Gość: Choina IP: *.tosa.pl 01.10.04, 17:49 wszędzie szukam rankingu poznańskich liceów... i nie mogę znaleźć :/ Czy mówgłby mi ktoś podać stornę z rankingiem !? Z góry dzięx. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakrencik Re: RANKING POZNAŃSKICH LICEÓW 01.10.04, 19:40 Gość portalu: Choina napisał(a): > wszędzie szukam rankingu poznańskich liceów... i nie mogę znaleźć :/ > Czy mówgłby mi ktoś podać stornę z rankingiem !? > Z góry dzięx. Możesz zobaczyć na stronie Newsweeka, ale nie licz na wiele, bo te rankingi są do dupy. Nie uznają wcale prywatnych szkół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfer Ranking Newsweeka jest rzeczywiscie fikcją, ale IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.04, 13:52 rankig "Perspektyw" i "Rzeczpospolitej" - nie.I, wbrew temu co piszesz, uwzględnia szkoły prywatne.Oczywiście w takim zakresie, w jakim na to zasługują:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zakrencik Re: Ranking Newsweeka jest rzeczywiscie fikcją, a 02.10.04, 19:09 Wybacz, ale moja szkoła jest na wysokim miejscu w rankingach ogólnopolskichi lokalnych, a w tym perspektywowym (samego miasta) nie ma jej wcale. Co dziwniejsze możemy się w nim doszukać wszystkich państwowych liceów w moim mieście nawet tego najgorszego! Odpowiedz Link Zgłoś
zakrencik Ups... 02.10.04, 19:16 Pomyliły mi się rankingi:P Ten perspektyw jest dobry! Jednak nie ma jeszcze rankingu na 2004 rok (chyba)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gt_O Re: RANKING POZNAŃSKICH LICEÓW IP: *.icpnet.pl 04.10.04, 19:36 www.lapis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik_999 na stronie ACI IP: *.icpnet.pl 20.10.04, 18:37 www.aci.pl/artykuly.php?id=7 Odpowiedz Link Zgłoś