Dodaj do ulubionych

tęęęęęsknięęęęęę

04.12.10, 12:56
długo nie miałam za kim tęsknic.
a teraz tęsknię jak cholera.
i wcale mi się to nie podoba ;)
Obserwuj wątek
    • kitek_maly Re: tęęęęęsknięęęęęę 04.12.10, 17:11
      A czemu tęsknisz? Zredukuj kilometry. :P
      • 2szarozielone Re: tęęęęęsknięęęęęę 04.12.10, 17:50
        Bo Zwierzak przez tydzień był zawalony pracą, a teraz wyjechał do stolycy :/ W ogóle jakoś nie ogarniamy z czasem ;)
        • wilowka Re: tęęęęęsknięęęęęę 04.12.10, 18:24
          łojć, bida. :*
        • hsirk Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 00:03
          sciema z jego strony. wiem, ze mnie znielubisz.
          • 2szarozielone Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 00:22
            nie bałdzo ;) Jego tryb życia dość dobrze znam. W dodatku akurat jeśli chodzi o nasze następne spotkanie - jestem pewna na 180% że zależy mu na nim równie bardzo jak mnie ;) I to jest całkiem zdrowe w tym przypadku. Jakby mógł, to by przyspieszył na zaraz natychmiast...
            • hsirk Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 00:53
              zalozymy sie?
              • 2szarozielone Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 00:57
                ale jak chciałbyś rozstrzygnąć ten zakład? :)
                • hsirk Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 11:11
                  fakt. cholera, retoryka przerosla praktyke... :D
                  • 2szarozielone Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 12:32
                    no ale dobrze, wyjaśnij mi skąd Twoja pewność, że facet ściemnia :) Może się czegoś nauczę.
                    • wilowka Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 13:12
                      Generalnie prawda życiowa jest taka, że każdy facet ściemnia.
                      bądź wcześniej, czy później
                      bądź mniej lub bardziej

:)
                      • 2szarozielone Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 13:18
                        Każdy człowiek ściemnia jakoś tam, nie tylko facet ;)
                        • wilowka Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 13:40
                          Ciii
                          Nie zdradzaj nas ;)
                    • hsirk Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 23:09
                      po pierwsze, nie mam monopolu na racje w swiecie i moge sie mylic.

po drugie, nawet gdybym sie nie mylil, niczego sie nie nauczysz. z calym szacunkiem, to nie jest deprecjacja twojej osoby czy inteligencji. po prostu tak.

a paradoksalnie duzy procent odpowiedzi zawiera sie w fakcie, ze napisalas pierwszy post. no pomysl. taka zagadka psychologiczna.

pomijajac fakt ze pociagi z wawy do poznania jezdza 3 godziny i jest ich w chuj.
                      • 2szarozielone Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 23:48
                        No ale on nie pojechał do Wawy żeby mi na złość zrobić, tylko tam musiał być :) a w Poznaniu też oboje mamy z czasem problemy, praca nas zżera i parę zajęć poza pracą. Ta tęsknota o tyle fajna jest, ze wiem, że odwzajemninoa... i że dawno tak nie tęskniłam. I że mam na co i na kogo czekać. A o tyle niefajna, ze ja niecierpliwa jestem, a my od duższego czasu nie możemy się sobą tak naprawdę nacieszyć, bo nam wszechświat przeszkadza i zsyła zarazę i inne wredne okoliczności.
                        • hsirk Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 23:59
                          wam przeszkadza?

wszechswiat ?

sorry ale jeszcze nie ma was.

cos moze uwierac ciebie lub jego. lub nawet oboje. ale osobno.

kiedy tylko naprawde twoja psychika uzna, ze z jakims kolesiem to jerstescie wy, to juz nigdy wiecej nie bedziesz miala potrzeby napisac o tym tutaj.
                          • 2szarozielone Re: tęęęęęsknięęęęęę 06.12.10, 00:40
                            Nie, to nie ja :) Ja generalnie mam ekshibicjonistyczną osobowość...
                            "my" to pierwsza osoba liczby mnogiej, bez której trudno jest sformułować zdanie, które napisałam.
                            a Ty mi nie psuj nastroju, i tak jest popsuty przez jakieś choróbsko :/
                            • g.r.a.f.z.e.r.o Re: tęęęęęsknięęęęęę 06.12.10, 09:09

2szarozielone napisała:

> Nie, to nie ja :) Ja generalnie mam ekshibicjonistyczną osobowość...
                              > "my" to pierwsza osoba liczby mnogiej, bez której trudno jest sformułować zdani
                              > e, które napisałam.
                              > a Ty mi nie psuj nastroju, i tak jest popsuty przez jakieś choróbsko :/

No, na szaro zawsze można liczyć, nawet jak szczęśliwa to nieszczęśliwa :D :D
                              • 2szarozielone Re: tęęęęęsknięęęęęę 06.12.10, 15:48
                                nie no, ja generalnie jestem cały rok na okragło taka jak na woodstocku :-D czasem musze sobie pomarudzic, ale zasadniczo nieszczęśliwie sie czuję jak jestem nieszczęśliwa i szybko wykopuje się z dołków...
                                chociaż kataru i kaszlu to mogłabym nie miec :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka