dziecko_chaosu Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 18:03 test matematyczno-przyrodniczy byl o wiele bardziej trudny niz humanistyczny. niektore pytania byly bardzo dziwne... trzeba bylo pomyslec albo zgadywac :D np wiekszosc tych pytan z fizyki testowych do jakis wykresow... po prostu trzeba znac fizyke :\ beznadziejne bylo to zadanie z kwasem mlekowym czy jakos tak. z chemii jak zwykle proste zadanka ;] z matematyki to ostatnie z brylami... eh... pozapominalam wzorow i w ogole tego nie zrobilam (5 pktow w plecy...) i czekam na wyniki takie sprawdzone zeby policzyc jak bardzo porazkowo napisalam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wn Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:50 to z kwasem mlekowym to było oddychanie tlenowe a to ostatnie przzynaje że trudne ale trzeba było obliczyć objętości i było ok aha no i duż obliczeń prz tym zadaniu było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin88 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:05 masakra zrobiłem w ostatnim zadaniu taki głupi błąd że nie wiem co zrobie masakra, zadanie było banalne ale to chyba te nerwy w zadaniu była podana wysokość walca a ja głupi podstawiłem 12 (to co wyszło w stożku) i zamiast wyjść mi 1/6 to mi wyszło 1/2 pechh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 18:05 Gdy wróciłam do domu to zdałam sobię sprawę, że test matematyczno- przyrodniczy wcale nie był taki trudny. W domu mnie oświeciło.Teraz zastanawiam się jak mogłam napisać takie głupoty na tym egzaminie. Np. zamiast 12 napisałam 14, więc końcowy wynik zupełnie się zmienił. A to zadanie było takie łatwe. To chyba jednak stres. Dlaczego ludzie, którzy układają pytania się z tym nie liczą??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 18:05 Druga czesc byla znacznie trudniejsza od pierwszej.Moim zdaniem wogole byla troche przesadzona pod wzgledem trudnosci.NIe poszlo mi najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrówcia_Z Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 18:07 W sumie był dziwny ten test... Była duża różnica poziomów pytań... Od np. "Zosia ma 45 zł na ile biletów po 10,5 starczą jej oszczędności" do zależności między brzozą a hubą... W tamtym roku było łatwiejsze... Zresztą cudowne Kuratorium ,które układało egzamin stwierdziło, że matematyczno- przyrodzniczy był trudny, trudniejszy od próbnego... a to chyba odwrtonie powinno być... zresztą nieważne... Zawaliłam i kropka... Pozdrówka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 18:07 Co do części humanistycznej to nie wliczając rozprawki, straciłam 4 punkty. A myślałam, że będzie tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 18:11 Ale ci dobrze! Ja bez rozprawki mam 25 a myśle że co najwyżej będę miała 35 i troche sie zawiodłam na humie a z maty te cholerne wzory....Oj, nie wiem czy moje marzenia o szkole sie spełnią...A ja NIE CHCE IŚĆ DO ŻADNEJ INNEJ!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna obie łatwe IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 18:08 uwazam że matematyczno -pzryrodnicza i humanistyczna ogólnie były łatwe, ale matematyczna mi lepiej poszła bo w tym jestem lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t to toi toji Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:09 ej ludziska przeco to był najnormalniej banalik taki ze boki zrywać :D Odpowiedz Link Zgłoś
hokit Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 18:13 jescze raz pytam czy odejmą mi pukty za nieopisanie reakcji tj. dw wegla+woda>kw. węglowy ? ja napisałeem tylko h20+CO2>h2co3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 18:19 Na 100% NIE odejmą to by było chore! spoko na pewno NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 18:16 Ja zrobilam tak samo jak ty w ogole wiekszosc osob tak zrobla, ejsli beda odejmowac za to ptk to po porstu to bedzie chore tam bylo tylko napisanie reakcji a nie napisanie reakcji slwonej mogliby to podkreslic jak juz, mysle ze nie ma sie co bac nie bedzie zle< a poza tym ta odp slowna bylaby oczywista przeceiz to bylo podane w tekscie wiec za co tu przyznawac ptk za umiejetnosc czytania??? ktora ejst pewna jesli ktos zrobil dobrze to zadanie???> jesli tak to to sensu nie ma pozdraiwam bedzie dobrze mowie wam =P Odpowiedz Link Zgłoś
hokit Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 18:23 nie ma to jak polskie dziewczyny potrafia pocieszac :P:P:P dziex naprawde :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 18:25 no widzisz =P starlam sie tzreba podejsc do tego ze spokojem a bedzie ok ja jzu wiem ze ostatnie zepsulam bo zapomnialam pomnozyc przez sesc bo w ostatniej chwili szystko napisalam, bo dla mnie 12 razy 25 bylo 200 ale cos bywa ze liczenie daje sie we znaki no ale za odpowiedz 1/ 36 moze jakeis ptk tez beda =D Odpowiedz Link Zgłoś
hokit Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 18:26 ja bym Ci dał nawet 5,(5)/6 :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 18:30 no zobaczymy czy komisja tez bedzie mi tak przychylna =P wiem tez ze to z geografii mam zle no bo 50' pomyslilam z sekundami i jest pupa no ale cos bedzie dobrze jak na arzie z maknietych chyba tylko 2 bledy =P a tobie jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
hokit Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 18:34 ja wogole zero stresuff, wczoraj browar,a takie błędy jakie ja robię to po prostu z wrodzonego debilizmu <lol>. Zyebałem najprostsze zadanie w tescie, osie symetrii(napisałem, że ma 1, niezly lolek:D) oraz z tymi obwodami kól. A z otwartych źle mam tylko z tą rzeką(całkowicie zjebałem:( reszta dobrze, oscyluje wokoł 39-41. Mam nadzieję ze 1 cyfrą łacznie z obu testuff będzie...8, jak tak to stawiam flaszkę :D pzdr pauk, napisz coś :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 18:40 pisze cos =P no zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje ze jedna cyferka tez bedzie 8 byle tylko nie ta 2 =P ale nie no jakos poszlo, a sakd w ogole ejstes??? Odpowiedz Link Zgłoś
hokit Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 18:42 rumia woj. pomorskie (wbrew pozorom to nie jest wjoha):D k. Gdyni, a Ty?? może masz gg :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 19:00 ja warszawa =) mam gg jesli jestes zainteresowany to 5440205 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:02 dupek jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dom!n!kA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 148.243.232.* 06.05.04, 18:13 KaTaStRoFa! Jestem 100000% humanistką i ratował mnie tylko test z humanistyki, myślałam że bede miała 40-45 ! Tak mi wychodziły wszystkie próbne jakie sobie robiłam! I wiecie ile będe miała??? Obliczyłam i wyszło... 25 ;(;(;( PORAZKA nie wiem jak to się stało, ale pytania były nienormalne!!!!! Ten human był najgorszy jaki robiłam!! Tekst III był chory! Za to przyrodniczy, któregio siem obawiałam i myślałam ze bede miała ledwo 30 wyszedł mi lepiej i bedzie ok 37 pkt :) Ale i tak załama nastawioalam się na 75-80pkt bo tak miałam próbny i inne, a tu bedzie ok 62 ;(;( nie wiem jak ja spojrze nauczycielom w twarz.. ;( Stres mnie zniczszył poporstu nie mogłam sie skupic na humanie i dlatego tak poszło.. ale kogo obchodzi moja argumentacja, naszczescie dzis wziełam sobie tabletke uspokającą i było luzzzz... PoZdRaW!aM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania ILE GODZ WAM WYSZŁO O BATERII????? IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 18:17 czy wyszło 27 godz i 21900 kulombów czy jakoś tak? Odpowiedz Link Zgłoś
teusz555 Re: ILE GODZ WAM WYSZŁO O BATERII????? 06.05.04, 18:19 mi wyszło 145 godzin, ale ty masz chyba dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marquis Re: ILE GODZ WAM WYSZŁO O BATERII????? IP: *.lanet.net.pl 06.05.04, 18:21 Niestety mi wyszło że latarka bedzie świecić 60 h (((: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: ILE GODZ WAM WYSZŁO O BATERII????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:28 dokladnie tak samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryho Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.05.04, 18:18 Dziewczyno co Ty piszesz. Przeciez wiadomo ze test nie sprawdza wiedzy czlowieka... a Ty sie boisz spojrzec na belfra... Zacznij sie leczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingeri LOTERIA NIE EGZAMIN IP: 81.210.100.* 06.05.04, 18:17 To jest tak samo jak w tych wszystkich teleturniejach: milionerzy, zyciowa szansa. Wiesz albo nie. Trafi ci sie takie pytanie a nie inne- trudno. Przecież nie wszystkie sprawdziany wychodzą nam zawsze na ocene 5. Nawet najlepszy moze pomylic sie z dodawaniem! Najlepiej mają sie Ci ktorzy nic nie wiedzeli! Mieli mniej stresu i trafnie strzelali. BO GŁUPI MA ZAWSZE SZCZESCIE! Warto być madrym zeby przezywac tyle stresu???? A i tak do niczego to nie prowadzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niteczka88 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 06.05.04, 18:17 Według mojego uznania humanistyczny był trudniejszy od matem-przyr.chociaż jestem bardziej humanistka.ja już nie wiem kim tak naprawdę jestem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Najważniejsze że to już za nami!WAKACJE PRZYBYWAM! IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:19 Najważniejsze że to już za nami!WAKACJE PRZYBYWAM! przestańcie już pleśc! odpowiedzi o 20:00 cieszcie sie życiem. jeszcze tylko oceny poprawić i koniec.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Najważniejsze że to już za nami!WAKACJE PRZYB IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 18:27 Łatwo ci mówić! Może tobie nie zależy na dostaniu się do szkoły albo sie tym nie przejmujesz a ja już sama nie wiem .....Może masz rację???!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marquis Re: Najważniejsze że to już za nami!WAKACJE PRZYB IP: *.lanet.net.pl 06.05.04, 18:30 Święta prawda. Do wakacji pozostał miesiąc cieszcie się ludzie!(; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid JAK TO MI NIE ZALEŻY?? IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:34 JAK TO MI NIE ZALEŻY?? przecież testy napisane, jeszcze oceny sobie ustawić na konice roku i KONIEC. END. FINITO. co tu wiecej mówić. wyluuuzuj braHu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolinka Re: Najważniejsze że to już za nami!WAKACJE PRZYB IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 18:40 Rety zawaliłam. Mam bardziej ścisły umysł i klapa głównie liczyłam na tę część. Wszystko przez to,że ściągałam. Zasugerowałam się odpowiedziami koleżanek i z 6 punktów uciekło. Rada na przyszłośc: PISZCIE SAMI, NIE MA TO JAK SWÓJ ŁEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I PO MOICH MARZENIACH O NOWEJ SZKOLE. ACH....... BĘDĘ PŁAKAĆ,...,.,.,.,.,.,.,....,. Odpowiedz Link Zgłoś
mak1614 błedy 06.05.04, 18:21 nauczyciel powiedział mi ze mam zle bo troche wyjechałem za kratke.kompletna załamka a wy jak zaznaczaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: błedy IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:23 jak wyjechałeś za kartke? kratki odpowiedzi trzeba było dokładnie ale pisać odpowiedzi to pełna samowolka. wiec sie nie przejmuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingeri A co jak w BRUDNOPISIE? IP: 81.210.100.* 06.05.04, 18:27 A co sie stanie jak napisałam końcówkę rozprawki w brudnopisie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: A co jak w BRUDNOPISIE? IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 18:28 To ci jej nie sprawdzą:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: A co jak w BRUDNOPISIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:28 nie zaliczą ci tej końcówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: A co jak w BRUDNOPISIE? IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:29 w takim razie zastanawiam sie jak napisałaś takie OGROMNIASTE wypracowanie??tam było dużo miejsca. pewnie piszesz dużą czcionką. ale myśle że jeśli zaznaczyłaś jakoś strzałką czy coś że tam jest dalej a nie brudnopis to sie nie martw. dont łori bi hepi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona16 Re: A co jak w BRUDNOPISIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:30 Eeeej co tu same kujony sa ??? :(:(:( Ja bede miala 30 z maty i 35 z polaka ..gora 70 .. ktos tez tak ma czy wszystcy razem po 95 ???????? Odpowiedzcie bo sie zalamie !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingeri Hey CRIMSOID ty chyba tu jestes stałym gosciem! Yo IP: 81.210.100.* 06.05.04, 18:28 Co powiesz jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: Hey CRIMSOID ty chyba tu jestes stałym goscie IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:31 po prostu mi sie nuuudzi i jutro nie pytają wiec muza sączy sie z głośników a ja gadam z Wami- gimnazjalnymi kamratami [ale rym :o) ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEmon Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 18:30 kurde nie wiecie przypadkiem czy z ta bateryjka to nie wychodzilo 27,5 h? Jestescie pewni ze 145? A poza tym jak zamiast skrzek napisalem, ze to sa zabie jaja to mi odejma. co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 18:32 To bylo 27 godzin i tyle a nie 27 i pol albo 145 a z tymi zabmi jajami hmm no coz nie sadze pozdrawiam =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingeri DEmon nie martw sie! IP: 81.210.100.* 06.05.04, 18:34 Ja napisałam ze to KAWIOR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEmon Dzieki IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 18:37 Kurcze pieczone troche szkoda. Liczylem na 35 punktow z obydwu czesci naraz, to bym sie mogl dostac do Zajaczka albo na Wisniowiecka na Mechatronika. A tu widze ze bedzie ciezko. w koncu bede musial isc na rzeznika wedliniarza :P... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:40 za żabie jaja sie troche pośmieją egzaminatorzy a tak na serio to nie bój przecież to był 1 punkt. dostaniesz jeszcze za świadectwo. będzie ok. a z fizy wychodziło 27 h na 10000% wszystkim tak wychodzilo z kim gadałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ania3011 a u mnie luzik:D 06.05.04, 18:30 poszło mi dobrze,jestem z siebie zadowolona:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnzajalista ALE super 90/100 ale jazdaaaaaaaaaaaaaaaa IP: 62.233.185.* 06.05.04, 18:46 kurcze mam na bank 90 zobaczy sie bo jeszcze niewiadomo z rozprawka ale 90 jest na bankkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:P:P egzamy były banalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia głupotyGADACIE IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:04 test był ciężki i nie gadajcie takich głupot ze banalny bo to nieprawda!!! dobrze go mogli rozwiązać tylko kujony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy test był banalny IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 06.05.04, 18:30 Jestem bardzo szcześliwa!:)) część mate-przyro była taka prosta ze sądzę że mam moze tylko jeden błąd:P w tym roku egzamin był o wiele prostszy niż w zeszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.marton.net.pl / 80.51.227.* 06.05.04, 18:35 Ludzie w mojej klasie mówią że to była ta trudniejsza cząść egzaminu, według nie ta prostrza. NAjbardzej przed testem mozna było sią obawiać chemi ale bya prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:38 Test jak test. dla innych prosty albo trudny. to zależy od upodobań czy wolimy improwizacyjne teksty rozprawek z polaka czy majce i zadanka %+-=. będzie dobrze. a z testami jest tak że ja sie na przykład uczyłem tylko majcy bo takie żeczy jakie sa z biolcy i chemii to banały na myślenie. ale to tylko moje zdanie wiec myślcie co chcecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingeri LEPIEJ PISZMY ZE NAM ZLE POSZŁO IP: 81.210.100.* 06.05.04, 18:47 Bo wtedy sie bardziej dowartościujemy myslac ze my mamy lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yettul - szczecin trza odpocząć!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:41 ello...mnie się wydaje, że test był nawet prosty. Dwa pytania (o białku i kwasie mlekowym) powielały się z pytaniami, które miałam w testach z jakichś książek. Ale co z tego, że był łatwy, jak nerwy zjadają i człowiek kopie się na liczeniu?? To mnie denerwuje najbardziej, ale co zrobię...przecież testy są już za mną i za wami, więc nie martwcie się, tylko idźcie na imprezę!!!!!!!!!!! Ja zaraz wychodzę na domówkę i wam też radzę...Buziaczki, papa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: trza odpocząć!!!!!!!!! IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:43 Domówa??przeszłośc!!ja preferuje odpoczynek intelektualny czyli jakaś płytka koncertowa King Crimson albo naparzanie wietnamczyków w Battlefield Vietnam[już niedługo] :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany odpiszcie mam pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:43 w zamkniętych były dwie kratki i zaznaczałem w tej mniejszej ale troszke mi wyszło po za nią czy będzie to uznane za błąd? a wy jak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: odpiszcie mam pytanko IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:45 sprecyzuj to. jakie kratki? te w któych odpowiedzi sie wpisywało?jak to zrobiłeś? a poza tym nauczyciele sprawdzali potem jak napisałeś w karcie wiec może ci poprawią. nie bój boba :0)= Odpowiedz Link Zgłoś
mak1614 odpowiedzcie 06.05.04, 18:46 w zamkniętych były dwie kratki i w tej mniejszej zaznaczałem ale troche mi wyszło po za nią ale dosłownie milimetr.Uznają mi to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: odpowiedzcie IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:47 sprecyzuj to. jakie kratki? te w któych odpowiedzi sie wpisywało?jak to zrobiłeś? a poza tym nauczyciele sprawdzali potem jak napisałeś w karcie wiec może ci poprawią. nie bój boba :0)= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djhbiull Re: odpowiedzcie IP: 62.233.185.* 06.05.04, 18:48 człowieku nienormalny jestes nie masz innych zmartwien !! takimi błachostkami sie przejmujesz no pewnie ze ci uznaja<LOL>:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: odp. IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:54 no wiesz co. kup se pepsi i idź sie przejdź. to jest tak zrobione że nawet jakbyś zapieprzał z pędzlem to ci sprawdzi NIE BÓJ SIE!!zzaręczam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mak1614 zamknięte 06.05.04, 18:51 czy wiecie moze czy komisja sprawdza zamknięte tez czy tylko komp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgf Re: zamknięte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:05 Oczywiscie ze egzaminatorzy! Przeciez maszyna nie rozpoznaje tego koleczka dookola. Oni maja szablony z wycietymi dziurami i patrza ile jest zapelninoych i koryguja jak sa koleczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maisiek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:47 Wydaje mi sie ze testy tegoroczne sa o wiele twiejsze niz te z zeszlego roku pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mak1614 poprawka od załamany 06.05.04, 18:48 w tej np. a troszke wyszło po za nią ale nie poza tą dużą odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: poprawka od załamany IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:51 chłopie!!nie martw sie!. mój kolega zaznaczał tak jakby był synem samego Picassa a mu uznali próbny. to nie ma żadnego znaczenia. jak nie przekroczyłeś dużego to NIC SIE NIE BÓJ bo maszyna właśnie sprawdza te duże wiec nie ma sie co martwić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emre Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 18:48 wrażenia bardzo miłe, komisja ok??? - robili tak jak powinni robić, zadania dosyc prostę, wogółe obydwie częsci były proste, najprostsze jakie spotkałem dotąd :))) - pozdrawiam, już po wszystkim eh eh ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jejhowistawio Re: ej jak to było z tym kwasem mlekowym w mięśnia 06.05.04, 18:55 ej jak to było z tym kwasem mlekowym w mięśniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: ej jak to było z tym kwasem mlekowym w mięśni IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:57 beztlenowe oddychanie. przynajmniej tak mówią Gimnazjalni Towarzysze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buniaczek jak wrażenia po drugim dniu testów IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 18:49 Po dzisiejszym teście - uznałam ze wczorajszy byl latwiejszy. Z niecierpliwoscia czekam na odpowiedzi z dzisiejszego testu!Moze nie bedzie az tak zle? :) Oby! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
igakol Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 18:50 Czy ktoś wie kiedy beda wyniki w portalu? Jestem ciekawa dwoch zadań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buniaczek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 18:54 odpowiedzi maja byc o 20 :) Odpowiedz Link Zgłoś