Dodaj do ulubionych

niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Gość W A Ż N E !!! !!! !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.06, 12:18
      Czy jak w rozprawce uzasadniło się, że śmiech jest nauką- dziedziną naukową, to
      jest to praca na temat, czy nie??? ??? ???
      • koloreusz Re: W A Ż N E !!! !!! !!! 28.04.06, 12:39
        hehee..... .ja ma dokladnie tak samo:D
        smiech wykorzystywano naukowo to tez nauka tak samo jak fizyka i matematyka....
        nie jestesmy sami wiec mysle ze specjalnie dla nas nam to zalicza. ten temat mozna bylo zinterpretowac na wiele sposobow, a oni powinni sparwdzic czy dobrze udowodnilismy swoja "wlasna" teze...
        wszystko sie okaze po 10 maja gdzie komisja sprawdzajaca bedzie miala zjazd i tam bedzie podane co maja robic.... czekajmy do 10 maja!!!
        • Gość: meee Również Ważne IP: *.net.pulawy.pl 28.04.06, 16:53
          własnie każdy interpretował to inaczej. Ja napisałam o Ani z Zielonego Wzgórza
          i o Papieżu. Bardziej chodziło mi o to, że oni się często uśmiechali/śmiali. I,
          że właśnie poprzez ten śmiech ludzie uczą się radości, wierzą, że nie jest tak
          źle itp itd...

i teraz mam ogromnego stresa, bo dużo osób napisało o komediach:(( czemu ta
          rozprawka była taka głupia..
          jak stwierdzą, że była ona NIE na temat to się chyba załamie:((((
          • Gość: Musta Prinsessa Re: Również Ważne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.06, 17:38
            Oj :/. Ale trzeba było film lub książkę. Nic innego. Co najmniej 2 przykłady.
            Ania z Zielonego Wzgórza - ok. Ja też ją dałam na przykład, ale trzeba było
            napisać coś o tej nauce dzięki uśmiechowi,a nie o samym tylko uśmiechu. Jednakże
            papieża bym pod to nie podciągnęła... Może jednak egzaminator będzie łaskawy...
            • Gość: mee Re: Również Ważne IP: *.net.pulawy.pl 03.05.06, 19:00
              ale w końcu błąd jest wtedy, kiedy rozprawka opiera się na naszych, własnych
              przemyśleniach i doświadczeniach. A ja napisałam o filmie i o książce, zatem
              myślę, że nie będzie tak źle:).. Licze na jakieś punkty. Jednak nie mam się
              czym stresować bo i tak już jest to napisane i nie mam na to wpływu:) pozdrawiam
    • Gość: moki Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.raciborz / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:19
      test był poje**** ci go robili mieli nasrane w deklach. nie jestem najggorszyu w
      przedmiotach ścisłycha a z testem nie proadziłem sobie najl;epiej
    • Gość: czczxczcascas Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:19
      Powiedzmy sobie prawede - test byl prosty! Do czasu kiedy nie pojawila sie ta beznadziejna rozprawka ze swoim tematem :D. Nikt chyba nie powie ze czesc zamknieta, ogloszenie czy streszczenie byly jakies super trudne. Ale rozprawka... Boshe nic gorszego mnie spotkac nie moglo. Przy przegladaniu stron przeczytalem temat i piszac wczesniejsza czesc caly czas myslalem co by tam napisac! I powiem wam, ze caly dziem potem myslalem nad jakims sensownym przykladem i... NIC NIE WYMYSLILEM! Wydaje mi sie ze NIKT nie podal sensownego przykladu, takiego konkretnego , obrazujacego dana sytuacje, tylko tak ogolnie (Jak to ja zrobilem :D Trzeba bylo sie jakos ratowac) :D Pozdrawiam. PS Matematyczna czesc prosta
    • Gość: Asia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.ks.k.pl / *.ip.WRO.Korbank.PL 27.04.06, 12:20
      Dosyć dobrze. Licze na 46/50
    • Gość: MarlenCia No wmiare wmiare IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.04.06, 12:22
      w sumie humanistyczny był starsznie łatwy, rozprawka też w miare, chociaż
      starsznie trudny temat dali, ale jak juz zaczełam pisać to ok./ z zamknietych
      naliczylamsobie 17 pkt na 20 .... mam nadzieje ze bedzie dobrze bo z dzisiejsza
      czescią mat-przr to totalna porazka:(
    • Gość: klaudia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:24
      ja zawalilam bo te pytania byly jakies dziwne no i ten temat
      rozprawki...beznadziejny.
    • Gość: AnioLq Banalne było :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:24
      Banalne było :P Human był banalny tylko rozprawka głupia a ścisły tez nie był
      trudny... dla mnie guut :)
    • Gość: Spootnik Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:24
      A mi nawet dobrze troche sie zestresowałem na pocztaku ale fajke zapaliłem i lajcik pełen wszedłem zobaczyłem no i napisałem :)
    • Gość: zIOM Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.fnet.pl 27.04.06, 12:31
      Masakara ! :(
    • zbigniewmoczymorda Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 27.04.06, 12:31
      spie..łem po maksie
    • Gość: Damian Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.06, 12:32
      Ekstra
      • Gość: ania16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:34
        hej, nie wiesz przypadkiem gdzie są te testy??
    • Gość: Asiunia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:35
      trudniejszego dać nie mogli sama matma !!!!;(
    • Gość: martula Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.gala.net.pl 27.04.06, 12:36
      mi nieżle wszystkie abcd mam dobrze, rozprawka całkiem, całkiem.Ale
      matematyczny był straszny!Jedno juz mam zle!I to za 3 pkt.
    • Gość: Madziolka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 82.160.131.* 27.04.06, 12:39
      Masakra.......test byl daremny, zadania tez...w mojej szkole polowa dziewczyn wyszla z bekiem...tego nie dalo sie napisac...:( masakra:(
    • kasiawdz Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 27.04.06, 12:40
      w porownaniu do matematycznego ,humanistyczny to byl banał:P dzisiaj
      poległam:P:P uzyłabym niecenzuralnych slow w odniesieniu do tych co matematyczny
      wymyslali ale mi wykasuja komenta a taki pikny on jest hahahahahaha ;d
      • Gość: adam do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:48
        CKE nie ma w ogóle wyobraźni. W szkole nie tylko uczą się sami prymusi, są też
        przeciętni i słabi uczniowie!!!
        Te testy powinny byc dla wszystkich przystępne!!!
        Ciekawe czy nauczycielki umiałyby zrobić co niektóre zadania, bo znając nasze,
        to mogłyby mieć problemy!
        i jeszcze jedno.... wyniki egz. powinny być tylko i wyłącznie dla ucznia, a nie
        dyra zobacyz i zaraz wszystkie nauczycielki widzą ;/
      • Gość: )(GaB!)( Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:02
        co do humanistycznych to przyszal do domu zalamana po tej rozprawce:Pale pozniej
        jak sprawdzilam odp to nbie bylo tak zle:D na probnych milama 42/50 i fajnie by
        bylo gdyby sie to powtorzylo:D na probnych z matmy bylo tragicznie:( ale teraz
        bedzie lepiej chociaz i tak nie jestem z tego zadowolona bo zadania byly
        dziwne:/ fiza i w ogole.. czekam na odpowiedzi z matmy:D pozdro
    • Gość: Długi Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:50
      popie..ny testy huj tym ktorzy go wymyslili
      • kasiawdz Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 27.04.06, 13:00
        CKE schodzi na psy,z kazdym rokiem gorsze testy;] ku.. pogrzalo;/
        • Gość: AgNIESzkA AgNiEsZkA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:32
          polski prościzna ale ,matma to dopiero poraszka beede miała ok 20pkta z polaka
          naliczyłam ok40 to juz coś;p

• Gość: Kudi Słabo IP: *.zamosc.mm.pl 27.04.06, 14:48
            to na mase słabe oba były jestem totalnie załamany nie wiem co bedzie!!
    • Gość: zalamany Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 27.04.06, 13:02
      Strasznie mi poszlo... ;/ zadania otwarte byly trudne
    • Gość: j Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:05
      "chyba każdy pisał o ani z zielonego wzgórza" ja tez :D:D z humana mam 20/20 z
      zamknietych :P a dzisiaj to ku.. zje..ie poszło MASAKRA jednym słowem :( mam
      nadzieje ttlko ze tewgo nie unieważnią czy cos bo nie bede tego pisac drugi
      raz :[:{[
    • Gość: Madzia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:08
      Mi tragicznie:/:(:(
    • Gość: Angelika Juz gorzej chyba byc nie moglo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:09
      ten test byl tak przyje..y ze nawet nie chce mi sie opisywac..
      bede sie modlic o to zebym dostala chociaz 20 pktow z niego..:((
      • Gość: kisia Re: Juz gorzej chyba byc nie moglo!! IP: *.vlan49.architor.lubman.net.pl 18.05.06, 13:23
        kiepsko...................kkkkkk
    • Gość: marta.. Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:09
      qrde humanistyczny byl prosty, ale matematyczno- przyrodniczy byl
      beznadziejny:/ poszlo mi strasznie.. zabije sie.. jak bede miala 30 punktow to
      bede sie cieszyc..
    • Gość: Paulina Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:11
      test był beznadziejny lepiej mi poszło wczoraj!!!!!1
    • Gość: Natalia Zobaczymy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:14
      Z humanistycznego nie poszło mi źle, bo koło 35 punktów może i mniej może i
      więcej, ale jest dobrze:)Zobaczymy jeszcze jak tam z matmą
    • Gość: gosc Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.gizycko.mm.pl 27.04.06, 13:14
      Polonistyczny dobrze, a matematyczny OKROPNIE!! :((
      • Gość: ja Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:24
        Ludzie czy wy jestescie normali?? przecież nawet nauczyciele mieli z tymi
        zadaniami problem a co dopiero my gimnazjalisci?? Weźcie pomyślcie. Z polaka
        byl beznadziejny temat a tak to luzzz... ale matma?? weźcie sie opamietajcie.
        Nie każdy jest od razu Pitagorasem !!!
    • Gość: seba Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:15
      Bez sensu zadania wogóle kto to układał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka