Dodaj do ulubionych

niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: majaga Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.197.* 26.04.06, 13:12
      Było bardzo fajnie, test banalny, temat wypracowania troche glupi, ale dalo sie
      przezyc. Nie bylo sie czym stresowac.
    • Gość: ania16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:13
      Ogólnie test nie byl zły, ani trudny, rozprawka...no cóż, myślę, że byłoby lepiej, gdyby można było jeszcze podać przykłady z życia. Jak myślici, mogłam podać przykład z Harry'ego Potter'a ,(że Malfoy ciągle wyśmiewa się z Harry'ego, ale i tak wychodzi potem na to, że Harry jest lepszy, itp.)? A co do kolejności chronologicznej to miało być obrady Okrągłego Stołu, zburzenie muru berlińskiego, NATO i Unia??
    • Gość: borbah Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:13
      wersja optymistyczna to 44 pkt , wersja obiektywna to 40 a pesymistyczna to 38 ... :) nie wiem gdzie leży prawda bo nie moge przewidziec bledow ort itd. ale ogolem test znośny ... bywały trudniejsze
    • Gość: Monika ok!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:13
      było całkiem nieźle!! nie podobała mi się rozprawka:(
    • Gość: Veroniczka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:15
      Egzamin był banalny.Tyle, że za dużo czasu poświęciłam na rozprawkę(rozpisałam
      się na 3 strony). Potem była nerwówka z przepisywaniem :))))
      Mam nadzieję, że wszystko dobrze przepisałam na kartę odpowiedzi.
      Na próbnym poszło mi dobrze bo 50/50 a teraz może być troszkę gorzej ale 49 , 48
      czy 47 też ujdzie. Co najwyżej będzie żal, że się człowiek na takich banałach
      wyłożył :(((
    • Gość: zagadka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:18
      Egzamin ogólnie był łatwy, ale nie chce zapeszać. Strasz nie podobał mi sie
      temat rozprawki. Był beznadziejny!!!!!!!!
    • Gość: qmq Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:19
      srednio...ale temat rozprawki byl beznadziejjny!!!!!
    • Gość: kamyken Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:19
      Poszlo mi w miare dobrze.Dzisiaj bardziej sie stresowalem.Troche zawalilem
      rozprawke.Jutro musi byc lepiej.
    • Gość: mroFa średnio na jeza;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:19
      No nawet nie było tak żle;))tylko wkurzyło mnie to 21;/było beznadziejnie
      sformuowane i nie moglam sie domyśleć o co chodzi...a no i to 5 bylo
      kulawe...gdzie gust i elegancja do smiech;/kompromitacja ale nie moja:Dczuje
      sie nawet dobrze...ciekawe jak bedzie jutro...;))
    • Gość: sportswoman Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.asta-net.com.pl 26.04.06, 13:20
      Mi poszło dobrze :) Cały teścik ok, tylko temat rozprawki do du**!
      • Gość: Chuck Norris Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:24
        ja tam się spodziewam około 100p z humana i 150p z mat-biol!

ogólnie bede miał ok. 400p i ide do szkoły zawodowej imienia CHUCKA NORRISA!
    • Gość: Domus Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:25
      Test ogolnie prosty,ale jakis ostatni idiota musial wymyslic temat
      rozprawki...gratuluje inteligencji..ciekawe jakie przyklady on by podal =/ a
      przed egzaminem zero stresu,pelen luzik =D
    • Gość: magdusia1255 miałam TAKI SAM temat rozprawki na próbnym!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:27
      pytania były inne ale tamat rozprawki identyczny. Myślałam że z krzesła
      spadne ;p
      • Gość: Gim LODZ Puenta IP: *.toya.net.pl 26.04.06, 13:35
        Egzamin miał wiele haczyków... W skali od 1 do 6 to mogłem napisać na 4+ ...
        Chciałbym mieć z 40 punktów...

NERWY!! NERWY!! NERWY!! w przyszłym tygodniu idę do psychologa po pomoc...(na
        prawdę)
        ____
        ŁÓDŹ
    • Gość: Anecia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.compnet.com.pl 26.04.06, 13:32
      Poszło mi w miarę dobrze.
      Temat rozprawki mnie zaskoczył,
      myślałam, że będzie coś innego.
      Liczę na jakieś 40punktów :)
    • Gość: maGDa Mam pytanie...plis niech mi ktoś odpowie :( IP: *.mt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:33
      Jeżeli w rozprawce nie napisałam konkretnych tytułów, tylko gatunki literackie (jako argumenty dałam bajki, satyry i fraszki) To czy można to uznać?? Bo po testach byłam nawet zadowolona ale humor mi sie troche zawalił teraz, jak czytam te wasze posty i każdy pisze o jakichs konkretnych utworach :( Uznają mi to?? Niech ktoś odpowie bo ja już nie wiem :/ Qrde na próbnym rozprawka tak mi fajnie poszła a teraz... :(
    • Gość: xxxxx Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:34
      Niech mi ktos napisze co bedzie jak mam prace nie na temat??
    • Gość: Sutashia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:39
      Przy zamknietych mam jeden błąd. Rozprawka - koszmar. Kompletnie nie na temat
      • Gość: matq Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:40
        aniu bedzie tak ale co do matmy to ja chyba niewiem wyjde przed napisaniem tyle
        sie ucze ale cosik czuje że nie wiem ale <<Damy Rade>>
    • Gość: asieq yeach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:40
      a mi poszło dobrze i rozprawka też nawet spoko ;D ale lepiej na nic nie liczyć
      bo sie przelicze ;p a stresik mały był.. teraz jeszcze jutro! tylko ja nie
      rozumię dlaczego nam w pt przynajmniej lekcji nie skrócą!? ;/ pozdR i
      powodzonkA dla wszystkich :*
      • Gość: Matq Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:41
        bi.gazeta.pl/im/4/3307/m3307964.pdf - to odpowiedzi
    • Gość: Ola (vel. Jadzia) Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.06, 13:41
      Jak dostałam arkusze to myślałam, że jak będę je otwierać to wszystko porwę;P
      Zadania zamknięte poszły nawet dobrze- 2 głupie błędy zrobiłam
      W otwartych tabelkę mam źle i rozprawka mocno średnio;) mi poaszła.
      Ogółem minimum to 38p a maximum to ok 42p
    • Gość: lia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 82.177.161.* 26.04.06, 13:41
      poszlo niezle. zamkniete mam wszystkie dobrze, co znaczy ze lepiej niz na
      probnych, ale otwarte nie umiem okreslic. licze jednak na ok. 40 pkt. ja
      siedzialam do konca, mimo ze juz dawno napisalam i 10 razy sprawdzilam. stres
      byl sredni. jeszcze tylko jutro. trzymac kciuki!!!!!
      • Gość: Matq Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:43
        naplules na kartke LOL ale jak cods tam widac to moze bedzie dobrze:)
        • Gość: partyzant Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:45
          no... straszna gafa...
          nie mam ochoty pisać jutro tego testu...
          <rozpacz>
          • Gość: John Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.06, 15:30
            Spoko test.
    • Gość: kris Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.ostnet.pl 26.04.06, 13:44
      ja mam 17 na 20 z zadan zamknietych huraaaaaa!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Donia-007 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.telpol.net.pl 26.04.06, 13:45
      Mi poszlo .. hmm .. srednio .. najbardziej z dupy byl temat rozprawki !! :/
    • Gość: Synu Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:45
      Kurde zrypalem zadanie 23 z tym cytowaniem a zle przeczytalem i napisalem tak
      swoimi slowami :/ a tak ogolnie to ok....
    • Gość: Eliza Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:46
      Poszło dobrze, chociaż mogłoby być lepiej. Na temat rozprawki się nie
      wypowiadam ;]
    • Gość: justa Beznadzieja.. IP: *.telsten.com / 195.205.6.* 26.04.06, 13:46
      Ja nie moge, jaki beznadziejny temat wymyslili:9 zalamka
      co tam mozna bylo napisac w argumentach ???
      A tak w ogole to diagram na macie powinnien byc!!!!
      chyba cos sie im pomylilo....
    • Gość: wojtek Re: mam pytanie! wazne..!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:47
      jak myslicie...? jak opisalem serial komediowy a nie film to dadzą mi jakies
      punky za rozprawke??:/
      • Gość: Gim LODZ Re: mam pytanie! wazne..!! IP: *.toya.net.pl 26.04.06, 13:50
        Ostatni błędów merytorycznych nie brali pod uwagę, nie wiem jak w tym roku
        Wojtku...

arturo
        • Gość: wojtek Re: mam pytanie! wazne..!! gim LODZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:55
          arturo... mam nadzieje bo reszta nawet niezle mi poszla a potrzebuje
          jaknajwiecej pkt wlasnie z humana go z matmy sem kiepski i musze jak najwiecej
          nadrobic...;/ a jak nie dostane ani jednego punktu z rozprawki to sie chyba
          zaj..... :(
      • Gość: ali Re: mam pytanie! wazne..!! IP: *.acn.waw.pl 26.04.06, 15:39
        BUAHAHAH wojtek dobry jesteś ;) serial komediowy... porazka :/ co za poziom
        wysoki reprezentujecie wszyscy, nie potrafiac podac przykladu filmu... :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka