Gość: alicja IP: *.laczpol.net.pl 28.04.06, 10:38 bez sensu nie można było mieć kalkulatorów parodia co to miało być komedia połaczona z tragedia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniska90 Re: bez kalkulatorów 28.04.06, 13:01 Zupełnie nie rozumiem czemu nie można było wnosić kalkulatorów, przecież jeśli ktoś wogóle nie umiał zrobić zadania, to nawet kalkulator by mu nie pomógł, a niektóre osoby(w tym ja) straciły na tym że nie mogły rozwiązać dalej zadania właśnie przez to że wychodziły jakies gigantyczne liczby, z którymi chyba matematyk miał by problemy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy-rosomak Re: bez kalkulatorów 28.04.06, 13:09 I co z tego, dużych liczb na kartce nie można przeliczyc, to aż takie ciemniaki jesteście.Niedługo bez kalkulatora to działania 2+2 nie zrobicie, bezmózgowce, ale w sumie po co wam mózgi - przecież macie kalkulatory i komórki. :)) Szkoda mi was, liczyc nie umiecie, a aspiracje macie, jak byście byli nie wiadomo kim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: bez kalkulatorów IP: *.onecik.pl / 83.238.163.* 28.04.06, 13:14 ja i tak miaęłm kalkulator bez niego bym sobie nie poraddził a siedziąłem w 2 rzedzie od komisji hehe Odpowiedz Link Zgłoś