Dodaj do ulubionych

Pomogę finansowo samotnej mamie

• ewela8221 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 18.01.14, 02:52
      Jestem młodą, atrakcyjną mamą. Mam 30 lat i 2 letnie dzieciątko, potrzebuję pomocy a dokładnie żeby ktoś mi wynajął przynajmniej na początek mieszkanie (mogę potem systematycznie zwracac tą kwotę za wynajęcie), po prostu muszę wyprowadzic się od partnera który ciągle wszczyna awantury a ja mam już tego dośc, wiem że jestem fajną, miłą kobietą która zasługuje na kochającego mężczyznę i szacunek. Potrzebuję na początek mieszkania ponieważ nie mam gdzie się wyprowadzic a mieszkam w jego mieszkaniu a nie dysponuję aż tak dużą kwotą pieniędzy by wynając.
    • sierpc101010 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 18.01.14, 17:20
      Witam proszę o pomoc jestem w trudnej sytuacji
      • rademenes36 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 27.01.14, 00:58
        gg36425461
      • dorota.lopacka Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 06.11.20, 06:28
        Witam czy jeszcze mogę się zgłosić o pomoc. Interesuje mnie pozyczka na rozsadne raty ktora pomoze mi wyjść z dołka finansowego.
    • monikarypien problemy finansowe potrzebuje pomocy 07.03.14, 18:02
      czy jest ktos kto moze mi pomuc. sama wychowuje 2 dzieci pracuje tylko na pul etatu i to mi niewystarcza na nic mam dlugi pozyczki nieoplacone prosze o pomoc jak najszypciej
    • monikarypien pomoc 07.03.14, 18:02
      czy jest ktos kto moze mi pomuc. sama wychowuje 2 dzieci pracuje tylko na pul etatu i to mi niewystarcza na nic mam dlugi pozyczki nieoplacone prosze o pomoc jak najszypciej
    • pomoc1405 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 12.09.14, 19:13
      Witam mam na imie elzbieta. Znalazlam sie w bardzo trudnej sytuacji finansowej mam zalegle rachunki stracilam prace nie mam na zywnosc mam na wychowaniu corke blagam o pomoc z gory dziekuje
    • aniaroksi Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 23.10.14, 17:15
      potrzebuje pomocy finansowej jestem samotna matka kontakt 516 820 661
    • wojtek040 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 06.11.14, 12:23
      hej czy to nadal aktualne
    • wojtek040 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 06.11.14, 12:31
      nadal aktualne?
      • dagi6 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 08.11.14, 12:05
        jestem kolejną ofiarą własnej naiwności,,,,najgorsze jest to że ojciec mojego dziecka baaardzo mnie kocha i zrobi dla mnie wszystko,,,,,TYLKO ZA JAKĄ CENĘ wole poprosić o pomoc obcego NORMALNEGO faceta,,,trudno,,,,,,dag-z@wp.pl proszę o meila,,,,będę wdzięczna,,,,,
    • kasiamazury Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 23.11.14, 16:23
      witam jestem tu pierwszy raz mam 21 lat mam corke 4 lata cieszko nam bo utrzymojemy sie tylko 247zl nie pracuje bo skonczylam tylko gimnazium i nie ma dla mnie pracy jest nam cieszko bo nie mam do kogo sie zwrucic wiec pisze tu bardzo bym prosila o pomoc finasowa i zeczowa chocby ta paczka na swienta z gory dziekujemy moj email pamela06091993@wp.pl
      • samamama213 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 24.02.15, 22:36
        Witam chciala bym poprosic o pomoc finansowa dla mnie i mojego dziecka we wrzesniu w domku popsul nam sie piecyk jedyne zrudlo ciepla w domu jakie mialysmy w najgorsze zmno na noc wlaczalam grzejnik elektryczny by moje dziecko nie zamarzlo a teraz nie mam za co zaplacic za prad naliczyli nam 780 zl prosze mam tylko 240 zl miesiacznie i nie stac mnie na to a w mrozach minus 2 stopnie dziecko nie moglo siedziec bez ogrzewania jezeli kazdy z was wyslal by choc po 1 zl to moze uda mi sie zaplacic dlug 70 2490 0005 0000 4000 9491 1050 z dopiskiem dla samotnej matki
    • karus.mala Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 09.03.15, 15:55
      witam ludzi dobrej woli potrzebuje pomocy jest mi ciezko o to prosic ale mam zadluzone mieszkanie i teraz jeszcze problem z praca i zdrowiem oto moj meil karus.mala@gazeta.pl . jesli ktos ma dobre serce i chce pomoc matce z dwojka dziec. z gory dziekujemy
    • sora60 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 16.04.15, 13:24
      daniela.mierzejewska@interia.pl
      • dorota920 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 19.06.15, 06:46
        czy to ogloszenie jest aktualne i jaka to jest pomoc jestem w bardzo trudnej sytuacji jestem ofiara przemocy w rodzinie szukam pomocy mam2 dzieci nie mam gdzie pujsc do domu samotnej matki kazdy mi odradza tam panuja pewne reguly wychodzenie w wyznaczonych godzinach a ja czesto wyjezdzam z chorym dzieckiem na rehabilitacje boje sie pisac tez na tego maila zeby on maila nie odczytal bo by mi chyba lLeb urwał jakby wiedział co ja tupisze podam swój numer telefonu 796 229 841 Dorota
        • dziecinka86 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 01.07.15, 20:50
          witam... mam na imię Ela i chętnie pomogę finansowo i z mieszkaniem... dzwoniłam, ale masz zajęta pocztę i nie można zostawić wiadomości... Pozdrawiam :)
          • dorota920 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 02.07.15, 05:59
            podam do mnie telefon 796229841 Dorota Miśtak
          • agulina5 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 25.10.15, 21:50
            Witam, pomaga Pani jeszcze?? bardzo potrzebuje pomocy, mój adres mailowy 21gwiazdy@wp.pl,
          • olusska3.33 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 06.03.16, 21:45
            Witam Panią czy Pani oferta jest nadal aktualna?Mam 5 miesięczne dziecko i zostałam sama z kredytem mieszkaniowym....bardzo proszę Panią o pomoc nie mam za co żyć a dziecko....ja już nie daje rady psychicznie to jest straszna sytuacja do pracy nie mam jak pójść bo nie mam komu dziecka zostawić a kredyt na glowie opłaty...jeszcze jest zimno i opału też brakuje. Stram się jak mogę ale wiecznie nie mogę prosić sąsiadów o pomoc...błagam Panią jak jest taka możliwość o pomoc finansową. Zostawię nr konta jakby Pani chciała mi pomoc : 88 11 60 22 02 0000 0002 69 65 67 95
          • dorota920 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 23.08.17, 12:40
            Mam na imię Dorota czy pomoc jest nadal aktualna nam poważne problemy finansowe jestem zadłużona pilnie potrzebuje pomocy mój numer to 698520029
          • dorota.lopacka Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 06.11.20, 06:29
            Czy pomoc jest aktualna
          • weronika.ol87 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 10.11.23, 22:50
            Szukam kogoś kto może i chce pomóc

Uczciwie bezpiecznie!

Mam 35 lat 

Walcze w słusznej sprawie (zdrowie dzieci) i szukam osoby która zechce pomóc . Dobro wraca
            Wierzę że jesteśmy do siebie podobni i dla drugiego człowieka możemy zrobić wiele dobrego

Proszę o kontakt 
            weronika.ol@interia.pl
    • terezina45 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 06.06.15, 23:18
      Jestem matką samotnie wychowującą 3 własnych dzieci i od marca 2015 r opiekuję się trójką wnucząt potrzebujemy pomocy finansowej mieszkamy na mieszkaniu wynajętym są to bardzo wysokie koszty i ciężko sobie poradzić utrzymując się tylko z alimentów i nie bardzo wysokiej pomocy opieki społecznej nie wiem gdzie już mogę udać się o pomoc proszę pomóżcie gdzie otrzymam pomoc albo kto jest wstanie nam pomóż. Z poważaniem
      • dziecinka86 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 01.07.15, 20:52
        witam... mam na imię Ela i chętnie pomogę...
        • monika4535 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 02.07.15, 20:49
          potrzebuje pomocy finansowej
          • stani23 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 18.07.15, 23:54
            Witaj chce Ci pomóc czy możesz napisać adres e-mail.pozdrawiam
        • adelajda07 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 06.07.15, 16:18
          Witam :) Jak wiele kobiet napiszę kolejną banalną historię porzucenia mnie i córki przez jej ojca...nie mając nawet świadomości tego że się zostało porzuconym....ponad 7 lat temu ojciec mojej córki dzień po jej narodzinach wyjechał do pracy za granicą aby zapewnić nam jakiś byt....niby wszystko było dobrze....przyjeżdżał co jakiś czas...przysyłał pieniądze....opłacał rachunki...sygnałów było wiele że coś już jest nie tak i znam przyczyny jego zachowań....w grudniu z niewiadomych powodów nie opłacił mieszkania w którym przebywam z córką i jest wynajmowane....musiałam pożyczyć aby nadal mieć dach nad głową....w styczniu się odezwał i wszystko oddał....do maja było znowu normalnie choć przestał się odzywać i w czerwcu ponownie nie opłacił mieszkania jak i innych rachunków.....i teraz nie wiem co mam dalej począć ponieważ jak już wspomniałam mieszkanie jest wynajmowane jak w tym miesiącu nie opłacę to wyląduje z córką na ulicy.....ja nie pracuję....wiem że jest to śmieszne i dziwne ale nie mam z kim córki zostawić w czasie gdy będę pracować a są teraz wakacje....nawet w okresie szkolnym....bo świetlica funkcjonuje do 15:30 a znaleźć taką pracę nie jest łatwo....rodzice nie chcą mi pomóc...nie mam tu nikogo.....może ktoś mi poradzi co mam w takiej sytuacji zrobić....gdzie sie zgłosić aby zapewnić córce lokum...zostało niewiele czasu....a chcę w końcu pójść do pracy i nie bać się
          • dziecinka86 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 20.07.15, 16:48
            witam... chętnie pomogę... skąd jesteście??
            • katarz-yna90 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 02.12.15, 09:13
              witam serdecznie...
              czytajac wszystkie posty postanowiłam zaryzykowac i poprosic o pomoc finansowa na spłate długów kredytu w który sie zaplatałam. nigdy nie prosiłam o pomoc ale chce wyjsc z dołka. po stracie dziecka popadłam w długi, depresja trwała długo ale czas sie otrzasnac. nic dobrego mnie w zyciu nie spotkało. mam swiadomosc tego ze to moje wybory były ale jaka cene musze teraz płacic. o mezczyznie z którym byłam nie chce wspominac bo niszczył mnie i moje zycie.
              odwazyłam sie do Pani odezwac bo na wiele wiadomosci pani odpisała wiec mam nadzieje ze dostane i ja wiadomosc od Pani....
            • katarz-yna90 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 02.12.15, 09:23
              zostawiam nr tel... 510805898 mam cichutka nadzieje na pomoc......pozdrawiam
              • dorota.lopacka Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 06.11.20, 06:30
                Witam czy ogloszenie jest aktualne.
      • zalamana1989aa Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 17.07.15, 17:47
        Witam
        Bardzo proszę o pomoc finansową w kwiecie 500 zł, jestem samtną załamana mama która już nie ma sił walczyć. Bardzo proszę zalamana1989@gmail.com
    • editpiaf60 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 20.07.15, 14:38
      Hej.czy taka pomoc jest w ogóle realna? Pozdrawiam😉
      • dziecinka86 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 20.07.15, 16:44
        mogę pomóc... napisz tylko jak... Pozdrawiam :)
        • editpiaf60 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 20.07.15, 16:57
          To ja powinnam.zadac to pytanie.
          .na czym polega taka pomoc?😉
          • dziecinka86 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 21.07.15, 11:48
            ...ja chcę pomóc bezinteresownie... byłam kiedyś w podobnej sytuacji potrzebowałam pomocy... dzisiaj ja chcę pomóc innej osobie... więc jakiej pomocy Pani potrzebuje...?
            • editpiaf60 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 21.07.15, 12:32
              Potrzebuje pomocy finansowej na zakup książek dla syna do technikum.do 1,klasy
              Corka 2,klasa podstawowa na szczęście książki darmowe tylko wyprawki dwie musze kupic
              Jedna do szkoly a druga do świetlicy
              Poniewaz czesto mala kozysta ze swietlicy
            • lidk.a50 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 15.12.15, 16:25
              Witam serdecznie,nigdy nie prosiłam nikogo o pomoc,ale teraz jestem w takiej sytuacji że nie wstydzę się prosić,pracuję,ale jestem samotna po rozwodzie i odarta ze wszystkiego i pozostało mi tylko albo prosić o pomoc ludzi dobrej woli i serca albo zakończyć tą mękę.Jeżeli będzie Panichciała mi pomóc to bardzo proszę o odpowiedz,nie chcę darowizny tylko pożyczki,którą oddam.
              • dorota920 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 16.12.15, 06:18
                JESTEM W TRUDNEJ SYTUACJI ,NIE CHODZI TUTAJ O MNIE TYLKO O MOJE NIEPEŁNOSPRAWNE DZIECKO.MOJA CÓRKA NALEZY DO STOWARZYSZENIA TITUM W RZESZOWIE -TO JEST STOWARZYSZENIE DLA DZIECI NIEPEŁNOSPRAWNYCH.RODZICE TAKICH DZIECI MUSZĄ WPŁACAC PIENIĄDZE NA TERAPIE SKLADKE CZŁONKOWSKĄ RAZ DO ROKU TJ, 300ZL ORAZ UZBIERAĆ Z 1% PODATKU SUME 500 ZL. Na moją córkę w tym roku przekazano 200zl, brakuje jeszcze 300zl, jeśli tej sumy nie wpłace w najbliższym czasie to nie będe mogła z moim dzieckiem chodzić na zajęcia . JEŻELI KTOŚ Z PAŃSTWA ZDECYDUJE SIĘ POMÓC MOJEMU DZIECKU ,ABY NADAL CHODZIŁA NA TERAPIE PROSZE WEJŚC NA STRONE INTERNETOWĄ TITUM W RZESZOWIE ,TAM JEST PODANY NUMER KONTA BANKOWEGO DO WPŁAT ,TRZEBA WTEDY WPISAC JAKO DAROWIZNA Z DOPISKIEM DLA NIKOLI MIŚTAK.MOGĄ PAŃSTWO WPISAC W INTERNET NIKOLA MIŚTAK WTEDY WYSKOCZY PAŃSTWU OPIS CHOROBY MOJEJ CÓRKI ORAZ ZDIĘCIE .JESTEM W TRUDNEJ SYTUACJI ŻYCIOWEJ NIE PRACUJE ,NIE MOGĘ GDYZ OPIEKUJE SIE NIEPELNOSPRAWNYM DZIECKIEM . Bardzo prosze o wsparcie dla mojej córki.
            • 1jola95 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 23.12.15, 13:39
              witam, mam na imie Jola i mieszkam w kaliszu woj. Wlkp z synkiem 6 miesiecy i narzeczonym, pisze czy by pani nie pomogla finansowo nam np bo narzeczony strcil niedawno prace i nie mamy juz na nic a ciezko znalezc jaka prace teraz jutro juz wigilia i nie mamy za co zrobic, mozemy te pieniazki nawet potem oddac jak znajdziemy prace po swietach, prosze o pomoc dla nas tel do nas to 726183157 i z gory dziekujemy
        • dorota920 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 21.07.15, 09:16
          potrzebuje pomocy finansowej mam dziecko niepełnosprawne jezdze z rzeszowa do krosna terapia mojej corki jest bardzo kosztowna
          • dziecinka86 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 21.07.15, 11:54
            przykro mi... jesteście same potrzebujecie tylko pomocy finansowej...?
            • bezradna19 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 22.07.15, 22:39
              Hm... Pierwszy raz jestem na tym forum, a nie wiem co pisać, każdy ma problemy finansowe i ja z mężem też, nie dostaniemy pożyczki żadnej a mamy na utrzymaniu 2dzieci, a trzecie w drodze. Problem z pracą dla męża jest za mało zarabia, nie możemy zamieszkać sami z dziecmi bo nas nie stać, nikt z rodziny nie jest wstanie nam pomóż finansowo, czy pożyczyć nam abyśmy mogli oddawać w ratach. Jeśli naprawdę czyta ktoś o dobrym sercu i chcę pomóż proszę pisać na e-maila matyja03@gmail.com ja nie proszę o to aby ktoś nam dał pieniądze, ale w formie pożyczki, my zrobimy wszystko aby w ratach oddać kwotę osobie która jest wstanie nam pożyczyć
              • dorota920 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 23.07.15, 06:23
                Jest ciezko ,ja mam podobnie albo i gorzej bo do tego jeszcze chore dziecko ,moze ktos z krosna czyta mego posta szukam pracy z zamieszkaniem ,gdyz musze dojezdzac z corka z rzeszowa do krosna busem a od wrzesnia ma isc do przedszkola tam w krosnie dlatego ze tylko tam jest swietna terapia dla nie i przy okazji bardzo kosztowna ,a przeciez dziecko najwazniejsze ,może ktos z krosna czyta tego posta i mi pomożę
                • ewella32 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 29.07.15, 20:10
                  A ja to mam już wszystkiego dość. Moje małżeństwo to ruina nie mam kasy na rozwód a o wyprowadzce mogę zapomnieć. Mąż mnie poniża od kilku lat, nie wytrzymałam zdradziłam go. Nawet nie wyobrażacie sobie jak poniża mnie teraz. Zasłużyłam? Nawet nie wiecie przez co przechodziłam...
                  • bandohien Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 13.08.15, 19:51
                    Jestem samotną matką, mam straszne długi i gdziekolwiek (w internecie) zwrócę się o pomoc OTRZYMUJĘ NIEDWUZNACZNE PROPOZYCJE. Czy ten świat naprawdę zszedł na psy?! Gdzie są Ci wielcy, którzy mają dużo pieniędzy?! Dlaczego samotne matki muszą żebrać o pomoc?!
                    • mateusz.wroclaw Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 13.08.15, 22:46
                      Bez urazy, ale brzmi Pani tak, jakby inni ludzie mieli obowiązek Pani bezinteresownie pomóc tylko dlatego, że jest Pani samotną matką.

Oczywiście, nie pochwalam w tym miejscu propozycji typu "seks za pieniądze", ale uważam, że z racji tego, iż Pani trudna sytuacja nie jest z winy żadnego potencjalnego darczyńcy, nikt nie jest zobowiązany do tego, aby Pani pomagać i może zamiast się oburzać, należałoby zaakceptować fakt, iż taka pomoc zależy wyłącznie od czyjejś dobroci i że zamiast jej żądać wypadałoby jednak poprosić.

Pozdrawiam.
                    • dziecinka86 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 14.08.15, 11:55
                      witam... pomogłam już paru osobą i jednej fundacji... napisz skąd jesteś i jakiej pomocy potrzebujesz... ja jestem kobietą mam 29lat mogę pomóc finansowo, materialnie, fizycznie np. przyjechać i pomóc... pisz...
                      • 6gagatek Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 17.08.15, 12:16
                        witam,mam czworke dzieci niestety zostałam sama jakos sobie radze tzn.do tej pory radziłam niestety tej miesiac był bardzo ciezki ,zakupy do szkoły itp,do jutra mam zapłacic prad i nie mam ,zostanie nam odciety jesli nie zapłace,pilnie prosze o pomoc
                      • dorota920 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 17.08.15, 13:21
                        jestem mama niepelnosprawnej nikolki potrzebuje pralki moze ktos ma niepotrzebna
                      • madeline93 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 18.08.15, 00:57
                        Witam czy Pani oferta jest nadal aktualna?Pozdrawiam
                      • domaila Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 30.08.15, 10:53

Witam mam na imię Tomek moje życie nie ułożyło mi się tak jakbym to chciał. Nie jestem żadnym naciągaczem toteż jeśli ktoś by chciał mogę wysłać mu orzeczenie sądu o rozwodzie i o tym że zostałem sam z córką. Chciałbym bardzo prosić o pomoc w spłacie kredytów z którymi mnie była żona zostawiła. Mam pracę nie jestem naciągaczem albo jakimś leniem. Gdyby tego wszystkiego było mniej pewnie by mi się udało jakoś pospłacać. Mam najniższą krajową na umowie i to już wystarczy żeby mi się nie należało nawet rodzinne na córkę. Podzielone na mnie i córkę już przekraczam te wszystkie progi. Mam do spłacenia 30 tys i jest to kwota którą nie jestem w stanie uzbierać. Czynsz za mieszkanie i kredyty już zabierają mi całą dochód, nie zostaje nic żeby choćby co kupić do jedzenia a i do pracy musze dojechać. Na razie to rowerem więc chociaż tyle mogę zaoszczędzić ale czasem pogoda nie pozwala . więc znowu musiałem ratować się chwilówką. Błagam każdy grosz się dla mnie liczy. Pomóżcie mi wyjść z tych długów wiem żeby nie one na pewno dałbym sobie radę. Myślałem o wyjeździe z Polski za jakąś pracą ale nie mogę córki zostawić samej . Banki mi nie skonsolidują kredytów gdyż nie mam takiego dochodu . do tego się boję że gdy sprawdzą moje problemy i zobowiązania będą chciały natychmiastowej spłaty. Nie jestem żadnym naciągaczem mogę każdemu wysłać moje rachunki kredyty orczeczenia sądu. Cokolwiek żeby ktoś mi uwierzył. Nie potrzebuję żadnych luksusów żeby nie kredyty naprawdę dałbym sobie radę. Bardzo proszę o pomoc mi i mojej córce . Boję się że stracę dach nad głową i odbiorą mi córkę. Błagam pomóżcie nam . Wierzę w ludzi może gdybym nie był sam z córką byłoby łatwiej ale tyle problemów na głowie naprawdę żyć się odechciewa. Nie daję sobie już rady i nie wiem co dalej będzie . Nie chcę się poddać mam największy skarb na świecie którym jest moja córka. Nie pije i nie palę nie biorę żadnych prochów czy innych używek. Nie chce nikogo naciągać chce tylko wyjść z tych długów i nie bać się każdego dnia. Błagam pomóżcie
                        domaila@interia.pl

TOMASZ
                        55 2490 1044 0000 4200 2306 6707
                      • kar.enn Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 01.09.15, 12:53
                        witam serdecznie, gdyby chciała Pani pomóc komuś w trudnej sytuacji, to prześlę Pani na maila moją historię, po poznaniu której, będzie Pani mogła zdecydować, czy jestem osobą wartą otrzymania pomocy. mój adres kar.enn@wp.pl
                        • irene.usz11 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 11.01.16, 13:47
                          witam serdecznie jestem samotna mama mam 27 lat i bardzo ciezko mi samej ponadto mam dwoch braci w domu dziecka ktozy przebywaja u mnie w dni wolne od nauki moge oczywiscie to potwierdzic jesli ktos choc troszke bylby w stanie mi pomoc bylabym bardzo wdzieczna dziekuje i pozdrawiam
                      • domaila Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 02.09.15, 10:32

Witam mam na imię Tomek moje życie nie ułożyło mi się tak jakbym to chciał. Nie jestem żadnym naciągaczem toteż jeśli ktoś by chciał mogę wysłać mu orzeczenie sądu o rozwodzie i o tym że zostałem sam z córką. Chciałbym bardzo prosić o pomoc w spłacie kredytów z którymi mnie była żona zostawiła. Mam pracę nie jestem naciągaczem albo jakimś leniem. Gdyby tego wszystkiego było mniej pewnie by mi się udało jakoś pospłacać. Mam najniższą krajową na umowie i to już wystarczy żeby mi się nie należało nawet rodzinne na córkę. Podzielone na mnie i córkę już przekraczam te wszystkie progi. Mam do spłacenia 30 tys i jest to kwota którą nie jestem w stanie uzbierać. Czynsz za mieszkanie i kredyty już zabierają mi całą dochód, nie zostaje nic żeby choćby co kupić do jedzenia a i do pracy musze dojechać. Na razie to rowerem więc chociaż tyle mogę zaoszczędzić ale czasem pogoda nie pozwala . więc znowu musiałem ratować się chwilówką. Błagam każdy grosz się dla mnie liczy. Pomóżcie mi wyjść z tych długów wiem żeby nie one na pewno dałbym sobie radę. Myślałem o wyjeździe z Polski za jakąś pracą ale nie mogę córki zostawić samej . Banki mi nie skonsolidują kredytów gdyż nie mam takiego dochodu . do tego się boję że gdy sprawdzą moje problemy i zobowiązania będą chciały natychmiastowej spłaty. Nie jestem żadnym naciągaczem mogę każdemu wysłać moje rachunki kredyty orczeczenia sądu. Cokolwiek żeby ktoś mi uwierzył. Nie potrzebuję żadnych luksusów żeby nie kredyty naprawdę dałbym sobie radę. Bardzo proszę o pomoc mi i mojej córce . Boję się że stracę dach nad głową i odbiorą mi córkę. Błagam pomóżcie nam . Wierzę w ludzi może gdybym nie był sam z córką byłoby łatwiej ale tyle problemów na głowie naprawdę żyć się odechciewa. Nie daję sobie już rady i nie wiem co dalej będzie . Nie chcę się poddać mam największy skarb na świecie którym jest moja córka. Nie pije i nie palę nie biorę żadnych prochów czy innych używek. Nie chce nikogo naciągać chce tylko wyjść z tych długów i nie bać się każdego dnia. Błagam pomóżcie
                        domaila@interia.pl

TOMASZ
                      • asia2222222 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 15.09.15, 20:45
                        Witam Pania serdecznie. Mam na imie Joanna i bardzo potrzebuje pomocy finansowej. Od 16 -tu lat sama wychowuje corke. Przez pierwsze lata dawalam rade i nikogo o nic nie prosilam ale zachorowalam na nowotwor zlosliwy i zaczely sie moje problemy. Nie mam nikogo kto by mogl mi pomoc moi rodzice poumierali na raka kiedy bylam dzieckiem.. Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam.
                      • ewelka226 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 17.09.15, 19:35
                        Witam jestem w bardzo ciezkiej sytuacji materialnej i finansowej moja historia jest bardzo dluga i ciezko o tym pisac bo lzy cisna sie do oczy jezeli pomogl by mi ktos zzyczliwy bylabym dozgonnie wdzieczna sama kiedys wspieralam dzieci chore a teraz los sie odwrucil i zostalam z niczym potrzebuje najbardziej ubranek dla dzieci jedna 14 mies a druga 6 lat wuzek zabawki i oczywiscie pieniazki na przezycie z gory dziekuje moj e mail lentus22@o2.pl dziekuje
                      • teresa_1947 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 21.09.15, 21:21

Proszę Bardzo o Pomocfinansowa na odremontowanie mieszkania za darmo lub o podarowanie materiałów budowlanych ponieważ nie stać nas a jest dziurawy dach okna do wymiany, ocieplenie mieszkania,podłogi do remontu lub zalania posadzki wymiana łóżek, remont kapitalny kuchni i ścian w kuchni oraz sufitu w kuchni, zrobienie łazienki, wymiana drzwi wejściowych wymiana ogrodzenia bo już jest spruchniały metal dla mamy niepełnosprawnej która nie chodzi b ma RZSM czyli Rozległe Zapalenie Mięśni i Stawów . Jest na Emeryturze ale zaciągnęliśmy kredyt na kwotę 12 tys ale rata wynosiła 460 zł a okres kredytowania był na 7 lat i spłacaliśmy po trochu dopóki brakowało na spłatę kredytu b jej emerytura wynosi 960 zł ale wszedł jej komornik i mam 730 zł i jeszcze jedną pożyczkę którą spłacam 50-100 zł na miesiąc i jestem chora na złośliwego raka piersi i oczekuję na wizytę u lekarza kiedy mi wyznaczy operację .Mieszkam z Synem który w maju stracił pracę z przyczyn redukcji pracowników i nie pracuje bo opiekuję się mną i z bratem który nie pomaga w żaden sposób i jest alkoholikiem Za wszelką pomoc . Sam nie dam rady jej tego zrobić. Za wszelką pomoc
                        Nr konta 83 7999 9995 0520 0421 8604 0001
                        Teresa Bojczuk
                        Tel 533453968
                        Adres

Markuszów
                        Ul. Błońska 1
                        24-173 Markuszów
                      • 0kasia1993 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 18.11.15, 18:12
                        Witam jesli nadal ogłoszenie jest aktualne to również chciałabym prosic o pomoc ale nie finansową lecz materialną mam 3letnią córeczkę jest nam ciężko :( to mój email kasia1993@onet.eu
                        • szczesliwywygryw Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 15.11.16, 13:18
                          Pilnie potrzebna gotówka, jakakolwiek w celu dokonania zakupu wózka inwalidzkiego dla mojego brata!
                          Za każdą złotówkę będę wdzięczna!
                          Numer konta: 94 1320 153 7 1808 53 34 3000 000 1
                          w tytule proszę wpisać: Datek na wózek inwalidzki dla Filipka
                          Dane odbiorcy: Julia Korpska

Dziękuję!
                      • lidia-91 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 25.11.15, 07:46
                        Witam jestem samotna matka 3 dzieci mam tragiczna sytuacje potrzebuje pilnie pomocy proszę odezwac się na Moj e-mail tam podam nr tel bo za dużo by pisać :( proszę a nawet blagam o pomoc. lidia-91@wp.pl
                      • pomocy145 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 25.11.15, 11:41
                        Witam. Potrzebuje pomocy wychowuje troje malych dzieci jestem na zasilku maciezynskim czekam juz bardzo dlugo na sprawe o alimenta. Mam duzo dlugow w banku po odejsciu od meza. Nie stac mnie na zywnosc i na ubrania dla dzieci . ciezko mi pisac ale nie mam wyjscia. Prosze o odp na justynam113@wp.pl
                      • magda00710 Proszę o pomoc finansową 04.12.15, 17:16
                        Witam jestem samotna matka mieszkam z mamą która ma raka,ja mam niedowład prawej nogi, potrzebujemy pomocy nie mamy opału na zimę gazu,syn ciągle choruje na wszystko nam brakuje, bardzo proszę o jakikolwiek grosz ratunku magda27.87@o2.pl 78 1140 2004 0000 3502 7536 6194 mBank
                      • lidk.a50 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 15.12.15, 21:09
                        Witam serdecznie,nie jestem samotna matką,ale bardzo samotną i obraną przez zycie i ludzi,najblizszych ze wszystkiego,ale nie poddaje się,mimo to mam teraz taki cięzki czas,że myslę tylko o jednym,ale tak bardzo chcę jeszcze zyć,dlatego zwracam sie do Ciebie z zapytaniem,czy jest mozliwośc pomocy finansowej? nie chcę żebrać,bo pracuje i oddam,ale dopiero sie odbijam od dna,i znowu upadłam ,eh chyba juz nie ma dla Mnie ratunku.
                      • 1jola95 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 23.12.15, 13:31
                        witam, jestem Jola mieszkam z 6 miesiecznym synkiem i narzeczonym w kaliszu wojewodztwo Wlkp i pisze z prosba czy by mi pani nie pomogla finansowo? narzeczony stracil prace i nie moze znalezc bo ciezko jest i brakuje juz nam pieniedzy na wszystko a jutro juz wigilia i swieta i nie mamy za co zrobic prosze o kontakt tel 726183157
                      • malami1712 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 27.12.15, 09:33
                        Witam Cie, mam 24 lata, Mieszkam w wynajomwanym mieszkaniu z narzeczonym, rodzina zgotowala nam pieklo, potrzebuje 15 tysiecy na raty na okolo 60 miesiecy, pieniedzy potrzebuja na splacenie chwilowek i na adwokata aby moj narzeczony nie trafil na 3 i pol roku do wiezienia, bez niego sama sie nie utrzymam, mama wziela sobie 2 kredyty po 10 tysiecy i rozwalila nie wiadomo na co w sumie wiem dala siostrom ktore dla niej sa wazniejsze niz rodzona corka, tam nie mam po co wracac bo miedzy innymi ona przyczynila sie do wyroku mojego faceta. w zadnym banku nie chca mi udzielic kredytu ze wzgledu na mlody wiek bez czyjejs pomocy zostane bezdomna i z dlugami prosze pomoz mi... nie mam na kogo liczyc... mam stala prace.
                      • magusiaki Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 28.01.16, 12:30
                        Witam. Potrzebujemy z mężem pomocy. Mamy dwójkę małych dzieci. Największą pomocą było by opłacenie rachunków...mieszkamy w nieocieplonym mieszkaniu socjalnym i większość pieniążków idzie nam na opał. Mamy zadłużenie za prąd i długi z przeszłości a tak bardzo chcieliśmy żeby nasze dzieci żyły lepiej niż my w przeszłości. Mąż podejmuje się każdej pracy, oboje bardzo się staramy, ale to nie wystarcza, bo wiele osób nas wykorzystało i pozostawiło bez wyjścia...Jeśli mogła by nam Pani pomóc, tak byśmy wyszli na prostą i by przeszłość się za nami nie ciągnęła...proszę dać znać. Na pampersy i mleko jesteśmy w stanie zarobić, ale ciągle brakuje nam na opłaty. Bylibyśmy wdzięczni za każdą pomoc. Zostawiam kontakt mailowy, może udało by się Pani poratować nas finansowo. madzik_934@onet.pl
                      • lekkasprawa Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 29.01.16, 02:14
                        dziecinka86 zostaw namiary jakieś.Potrzebuję porozmawiać.
                      • olusska3.33 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 06.03.16, 21:34
                        Proszę o kontakt
                        • dorota920 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 17.08.17, 23:46
                          mistakdorota@gmail.com
                      • malgonia7702 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 14.04.16, 09:46
                        Witam. Szukam pomocy, wpadłam w dołek finansowy. Potrzebuję od kogoś pożyczyć pieniądze, muszę spłacić rachunki za wodę bo inaczej mi odetną a mam ojca chorego na raka. Mogę podpisać zobowiązanie, że oddam w określonym terminie. Czy jesteś w stanie mi pomóc ?
                      • xpxb Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 10.12.22, 07:05
                        Witam serdecznie wiem ze munelo juz sporo czasu od Pani publikaxji lexz mimo wszystko chciałam spytac czy jeszcze jest jakiś cień nadziei na pomoc z Pani strony?czasy jakie nastaly od jakoegos czasu nie pozwalaja funkcjonowac gdzie juz wczesniej przynajmniej ja wiazalam ledwo koniec z koncem.bardzo prosze o kontakt na moj email aniapaulina7@gmail.com
                      • weronika.ol87 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 10.11.23, 22:43
                        Szukam kogoś kto może i chce pomóc

Uczciwie bezpiecznie!

Mam 35 lat 

Walcze w słusznej sprawie (zdrowie dzieci) i szukam osoby która zechce pomóc 

Proszę o kontakt weronika.ol@interia.pl
                  • dziecinka86 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 14.08.15, 11:59
                    witam... chciałabym Ci pomóc... napisz skąd jesteś i jakiej pomocy potrzebujesz... ja od paru miesięcy mieszkam sama mam 29lat Ela może jakoś mogłabym Ci pomóc paru osobą już pomogłam... pisz...
                    • 2barbara1959 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 14.08.15, 17:56
                      Witam Mieszkam w Siedlcach woj.mazowieckie .potrzebuje pomocy finansowej .mam zadlużenie w Spółdzielni mieszkaniowej około 15 tysięcy .niemam pieniedzy na wniesienie sprawy spadkowej .bo mieszkanie stało na mamę.zmarła w czerwcu .Mam też długi u osób prywatnych i w bankach.Jestem bardzo upokorzona proszeniem o pomoc ,jest to dla mnie bardzo poniżające ale jestem już w krytycznej sytuacji.Byłabym bardzo wdzięczna za każdą złotówkę 2Barbara59
                    • 2barbara1959 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 14.08.15, 18:00
                      dziecinka86 napisał(a):

> witam... chciałabym Ci pomóc... napisz skąd jesteś i jakiej pomocy potrzebujesz
                      > ... ja od paru miesięcy mieszkam sama mam 29lat Ela może jakoś mogłabym Ci pomó
                      > c paru osobą już pomogłam... pisz...
                      • ania101078 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 23.09.15, 18:28
                        witam nie jetem mamą ale córka mojej mamy mam już dość problemów w rodzinie potrzebujemy pomocy mam mała siostrę 3 letnią i brata 10 letniego no i najważniejsze mama jesteśmy w cieżkiej sytułaci bywa ze nie mamy na chleb głupiego dwa zł a co dopiero mowić o opłaceniu rachunków jeśli ktoś by mogł nas uratować przed komornikami i sprawami sadowymi byli byśmy wdziecznie mieszkanie jest zadłuzone nie na duzo ale no my nie mamy tyze zeby je uregulować prosze o pomoc
                    • bandohien Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 14.08.15, 18:27
                      Witam, jestem mile zaskoczona. Prosiłam o pomoc w wielu miejscach, ale najczęściej nie otrzymywałam odpowiedzi. Proponuję przejście na kanał bardziej prywatny, będę mogła swobodnie się określić : dorota-mk1@o2.pl
                    • domaila Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 02.09.15, 10:40
                      Witam. Nie ja potrzebuję ja mam 32 lata i uważam że życie dla mnie się już skończyło. Mieszkam też sam z córką. Chciałbym żeby się jej w życiu powiodło ale jak mam zapewnić jej start jak zostałem z tyloma długami. Mam tylko jedno marzenie. Chcę spłacić te długi przez które moje życie to niekończący się koszmar. żaden ze mnie ojciec , boli patrząc na tak cudowną córkę i wiedząc że nie mogę jej dać tego na co zasługuje.
                    • agulina5 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 25.10.15, 21:40
                      Witam, czy Pani pomoc jest nadal aktualna?? bardzo potrzebuje pomocy, proszę pisać na maila. 21gwiazdy@wp.pl
                    • agulina5 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 26.10.15, 10:22
                      Bardzo proszę o pomoc, jestem już kompletnie załamana, nie wiem co robić, proszę o kontakt.
                    • gosia4911 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 15.12.15, 21:51
                      Witam aktualna pomoc? Prosze o e-mail
                    • malgonia7702 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 14.04.16, 09:48
                      Witam. Szukam pomocy, wpadłam w dołek finansowy. Potrzebuję od kogoś pożyczyć pieniądze, muszę spłacić rachunki za wodę bo inaczej mi odetną a mam ojca chorego na raka. Mogę podpisać zobowiązanie, że oddam w określonym terminie. Czy jesteś w stanie mi pomóc ?
                    • xpxb Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 15.09.22, 08:11
                      Dziendobry.jezeli jest jescze taka mozliwosc to bardzo prosilabym o pomoc.samotnie wychowuje 3 synow lecz mam bardzo duzy problem finansowy.wynajmuje z dziecmi mieszkanie juz od paru dobrych lat lecz niestety wszystko wzroslo.jezeli jest Pani w stanie mi pomuc pienieznie badz materialnie w formie np proszku do prania i innych rzeczy to bardzo bylabym Pani wdzieczna.tu jest moj email aniapaulina7@gmail.com.
            • dorota.lopacka Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 06.11.20, 06:31
              Witam czy ogłoszenie jest aktualne
    • terezina45 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 14.08.15, 20:52
      Jestem samotną matką 3 własnych dzieci i babcią podjęłam się opieki nad 3 wnucząt tak zwana PIECZA tylko nie ma żadnej pomocy od państwa bardzo mi jest ciężko proszę o poważną odpowiedz
    • ona22.1 pomoc 21.08.15, 23:29
      dziecinka86 czy mogłabym prosić o kontakt na priv?
      • dorota920 Re: pomoc 23.08.15, 19:42
        Dorota Miśtak tel.796229841
      • ona22.1 Re: pomoc 25.08.15, 21:19
        dziecinka86 czy mozesz podać jakieś namiary na siebie żeby się jakoś z Tobą skontaktować?
        • krystianpixel23 Re: pomoc 10.11.15, 19:22
          Witam,
          nie wiem czy to aktualne? Potrzebuje pomocy, głupio się czuje ale nigdy nikogo nie prosiłem o pomoc. Zbieram pieniądze na protezę nogi dla mojego ojca, który uległ wypadkowi przy pracy. Do pełnej kwoty brakuje 6 tysięcy zł. Liczy się każdy grosz. Jeśli ktoś zechce pomóc, proszę odpisać
      • dorota920 Re: pomoc 25.09.15, 08:30
        podalam do pani numer i co
      • olaola03934 Re: pomoc 20.01.16, 10:22
        Czy pomoc dziecinki86 jest aktualna? Czy moge prosic dane kontaktowe?
    • izabel-a1988 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 27.08.15, 16:46
      Witam.Mam 27 lat i 5 letniego synka.Obecnie mieszkam we Francji,bo chcialam zaczac nowe zycie,po rozstaniu z mezem.Niestety ktos,kto obiecal odmienic moje zycie,okazal sie w rzeczywistosci osoba naduzywajaca narkotykow,agresywna i nie tolerujaca dzieci.Czesto grozi mi i mojemu synowi,co doprowadzilo mnie juz do ruiny psychicznej.Chcialabym wrocic do Polski i rozpoczac nowe,normalne zycie,tylko ze nie mam do kad.Bede naprawde bardzo wdzieczna za jakakolwiek pomoc np.dach nad glowa w zamian za pomoc w prowadzeniu domu lub jestem takze gotowa podjac jakakolwiek prace,a synka poslac do przedszkola.Chodzi o pomoc w starcie nowego zycia,na poczatku,bo na pomoc ze strony rodziny nie moge liczyc,a tez nie mam nikogo,kto moglby mi pomoc.Bardzo prosze o pomoc,kogos kto ma dobre serce i chcialby pomoc mi i mojemu synkowi.Moj adres email to : izabelanadia@gmail.com
      • stani23 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 01.11.15, 02:35
        Witaj minęło trochę czasu od twojej wypowiedzi.ale jeśli nadal potrzebujesz pomocy to proszę napisz może będę mógł Tobie pomóc.. mój email stan.man77@o2.pl pozdrawiam
        • dorota920 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 04.11.15, 07:09
          do kogo ten mail jest adresowany
    • domaila Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 05.09.15, 19:31

domaila@interia.pl

TOMASZ

Nr konta
      Dziękuje pani Agacie i pani Marii . Zakupiłem książki dla córki Dziękuje też za dobre słowo .
      Bóg zapłać .
    • magdalena199025 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 09.10.15, 15:55
      Witam. Mam 25 lat, 10 lat temu przeszłam poważną operację kręgosłupa, a mianowicie miałam skolioze dziecięca 38 stopni. Operowano mnie w Lublinie, przed operacją poinformowali mnie, że wyprostują mi kręgosłup przy pomocy wszczepów wstawionych w kręgi, czyli na łatwiejszy język mam 2 pręty, 4 śruby i 2 haczyki. Po 2 latach miało być to wyjęte. Po tym czasie lekarz nie chcial tego wyjąć, bo stwierdził, że mogę jeździć na wózku. Co roku jest coraz gorzej z tymi prętami, bóle takie, że płacze codziennie. Byłam u kilku lekarzy o żaden nie jest w stanie mi pomóc. Studiuje zaocznie chociaż jest ciężko siedzieć w szkole, ale to jedno z moich marzeń. Został mi ostatni rok, 5. 3 miesiące temu wyszłam za mąż. Ja pracuje na 3/4 etatu jako niania, netto mam 835 zl. Chociaż jest ciężko to muszę bo mąż nie ma pracy na stałe i nie może znaleźć. Ma wykształcenie podstawowe i pewnie dlatego mu ciężko. Jego rodzice go zaniedbali bo są alkoholikami. Moja mama miała operacje i też nie jest w stanie pomóc. Wynajmujemy w Warszawie, ze względu na moją pracę i szkole, z rodzicami nie ma możliwości mieszkać. Moja mama wyprowadzila się od 2 męża do Warszawy, bo sie znecal nad nami. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc finansowo, czy w znalezieniu taniego mieszkania lub pracy dla mojego męża- był stolarzem i magazynierem. Ma wykształcenie podstawowe. Lub pracu w biurze dla mnie, ja mam wyższe wykształcenie, licencjat finanse i rachunkowość. Pracowałam w sekretariacie i jako niania. Mój mąż nie ma kurtki na zime i butów. Pomocy
    • domaila Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 05.11.15, 15:07
      Witam , Jestem ojcem wychowującym córkę niestety zostaliśmy z kredytami których nie jestem w stanie sam spłacić. Nie jestem jakimś naciągaczem obecnie pracuje jednak kwota 30tys w kilku kredytach przerasta moje możliwości. Jestem osobą pracującą jednak wszystko muszę przeznaczyć na zobwiązania. Bardzo proszę o pomoc może ktoś może mi załatwic jakąś pewną pracę za granicą gdyż w tym momencie nie wyobrażam sobie żeby z tymi kredytami mógłbym sobie pozwolić na jakąkolwiek gwiazdkę nie wspominając o jakimś upominku dla córki.
      Błagam każdy grosz się dla mnie liczy. Pomóżcie mi wyjść z tych długów wiem żeby nie one na pewno dałbym sobie radę. Banki mi nie skonsolidują kredytów gdyż nie mam takiego dochodu Nie jestem żadnym naciągaczem mogę każdemu wysłać moje rachunki kredyty orczeczenia sądu. Cokolwiek żeby ktoś mi uwierzył. Nie potrzebuję żadnych luksusów żeby nie kredyty naprawdę dałbym sobie radę. Bardzo proszę o pomoc mi i mojej córce .
      domaila@interia.pl
      TOMASZ
    • sylwia8011 Re: Potrzebuje pomocy proszę przeczytać ważne!!! 12.11.15, 00:05
      Witam samotna matka potrzebuje naprawde pomocy finansowej.. Sama wychowuje dwie córki od dwóch lat wynajmuje mieszkanie i wszystko miało rece i nogi nawet gdy mając alimentów na dwie córki 600 zł sobie radziłam uczciwie pracowałam nikogo nie prosząc o pomoc radziłam sobie nawet gdy córki musiały siedziec same w domu bo były swiadome ze mamusią zarabia na chleb i opłaty. Od wakacji borykam sie z ojcem córek o podwyżkę alimentów i dalej walczę albo go nie ma na sprawie a jak juz sie pojawia to nie chce płacic wiecej gdzie sprawa znowu jest przenoszona.. poprostu idzie miesiąc gdzie są opłaty a ja za 600 i 200 z opieki nie opłace mieszkania a gdzie żyć i boje sie że przyjdą świeta bedzie jak nigdy nie było. Nie mogę liczyć na pomoc matki bo przez nią musiałam uciekać z domu rodzinnego,nie zapytała sie nigdy czy czegoś mi brakuje czy dziewczynki są zdrowe jesli ktoś ma taką matkę napewno mnie zrozumie.. Moja córka dziś mi przyniosła list do św mikołaja mam go na parapecie i nie otworzyłam bo boje sie ze nawet na 20zł prezent nie bede miała. Masakra jakas!! Mieszkam w miejscu gdzie jest totalne bezrobocie,na rodzine nie mogę liczyć panśtwo nie pomaga i jak tu żyć w takiej sutuacji nie wiem. Pare dni temu dałam takie ogłoszenie ale miałam oburzające odpowiedzi a mianowicie sex za kase. Nie jestem z tych jak bym była to bym się gdzie indziej ogłosiła wieć takim panom naprawde serdecznie dziekuje. Chciała bym tylko zrozumienia dlatego prosze o pomoc.
      • piotr_pjn Re: Potrzebuje pomocy proszę przeczytać ważne!!! 12.11.15, 02:17
        Trzeba złożyć wniosek w sprawie o alimenty. Wniosek o zabezpieczenie powództwa poprzez podwyższenie alimentów do żądanej kwoty na czas trwania postępowania. Powinno to być rozpatrzone niezwłocznie
        • sylwia8011 Re: Potrzebuje pomocy proszę przeczytać ważne!!! 12.11.15, 08:35
          Piotrze tak też się stało ponieważ sąd bez sprawy podniósł mi alimenty z 400 na 600 a teraz borykam sie z większą kwotą i to też jest chore ponieważ jak pisałam za kwote którą miałam radziłam sobie bo sama pracowałam. Gdybym była jasnowidzem tego jak się bedzie toczyło moje życie już dawno bym podniosła te alimenty lecz wszystko zaczeł mi sie walic tak nagle. Zaczeła sie walka o podwyzkę już latem na pierwszej sprawie mojego byłego męza nie było zwolnienie lekarski druga sprawa nie zgodził sie na moją podwyżkę ponieważ stwierdził że 200 złoty na córkę znacznie wystarczy i sprawa przeniesiona na 26 tego miesiąca. Gdybym była nie fer dała bym mu córki i dawała po te 200 złoty ale nie jest on dobrym człowiekiem ma swoją rodzine a córkami z naszego związku nie interesuje sie.
          • czlowiek.z.sercem Re: Potrzebuje pomocy proszę przeczytać ważne!!! 14.11.15, 22:33
            Sylwio, sam jestem w trudnej sytuacji materialnej, więc nie mogę zaproponować wiele - raptem parę złotych (dosłownie)... Wiem, że to nic nie zmieni w Twojej sytuacji, ale gdybyś była zainteresowana nawet tak skromną pomocą to podaj jakiś kontakt do siebie.
            • sylwia8011 Re: Potrzebuje pomocy proszę przeczytać ważne!!! 14.11.15, 23:51
              Witam więc jesli Ty jesteś w trudnej sytuacji a masz tak dobre serce ze mógłbyś mi jeszcze pomóc ja bardzo ci podziękuje tacy ludzie jak Ty juz są niesamowici i naprawde z całego serca bardzo Tobie dziękuje że chociaż napisałeś bo nikt sie nie odezwał o pomoc mój meil jakbyś chciał napisac jeszcze raz bardzo dziekuje i pozdrawiam.
              • sylwia8011 Re: Potrzebuje pomocy proszę przeczytać ważne!!! 14.11.15, 23:52
                sylwia.8011@onet.pl
                • czlowiek.z.sercem Re: Potrzebuje pomocy proszę przeczytać ważne!!! 15.11.15, 10:41
                  Sylwio, skontaktowałem się z Tobą na podanego maila.
    • 0907dana Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 17.11.15, 22:45
      witam bardzo pilnie potrzebuje pomocy finansowej mam na utrzymaniu syna 17 letniego i bylam po wypadku w pracy i milalm maly zarobek a za same mieszkanie place 750 zl. i jezeli jest ktos na swiecie zeby mogl mi pomuc to bym byla bardzo wdzieczna zarabiam 1200 i mam pozyczke ktora wynosi 580zl.po prostu nie wiem co mam zrobic prosze o wiadomosc na e-mail
      • piotr_pjn Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 23.11.15, 02:12
        A jaki jest Pani adres mailowy?
        • sylwia8011 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 23.11.15, 09:41
          sylwia.8011@onet.pl
        • pomocy145 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 30.11.15, 12:44
          justynam113@wp.pl.
          • pomocy145 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 30.11.15, 13:11
            pomocy145 napisał(a):

> justynam113@wp.pl.
            prosze o pomoc .bardzo potrzebuje pomocy . jestem matka trojga dzieci samotnie wychowujaca nie stac mnie na pampersy ubrania dla dzieci i zynosc całomiesieczna. chcialabym zeby moje dzieci otrzymały skromne prezenty na swieta. ja ici nie miałam dlatego chciała bym aby moj dzieci je miały. prosze pomóżcie . mój e-mail justynam113@wp.pl
    • gosia4911 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 25.11.15, 16:29
      Witam. Jeśli ogloszenie aktualne chciala bym prosic o pomoc jaka kolwiek. Mam synka ma rok i trzy mc. Wychowuje go sama urodzil sie wczesniakiem i caly czas lapia go rozne choroby. Na koniec mc musze opuscic mieszkanie a nie mam z czego wynajac nawet pokoju. Pilnie prosze o pomoc. O to moj meil malgorzata-piekarska19@wp.pl z gory dziekuje
    • czlowiek.z.sercem Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 03.12.15, 19:35
      Miałem wysyłać teraz pieniądze pewnej Pani, ale to już chyba nieaktualne, więc...

No, nie mogę zaproponować dużo - sam nie jestem w zbyt ciekawej sytuacji materialnej i stać mnie jedynie na podarowanie dość symbolicznej kwoty (20-30 zł). Wiem, że to bardzo mało i z pewnością nie zrobi to większej różnicy, ale być może w ten sposób przyczynię się do tego, że jakieś dziecko otrzyma w tym roku drobny upominek na Święta?

Jeżeli któraś Pani byłaby zainteresowana to... Poproszę o adres e-mail.

Chcę po prostu pomóc - tak zupełnie bezinteresownie. Jedyne, o co bym prosił to, żeby jeżeli ktoś będzie zainteresowany... no, żeby ta osoba mogła w jakiś sposób uwiarygodnić swoją trudną sytuację życiową. Chodzi mi tylko o to, że w internecie jest mnóstwo oszustów, a ja nie chciałbym zmarnować nawet tak skromnej kwoty.
      • dorota920 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 03.12.15, 23:09
        czlowiek.z.sercem napisał:

> Miałem wysyłać teraz pieniądze pewnej Pani, ale to już chyba nieaktualne, więc.
        > ..
        >
        > No, nie mogę zaproponować dużo - sam nie jestem w zbyt ciekawej sytuacji materi
        > alnej i stać mnie jedynie na podarowanie dość symbolicznej kwoty (20-30 zł). Wi
        > em, że to bardzo mało i z pewnością nie zrobi to większej różnicy, ale być może
        > w ten sposób przyczynię się do tego, że jakieś dziecko otrzyma w tym roku drob
        > ny upominek na Święta?
        >
        > Jeżeli któraś Pani byłaby zainteresowana to... Poproszę o adres e-mail.
        >
        > Chcę po prostu pomóc - tak zupełnie bezinteresownie. Jedyne, o co bym prosił to
        > , żeby jeżeli ktoś będzie zainteresowany... no, żeby ta osoba mogła w jakiś spo
        > sób uwiarygodnić swoją trudną sytuację życiową. Chodzi mi tylko o to, że w inte
        > rnecie jest mnóstwo oszustów, a ja nie chciałbym zmarnować nawet tak skromnej k
        > woty.
        • dorota920 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 03.12.15, 23:13
          szukam pomocy finansowej dla mojej chorej córki na terapie ,jesli by pan by mogl pomoc to bardzo dziekuje nawet tak niewielka kwote podaje swój numer konta 39156000132517125050000002 miśtak dorota ,córkama poważnezaburzenie rozwoju
        • dorota920 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 03.12.15, 23:17
          może pan sprawdzić wpisując moje dziecko w internet Nikola Miśtak wyskoczy panu opis jej choroby oraz fundacja Zdążyc z pomocą
          • czlowiek.z.sercem Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 04.12.15, 11:04
            Pani Doroto, poszperałem dzisiaj i... zleciłem przelew. Powinien dojść najpóźniej w poniedziałek.

Wiem, że to bardzo skromna kwota, ale mam nadzieję, że nawet tak symboliczna pomoc okaże się... przydatna.

Pozdrawiam.
            • dorota920 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 04.12.15, 11:40
              dziękuje bardzo z całego serca panu moja córka potrzebuje dużo terapii a to jest bardzo kosztowne ,a mnie na to nie stac do pracy nie moge isc bo pobieram swiadczenie pielegnacyjne jestem w sytuacji bez wyjscia szkoda ze nie ma wiecej takich ludzi jak pan jeszcze raz z calego serca dziekuje.Pozdrawiam Dorota Miśtak
            • dorota920 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 04.12.15, 17:33
              dziekuje bardzo panu za pomoc ,niech Pan BÓG MA PANA W OPIECE ,Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJE
            • monisia1422 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 17.10.16, 11:28
              Witam serdecznie,
              Znalazłam ten temat w google,by sprawdzić czy są w ogóle takie dyskusję.
              Szukam Pomocy finansowej bezinteresownie,chociaż coś wątpię ,by się taka pomoc znalazła.
              Moja sytuacja finansowa się bardzo pogorszyła,wpadłam w pętle kredytową pozabankową oraz bankową,dlatego,że musiałam płacić ciągle za mieszkania,bo pracy ciężko było mi znalezc,a mam na utrzymaniu dziecko co nie jest zdrowe,bo ma epilepsje oraz upośledzenie umiarkowane,wychowuję je sama,od państwa nie dostanę zasiłku pielęgnacyjnego,bo nie twierdzą by moje dziecko,nie było do końca takie nie poradnie,ale taki kraj w innych ludzie mają bynajmniej lepiej,nie muszą prosić kogoś o pomoc finansową itd,tylko wszystko mają na miejscu.Jak by ktoś chciał pomóc finansowo bezinteresownie np na rachunki moje,czy na zakupienie odzieży oraz jedzenia,lub pomóc mi chociaż po części z długami,to poddaje mój numer konta:33 1090 1102 0000 0001 1703 5150.Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc,oby jakaś dobra osoba pomogła :( Pozdrawiam Monika.
      • dorota920 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 03.12.15, 23:14
        mój mail to nikolamistak@gmail.com
      • gosia4911 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 04.12.15, 12:45
        Witam czy Pana pomoc jest nadal aktualna?
      • magda00710 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 04.12.15, 17:21
        Witam jestem samotną matką mieszkam z mamą chorą na raka potrzebujemy pomocy nie mamy opału na zimę gazu, syn ciągle choruje na wszystko nam brakuje, jestem w strasznej depresju bardzo proszę o jakikolwiek grosz pomocy magda27.87@o2.pl mBANK78 1140 2004 0000 3502 7536 6194
      • mamusiia Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 25.11.16, 04:02
        Witam opisywalam swoją sytuację ,ale jestem tu pierwszy raz więc nawet nie wiem czy mój opis się dodał,jeżeli pan jest chętny pomoc mi w jakikolwiek sposób i wysłuchać to co mi się przytrafiło w zyciu podaje mój mail persica17@interia.pl pozdrawiam serdecznie
    • magda00710 Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 04.12.15, 17:51
      Witam jestem samotną matka 5 letniego syna, wpadłam w straszna depresje mieszkam z mama która ma raka,nie mamy opału na zimę,nie mamy gazu,brakuje nam na wszystko, wpadłam w straszne długi,nie daje już rady,syn ciągle choruje,bardzo proszę o jakikolwiek grosz ratunku lub pomoc materialna magda27.87@o2.pl
      78 1140 2004 0000 3502 7536 6194
    • czlowiek.z.sercem Re: Pomogę finansowo samotnej mamie 04.12.15, 18:03
      Pani Doroto, proszę nie przesadzać z tymi podziękowaniami. Jest mi w tej chwili trochę głupio, bo przelałem Pani tak skromną kwotę, a Pani dziękuje mi jakbym nie wiem, co zrobił. Z chęcią wysłałbym więcej, ale wie Pani jak jest...

Pani Gosiu i Pani Magdo - z przyjemnością bym Paniom pomógł, ale niestety te parę groszy, które mogłem wygospodarować przesłałem już Pani Dorocie. Przykro mi, ale w tej chwili nie dysponuję dodatkowymi funduszami.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka