Dodaj do ulubionych

Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu testów

• Gość: marysia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.visp.energis.pl 06.05.04, 20:04
      ludzie na pierwszym miałam pietra że hej, ale ściągać można było w tę i z
      powrotem. A test (waściwie obydwa) nie były trudniejsze od tych z "Gazety", a
      jeśli myślało się logicznie i nie zostało się zjedzonym przez stres to nie było
      tak źle.
      • Gość: milka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:07
        uważam tak samo z humanistycznego trzeba było myśleć i umieć sie skupić, ale ja
        miałam takiego stresa, ze nie rozumiałm co czytam :)
    • Gość: Magda Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:04
      Z tego co widzę to już po 20.00 a odpowiedzi jak nie było tak nie ma :(
      • milady_almea umieram!!!! 06.05.04, 20:07
        z niepewności!!!!!!!!!!!
      • Gość: Doman BANAŁ... Jesteście tłumoki!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:08
        To było banalne... będe miał jakieś 47/50 punktów. Nie wiem czemu tak
        narzekacie??? A co takie trudne tam było??? Ciekawe...
      • Gość: Olka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:08
        Nie rozumiem tego. W zeszlych latach odpowiedzi byly zaraz po tescie. Teraz
        musimy czekac 9 godzin. Dlaczego?
        • Gość: PSSS ... GAZETA DAWAJ TE ODPOWIEDZI IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 06.05.04, 20:15
          ILE MAM DO NĘDZNEJ KURWY CZEKAĆ JESZCZE DO HOOYA JEST 14 PO DWUDZIESTEJ !!!!!!!!
          KTO SIĘ ZE MNĄ ZGADZA NIECH PISZE
    • Gość: absolutnie obcy szybciej prosimy :) IP: *.pl / *.pl 06.05.04, 20:06
      od?wieżam i od?wieżam........ i nic nie ma jeszcze. Kiedy w końcu się pojawi
      klucz???
      • Gość: czaja Re: szybciej prosimy :) IP: *.master.pl / *.master.pl 06.05.04, 20:07
        za 5,4,3,2,1 minutke :D:D
      • Gość: WKURW***ONY K***WA GAZETA DAWAJ ODPOWIEDZI IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 06.05.04, 20:17
        ILE DO HOOYA CZASU TO TRWA?????
    • Gość: Dawid Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:07
      Pytania były o wiele głupsze niz próbne!!!!!!!!!!!!!! Np. proces społeczno-
      polityczny dzięki któremu o UE było głośno w mediach. Każdy się głowi o jaki
      proces chodzi, a tu się okazuje,że chodzi o INTEGRACJE EUROPEJSKA. PYTANIE BYŁO
      ŹLE SFORMUŁOWANE!!!!!!!! A WYKRES DOTYCZĄCY ZALEŻNOŚCI MOCY MIĘSNI OD CZASU
      BYŁO NIE LOGICZNIE I NIE ZROZUMIALE NAPISANE. TO NIE TYLKO MOJA OPINIA ALE
      TAKZE MOICH PRZYJACIÓŁ!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: Asia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:07
      Dzisiaj mi się lepiej pisało - zdecydowanie. Wczoraj mówiłam w domu, że cięzko
      mi było na tescie a dziś mama czytając gazetę stwierdziła, że : "nie był aż
      taki trudny." Hmm... pocieszające :] Jesli odpowiedzi się zgadzają to poszło mi
      całkiem dobrze - pomimo konsternacji po napisaniu. Tylko kiedy podacie te
      dzisiejsze odpowiedzi?!?! :) Pozdrawiam serdecznie!!!
    • Gość: AvR!LkA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:08
      czesc humanistyczna byla lux.Nawet łatwa tylko ten obraz troszke dziwny i wiele
      osob z mojej skzoly mialo z nim porblemy.O wiele gorsza byla czesc matematzno-
      przyrodnicza.Pojawily sie tam zadania z geografi , na ktorych temat nie
      mowilismy na lekcjach.Ale ogolnie nie jest zle...
    • Gość: CELEK Kiedy te ODP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:08
      2004 jestem heheh no kiedy te odp
    • Gość: Daria Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:09
      po prostu masakra skąd oni te pytania wzięli ja sem zalamana licze tylko na to
      by osiągnąc 30 punktow ale bezsensu czy akurat na nasz rocznik musieli
      poprzemieniac kolejnosc odpowiedzi ja sem wkurzona
    • Gość: -=-madzia-=- Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 06.05.04, 20:09
      u mnie test matematyczno-przyrodniczy chyab wypadl lepiej niz wczorajszy
      humanistyczny ,a myslalam z e bedzie na odwrot bo na codzien jezyk polski jest
      bardziej lubianym przedmiotem niz matematyka czy fizyka,ale dzisiaj bylo
      zupelnie inaczej z niecierpliwoscia czekam na odpowiedzi do zadan bo bede mogla
      sparawdzic czy faktycznie poszlo mi lepiej narazie to tylko
      przypuszczenia...ale jestem pozytywnej mysli!! na szczescie mamy te testy za
      soba..to niebyly łatwe chwile,najgorszy byl ten stres...czekam na
      odpowiedzi ..zobacze jak poradzilam sobie z moim ogromnym stresem i
      przerazeniem.
    • Gość: mimoza buhahahaa IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 06.05.04, 20:09
      ludzie to nie był żaden skrzek!!! to były komórki rozrodcze żeńskie!!!skrzek
      był niżej :/
      • janek2004 ale z ciebie debil to był skrzek 06.05.04, 20:10
        Gość portalu: mimoza napisał(a):

> ludzie to nie był żaden skrzek!!! to były komórki rozrodcze żeńskie!!!skrzek
        > był niżej :/
      • janek2004 ale z ciebie debil to był skrzek 06.05.04, 20:10
      • Gość: Kaska Re: buhahahaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:11
        ja napisałam zapłodnione jaja :P
        • Gość: Doman Coś dali... Dali... w końcu dali... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:16
          A nie, to tylko główna... sorki
      • Gość: absolutnie obcy Re: buhahahaa IP: *.pl / *.pl 06.05.04, 20:11
        dokładnie, ja chciałem napisać skrzek, ale to sš dopiero niezapłodnione komórki
        jajowe. I mam dobrze :)
        • Gość: Mar_S Re: buhahahaa - chyba Was pogrzało IP: *.finemedia.pl 06.05.04, 20:14
          Komórka żeńska nie jest formą rozwoju!
          • tomcio001 buhahahaa - chyba Was pogrzało 06.05.04, 20:16
            Ja napisałem zygota, ale to chyba też nie to!?!?
        • Gość: Olka Re: buhahahaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:17
          Jezeli ksiazka od bioli nie kalmie, to te jaja wytwarzane przez samice zwane
          sa rowniez skrzekami
          • Gość: absolutnie obcy Re: buhahahaa IP: *.pl / *.pl 06.05.04, 20:24
            Rzeczywi?cie - sprawdziłem - to jest skrzek. Zwracam honor :)
            • Gość: Olka Re: buhahahaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:27
              Heheh nie ma sprawy;) Oby wyniki byly satysfakcjonujace;)
          • Gość: Speed- B-stok Re: buhahahaa IP: *.stnet.pl 06.05.04, 20:29
            Ale czy jajo tez uznaja???
            • Gość: Olka Re: buhahahaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:31
              Wydaje mi sie, ze powinni
    • Gość: aska Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:09
      było by spoko, gdyby była jeszcze 1 godzina dodatkowa, ale tylko dyslektycy
      mają tak ................
      może coś więcej bym napisała? Albo wykombinowała z tymi mostami? a tak
      lipa........ Czekam tylko na odpowiedzi.... Może nie będzie tak żle..?
      • tomcio001 Szybciej, bo umieram z nerwów 06.05.04, 20:12

• Gość: Marycha Re: Szybciej, bo umieram z nerwów IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 06.05.04, 20:23
          Byście mogli już dać wyniki bo umre szybciej niż ustawa przewiduje....
    • Gość: Maciek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:10
      ten test był beznadziejny, był o wiele trudniejszy od humana.Kto to wogóle
      pisał???Czemu nasz rocznik zawsze musi mieć najgorzej????
      • Gość: czaja Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.master.pl / *.master.pl 06.05.04, 20:12
        bo woj stary sie nie postaral..
      • Gość: Pueczka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:13
        Ej, daliby ten zajebany klucz jush, bo mnie ciągle meczy to ostatnie zadanie

• Gość: MaŃkA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.org 06.05.04, 20:12
      test matematyczno-przyrodniczy był łatwiejszy niż kumanistyczny:D owiele lepiej
      mi poszedł ten drugi:D
      • Gość: Maarta nio dawac dawac!!! IP: *.intermedia.net.pl / *.intermedia.net.pl 06.05.04, 20:14
        juz nie moge sie doczekac!!! ile mozena robic te zadania na które my mielismy
        tylko 2 godziny!!!!! tez bym chciała tak je robic pół dnia!!!! dawajcie te
        pytania!!!1
      • Gość: SZYBCIEJ Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:15
        szybciej z tymi odpowiedziami a test był łatwy human był trudniejszy z kosmosu.
    • Gość: taki jeden Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.Astral.Lodz.PL 06.05.04, 20:13
      Humanistyczna czesc byla wmiare latwa wystarczylo pomyslec tylko zmylili z
      jednym pytaniem dotyczacym wieku, w ktorym Podkomorzy wypowiedzial czy cos w
      tym stylu. Matematyczny tez byl w miare prosty, do zadan wystarczy znac wzory i
      sluchac na lekcjach, natomiast z chemia troche przesadzili bo dali zadania z
      ostatnich tematow jakich sie uczylismy niedawno i jeszcze niektorzy nie
      skonczyli tego przerabiac. Dlaczego akurat w tym roku tyle zmian??!! odpowiedzi
      pozamieniane, 3 szkoly do wyboru, elektroniczny wybor, itd. itp.

• Gość: Nisiqa Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:24
        Oba te testy wymagały od ucznia większej niż przeciętnej wiedzy. Naszym zdaniem
        napewno nie było łatwo.Pocieszamy się tylko tym ze ogólnie testy wypadły słabo
        i tym samym progi do Liceum się obniżą!!!!!!!!!!!!!!!!

KIEDY ODPOWIEDZI
    • Gość: Gość-:() Re: Unas byli z kuratorium i ministerstwa IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:14
      U nas było dno!!!dosyć że co rok nauczyciele sami dawali nam ściągi !!u nas
      była zlewka!!przyjechali z kuratorium i nic nie dało się nawet odwrócić!!czyli
      mozna sobie pomarzyc o dobrym liceum... Nikt czegos takiego się nie spodziewał!!
      nauczyciele co rok sami dawali nam ściągi z odp[owiedziami no a im wydało to
      się dziwne ze tak co rok dobrze szło no i się wydało Że NIE UCZĄ NAS NIC a dają
      ściągać -najgorzej na tym wyszliśmy my-----------załamka poprostu , a na human.
      nie wiedzieliśmy że są różne wersje testu nie którzy podobno tak się wkopali -
      szkoda gadać
      • Gość: Pueczka EJJJJ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:17
        A potem się mnie dzieci będą pytały:
        -Tato, a czemu ty jestes taki nerwowy???
        -BO KURWA PISAŁEM EGZAMIN W GIMNAZJUM I POTEM CZEKAŁEM JAK POJEBANY NA
        ODPOWIEDZI ICHUJA MI Z TEGO BYŁO!!!!!!!!!!!!11
        -Ale dawniej to były ciężkie czasy tato...
        • Gość: GogA Re: EJJJJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:27
          Hehehehehe swieta prawda...i co te biedne dzieci beda winne ?? :]]] gdzie te
          odpowiedzi kurwa maccccccccccc???????!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: gnojek Re: Unas byli z kuratorium i ministerstwa IP: *.menos.org / *.menos.org 06.05.04, 20:18
        dobrze wam tak !!! trzeba było sie solidnie przygotować a nie liczyć na ściągi!
        • Gość: geniusz Re: Unas byli z kuratorium i ministerstwa IP: *.futuremedia.pl / *.futuremedia.pl 06.05.04, 20:34
          Ty BARANIE!!!! cO TY Z CHOINKI SIĘ URWAŁEŚ! CO MOŻE NAPISAŁEŚ NA 100 p , że
          tak się wymądrzasz. NARA!!!!
    • Gość: Zwoluś Zwoluś z gimnazjum nr 16 w Bydgoszczy !!!! <<<>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:14
      Ej słuchajcie nie chce nic mówić ale ten pierwszy test to bzdura!! To było
      bezsensu!! Ale ten drugi był super bo nie był trudny!! heheh jednym słowem
      muwiąc jest luuzik!! Pozdrawiam wszystkich z gimnajum 16 w Bydzi!!
      • Gość: kaha Re: Zwoluś z gimnazjum nr 16 w Bydgoszczy !!!! & & #35 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:15
        gdzie to gim? :/
    • Gość: Trabi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 20:15
      Moim zdaniem był łatwiejszy od próbnych...DUŻO łatwiejszy!
      Humanistyczny poszedł laitowo! A na matematycznym czułem się jak na lekcji...
      takie zadania.
      • Gość: Doman Odpowiedzi - proszę bardzo!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:23
        Jak tacy rządni newsów to wam powiem jakie są poprawne odpowiedzi:
        26. co2 + h20 --> H2co3
        27. 300 ankietowanych
        28. 72 stopnie
        29. ~ 684.08 km
        30. 50 m
        31. to to z żabami...
        32. to też...
        33. 29160 C i 27 godzin
        34. 1/6 wiaderka

papki!!!
    • Gość: Bossu Już po 20... IP: 62.233.185.* 06.05.04, 20:15
      ... a odpowiedzi jeszcze nie ma...
      • Gość: Doctor Re: Już po 20... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:17
        No wlasnie!!! NIe ma nic!! Co oni?? Nie ociagac sie tam
        • Gość: dawać odpowiedzi Re: Już po 20... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:19
      • Gość: Doman Już po 20... i co z tego!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:18
        Dadzą jutro w gazecie... takiej z kiosku... Bo chcą kapuche na was frajerzy
        zwinąć, nie rozumiecie...
      • Gość: algra Re: Już po 20... IP: *.swic.dialup.inetia.pl 06.05.04, 20:19
        jasne!!!
        cos widze ze dzisiaj beda te odpowiedzi!
        po co gadanie ze beda jak pozniej nie ma...??
    • Gość: XXX Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:15
      Były średnie. Według mnie gorszy był test humanistyczny. Życzę wszystkim
      wysokich wyników
      • Gość: Ona16 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:17
        Niom .. powodzenia wszystkim .. mi nie poszlo najlepiej ;(;(
        Gdzie to odpowiedzi bo zwariuje !!!!
      • Gość: Ja Co z odpowiedziami?????!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 20:18
        Co z odpowiedziami!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????
      • Gość: ;-) Gdzie do liceum?????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 20:18
        Gimnazjaliści z Warszawy gdzie idziecie do liceum???
      • Gość: M. Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 20:20
        Matematyczno-przyrodniczy oceniam na 45-47 punktów, a humanistyczny 42-44, więc
        nie jest tragicznie. W porównaniu z próbnymi dolnośląskimi moim zdaniem
        humanistyczny próbny był prostszy [albo może po prostu bardziej mi podpasował,
        każdy lubi co innego], a matematyczny próbny był trudniejszy. Z resztą jakie
        będą prawdziwe wyniki zovaczymy w czerwcu i wtedy będzie się można tak naprawdę
        cieszyć labo płakać.
        Co nie zmienia faktu, że GW mogłaby się trzymać terminu i o 20.00 podać wyniki,
        jak obiecali.
        pozdrawiam i życzę samych setek

• Gość: Kropek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:17
      Częśc mat-przyr. była super prosta. Zadania otwarte wręcz banalne!!! Gorzej z
      humanistycznym. =(
      • Gość: gosc Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 20:18
        gdzie sa odpowiedzi???!????!???
    • Gość: agabe Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 81.168.184.* 06.05.04, 20:18
      Ja tam nie wiem jak reszta, ale moim zdaniem to mogło być łatwiejsze. Za to
      wczoraj mi dobrze poszło. Chociaż mój kumpel twierdzi, że humanistyczny był
      trudniejszy.... Dla mnie raczej na odwrót. Dlaczego nie ma odpowiedzi??????
      • Gość: nati KIEDY BĘDĄ W KOŃCU TE ODPOWIEDZI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:20
        nio kiedy??ja tu sie cała już nerwuje:(co dla nich też to jest trudniejsze i
        dłużej im zajmuje zrobienie poprawnych odpowiedzi czy jak??
    • Gość: Zadowolona Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 06.05.04, 20:18
      Czesc matematyczna nie moze byc trudniejsza od humanistycznej chocby z tego
      wzgledu , ze nie wymaga myslenia tworczego, a jedynie mechanicznych dzialan
      typu: podstaw, przeksztalc, zastosuj. I tak wlasnie postrzegam dzisiejszy test.
      Od wielu osob slysze, ze bylo trudne, zawalili... A ja jestem z siebie dumna,
      bo na moje mozliwosci, czyli osoby w miare dobrze sie uczacej- test byl w sam
      raz i nie uwazam zeby wymagali od nas cudow... Chyba, ze dla niektorych
      jakakolwiek nauka to cud , ktorego nie doswiadczaja :P
      • Gość: Izxa Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:22
        Odpowiedzi b€dao20,30 do tego czasu zwariuj€
    • Gość: Kasku ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.05.04, 20:19
      Już po 20! Gdzie są te odpowiedzi!!!!!!!!!!!111111
      • Gość: Antek Re: ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:20
        Juz sie zdeklarowali ze beda o 20.30
      • Gość: -:( Re: ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.04, 20:20
        odpowiedzi miały być o 20.00, a tu co????????!!!!!!!!
        • Gość: Safcia Re: ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.dolsat.pl / 81.15.194.* 06.05.04, 20:36
          Polski był głupi... zrypałam... Matma w miare oki... Ale pomyslcie sobie...
          Nasza szkoła nie wiedziała o grupach...np. koles za mna spisal wszystko ode
          mnie na zywca:(a mial inna grupe... hgeh... dobrze ze juz po wszystkim
      • Gość: maya Re: ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 20:22
        grrrr szybciej z tymi odpowiedziami bo chce wiedziec na ile moge liczyc!!!
      • Gość: Speed- B-stok Re: ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.stnet.pl 06.05.04, 20:26
        Beda o 20.30!!!
    • Gość: Pola Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.rtk.net.pl 06.05.04, 20:20
      ej no dawajcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    • Gość: Gimnazjalistka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:20
      Testy łatwiejsze niż humanistyczne! Logiczne myślenie, kilka wzorów, no i
      oczywiście pamięć do biologi.A odnośnie pytań z geografi to jednego z nich
      wogóle nie miałam omawianego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka