Gość: Gość W A Ż N E !!! !!! !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.06, 12:18 Czy jak w rozprawce uzasadniło się, że śmiech jest nauką- dziedziną naukową, to jest to praca na temat, czy nie??? ??? ??? Odpowiedz Link Zgłoś
koloreusz Re: W A Ż N E !!! !!! !!! 28.04.06, 12:39 hehee..... .ja ma dokladnie tak samo:D smiech wykorzystywano naukowo to tez nauka tak samo jak fizyka i matematyka.... nie jestesmy sami wiec mysle ze specjalnie dla nas nam to zalicza. ten temat mozna bylo zinterpretowac na wiele sposobow, a oni powinni sparwdzic czy dobrze udowodnilismy swoja "wlasna" teze... wszystko sie okaze po 10 maja gdzie komisja sprawdzajaca bedzie miala zjazd i tam bedzie podane co maja robic.... czekajmy do 10 maja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee Również Ważne IP: *.net.pulawy.pl 28.04.06, 16:53 własnie każdy interpretował to inaczej. Ja napisałam o Ani z Zielonego Wzgórza i o Papieżu. Bardziej chodziło mi o to, że oni się często uśmiechali/śmiali. I, że właśnie poprzez ten śmiech ludzie uczą się radości, wierzą, że nie jest tak źle itp itd... i teraz mam ogromnego stresa, bo dużo osób napisało o komediach:(( czemu ta rozprawka była taka głupia.. jak stwierdzą, że była ona NIE na temat to się chyba załamie:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musta Prinsessa Re: Również Ważne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.06, 17:38 Oj :/. Ale trzeba było film lub książkę. Nic innego. Co najmniej 2 przykłady. Ania z Zielonego Wzgórza - ok. Ja też ją dałam na przykład, ale trzeba było napisać coś o tej nauce dzięki uśmiechowi,a nie o samym tylko uśmiechu. Jednakże papieża bym pod to nie podciągnęła... Może jednak egzaminator będzie łaskawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Również Ważne IP: *.net.pulawy.pl 03.05.06, 19:00 ale w końcu błąd jest wtedy, kiedy rozprawka opiera się na naszych, własnych przemyśleniach i doświadczeniach. A ja napisałam o filmie i o książce, zatem myślę, że nie będzie tak źle:).. Licze na jakieś punkty. Jednak nie mam się czym stresować bo i tak już jest to napisane i nie mam na to wpływu:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moki Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.raciborz / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:19 test był poje**** ci go robili mieli nasrane w deklach. nie jestem najggorszyu w przedmiotach ścisłycha a z testem nie proadziłem sobie najl;epiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czczxczcascas Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:19 Powiedzmy sobie prawede - test byl prosty! Do czasu kiedy nie pojawila sie ta beznadziejna rozprawka ze swoim tematem :D. Nikt chyba nie powie ze czesc zamknieta, ogloszenie czy streszczenie byly jakies super trudne. Ale rozprawka... Boshe nic gorszego mnie spotkac nie moglo. Przy przegladaniu stron przeczytalem temat i piszac wczesniejsza czesc caly czas myslalem co by tam napisac! I powiem wam, ze caly dziem potem myslalem nad jakims sensownym przykladem i... NIC NIE WYMYSLILEM! Wydaje mi sie ze NIKT nie podal sensownego przykladu, takiego konkretnego , obrazujacego dana sytuacje, tylko tak ogolnie (Jak to ja zrobilem :D Trzeba bylo sie jakos ratowac) :D Pozdrawiam. PS Matematyczna czesc prosta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.ks.k.pl / *.ip.WRO.Korbank.PL 27.04.06, 12:20 Dosyć dobrze. Licze na 46/50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarlenCia No wmiare wmiare IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.04.06, 12:22 w sumie humanistyczny był starsznie łatwy, rozprawka też w miare, chociaż starsznie trudny temat dali, ale jak juz zaczełam pisać to ok./ z zamknietych naliczylamsobie 17 pkt na 20 .... mam nadzieje ze bedzie dobrze bo z dzisiejsza czescią mat-przr to totalna porazka:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:24 ja zawalilam bo te pytania byly jakies dziwne no i ten temat rozprawki...beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnioLq Banalne było :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:24 Banalne było :P Human był banalny tylko rozprawka głupia a ścisły tez nie był trudny... dla mnie guut :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spootnik Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:24 A mi nawet dobrze troche sie zestresowałem na pocztaku ale fajke zapaliłem i lajcik pełen wszedłem zobaczyłem no i napisałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zIOM Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.fnet.pl 27.04.06, 12:31 Masakara ! :( Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniewmoczymorda Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 27.04.06, 12:31 spie..łem po maksie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.06, 12:32 Ekstra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:34 hej, nie wiesz przypadkiem gdzie są te testy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiunia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:35 trudniejszego dać nie mogli sama matma !!!!;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martula Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.gala.net.pl 27.04.06, 12:36 mi nieżle wszystkie abcd mam dobrze, rozprawka całkiem, całkiem.Ale matematyczny był straszny!Jedno juz mam zle!I to za 3 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziolka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 82.160.131.* 27.04.06, 12:39 Masakra.......test byl daremny, zadania tez...w mojej szkole polowa dziewczyn wyszla z bekiem...tego nie dalo sie napisac...:( masakra:( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiawdz Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 27.04.06, 12:40 w porownaniu do matematycznego ,humanistyczny to byl banał:P dzisiaj poległam:P:P uzyłabym niecenzuralnych slow w odniesieniu do tych co matematyczny wymyslali ale mi wykasuja komenta a taki pikny on jest hahahahahaha ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:48 CKE nie ma w ogóle wyobraźni. W szkole nie tylko uczą się sami prymusi, są też przeciętni i słabi uczniowie!!! Te testy powinny byc dla wszystkich przystępne!!! Ciekawe czy nauczycielki umiałyby zrobić co niektóre zadania, bo znając nasze, to mogłyby mieć problemy! i jeszcze jedno.... wyniki egz. powinny być tylko i wyłącznie dla ucznia, a nie dyra zobacyz i zaraz wszystkie nauczycielki widzą ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: )(GaB!)( Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:02 co do humanistycznych to przyszal do domu zalamana po tej rozprawce:Pale pozniej jak sprawdzilam odp to nbie bylo tak zle:D na probnych milama 42/50 i fajnie by bylo gdyby sie to powtorzylo:D na probnych z matmy bylo tragicznie:( ale teraz bedzie lepiej chociaz i tak nie jestem z tego zadowolona bo zadania byly dziwne:/ fiza i w ogole.. czekam na odpowiedzi z matmy:D pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Długi Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:50 popie..ny testy huj tym ktorzy go wymyslili Odpowiedz Link Zgłoś
kasiawdz Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 27.04.06, 13:00 CKE schodzi na psy,z kazdym rokiem gorsze testy;] ku.. pogrzalo;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgNIESzkA AgNiEsZkA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:32 polski prościzna ale ,matma to dopiero poraszka beede miała ok 20pkta z polaka naliczyłam ok40 to juz coś;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kudi Słabo IP: *.zamosc.mm.pl 27.04.06, 14:48 to na mase słabe oba były jestem totalnie załamany nie wiem co bedzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamany Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 27.04.06, 13:02 Strasznie mi poszlo... ;/ zadania otwarte byly trudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:05 "chyba każdy pisał o ani z zielonego wzgórza" ja tez :D:D z humana mam 20/20 z zamknietych :P a dzisiaj to ku.. zje..ie poszło MASAKRA jednym słowem :( mam nadzieje ttlko ze tewgo nie unieważnią czy cos bo nie bede tego pisac drugi raz :[:{[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:08 Mi tragicznie:/:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Juz gorzej chyba byc nie moglo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:09 ten test byl tak przyje..y ze nawet nie chce mi sie opisywac.. bede sie modlic o to zebym dostala chociaz 20 pktow z niego..:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisia Re: Juz gorzej chyba byc nie moglo!! IP: *.vlan49.architor.lubman.net.pl 18.05.06, 13:23 kiepsko...................kkkkkk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta.. Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:09 qrde humanistyczny byl prosty, ale matematyczno- przyrodniczy byl beznadziejny:/ poszlo mi strasznie.. zabije sie.. jak bede miala 30 punktow to bede sie cieszyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:11 test był beznadziejny lepiej mi poszło wczoraj!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Zobaczymy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:14 Z humanistycznego nie poszło mi źle, bo koło 35 punktów może i mniej może i więcej, ale jest dobrze:)Zobaczymy jeszcze jak tam z matmą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.gizycko.mm.pl 27.04.06, 13:14 Polonistyczny dobrze, a matematyczny OKROPNIE!! :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:24 Ludzie czy wy jestescie normali?? przecież nawet nauczyciele mieli z tymi zadaniami problem a co dopiero my gimnazjalisci?? Weźcie pomyślcie. Z polaka byl beznadziejny temat a tak to luzzz... ale matma?? weźcie sie opamietajcie. Nie każdy jest od razu Pitagorasem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:15 Bez sensu zadania wogóle kto to układał Odpowiedz Link Zgłoś