Dodaj do ulubionych

Mam problem :(

IP: *.szybszyinternet.pl 28.05.13, 15:49
Hej wiecie co mam problem moją wychowawczynią jest matematyczka przez 3 semestry miałem u niej ledwo 4. Teraz chodzę na korki z matmy i mam 5 z ocen. Ona nie chce mi postawić piątki mam takie oceny : 5 5 5 5 5 4 4 6-. Co mogę w tej sytuacji zrobić?
Kuba
Obserwuj wątek
    • Gość: KingaM Re: Mam problem :( IP: *.umkatowice.static.3s.pl 04.06.13, 09:56
      Zapytaj ją co możesz zrobić. Może traktuje ciebie tak z przyzwyczajenia i naprawdę nie wie jakie masz oceny.
      Życzę uporu!
      • Gość: Kuba Re: Mam problem :( IP: *.szybszyinternet.pl 04.06.13, 14:47
        Dzięki :) może poskutkuje... ona jest okropnie uparta ...
    • pasjanna Re: Mam problem :( 04.06.13, 19:14
      Jeśli wiesz napewno, że umiesz na 5 a nauczyciel nie chce Ci piątki postawić, to zawsze możesz poprosić o egzamin komisyjny. Ocena musi zostać wystawiona sprawiedliwie. Na egzaminie komisyjnym nie może być nauczyciela uczącego Cię matematyki, są inni nauczyciele tzw."komisja", niekoniecznie matematycy.
      Jeśli czujesz, że ocena 4 jest dla Ciebie krzywdząca, bo umiesz na więcej, zwróć się o pomoc do pedagoga szkolnego, powinien pomóc Ci rozwiązać ten problem.
    • ann.90 Re: Mam problem :( 13.06.13, 23:50
      Zapytaj czy możesz napisać test z całego roku lub po prostu porozmawiaj czy coś nie trzeba poprawić(chociaż z ocen oczywiście Ci wychodzi)
    • Gość: Kuba Re: Mam problem :( IP: *.szybszyinternet.pl 17.06.13, 18:46
      Hej na szczęscie postawiła mi piątke z matmy . Dzięki za rady :)
    • Gość: Gość Re: Mam problem :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 13:37
      Poproś mamę żeby porozmawiała z matematyczką. To chore że przy tak dobrych ocenach nie chce ci postawić oceny bardzo dobrej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka