Dodaj do ulubionych

XXVII LO im. Czackiego

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 19:12
Wie ktoś może gdzie jest rozpoczęcie roku szkolnego? Z tego co wiem pod
jakimś kamieniem... Może ktoś powiedzieć więcej?
Obserwuj wątek
    • pippilotta Re: XXVII LO im. Czackiego 24.08.02, 18:09
      W poniedziałek 2 września o 10.15 przy Hipotecznej, pod kamieniem, ale
      dokładnie nie wiem gdzie. W której klasie w Czackim jestś?
      • Gość: prezes Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 22:43
        Dzięki serdeczne, jestem w klasie informatycznej.
        • pippilotta Re: XXVII LO im. Czackiego 25.08.02, 11:34
          Ja w humanistycznej. Do zobaczenia na rozpoczęciu roku.
          • muffdiver Re: XXVII LO im. Czackiego 28.08.02, 15:34
            podpowiem z sentymentu (matura 2000) - kamien i owszem jest - wysiadacie na
            placu Bankowym i dajecie z buta na tyly 'Blekitnego' - kamien jest na malym
            placyku otoczonym drzewami, jakies 300-400 metrow od Bankowego
            Nuda. Ale i tak warto byc ten pierwszy raz
            nara
          • Gość: Humanista Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.man.polbox.pl 15.09.02, 18:42
            >>>>Pippilotta, wyglada na to ze jestesmy w jednej klasie...Jak masz na imie?
            • Gość: czeko Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.madison.chorus.net 16.09.02, 03:55
              :))))

Lubie takie sytuacje

:))))

czeko
            • pippilotta Re: XXVII LO im. Czackiego 16.09.02, 20:50
              Na imię mam tak, jak nasza szanowna Pani Profesor. A Ty, ludziku? Ujawnisz się?
              • Gość: Humanista Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.man.polbox.pl 20.09.02, 22:10
                Ola! Pozostaje tylko pytanie która :) Mozesz podac wiecej informacji o
                szobie? A ja, taki maly ludek, ktory lubi sie draznic...
                • pippilotta Re: XXVII LO im. Czackiego 21.09.02, 15:28
                  Pewnie, że mogę... Ale tak inteligentnemu ludkowi jak Ty nie sprawi problemu
                  domyślenie się :-) (mam nadzieję)
                  • Gość: Humanista Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.man.polbox.pl 21.09.02, 17:59
                    hmmmm, byc moze sie zawiedziesz, ale mam maly problem, bo nie wiem ktora Ola
                    ma internet :) Swoja droga chyba strasznie lubisz sie droczyc, to dobrze bo ja
                    tez! Prosze o jakas wskazowke!
                    • pippilotta Re: XXVII LO im. Czackiego 22.09.02, 13:50
                      Mój nick! Jest coś, co łączy mnie z Pippi Langstrump, chociaż wcale nie jestem
                      ruda...
                      • Gość: Humanista Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.man.polbox.pl 24.09.02, 16:00
                        Czyzbys miala Olu dwa sliczne warkoczyki? Jezeli tak, to chyba po malu sie
                        domyslam...ale kolejna wskazowka bedzie mile widziana!
                        • pippilotta Re: XXVII LO im. Czackiego 24.09.02, 17:48
                          Zgadłeś!!! Warkoczyki mam, ale jak sam wiesz nie zawsze. Teraz kolej na twoje
                          wskazówki. Prawdopodobieństwo, że dobrze się domyślam wynosi 1:10 ;-). Tak w
                          ogóle to wszystkich chłopaków z naszej klasy uwielbiam i świetnie mi się z nimi
                          gada, ale jestem ciekawa z kim mam teraz do czynienia ... :-D
                          • Gość: Humanista Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.man.polbox.pl 30.09.02, 16:27
                            A wiec Ola Strzelichowska! No ladnie! Troszke to trwalo ale siem udalo :) A co
                            o mnie? hmmm...mogem Ci dac taka wskazowke, mam cos wspolnego z Pamela
                            Anderson!!! (tylko bez skojarzen - nie chodzi o biust!:)
                            • Gość: habitus Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 16:57
                              Gość portalu: Humanista napisał(a):

> A wiec Ola Strzelichowska! No ladnie! Troszke to trwalo ale siem udalo :) A
                              co
                              > o mnie? hmmm...mogem Ci dac taka wskazowke, mam cos wspolnego z Pamela
                              > Anderson!!! (tylko bez skojarzen - nie chodzi o biust!:)
                              A więc masz coś sztucznego (ale nie biust).
                            • pippilotta Re: XXVII LO im. Czackiego 03.10.02, 17:05
                              Wskazówka bez skojarzeń?! :-) Co możesz mieć wspólnego z ordynarną,
                              niewydarzoną blondie sex-bombą z silikonowym biustem??? Mam nadzieję, że
                              niewiele. Może następna podpowiedź... Tylko nie o Britney Spears albo Loli
                              Ferrari :-)
                              • Gość: Humanista Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.man.polbox.pl 03.10.02, 19:09
                                oj, nie zrozumialas mnie, a naprawde cos mnie laczy z Pamela, choc juz nie
                                dlugo :) Co wiecej? Moze sie domyslisz jak Ci powiem, ze w pewnym stopniu
                                utozsamiam sie z panem Hilarym, choc jestes jeszcze bardziej slepy niz on.
                                Chyba juz wszystko jasne?
                                • pippilotta Re: XXVII LO im. Czackiego 04.10.02, 20:02
                                  Petrus? :-) Jeżeli nie, to się poddaję
                                  • Gość: Humanista Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.man.polbox.pl 05.10.02, 12:59
                                    Nie, nie Petrus :) Pomysl ktorego chlopaka lubisz najbardziej, to juz bedziesz
                                    wiedziala kim jestem ;P
                                    • pippilotta Re: XXVII LO im. Czackiego 05.10.02, 15:06
                                      Na jakiej podstawie twierdzisz, że lubię Cię najbardziej??? Jasnowidz...
                                      • Gość: Humanista Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.man.polbox.pl 07.10.02, 17:15
                                        Nie wiem czy mnie najbardziej lubisz, nie wiem czy mnie wogole lubisz... :)
                                        Tak tylko sie drocze. Choc podejrzewam ze jush dobrze wiesz kim jesztem?
    • Gość: Prezes Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:35
      Skoro już chodzicie do tej szkoły 2 tygodnie, to może troche o niej powiecie?
      Podoba się Wam ta szkoła?
      • gretchen86 jaki ten świat jest mały :( 16.09.02, 21:52
        Prezes ja tu nie chcę się kłócić bo to kulturalne forum ale powiedz mi proszę
        czy chodzisz jeszcze na jakieś fora "Gazety" oprócz "Kujona Polskiego", po
        prostu zebym wiedziała, gdzie mam nie wchodzić.
      • Gość: J.S. Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 14:23
        Skoro nie zabili nas za Bacha w radiosuple.
        To chyba ok. ;)
        • pippilotta Re: XXVII LO im. Czackiego 18.09.02, 15:51
          Super jest! Moja klasa miała już wycieczkę, było fantastycznie!!!
          • Gość: Humanista Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.man.polbox.pl 20.09.02, 22:12
            Oj, bylo, bylo, szczegolnie w ta noc po ktorej byla awantura i przeprosiny
            wychowawczyni... :)
            • pippilotta Re: XXVII LO im. Czackiego 21.09.02, 15:25
              Ale skończyło się dobrze :-)
    • Gość: Js Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 18:15
      Szukam wolontariuszy na aukcję charytatywną w czasie festiwalu teatralnego.
      Uczestnictwo wiąże się z pobytem w szkole w czasie festiwalu...
      W szkole będą plakaty.

Cała akcja ma na celu sfinansowanie immunizacji pewnej wioski,
      pieniądze przekazywane są misjonarkom z Polski, które odbywają swoją służbę w
      tanzanii.

Moj mail: jszab@o2.pl
      • pippilotta Re: XXVII LO im. Czackiego - akcja charytatywna 26.09.02, 18:43
        Cześć Jurek!
      • Gość: habitus Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 08:04
        Gość portalu: Js napisał(a):

>
        > Cała akcja ma na celu sfinansowanie immunizacji pewnej wioski,
        > pieniądze przekazywane są misjonarkom z Polski, które odbywają swoją służbę w
        > tanzanii.
        >
        > Moj mail: jszab@o2.pl
        A ta immunizacja pewnej wioski to nie szczepionki przypadkiem?
    • Gość: J,S, Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 17:29
      Czy ktokolwiek wie jaka jest indukcja magnetyczna pola ziemskiego w europie?

Czy chociażby zna stronę na której będzie taka informacja?
      Bo ja nic nie mogę znaleźć!

Jak wpisuje pole magnetyczne ziemi pokazują mi się pola golfowe!

jszab@o2.pl
      • Gość: J.S. Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 17:49
        Pewnie poniżej 1 T...
    • Gość: Js Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 17:10
      Trzymać poziom! Zaraz wypadniemy poza pierwszą stronę. ;)
    • Gość: Js Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 15:46
      Spadamy z pierwszego miejsca!
      Jak tak dalej pójdzie znajdziemy się na drugiej stornie.
      Zrobiłem już 5 zadań z olimpiady fizycznej:
      1,4,5,9 i jeszcze jakieś, teraz nie pamiętam, 2 jest w zaawansowanym
      zakończeniu.

Jourek
    • Gość: J,s Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 19:20
      Czy ktoś zrobił osławione zadanie 3 z fizycznej?
      • Gość: habitus Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 10:57
        Nooo, widać, ze Czackie się uczą. Ani wpisu ani dychu od 22 października.
        Powodzenia i nie zapominajcie o wypoczynku. Nie samą nauką człowiek żyje.Nie
        samym życiem człowiek się uczy.
        • pippilotta Re: XXVII LO im. Czackiego 12.11.02, 19:59
          Uczą, się uczą :-D A humaniści to jeszcze przygotowują akademię (wierszyki i te
          sprawy). Na szczęście oklaski były, a co do odpoczynku, to jutro mam 2
          historie, geografię, kartkówkę z matmy... ale składam immunitet
          • Gość: habitus Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.zigzag.pl 12.11.02, 22:30
            pippilotta napisała:

> Uczą, się uczą :-D A humaniści to jeszcze przygotowują akademię (wierszyki i
            te
            >
            > sprawy). Na szczęście oklaski były, a co do odpoczynku, to jutro mam 2
            > historie, geografię, kartkówkę z matmy... ale składam immunitet
            ??? Dlaczego składasz immunitet? To jakaś przenośnia?

Byle przetrwać pierwszy rok, potem będzie dużo łatwiej. Pozdrowienia!
            • pippilotta Re: XXVII LO im. Czackiego 13.11.02, 18:45
              Immunitet to taki dokument, który zwalnia Czackiewicza z odpowiedzi ustnych,
              niezapowiedzianych kartkówek, pracy domowej. Dostajemy jeden immunitet w
              semestrze, w wybranym dniu składamy na ręce nauczyciela i mamy jeden dzień
              całkowitego luzu :-D
            • Gość: js Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 20:40
              Wasze starania artystyczne zostały docenione, przynajmniej przez większość
              naszej klasy. I naprawdę nie chodzi o to, że nie mieliśmy wtedy lekcji. :)
              • pippilotta Re: XXVII LO im. Czackiego 14.11.02, 20:45
                Bardzo nam miło :-D zwłaszcza, że prób mieliśmy niewiele, a trema przed
                pierwszym występem w tej szkole to coś strasznego. W każdym razie mamy zaprawę
                przed festiwalem... :-)
                • Gość: JNs Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 16:09
                  My raczej nie jestesmy godną konkurencją...
                  • pippilotta Re: XXVII LO im. Czackiego 15.11.02, 16:32
                    Bez przesady. Z tego, co wiem, to humaniści rzadko wygrywają - wygórowane
                    ambicje i zbyt długie sztuki. Nasza zbyt ambitna nie jest, ale trwa prawie
                    godzinę. Tylko co zrobić, kiedy każda z 33 osób chce mieć rolę?
    • Gość: J.s. Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 21:29
      No to jak będzie z granatem na przerwach, harckorowcy? ;)
      • Gość: jurk (js) Re: XXVII LO im. Czackiego IP: 217.67.195.* 02.12.02, 17:17
        www.ask.co.uk >> To tam znalazłem tłumaczenie łacińskie karalucha.

Bardzo ładny serwis.
    • Gość: Jszab Re: XXVII LO im. Czackiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 11:48
      czy ktos wie czemu ten serwer znowu nie dziala???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka