Gość: Poker IP: *.acn.waw.pl 03.07.02, 20:45 Sowiński, 100%! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eja Re: Przekręty! IP: *.chello.pl 03.07.02, 21:09 skd wiesz i o co chodzi? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poker Re: Przekręty! IP: *.acn.waw.pl 03.07.02, 21:15 Gość portalu: Eja napisał(a): > skd wiesz i o co chodzi? > pozdr Proste, znajoma, mało punktów, tak na prawdę ok.110, a jednak lista podstawowa!!! Pytania???! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eja Re: Przekręty! IP: *.chello.pl 03.07.02, 21:23 Gość portalu: Poker napisał(a): > Gość portalu: Eja napisał(a): > > > skd wiesz i o co chodzi? > > pozdr > > Proste, znajoma, mało punktów, tak na prawdę ok.110, a jednak lista podstawowa! > !! > Pytania???! > Pozdrawiam. Może inni mieli jeszcze mniej? To w końcu nie jest renomowana szkoła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poker Re: Przekręty! IP: *.acn.waw.pl 03.07.02, 21:27 Gość portalu: Eja napisał(a): > Gość portalu: Poker napisał(a): > > > Gość portalu: Eja napisał(a): > > > > > skd wiesz i o co chodzi? > > > pozdr > > > > Proste, znajoma, mało punktów, tak na prawdę ok.110, a jednak lista podsta > wowa! > > !! > > Pytania???! > > Pozdrawiam. > > Może inni mieli jeszcze mniej? To w końcu nie jest renomowana szkoła... Znasz sytuację?, czy pracujesz w kuratorium? Minimum było 140!!! Kumasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Przekręty! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.07.02, 22:28 Gość portalu: Poker napisał(a): > Gość portalu: Eja napisał(a): > > > Gość portalu: Poker napisał(a): > > > > > Gość portalu > > > > skd wiesz i o co chodzi? > > > > pozdr > > > > > > Proste, znajoma, mało punktów, tak na prawdę ok.110, a jednak lista p > odsta > > wowa! > > > !! > > > Pytania???! > > > Pozdrawiam. > > > > Może inni mieli jeszcze mniej? To w końcu nie jest renomowana szkoła... > > > Znasz sytuację?, czy pracujesz w kuratorium? Minimum było 140!!! Kumasz!!! Ja się nie dostałam , a miałam 130 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eja Re: Przekręty! IP: *.chello.pl 04.07.02, 00:09 Gość portalu: asia napisał(a): > Gość portalu: Poker napisał(a): > > > Gość portalu: Eja napisał(a): > > > > > Gość portalu: Poker napisał(a): > > > > > > > Gość portalu > > > > > skd wiesz i o co chodzi? > > > > > pozdr > > > > > > > > Proste, znajoma, mało punktów, tak na prawdę ok.110, a jednak li > sta p > > odsta > > > wowa! > > > > !! > > > > Pytania???! > > > > Pozdrawiam. > > > > > > Może inni mieli jeszcze mniej? To w końcu nie jest renomowana szkoła. > .. > > > > > > Znasz sytuację?, czy pracujesz w kuratorium? Minimum było 140!!! Kumasz!!! > Ja się nie dostałam , a miałam 130 Kumam, w kuratorium nie pracuję - właśnie skończyłam gimnazjum. Moze jakieś względy zdrowotne, czy coś w tym stylu?... jeśli nie to zainteresowani (czyt. osby z rezerwy)powinni to gdzieś zgłosić. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś