranoidalnymi problemami. Kazdy kto chce miec slaski dowod
            osobisty
            >
            > (paszport) wie gdzie sie zglosic i tylko ty tego nie wiesz. W zwiazku z tym
            > obawiam sie, ze nigdy takiego dokumentu nie otrzymasz.
            > bye,
            > Pan z ugrupowania RAS

-ojj..! i z jaka kultura!!
            -jak tak zalatwiacie sprawy no to bardzo dziekuje, wybaczcie ale nie bede
            smarowal"" by ktos uprzejmie za przeproszeniem mi wydal moje papiery - jednym
            slowem - DZIEKUJE!!!
        • Gość: Heniek Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.03, 14:32

> Gość portalu: Janek napisał(a):
          >
          > > Jedz do Czech.Do Cieszyna.Tam ci wpisza,ze jestes Slazakiem.
          > -powaznie??, jutro jade!!
          > -ty ,a tobie wpisali?
          > -to ten w skr. RAS` z Czech pochodzi?

W czeskim Cieszynie Slazacy maja wpisane w dowodzie pochodzenie slaskie.

• Gość: mrW Re: Dowod Osobisty Slazaka IP: *.blueyonder.co.uk 30.04.03, 08:11
            Gość portalu: Heniek napisał(a):

>
            > > Gość portalu: Janek napisał(a):
            > >
            > > > Jedz do Czech.Do Cieszyna.Tam ci wpisza,ze jestes Slazakiem.
            > > -powaznie??, jutro jade!!
            > > -ty ,a tobie wpisali?
            > > -to ten w skr. RAS` z Czech pochodzi?
            >
            > W czeskim Cieszynie Slazacy maja wpisane w dowodzie pochodzenie slaskie.
            >

-moze w czeskim tak jest
            -w polskim chyba inaczej
            -
            -dzieki za informacje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka