Gość: marysia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.visp.energis.pl 06.05.04, 20:04 ludzie na pierwszym miałam pietra że hej, ale ściągać można było w tę i z powrotem. A test (waściwie obydwa) nie były trudniejsze od tych z "Gazety", a jeśli myślało się logicznie i nie zostało się zjedzonym przez stres to nie było tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:07 uważam tak samo z humanistycznego trzeba było myśleć i umieć sie skupić, ale ja miałam takiego stresa, ze nie rozumiałm co czytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:04 Z tego co widzę to już po 20.00 a odpowiedzi jak nie było tak nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doman BANAŁ... Jesteście tłumoki!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:08 To było banalne... będe miał jakieś 47/50 punktów. Nie wiem czemu tak narzekacie??? A co takie trudne tam było??? Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:08 Nie rozumiem tego. W zeszlych latach odpowiedzi byly zaraz po tescie. Teraz musimy czekac 9 godzin. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSSS ... GAZETA DAWAJ TE ODPOWIEDZI IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 06.05.04, 20:15 ILE MAM DO NĘDZNEJ KURWY CZEKAĆ JESZCZE DO HOOYA JEST 14 PO DWUDZIESTEJ !!!!!!!! KTO SIĘ ZE MNĄ ZGADZA NIECH PISZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolutnie obcy szybciej prosimy :) IP: *.pl / *.pl 06.05.04, 20:06 od?wieżam i od?wieżam........ i nic nie ma jeszcze. Kiedy w końcu się pojawi klucz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaja Re: szybciej prosimy :) IP: *.master.pl / *.master.pl 06.05.04, 20:07 za 5,4,3,2,1 minutke :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKURW***ONY K***WA GAZETA DAWAJ ODPOWIEDZI IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 06.05.04, 20:17 ILE DO HOOYA CZASU TO TRWA????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:07 Pytania były o wiele głupsze niz próbne!!!!!!!!!!!!!! Np. proces społeczno- polityczny dzięki któremu o UE było głośno w mediach. Każdy się głowi o jaki proces chodzi, a tu się okazuje,że chodzi o INTEGRACJE EUROPEJSKA. PYTANIE BYŁO ŹLE SFORMUŁOWANE!!!!!!!! A WYKRES DOTYCZĄCY ZALEŻNOŚCI MOCY MIĘSNI OD CZASU BYŁO NIE LOGICZNIE I NIE ZROZUMIALE NAPISANE. TO NIE TYLKO MOJA OPINIA ALE TAKZE MOICH PRZYJACIÓŁ!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:07 Dzisiaj mi się lepiej pisało - zdecydowanie. Wczoraj mówiłam w domu, że cięzko mi było na tescie a dziś mama czytając gazetę stwierdziła, że : "nie był aż taki trudny." Hmm... pocieszające :] Jesli odpowiedzi się zgadzają to poszło mi całkiem dobrze - pomimo konsternacji po napisaniu. Tylko kiedy podacie te dzisiejsze odpowiedzi?!?! :) Pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AvR!LkA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:08 czesc humanistyczna byla lux.Nawet łatwa tylko ten obraz troszke dziwny i wiele osob z mojej skzoly mialo z nim porblemy.O wiele gorsza byla czesc matematzno- przyrodnicza.Pojawily sie tam zadania z geografi , na ktorych temat nie mowilismy na lekcjach.Ale ogolnie nie jest zle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CELEK Kiedy te ODP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:08 2004 jestem heheh no kiedy te odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:09 po prostu masakra skąd oni te pytania wzięli ja sem zalamana licze tylko na to by osiągnąc 30 punktow ale bezsensu czy akurat na nasz rocznik musieli poprzemieniac kolejnosc odpowiedzi ja sem wkurzona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -=-madzia-=- Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 06.05.04, 20:09 u mnie test matematyczno-przyrodniczy chyab wypadl lepiej niz wczorajszy humanistyczny ,a myslalam z e bedzie na odwrot bo na codzien jezyk polski jest bardziej lubianym przedmiotem niz matematyka czy fizyka,ale dzisiaj bylo zupelnie inaczej z niecierpliwoscia czekam na odpowiedzi do zadan bo bede mogla sparawdzic czy faktycznie poszlo mi lepiej narazie to tylko przypuszczenia...ale jestem pozytywnej mysli!! na szczescie mamy te testy za soba..to niebyly łatwe chwile,najgorszy byl ten stres...czekam na odpowiedzi ..zobacze jak poradzilam sobie z moim ogromnym stresem i przerazeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimoza buhahahaa IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 06.05.04, 20:09 ludzie to nie był żaden skrzek!!! to były komórki rozrodcze żeńskie!!!skrzek był niżej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
janek2004 ale z ciebie debil to był skrzek 06.05.04, 20:10 Gość portalu: mimoza napisał(a): > ludzie to nie był żaden skrzek!!! to były komórki rozrodcze żeńskie!!!skrzek > był niżej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: buhahahaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:11 ja napisałam zapłodnione jaja :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doman Coś dali... Dali... w końcu dali... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:16 A nie, to tylko główna... sorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolutnie obcy Re: buhahahaa IP: *.pl / *.pl 06.05.04, 20:11 dokładnie, ja chciałem napisać skrzek, ale to sš dopiero niezapłodnione komórki jajowe. I mam dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar_S Re: buhahahaa - chyba Was pogrzało IP: *.finemedia.pl 06.05.04, 20:14 Komórka żeńska nie jest formą rozwoju! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio001 buhahahaa - chyba Was pogrzało 06.05.04, 20:16 Ja napisałem zygota, ale to chyba też nie to!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: buhahahaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:17 Jezeli ksiazka od bioli nie kalmie, to te jaja wytwarzane przez samice zwane sa rowniez skrzekami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolutnie obcy Re: buhahahaa IP: *.pl / *.pl 06.05.04, 20:24 Rzeczywi?cie - sprawdziłem - to jest skrzek. Zwracam honor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: buhahahaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:27 Heheh nie ma sprawy;) Oby wyniki byly satysfakcjonujace;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speed- B-stok Re: buhahahaa IP: *.stnet.pl 06.05.04, 20:29 Ale czy jajo tez uznaja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: buhahahaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:31 Wydaje mi sie, ze powinni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:09 było by spoko, gdyby była jeszcze 1 godzina dodatkowa, ale tylko dyslektycy mają tak ................ może coś więcej bym napisała? Albo wykombinowała z tymi mostami? a tak lipa........ Czekam tylko na odpowiedzi.... Może nie będzie tak żle..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marycha Re: Szybciej, bo umieram z nerwów IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 06.05.04, 20:23 Byście mogli już dać wyniki bo umre szybciej niż ustawa przewiduje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:10 ten test był beznadziejny, był o wiele trudniejszy od humana.Kto to wogóle pisał???Czemu nasz rocznik zawsze musi mieć najgorzej???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaja Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.master.pl / *.master.pl 06.05.04, 20:12 bo woj stary sie nie postaral.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pueczka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:13 Ej, daliby ten zajebany klucz jush, bo mnie ciągle meczy to ostatnie zadanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaŃkA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.org 06.05.04, 20:12 test matematyczno-przyrodniczy był łatwiejszy niż kumanistyczny:D owiele lepiej mi poszedł ten drugi:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maarta nio dawac dawac!!! IP: *.intermedia.net.pl / *.intermedia.net.pl 06.05.04, 20:14 juz nie moge sie doczekac!!! ile mozena robic te zadania na które my mielismy tylko 2 godziny!!!!! tez bym chciała tak je robic pół dnia!!!! dawajcie te pytania!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZYBCIEJ Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:15 szybciej z tymi odpowiedziami a test był łatwy human był trudniejszy z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.Astral.Lodz.PL 06.05.04, 20:13 Humanistyczna czesc byla wmiare latwa wystarczylo pomyslec tylko zmylili z jednym pytaniem dotyczacym wieku, w ktorym Podkomorzy wypowiedzial czy cos w tym stylu. Matematyczny tez byl w miare prosty, do zadan wystarczy znac wzory i sluchac na lekcjach, natomiast z chemia troche przesadzili bo dali zadania z ostatnich tematow jakich sie uczylismy niedawno i jeszcze niektorzy nie skonczyli tego przerabiac. Dlaczego akurat w tym roku tyle zmian??!! odpowiedzi pozamieniane, 3 szkoly do wyboru, elektroniczny wybor, itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nisiqa Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:24 Oba te testy wymagały od ucznia większej niż przeciętnej wiedzy. Naszym zdaniem napewno nie było łatwo.Pocieszamy się tylko tym ze ogólnie testy wypadły słabo i tym samym progi do Liceum się obniżą!!!!!!!!!!!!!!!! KIEDY ODPOWIEDZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość-:() Re: Unas byli z kuratorium i ministerstwa IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:14 U nas było dno!!!dosyć że co rok nauczyciele sami dawali nam ściągi !!u nas była zlewka!!przyjechali z kuratorium i nic nie dało się nawet odwrócić!!czyli mozna sobie pomarzyc o dobrym liceum... Nikt czegos takiego się nie spodziewał!! nauczyciele co rok sami dawali nam ściągi z odp[owiedziami no a im wydało to się dziwne ze tak co rok dobrze szło no i się wydało Że NIE UCZĄ NAS NIC a dają ściągać -najgorzej na tym wyszliśmy my-----------załamka poprostu , a na human. nie wiedzieliśmy że są różne wersje testu nie którzy podobno tak się wkopali - szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pueczka EJJJJ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:17 A potem się mnie dzieci będą pytały: -Tato, a czemu ty jestes taki nerwowy??? -BO KURWA PISAŁEM EGZAMIN W GIMNAZJUM I POTEM CZEKAŁEM JAK POJEBANY NA ODPOWIEDZI ICHUJA MI Z TEGO BYŁO!!!!!!!!!!!!11 -Ale dawniej to były ciężkie czasy tato... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GogA Re: EJJJJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:27 Hehehehehe swieta prawda...i co te biedne dzieci beda winne ?? :]]] gdzie te odpowiedzi kurwa maccccccccccc???????!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnojek Re: Unas byli z kuratorium i ministerstwa IP: *.menos.org / *.menos.org 06.05.04, 20:18 dobrze wam tak !!! trzeba było sie solidnie przygotować a nie liczyć na ściągi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geniusz Re: Unas byli z kuratorium i ministerstwa IP: *.futuremedia.pl / *.futuremedia.pl 06.05.04, 20:34 Ty BARANIE!!!! cO TY Z CHOINKI SIĘ URWAŁEŚ! CO MOŻE NAPISAŁEŚ NA 100 p , że tak się wymądrzasz. NARA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwoluś Zwoluś z gimnazjum nr 16 w Bydgoszczy !!!! <<<>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:14 Ej słuchajcie nie chce nic mówić ale ten pierwszy test to bzdura!! To było bezsensu!! Ale ten drugi był super bo nie był trudny!! heheh jednym słowem muwiąc jest luuzik!! Pozdrawiam wszystkich z gimnajum 16 w Bydzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Zwoluś z gimnazjum nr 16 w Bydgoszczy !!!! & & #35 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:15 gdzie to gim? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trabi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 20:15 Moim zdaniem był łatwiejszy od próbnych...DUŻO łatwiejszy! Humanistyczny poszedł laitowo! A na matematycznym czułem się jak na lekcji... takie zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doman Odpowiedzi - proszę bardzo!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:23 Jak tacy rządni newsów to wam powiem jakie są poprawne odpowiedzi: 26. co2 + h20 --> H2co3 27. 300 ankietowanych 28. 72 stopnie 29. ~ 684.08 km 30. 50 m 31. to to z żabami... 32. to też... 33. 29160 C i 27 godzin 34. 1/6 wiaderka papki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bossu Już po 20... IP: 62.233.185.* 06.05.04, 20:15 ... a odpowiedzi jeszcze nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: Już po 20... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:17 No wlasnie!!! NIe ma nic!! Co oni?? Nie ociagac sie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawać odpowiedzi Re: Już po 20... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doman Już po 20... i co z tego!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:18 Dadzą jutro w gazecie... takiej z kiosku... Bo chcą kapuche na was frajerzy zwinąć, nie rozumiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: algra Re: Już po 20... IP: *.swic.dialup.inetia.pl 06.05.04, 20:19 jasne!!! cos widze ze dzisiaj beda te odpowiedzi! po co gadanie ze beda jak pozniej nie ma...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:15 Były średnie. Według mnie gorszy był test humanistyczny. Życzę wszystkim wysokich wyników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona16 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:17 Niom .. powodzenia wszystkim .. mi nie poszlo najlepiej ;(;( Gdzie to odpowiedzi bo zwariuje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Co z odpowiedziami?????!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 20:18 Co z odpowiedziami!!!!!!!!!!!!!!!!????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Gdzie do liceum?????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 20:18 Gimnazjaliści z Warszawy gdzie idziecie do liceum??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 20:20 Matematyczno-przyrodniczy oceniam na 45-47 punktów, a humanistyczny 42-44, więc nie jest tragicznie. W porównaniu z próbnymi dolnośląskimi moim zdaniem humanistyczny próbny był prostszy [albo może po prostu bardziej mi podpasował, każdy lubi co innego], a matematyczny próbny był trudniejszy. Z resztą jakie będą prawdziwe wyniki zovaczymy w czerwcu i wtedy będzie się można tak naprawdę cieszyć labo płakać. Co nie zmienia faktu, że GW mogłaby się trzymać terminu i o 20.00 podać wyniki, jak obiecali. pozdrawiam i życzę samych setek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:17 Częśc mat-przyr. była super prosta. Zadania otwarte wręcz banalne!!! Gorzej z humanistycznym. =( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 20:18 gdzie sa odpowiedzi???!????!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agabe Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 81.168.184.* 06.05.04, 20:18 Ja tam nie wiem jak reszta, ale moim zdaniem to mogło być łatwiejsze. Za to wczoraj mi dobrze poszło. Chociaż mój kumpel twierdzi, że humanistyczny był trudniejszy.... Dla mnie raczej na odwrót. Dlaczego nie ma odpowiedzi?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati KIEDY BĘDĄ W KOŃCU TE ODPOWIEDZI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:20 nio kiedy??ja tu sie cała już nerwuje:(co dla nich też to jest trudniejsze i dłużej im zajmuje zrobienie poprawnych odpowiedzi czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 06.05.04, 20:18 Czesc matematyczna nie moze byc trudniejsza od humanistycznej chocby z tego wzgledu , ze nie wymaga myslenia tworczego, a jedynie mechanicznych dzialan typu: podstaw, przeksztalc, zastosuj. I tak wlasnie postrzegam dzisiejszy test. Od wielu osob slysze, ze bylo trudne, zawalili... A ja jestem z siebie dumna, bo na moje mozliwosci, czyli osoby w miare dobrze sie uczacej- test byl w sam raz i nie uwazam zeby wymagali od nas cudow... Chyba, ze dla niektorych jakakolwiek nauka to cud , ktorego nie doswiadczaja :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izxa Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:22 Odpowiedzi b€dao20,30 do tego czasu zwariuj€ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasku ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.05.04, 20:19 Już po 20! Gdzie są te odpowiedzi!!!!!!!!!!!111111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:20 Juz sie zdeklarowali ze beda o 20.30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -:( Re: ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.04, 20:20 odpowiedzi miały być o 20.00, a tu co????????!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Safcia Re: ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.dolsat.pl / 81.15.194.* 06.05.04, 20:36 Polski był głupi... zrypałam... Matma w miare oki... Ale pomyslcie sobie... Nasza szkoła nie wiedziała o grupach...np. koles za mna spisal wszystko ode mnie na zywca:(a mial inna grupe... hgeh... dobrze ze juz po wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 20:22 grrrr szybciej z tymi odpowiedziami bo chce wiedziec na ile moge liczyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speed- B-stok Re: ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.stnet.pl 06.05.04, 20:26 Beda o 20.30!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.rtk.net.pl 06.05.04, 20:20 ej no dawajcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gimnazjalistka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:20 Testy łatwiejsze niż humanistyczne! Logiczne myślenie, kilka wzorów, no i oczywiście pamięć do biologi.A odnośnie pytań z geografi to jednego z nich wogóle nie miałam omawianego. Odpowiedz Link Zgłoś