Dodaj do ulubionych

Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu testów

• dziecko_chaosu Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 18:03
      test matematyczno-przyrodniczy byl o wiele bardziej trudny niz humanistyczny.
      niektore pytania byly bardzo dziwne... trzeba bylo pomyslec albo zgadywac :D np
      wiekszosc tych pytan z fizyki testowych do jakis wykresow... po prostu trzeba
      znac fizyke :\ beznadziejne bylo to zadanie z kwasem mlekowym czy jakos tak. z
      chemii jak zwykle proste zadanka ;] z matematyki to ostatnie z brylami... eh...
      pozapominalam wzorow i w ogole tego nie zrobilam (5 pktow w plecy...) i czekam
      na wyniki takie sprawdzone zeby policzyc jak bardzo porazkowo napisalam :(
      • Gość: wn Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:50
        to z kwasem mlekowym to było oddychanie tlenowe a to ostatnie przzynaje że
        trudne ale trzeba było obliczyć objętości i było ok aha no i duż obliczeń prz
        tym zadaniu było
    • Gość: marcin88 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:05
      masakra zrobiłem w ostatnim zadaniu taki głupi błąd że nie wiem co zrobie
      masakra, zadanie było banalne ale to chyba te nerwy w zadaniu była podana
      wysokość walca a ja głupi podstawiłem 12 (to co wyszło w stożku) i zamiast
      wyjść mi 1/6 to mi wyszło 1/2 pechh....
    • Gość: Magdalena Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 18:05
      Gdy wróciłam do domu to zdałam sobię sprawę, że test matematyczno- przyrodniczy
      wcale nie był taki trudny. W domu mnie oświeciło.Teraz zastanawiam się jak
      mogłam napisać takie głupoty na tym egzaminie. Np. zamiast 12 napisałam 14,
      więc końcowy wynik zupełnie się zmienił. A to zadanie było takie łatwe. To
      chyba jednak stres. Dlaczego ludzie, którzy układają pytania się z tym nie
      liczą???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    • Gość: alien Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 18:05
      Druga czesc byla znacznie trudniejsza od pierwszej.Moim zdaniem wogole byla
      troche przesadzona pod wzgledem trudnosci.NIe poszlo mi najlepiej.
    • Gość: Mrówcia_Z Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 18:07
      W sumie był dziwny ten test... Była duża różnica poziomów pytań... Od
      np. "Zosia ma 45 zł na ile biletów po 10,5 starczą jej oszczędności" do
      zależności między brzozą a hubą... W tamtym roku było łatwiejsze... Zresztą
      cudowne Kuratorium ,które układało egzamin stwierdziło, że matematyczno-
      przyrodzniczy był trudny, trudniejszy od próbnego... a to chyba odwrtonie
      powinno być... zresztą nieważne... Zawaliłam i kropka... Pozdrówka :))
    • Gość: Magdalena Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 18:07
      Co do części humanistycznej to nie wliczając rozprawki, straciłam 4 punkty.
      A myślałam, że będzie tragicznie.
      • Gość: Ania Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 18:11
        Ale ci dobrze! Ja bez rozprawki mam 25 a myśle że co najwyżej będę miała 35 i
        troche sie zawiodłam na humie a z maty te cholerne wzory....Oj, nie wiem czy
        moje marzenia o szkole sie spełnią...A ja NIE CHCE IŚĆ DO ŻADNEJ INNEJ!!!!!!!!!
        RATUNKU!!!!!!!!!!!
    • Gość: martyna obie łatwe IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 18:08
      uwazam że matematyczno
      -pzryrodnicza i humanistyczna ogólnie były łatwe, ale matematyczna mi lepiej
      poszła bo w tym jestem lepsza
    • Gość: t to toi toji Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:09
      ej ludziska przeco to był najnormalniej banalik taki ze boki zrywać :D
      • hokit Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 18:13
        jescze raz pytam czy odejmą mi pukty za nieopisanie reakcji tj. dw
        wegla+woda>kw. węglowy ? ja napisałeem tylko h20+CO2>h2co3
        • Gość: Ania Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 18:19
          Na 100% NIE odejmą to by było chore! spoko na pewno NIE
      • Gość: Pauka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 18:16
        Ja zrobilam tak samo jak ty w ogole wiekszosc osob tak zrobla, ejsli beda
        odejmowac za to ptk to po porstu to bedzie chore tam bylo tylko napisanie
        reakcji a nie napisanie reakcji slwonej mogliby to podkreslic jak juz, mysle ze
        nie ma sie co bac nie bedzie zle< a poza tym ta odp slowna bylaby oczywista
        przeceiz to bylo podane w tekscie wiec za co tu przyznawac ptk za umiejetnosc
        czytania??? ktora ejst pewna jesli ktos zrobil dobrze to zadanie???> jesli tak
        to to sensu nie ma pozdraiwam bedzie dobrze mowie wam =P
        • hokit Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 18:23
          nie ma to jak polskie dziewczyny potrafia pocieszac :P:P:P dziex naprawde :*
          • Gość: Pauka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 18:25
            no widzisz =P starlam sie tzreba podejsc do tego ze spokojem a bedzie ok ja jzu
            wiem ze ostatnie zepsulam bo zapomnialam pomnozyc przez sesc bo w ostatniej
            chwili szystko napisalam, bo dla mnie 12 razy 25 bylo 200 ale cos bywa ze
            liczenie daje sie we znaki no ale za odpowiedz 1/ 36 moze jakeis ptk tez beda =D
            • hokit Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 18:26
              ja bym Ci dał nawet 5,(5)/6 :*
              • Gość: Pauka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 18:30
                no zobaczymy czy komisja tez bedzie mi tak przychylna =P wiem tez ze to z
                geografii mam zle no bo 50' pomyslilam z sekundami i jest pupa no ale cos
                bedzie dobrze jak na arzie z maknietych chyba tylko 2 bledy =P a tobie jak??
                • hokit Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 18:34
                  ja wogole zero stresuff, wczoraj browar,a takie błędy jakie ja robię to po
                  prostu z wrodzonego debilizmu <lol>. Zyebałem najprostsze zadanie w tescie,
                  osie symetrii(napisałem, że ma 1, niezly lolek:D) oraz z tymi obwodami kól. A z
                  otwartych źle mam tylko z tą rzeką(całkowicie zjebałem:( reszta dobrze,
                  oscyluje wokoł 39-41. Mam nadzieję ze 1 cyfrą łacznie z obu testuff będzie...8,
                  jak tak to stawiam flaszkę :D pzdr pauk, napisz coś :P
                  • Gość: Pauka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 18:40
                    pisze cos =P no zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje ze jedna cyferka tez
                    bedzie 8 byle tylko nie ta 2 =P ale nie no jakos poszlo, a sakd w ogole
                    ejstes???
                    • hokit Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 18:42
                      rumia woj. pomorskie (wbrew pozorom to nie jest wjoha):D k. Gdyni, a Ty?? może
                      masz gg :P
                      • Gość: Pauka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 19:00
                        ja warszawa =) mam gg jesli jestes zainteresowany to 5440205
      • Gość: nn Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:02
        dupek jesteś
    • Gość: Dom!n!kA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 148.243.232.* 06.05.04, 18:13
      KaTaStRoFa!
      Jestem 100000% humanistką i ratował mnie tylko test z humanistyki, myślałam że
      bede miała 40-45 ! Tak mi wychodziły wszystkie próbne jakie sobie robiłam! I
      wiecie ile będe miała??? Obliczyłam i wyszło... 25 ;(;(;( PORAZKA nie wiem jak
      to się stało, ale pytania były nienormalne!!!!! Ten human był najgorszy jaki
      robiłam!! Tekst III był chory! Za to przyrodniczy, któregio siem obawiałam i
      myślałam ze bede miała ledwo 30 wyszedł mi lepiej i bedzie ok 37 pkt :) Ale i
      tak załama nastawioalam się na 75-80pkt bo tak miałam próbny i inne, a tu
      bedzie ok 62 ;(;( nie wiem jak ja spojrze nauczycielom w twarz.. ;( Stres mnie
      zniczszył poporstu nie mogłam sie skupic na humanie i dlatego tak poszło.. ale
      kogo obchodzi moja argumentacja, naszczescie dzis wziełam sobie tabletke
      uspokającą i było luzzzz... PoZdRaW!aM
      • Gość: Ania ILE GODZ WAM WYSZŁO O BATERII????? IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 18:17
        czy wyszło 27 godz i 21900 kulombów czy jakoś tak?
        • teusz555 Re: ILE GODZ WAM WYSZŁO O BATERII????? 06.05.04, 18:19
          mi wyszło 145 godzin, ale ty masz chyba dobrze.
        • Gość: marquis Re: ILE GODZ WAM WYSZŁO O BATERII????? IP: *.lanet.net.pl 06.05.04, 18:21
          Niestety mi wyszło że latarka bedzie świecić 60 h (((:
        • Gość: someone Re: ILE GODZ WAM WYSZŁO O BATERII????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:28
          dokladnie tak samo :)
      • Gość: Kryho Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.05.04, 18:18
        Dziewczyno co Ty piszesz. Przeciez wiadomo ze test nie sprawdza wiedzy czlowieka... a Ty sie boisz spojrzec na belfra... Zacznij sie leczyc....
    • Gość: Kingeri LOTERIA NIE EGZAMIN IP: 81.210.100.* 06.05.04, 18:17
      To jest tak samo jak w tych wszystkich teleturniejach: milionerzy, zyciowa
      szansa. Wiesz albo nie. Trafi ci sie takie pytanie a nie inne- trudno. Przecież
      nie wszystkie sprawdziany wychodzą nam zawsze na ocene 5. Nawet najlepszy moze
      pomylic sie z dodawaniem! Najlepiej mają sie Ci ktorzy nic nie wiedzeli! Mieli
      mniej stresu i trafnie strzelali. BO GŁUPI MA ZAWSZE SZCZESCIE! Warto być
      madrym zeby przezywac tyle stresu???? A i tak do niczego to nie prowadzi!
    • Gość: niteczka88 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 06.05.04, 18:17
      Według mojego uznania humanistyczny był trudniejszy od matem-przyr.chociaż
      jestem bardziej humanistka.ja już nie wiem kim tak naprawdę jestem??
    • Gość: Crimsoid Najważniejsze że to już za nami!WAKACJE PRZYBYWAM! IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:19
      Najważniejsze że to już za nami!WAKACJE PRZYBYWAM!
      przestańcie już pleśc! odpowiedzi o 20:00 cieszcie sie życiem. jeszcze tylko
      oceny poprawić i koniec.!!
      • Gość: Ania Re: Najważniejsze że to już za nami!WAKACJE PRZYB IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 18:27
        Łatwo ci mówić! Może tobie nie zależy na dostaniu się do szkoły albo sie tym
        nie przejmujesz a ja już sama nie wiem .....Może masz rację???!!
      • Gość: marquis Re: Najważniejsze że to już za nami!WAKACJE PRZYB IP: *.lanet.net.pl 06.05.04, 18:30
        Święta prawda. Do wakacji pozostał miesiąc cieszcie się ludzie!(;
      • Gość: Crimsoid JAK TO MI NIE ZALEŻY?? IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:34
        JAK TO MI NIE ZALEŻY?? przecież testy napisane, jeszcze oceny sobie ustawić na
        konice roku i KONIEC. END. FINITO. co tu wiecej mówić. wyluuuzuj braHu :-)
      • Gość: Karolinka Re: Najważniejsze że to już za nami!WAKACJE PRZYB IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 18:40
        Rety zawaliłam. Mam bardziej ścisły umysł i klapa głównie liczyłam na tę część.
        Wszystko przez to,że ściągałam. Zasugerowałam się odpowiedziami koleżanek i z 6
        punktów uciekło. Rada na przyszłośc: PISZCIE SAMI, NIE MA TO JAK SWÓJ
        ŁEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I PO MOICH MARZENIACH O NOWEJ SZKOLE.
        ACH....... BĘDĘ PŁAKAĆ,...,.,.,.,.,.,.,....,.
    • mak1614 błedy 06.05.04, 18:21
      nauczyciel powiedział mi ze mam zle bo troche wyjechałem za kratke.kompletna
      załamka a wy jak zaznaczaliście?
      • Gość: Crimsoid Re: błedy IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:23
        jak wyjechałeś za kartke? kratki odpowiedzi trzeba było dokładnie ale pisać
        odpowiedzi to pełna samowolka. wiec sie nie przejmuj
        • Gość: Ania Re: błedy IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 18:25
          i jasne!!!!!!!!
      • Gość: Kingeri A co jak w BRUDNOPISIE? IP: 81.210.100.* 06.05.04, 18:27
        A co sie stanie jak napisałam końcówkę rozprawki w brudnopisie???
        • Gość: Ania Re: A co jak w BRUDNOPISIE? IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 18:28
          To ci jej nie sprawdzą:(
        • Gość: aa Re: A co jak w BRUDNOPISIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:28
          nie zaliczą ci tej końcówki
        • Gość: Crimsoid Re: A co jak w BRUDNOPISIE? IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:29
          w takim razie zastanawiam sie jak napisałaś takie OGROMNIASTE wypracowanie??tam
          było dużo miejsca. pewnie piszesz dużą czcionką. ale myśle że jeśli zaznaczyłaś
          jakoś strzałką czy coś że tam jest dalej a nie brudnopis to sie nie martw.
          dont łori bi hepi:-)
        • Gość: Ona16 Re: A co jak w BRUDNOPISIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:30
          Eeeej co tu same kujony sa ??? :(:(:( Ja bede miala 30 z maty i 35 z
          polaka ..gora 70 .. ktos tez tak ma czy wszystcy razem po 95 ????????
          Odpowiedzcie bo sie zalamie !!!!!!!!!!!!
      • Gość: Kingeri Hey CRIMSOID ty chyba tu jestes stałym gosciem! Yo IP: 81.210.100.* 06.05.04, 18:28
        Co powiesz jeszcze?
        • Gość: Crimsoid Re: Hey CRIMSOID ty chyba tu jestes stałym goscie IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:31
          po prostu mi sie nuuudzi i jutro nie pytają wiec muza sączy sie z głośników a ja
          gadam z Wami- gimnazjalnymi kamratami [ale rym :o) ]
    • Gość: DEmon Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 18:30
      kurde nie wiecie przypadkiem czy z ta bateryjka to nie wychodzilo 27,5 h?
      Jestescie pewni ze 145? A poza tym jak zamiast skrzek napisalem, ze to sa zabie
      jaja to mi odejma. co sadzicie?
      • Gość: Pauka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 18:32
        To bylo 27 godzin i tyle a nie 27 i pol albo 145 a z tymi zabmi jajami hmm no
        coz nie sadze pozdrawiam =]
      • Gość: Kingeri DEmon nie martw sie! IP: 81.210.100.* 06.05.04, 18:34
        Ja napisałam ze to KAWIOR!
        • Gość: DEmon Dzieki IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 18:37
          Kurcze pieczone troche szkoda. Liczylem na 35 punktow z obydwu czesci naraz, to
          bym sie mogl dostac do Zajaczka albo na Wisniowiecka na Mechatronika. A tu
          widze ze bedzie ciezko. w koncu bede musial isc na rzeznika wedliniarza :P...
      • Gość: Crimsoid Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:40
        za żabie jaja sie troche pośmieją egzaminatorzy a tak na serio to nie bój
        przecież to był 1 punkt. dostaniesz jeszcze za świadectwo. będzie ok. a z fizy
        wychodziło 27 h na 10000% wszystkim tak wychodzilo z kim gadałem.
    • ania3011 a u mnie luzik:D 06.05.04, 18:30
      poszło mi dobrze,jestem z siebie zadowolona:D
      • Gość: gimnzajalista ALE super 90/100 ale jazdaaaaaaaaaaaaaaaa IP: 62.233.185.* 06.05.04, 18:46
        kurcze mam na bank 90 zobaczy sie bo jeszcze niewiadomo z rozprawka ale 90 jest
        na bankkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:P:P egzamy były banalne
        • Gość: misia głupotyGADACIE IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:04
          test był ciężki i nie gadajcie takich głupot ze banalny bo to nieprawda!!!
          dobrze go mogli rozwiązać tylko kujony.
    • Gość: daisy test był banalny IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 06.05.04, 18:30
      Jestem bardzo szcześliwa!:)) część mate-przyro była taka prosta ze sądzę że mam
      moze tylko jeden błąd:P w tym roku egzamin był o wiele prostszy niż w zeszłym
      roku
    • Gość: Wojtek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.marton.net.pl / 80.51.227.* 06.05.04, 18:35
      Ludzie w mojej klasie mówią że to była ta trudniejsza cząść egzaminu, według
      nie ta prostrza. NAjbardzej przed testem mozna było sią obawiać chemi ale bya
      prosta.
      • Gość: Crimsoid Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:38
        Test jak test. dla innych prosty albo trudny. to zależy od upodobań czy wolimy
        improwizacyjne teksty rozprawek z polaka czy majce i zadanka %+-=. będzie dobrze.
        a z testami jest tak że ja sie na przykład uczyłem tylko majcy bo takie żeczy
        jakie sa z biolcy i chemii to banały na myślenie. ale to tylko moje zdanie wiec
        myślcie co chcecie...
        • Gość: Kingeri LEPIEJ PISZMY ZE NAM ZLE POSZŁO IP: 81.210.100.* 06.05.04, 18:47
          Bo wtedy sie bardziej dowartościujemy myslac ze my mamy lepiej!
    • Gość: yettul - szczecin trza odpocząć!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:41
      ello...mnie się wydaje, że test był nawet prosty. Dwa pytania (o białku i
      kwasie mlekowym) powielały się z pytaniami, które miałam w testach z jakichś
      książek. Ale co z tego, że był łatwy, jak nerwy zjadają i człowiek kopie się na
      liczeniu?? To mnie denerwuje najbardziej, ale co zrobię...przecież testy są już
      za mną i za wami, więc nie martwcie się, tylko idźcie na imprezę!!!!!!!!!!! Ja
      zaraz wychodzę na domówkę i wam też radzę...Buziaczki, papa.
      • Gość: Crimsoid Re: trza odpocząć!!!!!!!!! IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:43
        Domówa??przeszłośc!!ja preferuje odpoczynek intelektualny czyli jakaś płytka
        koncertowa King Crimson albo naparzanie wietnamczyków w Battlefield Vietnam[już
        niedługo] :-)
    • Gość: załamany odpiszcie mam pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:43
      w zamkniętych były dwie kratki i zaznaczałem w tej mniejszej ale troszke mi
      wyszło po za nią czy będzie to uznane za błąd? a wy jak macie?
      • Gość: Crimsoid Re: odpiszcie mam pytanko IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:45
        sprecyzuj to. jakie kratki? te w któych odpowiedzi sie wpisywało?jak to zrobiłeś?
        a poza tym nauczyciele sprawdzali potem jak napisałeś w karcie wiec może ci
        poprawią. nie bój boba :0)=
    • mak1614 odpowiedzcie 06.05.04, 18:46
      w zamkniętych były dwie kratki i w tej mniejszej zaznaczałem ale troche mi
      wyszło po za nią ale dosłownie milimetr.Uznają mi to pytanie?
      • Gość: Crimsoid Re: odpowiedzcie IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:47
        sprecyzuj to. jakie kratki? te w któych odpowiedzi sie wpisywało?jak to zrobiłeś?
        a poza tym nauczyciele sprawdzali potem jak napisałeś w karcie wiec może ci
        poprawią. nie bój boba :0)=
      • Gość: djhbiull Re: odpowiedzcie IP: 62.233.185.* 06.05.04, 18:48
        człowieku nienormalny jestes nie masz innych zmartwien !! takimi błachostkami
        sie przejmujesz no pewnie ze ci uznaja<LOL>:)))))))
        • mak1614 odp. 06.05.04, 18:49
          ale to komp sprawdza
          • Gość: Crimsoid Re: odp. IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:54
            no
            wiesz co. kup se pepsi i idź sie przejdź. to jest tak zrobione że nawet jakbyś
            zapieprzał z pędzlem to ci sprawdzi NIE BÓJ SIE!!zzaręczam:-)
        • mak1614 zamknięte 06.05.04, 18:51
          czy wiecie moze czy komisja sprawdza zamknięte tez czy tylko komp?
          • Gość: hgf Re: zamknięte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:05
            Oczywiscie ze egzaminatorzy! Przeciez maszyna nie rozpoznaje tego koleczka
            dookola. Oni maja szablony z wycietymi dziurami i patrza ile jest zapelninoych
            i koryguja jak sa koleczka
    • Gość: Maisiek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:47
      Wydaje mi sie ze testy tegoroczne sa o wiele twiejsze niz te z zeszlego roku
      pozdro
    • mak1614 poprawka od załamany 06.05.04, 18:48
      w tej np. a troszke wyszło po za nią ale nie poza tą dużą odp.
      • Gość: Crimsoid Re: poprawka od załamany IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:51
        chłopie!!nie martw sie!. mój kolega zaznaczał tak jakby był synem samego Picassa
        a mu uznali próbny. to nie ma żadnego znaczenia. jak nie przekroczyłeś dużego to
        NIC SIE NIE BÓJ bo maszyna właśnie sprawdza te duże wiec nie ma sie co martwić
    • Gość: emre Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 18:48
      wrażenia bardzo miłe, komisja ok??? - robili tak jak powinni robić, zadania
      dosyc prostę, wogółe obydwie częsci były proste, najprostsze jakie spotkałem
      dotąd :))) - pozdrawiam, już po wszystkim eh eh ;)))
      • jejhowistawio Re: ej jak to było z tym kwasem mlekowym w mięśnia 06.05.04, 18:55
        ej jak to było z tym kwasem mlekowym w mięśniach
        • Gość: Crimsoid Re: ej jak to było z tym kwasem mlekowym w mięśni IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:57
          beztlenowe oddychanie. przynajmniej tak mówią Gimnazjalni Towarzysze
    • Gość: Buniaczek jak wrażenia po drugim dniu testów IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 18:49
      Po dzisiejszym teście - uznałam ze wczorajszy byl latwiejszy. Z
      niecierpliwoscia czekam na odpowiedzi z dzisiejszego testu!Moze nie bedzie az
      tak zle? :) Oby! Pozdrawiam
    • igakol Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 18:50
      Czy ktoś wie kiedy beda wyniki w portalu? Jestem ciekawa dwoch zadań.
      • Gość: Buniaczek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 18:54
        odpowiedzi maja byc o 20 :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka