Gość: star IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 16:17 O rany!!!!! Jestem przerażona na sama myśk o tym co mnie czeka za niecały rok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maturzystka2005 Re: Nowa matura od nowa IP: *.acn.pl 05.09.03, 21:56 Jeśli wybiorę na maturze historię i wos, bo jestem z tego dobra to z czego będą mnie egzaminować na wydziale prawa. Z historii i wosu już nie mogą. To idiotyczne!!! A przecież na maturę nie będę wybierać przedmiotów z których jestem gorsza.Na uczelni mogą ze mnie wogóle zrezygnować. Chyba nie będę musiała kuć przedmiotów.które mnie wogóle nie interesują i są niezgodne z kierunkiem studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ketchu Re: Nowa matura od nowa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 19:23 HeYa! Ja zdawalem maturke w tym roku.. nie bylo latwo ale to co szykuja dla Was jest hym.., bardzo ciekawe:) Moja polonistka powiedziala kiedys o nowej maturze tak: "z zalorzenia matura ma byc nie dla wszystkich" Zycze powodzenia... ale czy bez smacznych maminych kanapek da sie to wogole zdac???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.Sz. Re: Nowa matura od nowa IP: *.cussons.com.pl 25.09.03, 11:46 Szanowna/y z założenia pisze się przez żżżżżż tak było na "starej" maturze Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: Nowa matura od nowa 06.09.03, 22:53 Nie histeryzujcie,nowa matura nie bedzie trudniejsza od starej,a bedzie na pewno sprawiedliwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: styśka Re: Nowa matura od nowa IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 20:30 Czy wiemy coś na pewno...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia A kiedy uczelnie podadza swoje wymagania? IP: *.arkada.pl / 10.5.0.* 10.09.03, 18:05 Rozumiem, że uczelnie wskażą przedmioty z któtych punkty będą brane pod uwagę przy rekrutacji. Kiedy będzie dostępna lista tych przedniotów. Przecież już teraz trzeba się decydować , czy wybierać dodatkowy przedmiot i jaki. Jeśli dowiem się za rok, że AGH na informatykę wymaga matury z matematyki i fizyki to będzie juz za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: A kiedy uczelnie podadza swoje wymagania? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 10:12 ja ciągle nie wiem, co mam o tym myśleć. prawda jest taka, że będę zdawała maturę w przyszłym roku szkolnym, jeszcze nie wiem, gdzie chcę iść na studia, a nawet gdybym wiedziała, to i tak to mi nic nie pomoże. w końcu nawet uczelnie jeszcze same nie wiedzą, czego będą od nas wymagać. i jak tu, ludzie, nie zwariować???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Korekta do artykułu IP: *.net.autocom.pl 06.10.03, 15:46 Egzamin ustny z języka obcego Tylko na poziomie podstawowym w sali przebywa jedna osoba - zdający. Na poziomie poszerzonym w sali przebywają dwie osoby - zdający + osoba przygotowująca się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibka Re: Nowa matura od nowa IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / 192.168.52.* 27.10.03, 20:10 jestem przerazona nowa matura, wogole matura bo nie jetem jeszcze zdecydowana co chce zdac. Chcialabym zdac jakis przedmiot na poziomie rozszerzonym, ale nie czuje sie na silach z rzadnego. Natomiast podoba mi sie egzamin ustny z polskiego, poniewaz wyglada jak obrona prcy magisterskiej:), i to co sama opracuje, a pozniej wyglosze zostanie ocenonie. Sama zapracuje sobie na ocene.Milej nauki:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia poziomy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 19:01 Chodzę do LO w małym mieście ,a większość przedmiotów realizowana jest na poziomie podstawowym więc... Odpowiedz Link Zgłoś