Gość: ucvzeń Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:19 jak dla kogo byly ten dzień trudniejszy ja uwazam że dla tych co maja wieksza wiedzę i umiejetności to bylo łatwiejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desminda Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.brzesko.net.pl 06.05.04, 14:19 Dla mnie łatwiejszy był dzisiejszy niz wczorajszy ,mimo umysłu humanistycznego. Przyznaje że rok/dwa lata wczesniej testy były łatwiejsze. A ogólnie rzecz biorąc uważam ,że jest to beznadziejna forma sprawdzania wiedzy ,umiejetności ponieważ interpretowanie sztuki jest sprawa zbyt indywidualna,by narzucac ja z góry,ale najwidzoczniej chodzi o to żeby otumanic polska młodziez.Poza tym jak testy moga byc wyznacznikami,skoro próbne z zakresu przed.hum. napisałam o conajmniej 12 pkt lepiej ,a mat-przyr. o jakies 9 pkt teraz lepiej?chyba trzebaby było pisac kilkanaście razy i wyciagnąc srednia, aby uzyskac pkt. najlepiej odzwierciedlające nasza wiedze,umiejetnosci.Ale tak nie jest i do liceów moga sie podostawac ludzie majacy iloraz inteligencji ponizej przecietnej...a póxniej zostaja magistrami hehe...Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 62.233.181.* 06.05.04, 14:36 tu sie nie zgodze... inteligentni ludzie spokojnie poradzili sobie z tymi testami -> czesc humanistyczna prawie 75% mozna bylo dostac z uwaznego czytania poleceń, odpowiedzi i tekstów (w rozprawce mozna bylo tez dac za 1 argument czesc textu I), a matematyczna tez latfiutkie -> jedynie to ostatnie wymagalo znajomosci wzorow, bo to przedostatnie z fizy mialo napisane w zadanku co i jak liczyć :)))))) ! No to teraz czekam gdzies na 80-90 pktcikuf z obu :)). HURRA!!! Ps. Pozdro dla nauczycieli i egzaminatoruf, ktorzy czytaja to forum i sie zapewne z nas smieją :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-eq Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 15:03 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Ps. Pozdro dla nauczycieli i egzaminatoruf, ktorzy czytaja to forum i sie > zapewne z nas smieją :DDD E tam.. myślisz że mają czas na takie pierdoły? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olutka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 06.05.04, 14:19 test był trudny ale spodziewam się tak w sumie koło 90 punktów.. z ocen będę miała 89 łącznie z paskiem i punktami za osiągnięcia... więc i tak się dostanę gdzie będę chciała hehehe teraz myślę już tylko o wakacjach!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 81.219.* / *.lodz.dialog.net.pl 06.05.04, 14:20 Myślę że łatwiejsza była druga część, a mianowicie mat-przyr. Jedyne czym mogę się pożalić w tym teście były poniektóre odpowiedzi otwarte, w których trzeba było dużo wykonywać rachunkowych obliczeń. Nie podobało mi sie też ze było dużo pytań z chemi i fizyki, a poza tym to oki....<papapa> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SeBa_Wejherowo Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.eu.org 06.05.04, 14:20 napewo matma była łatwiejsza niż test humanistyczny...ale zrobiłem kilka błedów z własnej głupoty.. Odpowiedz Link Zgłoś
milady_almea Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 14:22 ja podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwuniaaa Re: Co ma być w zadaniu nr5?-to z tymi wyścigami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:20 jaka odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
milady_almea Re: Co ma być w zadaniu nr5?-to z tymi wyścigami? 06.05.04, 14:21 2min 28 s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MINDA A CO W TYM Z MAPĄ POLSKI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 14:22 ILE WAM WYSZLO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALUSIA Re: Co ma być w zadaniu nr5?-to z tymi wyścigami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:16 A CO W 1?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Re: Co ma być w zadaniu nr5?-to z tymi wyścigami? IP: *.blue.net.pl / 62.233.158.* 06.05.04, 14:21 2 min 28 s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitman Re: Co ma być w zadaniu nr5?-to z tymi wyścigami? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 14:23 ma być 2min i 28 sek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAŻNE!!! PLANY WARSZAWSKICH GIMNAZJALISTÓW!!! IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 06.05.04, 14:22 Jestem ciekawa, gdzie ludzie z Warszawy planują składać papiery? Które szkoły bedą oblegane? Wypowiedzcie się na temat szkoł w których byliście na zebraniach! Może warto podyskutować na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfinka Re: PLANY WARSZAWSKICH GIMNAZJALISTÓW!!! IP: *.chello.pl 06.05.04, 15:36 Czacki :) no i jeszcze Herbert na Gocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: PLANY WARSZAWSKICH GIMNAZJALISTÓW!!! IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 06.05.04, 16:21 Morfinka wejdź na stronę czackiego, gdzie się wpisywałaś(prośba do ciebie!) Odpowiedz Link Zgłoś
timoov Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 14:22 jakoś poszło za durzo fizyki i geografii a za mało biologii i chemii!!!!! a matma .... za prosta Odpowiedz Link Zgłoś
kaarolcia HUBA I BRZOZA 06.05.04, 14:22 Jaka daliscie odpowiedz? Wspolbiesiadnictwo, symbioza czy pasozytnictwo???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masloO Re: HUBA I BRZOZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:28 Pasożytnictwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka!!!!!!!!!!!! JAK Z TYMI OSIAMI SYMETRIII????? IP: *.udn.pl 06.05.04, 14:29 ILE BYŁO TYCH OSI????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: JAK Z TYMI OSIAMI SYMETRIII????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:17 2 i tylko 2 Odpowiedz Link Zgłoś
sasetkaj Re: HUBA I BRZOZA 06.05.04, 14:30 MÓWICIE ŻE PASOŻYT ??!!YEEE MAM DOBRZE ( OBY) BO PIERW MIAŁAM WSPÓLBIESIADNICTWO ALE WZIĘŁAM W KÓŁKO A TAK OGÓLNIE TO POZA TYM 2 MIAŁAM W KÓŁKU ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Mandel Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 14:23 Dzisiejszy test matematyczno-przyrodniczy był o wiele trudniejszy od wczorajszego-humanistycznego. Niektóre pytania były z kosmosu i nie mogłam ich zrobić, bo nie miałam przez całe gimnazjum takich rzeczy na lekcjach. Cały test mi kiepsko poszedł. Wiem, że na pewno zrobiłam dobrze 5 zadań testowych. Jak na tym się skończy to bęe miała 5 punktów z dzisiejszego egzaminu. Wczorajszy test był o wiele łatwiejszy. Nie zrobiłam zadania 24 gdzie trzeba było dokończyć zdanie, 25 zrobiłam ale mam żle (skąd miałam wiedzieć co symbolizowały krzyże i korony cierniowe???! Nie miałam czegoś takiego ani podobnego w szkole!!!!) , nie zrobiłam pytania 27 dotyczącego Unii Europejskiej. Reszte zadań i wcześniejsze zrobiłam. W zeszłym roku egzamin matematyczno-przyrodniczy był łatwiejszy. To nawet ja wtedy drugoklasistka zrobiłam prawie wszystko dobrze!!! TAK BYĆ NIE POWINNO!!! Nie może być tak, że raz jest proste jak drut, a za rok takie trudne, że za wuja pana nie mogę zrobić!!! Barbara Mandel z Gimnazjum nr1 im. Roberta Schumana w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-eq Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 15:06 Gość portalu: Barbara Mandel napisał(a): > TAK BYĆ NIE POWINNO!!! Nie może być tak, że raz jest proste jak drut, a za rok > takie trudne, że za wuja pana nie mogę zrobić!!! > Barbara Mandel z Gimnazjum nr1 im. Roberta Schumana w Warszawie Wcale nie. Test sprawdzał UMIEJĘTNOŚCI a nie WIEDZE TEORETYCZNĄ. Dlatego tez większość tych rzeczy nie było na lekcjach. Były za pewne PODOBNE, ale nie IDENTYCZNE. Trzeba było po prostu ruszyć tą głową ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dna Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.radom.pilicka.pl 06.05.04, 14:23 humanistyczna czesc byla nieco trudniejsza, za to matma - banalna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwuniaaa Re:Co ma być w zadaniu nr6?- z tą siłą mięśni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:23 jaka odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MINDA Re:Co ma być w zadaniu nr6?- z tą siłą mięśni? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 14:25 WYSZLO ZE TYLE SAMO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitman Re:Co ma być w zadaniu nr6?- z tą siłą mięśni? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 14:25 wykonali taką samą pracę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re:Co ma być w zadaniu nr6?- z tą siłą mięśni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:03 hym... dzisiaj było trudniejsze :P ALE TO NIC JAKOS SIE Z TYM UPORAŁĄM NIE SRACZKUJCIE SIE MOGLO BYĆ GOŻEJ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ac Re: W 3 ZADANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:14 masz racje ja niestety sie rabnalem i wpuscilem 0,8 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh A jak sie miala sprawa z .... IP: 195.205.108.* 06.05.04, 14:24 Ze znakiem drogowym (te osie symetri) i z kwasem mlekowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
timoov Re: A jak sie miala sprawa z .... 06.05.04, 14:26 Gość portalu: ehh napisał(a): > Ze znakiem drogowym (te osie symetri) i z kwasem mlekowym ? 2 osie i oddychanie bez tlenowe pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdgh Re: A jak sie miala sprawa z .... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 14:29 jak to 2 osie, kolo ma nieskonczenie chyba ze ten znak... Odpowiedz Link Zgłoś
timoov Re: A jak sie miala sprawa z .... 06.05.04, 14:32 to tak jak prostokąt jedna w pionie druga w poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: A jak sie miala sprawa z .... IP: *.local2.pl / 80.51.255.* 06.05.04, 14:30 Kurcze jush nie wiem co mam być z tą rozciągłością, ja napisłam że w przybliżeniu 556, dobrze to jest?? oliczenia mam chyba dobrze, jak myślicie czy bedzie za to jakiś punkt?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masloO Re: A jak sie miala sprawa z .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:32 Ja dalem Dwie osie symetri i wymiana gazowa w tkankach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Dziękuję za to ze nigdzie sie nie dostane IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:24 Nic nie chce mówić, ale ogólnie pomysł wymyślenia takiego typu egzamnów był bez sensu... Przez to wszystko po pierwsze dotanę nerwicy.. po drugie pójdę do najgorszego liceum tylko dlatego że nie umiem fizyki i matematyki !!!! Niech sobie robią testy.. cholera niektórzy nauczyciele z innych przxedmiotów mieliby problemy z rozwiąniem tego a ja co mam być lepsza... cholera!!!!!!!!!!!!!! Nienawidzę kuratorki.. ciekawe czy ona napisała by te testy na max punktów,,, bardzo mnie to ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:25 matematyczno - przyrodniczy egzamin był prosty... 2 albo 3 zadania były trudne ale reszta była totalnie banalna... co prawda całe zadanie ostatnie mam źle to pomyliłem wzory to i tak około 45 pkt mam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:26 Test z matmy byl bardzo prosty!! Za duzo zadań bylo z fizyki!! I w ogole sie do nie nie przylozylam wiec dziś to zadanie z amperami zawalil, i trzy pounkty posly,. Ale potem sprawdzalam wyniki z wychowawca i wszystko inne mialam dobrze!!! Ten test by nawet napisala ktos z pierwszej klasy gim... ja nie jestem kujon, ale to bylo proste, dwa poprzednie testy byly o wiele drudniejsze... A test z polskiego tez byl prosty!! Tylko sie rąblalam na jednym, tam gdzie bylo podać, date okupacji hitlerowskiej. i zaznaczylam dobrze, ale potem mnie coś ciachnelo i poprawilam na źle... tak z 95 punktow ogolnie bedzie.pozdrawiam wszytskich trzeciklasistow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAŻNE!!! PLANY WARSZAWSKICH GIMNAZJALISTÓW!!! IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 06.05.04, 14:31 JESTEM CIEKAWA, GDZIE LUDZIE Z WARSZAWY PLANUJĄ SKŁADAĆ PODANIA? KTÓRE SZKOŁY BĘDĄ OBLEGANE? Wypowiedzcie się na temat szkoł w których byliście na zebraniach! Może warto podyskutować na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.info 06.05.04, 14:26 Dalczego z roku na rok testy są coraz trudniejsze? Teasty były beznadziejne w niektórych pytaniach wogóle nie wiadomo było o co chodzi. Moja ocena testu: gorzej być nie mogło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konri ?? IP: *.nsm.pl 06.05.04, 14:33 Jesli z tymi amperami wyszło mi to drugie 2,7 h (eh zle podzielilem), ale zapis mialem dobry tylko sie machnalem w obliczeniach czy jakis punkt za to bedzie? I jesli z ta zaba napisalem ze skrzela i płetwa to płetwe mi uznają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thoronnil Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.d303.pl 06.05.04, 14:29 no coz...z poczatku myslalem, ze test byl bardzo trudny, jednak po porownaniu z geniuszami ;) wychodzi mi na to, ze mam min. 43 pkt i KOMPLET za otwarte :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-eq Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 14:29 redakcja napisała: > Czy część matematyczno-przyrodnicza była trudna? trudniejsza niż > humanistyczna? Jak oceniacie egzaminy? Moje propozycje odpowiedzi, pewnie Gazeta.pl da takie same ;-) 1. A 1:5 000 2. C. 20 3. B. 1,25 4. C. ma dokadnie dwie osie symetrii. 5. B. 2 min 28 s 6. A. Adam i Maciek wykonali jednakow prac. 7. B. oddychania beztlenowego. (A?) 8. B. pasożytnictwo 9. D. uzyska on dwa razy mniejsz szybko ni lejszy chopiec. 10. B. nadmiernym nawoeniem okolicznych pól. 11. C. podzia komórki. 12. C. akumulacji. 13. B. 50 kg 14. A. praenie skay wapiennej. 15. C. 4 16. C (podwojne wiązanie) 17. D. jeden uniós si wysoko, a dwa pozostay przy ziemi. 18. B. objto, temperatur pocztkow i kocow wody. 19. C. III 20. C. 625 21. B. 11 22. C. alkohol etylowy. 23. A. Okoo 1,3 km 24. D. 25. D. fiordowe. Odpowiedz Link Zgłoś
timoov Ile pisaliście 06.05.04, 14:29 Ja 45 minut wszystko + 2h (bo ma dyslekcje)bo pomagałem tłumokom bez obrazy pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.sis-net.sistbg.net 06.05.04, 14:30 moje wrazenia po drugim teście heh mogłam sie urodzic rok wcześniej - pisałabym 100 razy prostszy test. z polskiego połowa zle a rozprawka nie na temat...........ehhh matma spoko (nawet) prócz zadania z fizyki za 3 pkt. No ale jezeli wszystkim ( prawie ) poszło zle to przeciez nas przyjmą!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:31 test był daremny ucze sie przeciętnie no i kurwa nic nie zrobiłam ten test był dla geniuszy i kujonów!!! załoze sie ze kazdy przeciętny uczeń miał wielkie problemy.POCIULANY NA MAXSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaka I Po co te egzaminy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:31 Egzamin ogólnie był trudny. Trudniejszy niż rok temu. To nie fair. Niektóre pytania beznadziejne np. to o róznicy między żabą a kijanką. Na co komu to?? Reforma nic nie poprawiła. Poziom nauczania się tylko obniżył. To co się uczymy teraz w 3 gimnazjum lub 1 liceum kiedys było wykładane w 8 klasie. O czymś to świadczy. REFORMA BYŁA NIEPOTRZEBNA. Nieczego nie poprawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulle Jak się to ocenia ? IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 14:37 W tym zadaniu z mostkiem zamias robić zwyłym równaniem to ja zrobiłam układem równań i oczywiście wynik mam źle i teraz nie wiem czy jesli swoje obliczenia zrobiłam bezbłędnie i napisałam odpowiedź (chocby błędnom) to odejmą mi wszystkie punkty za zadanie czy tylko jeden ? (możliwe że już to się wcześniej wyświetliło) Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-eq Re: Jak się to ocenia ? 06.05.04, 15:09 Gość portalu: Lulle napisał(a): > W tym zadaniu z mostkiem zamias robić zwyłym równaniem to ja zrobiłam układem > równań i oczywiście wynik mam źle i teraz nie wiem czy jesli swoje obliczenia > zrobiłam bezbłędnie i napisałam odpowiedź (chocby błędnom) to odejmą mi > wszystkie punkty za zadanie czy tylko jeden ? (możliwe że już to się wcześniej > wyświetliło) Ja jakoś robiłem układem równań i mnie dobrze wyszło. Dadzą ci 1 pkt za analizę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MADDZIA ALE KUPA! IP: *.senet.pl 06.05.04, 14:37 >wiem ze sie powtarzam ale normalnie oni chyba przesadzili! moze nie bylo takie trudne ale duuuuuzo liczenia, a moze nie wszystkim liczenie pisemne idzie bardzo dobrze:P (w dobie kalkulatorów:D)...gdyby dali wiecej czasu to moze bym wymysliła cos wiecej jeszcze ale tak to kupa, nie mialm nawet czasu zeby sprawdzic! w zeszlym roku ten test byl banalny, a teraz nam przywalili taki ze szkoda gadac? i po co? maja satysfakcje, ze nie umiemy liczyc pisemnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAPISAŁAM JAK Z POZNANIA TO GDZIE SIĘ WYBIERACIE?? IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 06.05.04, 15:34 JA MYŚLĘ NAD 5 (KLAUDYNA) 6 I MARCINKIEM ;) A WYYY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elpos.net 06.05.04, 14:31 jak sadzicie jezli w tym zadaniu z obliczeniem rociaglosci popelnilo sie blad rachunkowy(wyszlo mi 467) to czy zostanie przyznany jakis punkt??prosze o podpowiedz jezli ktos cos wie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 06.05.04, 14:34 Zależy, czy np. napisałaś że rozciągłośc w stopniach jest 5,5 stopnia- bo jak tak to na pewno dostaniesz min 1 punkt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śledzias SZEROKOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:37 Jak 5,5!? Przecież 5stopni 50 min. to jest 5 5/6 Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-eq Re: SZEROKOŚĆ 06.05.04, 15:09 Gość portalu: Śledzias napisał(a): > Jak 5,5!? Przecież 5stopni 50 min. to jest 5 5/6 Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-eq Re: SZEROKOŚĆ 06.05.04, 15:09 Gość portalu: Śledzias napisał(a): > Jak 5,5!? Przecież 5stopni 50 min. to jest 5 5/6 nO WŁAŚNIE, JUŻ TO MÓWIŁEM 5/6 = 50 MINUT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:35 a jesli sie zrobilo polowicznie te zadania otwarte to dadza jakies punkty???????/ i jaka odp powinna byc w tym pytaniu testowym o tych chlopcach na linie??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katsumi Wszyscy na czata!! IP: *.kabaty.2a.pl 06.05.04, 14:37 ej, chodźcie na jekiegoś czata, albo co bo tutaj w ogóle nie da się rozmawiać!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Wszyscy na czata!! WP."ROZMOWY" IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 06.05.04, 14:41 POPIERAM!!! NA PRZYKŁAD CZAT NA WIRTUALNEJ, TEMATYCZNE "ROZMOWY!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) WAŻNE!!!! PLANY GIMNAZJALISTÓ Z WARSZAWY!!! IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 06.05.04, 14:44 Jestem ciekawa, gdzie ludzie z Warszawy planują składać papiery? Które szkoły bedą oblegane? Wypowiedzcie się na temat szkoł w których byliście na zebraniach! Może warto podyskutować na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 06.05.04, 14:38 na huśtawce: 50kg, z liną prędkość 2x mniejsza, tak bo max za dane zadanie jest jak wszystko jest ok, ale są połowiczne punkty za poszczególne, wykonywane czynności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mya_k Re: pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 06.05.04, 14:35 sadze ze obliczyles je zle,mi i mojej kumpeli wyszlo 611.05 km trzeba bylo obliczyc roznic miedzy stopniami a potem pomnozyc przez111,1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 06.05.04, 14:52 mi też wyszło 611,05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztynek.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 15:10 Przecież, jeśli to sie nazywa minuta to czemu niby stopnień miał by sie dzielić na 100 minut, powinnoo wyjść 648 i jedna dwwunasta No chyba ze jednak stopień dzieli sie na 100 minut :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyckenson Piąty Re: pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 14:37 dostaniesz najprawdopodobniej 1 tak jak ja. bo tam było chyba tak: 1 za obliczenie różnicy [odjęcie jednej wartości od drugiej], 1 za poprwany wynik i1 za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Było super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:37 Było o wiele lepiej niż na próbnym. Jestem zadawolona. Odpowiedz Link Zgłoś