Gość: Britney IP: *.Red-83-50-139.dynamicIP.rima-tde.net 31.03.07, 21:06 Witam mam małe pytanko??? Mam napisać jedno wypracowanie na 10 liñ które zaczyna sie tak: >Jakbym miała 100 tysięcy...(oprócz pieniędzy)< Taki jest mój temat do napisania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Wypracowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 21:45 Bardzo fajny temat...przynajmniej tak mi sie wydaje...mozna duzo wymyslic.Np Jakbym miala 100tysiecy batonow to podzieliłabym sie ze wszystkimi...(zmyslasz cos) -''- zegarkow ze szczerego złota to bym je sprzedała i kupiła sobie dom na Kubie i BMW i bym nim podwoziła kumpli zatrudniła szifera ktory by mnie nim woził..i kuchat=rki ktore by mi gotowały .itd... mam nadzuieje ze podsunełam CVi troche pomysłow...;] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Wypracowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 21:46 Sorki ze na gorze tyle błedow bo mi sie klawiatura popsuła i stawiaja sie nie te litrki co trzeba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Britney Re: Wypracowanie IP: *.Red-83-50-139.dynamicIP.rima-tde.net 31.03.07, 21:59 Witaj Magdo tak dokładnie nie chodzi mi o batony ani o złote zegarki,masz może fajniejsze pomysly. PAPATKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homosapiens Re: Wypracowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 07:31 Ja bym to zrobił tak: Gdybym miał 100 tys. kilogramów, to przeszedłbym na dietę batonową, aby nikt nie pobił mojego rekordu ciężkości... I tak dalej. Pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka_s Re: Wypracowanie IP: *.aster.pl 02.04.07, 11:09 Gdybym miala 100 tysiecy zyczen do zlotej rybki (zamiast 3 !), to... Odpowiedz Link Zgłoś