Dodaj do ulubionych

Proszę o wyłączenie lewej pólkuli.....

16.12.03, 22:06
A jak nie możesz, to przynajmniej pisz z jednym okiem zamkniętym.
Stukając w klawiaturę prawą ręką, nie pisz listu do Gorzelika lewą.
Nie używaj slów takich jak "wyartykułowanie", ponieważ możesz byc posądzony o
brak zrozumienia.
Wtedy szanse będa równe.
Proszę.....
Obserwuj wątek
    • slezan Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 16.12.03, 22:12
      Pudło! Lewą rękę zarezerwowałem dla Eriki Steinbach - to właśnie tą kończyną
      piszę raporty i odbieram niemiecki żołd. A repertuar słów czerpię z rozmówek
      niemiecko-polskich dla neonazistów.
      • stela1 Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 16.12.03, 22:21
        Dziekuję za wyznaie wiary, mam przynajmniej jasność.
        Czy dobrze się z tym czujesz ?
        • slezan Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 16.12.03, 22:25
          Tysiące euro, które spływają do mej lewej dłoni, wystraczą, by uspokoić wyrzuty
          sumienia. Na razie - bo jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia. Czasem
          doskwiera mi świadomość, że niektórzy w RAŚ biorą więcej. Ale wtedy po prostu
          bardziej się staram.
          • stela1 Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 16.12.03, 22:34
            To przykre, czy możemy Ci w jakis sposob pomóc ?
            Czy powinniśmy się opodatkować na rzecz RAŚ ?
            • slezan Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 16.12.03, 22:40
              Obawiam się, że nic by to nie dało, bo na kasie i tak położyłby łapę Gorzelik,
              albo skarbnik. Proponuję akcję wysyłania maili lub listów bezpośrednio do Eriki.
              • stela1 Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 16.12.03, 22:46
                Ale przecież Erika nie jest członkiem Waszej organizacji, czy też może to jedno
                i to samo. Pokorne cielę dwie matki ssie, nieprawdaż. Pragmatyzm...oto czego nam
                Polakom brakuje.
                • slezan Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 16.12.03, 22:49
                  No właśnie. Uczcie się od nas, a spłyną na Was wszelkie łaski.
                  • stela1 Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 16.12.03, 23:00
                    The chat is getting boring, Slezan.
                    Anyway you have the guy named "teschiner" that kissing your ass in every damn'
                    post. How you can manage this ?
                    • slezan Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 16.12.03, 23:03
                      Przez komputer i tak nie sprawia mi to przyjemności, więc nie musisz być
                      zazdrosny.
                      • stela1 Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 16.12.03, 23:14
                        Widzisz, brak zrozumienia. Nie probowalem Cie obrazic, w kazdym poscie
                        doszukujesz sie podtekstow. Sprobuje wiec po polsku, jak Ci sie udaje tolerowac
                        goscia takiego jak "teschiner", ktory w kazdym poscie caluje Twoj tylek,
                        pytajac: "Slezan, czy dobrze zrobilem, czy takie rozwiazanie Ci odpowiada, czy
                        moge zaproponowac".
                        Czy Ty rzeczywiscie lubisz cos takiego? Przeciez z takim czlowiekiem nie ma o
                        czym gadac.
                        • teschiner Re: Proszę o włączenie resztek rozumku..... 16.12.03, 23:24
                          pozwole sobie pozwolic zauwazyc ze istnieje tutaj na tym forum scisle
                          ograniczona (hmm. dwuznacznosc?) liczba osob majaca wyrazna do mnie slabosc.
                          nie wytrzymaja by o mnie nie wspomniec.
                          naprawde byloby to mile, gdyby nie bylo tak okropnie pozbawione dobrego smaku.

ach moj drogi zastanow sie nad tym co piszesz nastepnym razem. ne pozwol by
                          twoj mozg pasozytowal na tobie!
                          T.
                        • slezan Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 16.12.03, 23:25
                          W żadnym momencie nie poczułem się obrażony. I nie doszukuję się podtekstów.
                          Głupawą pogaduszkę prowadzę w sposób głupawy. Jeżeli uważasz zachowanie
                          teschinera za niestosowne, zwróć się bezpośrednio do niego. Teschiner był
                          kurtuazyjny wobec wszystkich, tyle że niektórzy wybili mu to z głowy. Nie czuję
                          się zatem jakoś wyróżniony.
                          • stela1 Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 16.12.03, 23:32
                            slezan napisał:

> W żadnym momencie nie poczułem się obNAżony. I nie doszukuję się podPASEK.

Brrrr, to dobrze, przeraziłeś mnie przez moment.

• slezan Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 16.12.03, 23:34
                              To było kiepskie nawet jak na ten wątek.
                              • stela1 Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 16.12.03, 23:38
                                Ale uśmiech zakwitł na sekundę...czy też lubieżność ?
                            • teschiner Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 16.12.03, 23:34
                              stela1 napisał:

> slezan napisał:
                              >
                              > > W żadnym momencie nie poczułem się obNAżony. I nie doszukuję się podPASEK.
                              >

sam sie skomentowales!
                              przykre!
                              T.
                    • teschiner ..... 16.12.03, 23:29
                      jezeli mialem tego nie zrozumiec to I want to say you that I understet english,
                      jog tallar achso pa svenska, Deutsch ist mir auch bekannt.
                      hej
                      T.
                      • teschiner sorry literowka 16.12.03, 23:31
                        mialo byc "understand"
              • teschiner rozwiazanie 16.12.03, 22:50
                wplacajcie najlepiej na moje konto. wtady ani Gorzelik ani skarbnik nie polozy
                na tym lapy.
                obiecuje cala kase przelac na konto browaru w Cieszynie
                pomoc w przelewaniu bedzie przyjeta ze zrozumieniem.
                ilosc pomocnikow uzaezniona od wasokosci i czestotliwosci przekazow
                co ty na to Slezanie?
                T.
                • slezan Re: rozwiazanie 16.12.03, 22:51
                  To propozycja godna rozważenia.
    • piksel3 Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 17.12.03, 11:25
      Czy to tylko narcyzm, Slezanku, czy juz schizofrenia...?
      • anita59 Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 17.12.03, 11:59
        Przeczytaj całą rozmowę, slezan i przyduparka teschiner stracili dobry smak,
        zapytaj slezana o rodzinę, a będziesz znał jego "orientację" seksualną.
        Wielce rozbawiona,
        anita59
        • slezan Re: Proszę o wyłączenie lewej pólkuli..... 17.12.03, 16:12
          Wyłączenie jednej pólkuli chyba nie wystarczy. Z niektórymi trzeba by pracować
          na jednym zwoju. Koniec roku tak wpływa na ludzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka