2szarozielone 04.12.10, 12:56 długo nie miałam za kim tęsknic. a teraz tęsknię jak cholera. i wcale mi się to nie podoba ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: tęęęęęsknięęęęęę 04.12.10, 17:11 A czemu tęsknisz? Zredukuj kilometry. :P Odpowiedz Link
2szarozielone Re: tęęęęęsknięęęęęę 04.12.10, 17:50 Bo Zwierzak przez tydzień był zawalony pracą, a teraz wyjechał do stolycy :/ W ogóle jakoś nie ogarniamy z czasem ;) Odpowiedz Link
hsirk Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 00:03 sciema z jego strony. wiem, ze mnie znielubisz. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 00:22 nie bałdzo ;) Jego tryb życia dość dobrze znam. W dodatku akurat jeśli chodzi o nasze następne spotkanie - jestem pewna na 180% że zależy mu na nim równie bardzo jak mnie ;) I to jest całkiem zdrowe w tym przypadku. Jakby mógł, to by przyspieszył na zaraz natychmiast... Odpowiedz Link
2szarozielone Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 00:57 ale jak chciałbyś rozstrzygnąć ten zakład? :) Odpowiedz Link
hsirk Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 11:11 fakt. cholera, retoryka przerosla praktyke... :D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 12:32 no ale dobrze, wyjaśnij mi skąd Twoja pewność, że facet ściemnia :) Może się czegoś nauczę. Odpowiedz Link
wilowka Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 13:12 Generalnie prawda życiowa jest taka, że każdy facet ściemnia. bądź wcześniej, czy później bądź mniej lub bardziej :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 13:18 Każdy człowiek ściemnia jakoś tam, nie tylko facet ;) Odpowiedz Link
hsirk Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 23:09 po pierwsze, nie mam monopolu na racje w swiecie i moge sie mylic. po drugie, nawet gdybym sie nie mylil, niczego sie nie nauczysz. z calym szacunkiem, to nie jest deprecjacja twojej osoby czy inteligencji. po prostu tak. a paradoksalnie duzy procent odpowiedzi zawiera sie w fakcie, ze napisalas pierwszy post. no pomysl. taka zagadka psychologiczna. pomijajac fakt ze pociagi z wawy do poznania jezdza 3 godziny i jest ich w chuj. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 23:48 No ale on nie pojechał do Wawy żeby mi na złość zrobić, tylko tam musiał być :) a w Poznaniu też oboje mamy z czasem problemy, praca nas zżera i parę zajęć poza pracą. Ta tęsknota o tyle fajna jest, ze wiem, że odwzajemninoa... i że dawno tak nie tęskniłam. I że mam na co i na kogo czekać. A o tyle niefajna, ze ja niecierpliwa jestem, a my od duższego czasu nie możemy się sobą tak naprawdę nacieszyć, bo nam wszechświat przeszkadza i zsyła zarazę i inne wredne okoliczności. Odpowiedz Link
hsirk Re: tęęęęęsknięęęęęę 05.12.10, 23:59 wam przeszkadza? wszechswiat ? sorry ale jeszcze nie ma was. cos moze uwierac ciebie lub jego. lub nawet oboje. ale osobno. kiedy tylko naprawde twoja psychika uzna, ze z jakims kolesiem to jerstescie wy, to juz nigdy wiecej nie bedziesz miala potrzeby napisac o tym tutaj. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: tęęęęęsknięęęęęę 06.12.10, 00:40 Nie, to nie ja :) Ja generalnie mam ekshibicjonistyczną osobowość... "my" to pierwsza osoba liczby mnogiej, bez której trudno jest sformułować zdanie, które napisałam. a Ty mi nie psuj nastroju, i tak jest popsuty przez jakieś choróbsko :/ Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: tęęęęęsknięęęęęę 06.12.10, 09:09 2szarozielone napisała: > Nie, to nie ja :) Ja generalnie mam ekshibicjonistyczną osobowość... > "my" to pierwsza osoba liczby mnogiej, bez której trudno jest sformułować zdani > e, które napisałam. > a Ty mi nie psuj nastroju, i tak jest popsuty przez jakieś choróbsko :/ No, na szaro zawsze można liczyć, nawet jak szczęśliwa to nieszczęśliwa :D :D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: tęęęęęsknięęęęęę 06.12.10, 15:48 nie no, ja generalnie jestem cały rok na okragło taka jak na woodstocku :-D czasem musze sobie pomarudzic, ale zasadniczo nieszczęśliwie sie czuję jak jestem nieszczęśliwa i szybko wykopuje się z dołków... chociaż kataru i kaszlu to mogłabym nie miec :/ Odpowiedz Link