Gość: sylwunka Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.lodz.msk.pl 23.04.07, 21:40 a ja mam 1oo% tyle,ze jutro przystepuje do testu gimn:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Moje dziecko też ma 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 00:45 ale jest w czwartej klasie szkoły podstawowej... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.cable.ubr04.live.blueyonder.co.uk 29.04.07, 15:20 mam100% nawet niezłe tylko bardzo proste o matko jak można mieć tylko 75 % hahahaha o matko powodzenia w tym dziecinie latwym tescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.cable.ubr04.live.blueyonder.co.uk 29.04.07, 15:23 pati masz racje w tak dziecinie łatwym tescie tylko 75% hahaha ja mialam100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawidek Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.isp.tvkg.net 15.05.07, 21:08 kiedy beda wyniki?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia:) Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.07, 11:20 Mam 83% czyli ile pónktów?? Przynajmniej wiem co miałam żle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata:) Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 19:39 Ej to wy już macie wyniki???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Sprawdzian szóstoklasisty IP: 194.181.195.* 27.05.07, 11:17 Ja mam 90% , a jestem z czwartej klasy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 13:15 Ja mam 40 pkt. oprócz mnie w gminie ma tylko 2 osoby tyle pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 13:15 Ja mam 40 pkt. oprócz mnie w gminie ma tylko 2 osoby tyle pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:26 no taki sobie ja go pisze za rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek i bolek Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:30 A ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁYŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻKA NA TOOO NIEMOŻŻŻŻŻŻŻŻLLLLLLLLLLLIIWWWE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 14:37 ale nudy... miałam 100%,tak samo jak na prawdziwym tescie 40ptk.na 40ptk.Wszystko to jest takie blache..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.stg.pl 10.06.07, 15:03 troche trudne miala lawiejszy test na koniec o szkole i miallam az 33 punkty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 13:09 To było proste!!! Wszystko dobrze!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyś:-) Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:28 Mam 95%. Zrobiłam niestety jeden błąd!!!!Ale to nic! I tak mam 95%!!!! Zarąbiście!!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyś:-) Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:31 No i co z tego!!! Ja miałam 95%!!!!Hahaha!!! Uczę się najlepiej w szkole!!! Mam średnią 5,74!!!! Jestem druga w szkole!!! Zajebiście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.K Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:02 mam 90% ten test jest bardzo łatwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.chello.pl 19.09.07, 18:22 buhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Wyniki Sprawdzianów IP: *.zory.msk.pl 19.09.07, 19:43 s1.battleknight.onet.pl/index.php?loc=hire&ref=ODU3NDAz tutaj znajdziecie pelno odp na rozne pytania na sprawdzianach :P Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.ver.airbites.pl 25.10.07, 19:14 prze mialam 7 bledow bo mi sie myszka popsula prtze jak ktos chce niech pisze na gg 7159502 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giom Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 15:25 Nie no fajny prócz tego że zdobyłam 75% :P Odpowiedz Link Zgłoś
e-teacher Sprawdzian szóstoklasisty 14.11.07, 14:25 Moja córka jest dzieckiem niepełnosprawnym(mózgowe porażenie dziecięce).Ma szczególne potrzeby edukacyjne, zwłaszcza gdy chodzi o matematykę(większość dzieci z uszkodzeniem mózgu nie potrafi pracować na abstrakcjach). W związku z tym córka realizuje tzw. ścieżkę specjalną z matematyki(łatwiejszy program), może korzystać na lekcjach z kalkulatora. No i co się okazuje na sprawdzianie? Dostaje test taki jak wszyscy uczniowie, nie może korzystać z kalkulatora. To tak jak skazanie z góry na totalną porażkę. Czy w komisji egzaminacyjnej ktoś się nad tym zastanowił chociaż przez chwilę? Test łatwiejszy przysługuje tylko dzieciom z upośledzeniem umysłowym. Słuchajcie, jestem wściekła, bo mojemu dziecku dorośli ludzie w bezmyślny sposób rzucili kłodę pod nogi. Szła dzisiaj na próbny sprawdzian jak na egzekucję, przecież to nie o to chodzi! Co z tego, że ma wydłużony czas pracy, nie zrobi zadań, których nie rozumie!!! Bardzo proszę o podpowiedź, do kogo mam się zwrócić o pomoc, może ktoś juz miał podobne doświadczenia i zechce się nimi podzielić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: florunia Re: Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.sptelek.com.pl 18.11.09, 19:52 Za mało Pani walczy o swoją córkę. Ja mam również dziecko z dziecięcym porażeniem mózgowym i chociaż miałabym napisać do ministra oświaty w sprawie kalkulatora, to uczyniłabym to. Mój syn ma upośledzenie umysłowe w stopniu lekkim, ale z wadami sprzężonymi i od września zbierałam całą dokumentację, aby komisja egzaminacyjna zwolniła synka. Tak też się stało. Już od dawna wiem, że jest on zwolniony z tego egzaminu. Proszę mi wierzyć, że jak Pani o córkę nie powalczy, to ona sama nie ma szans. Ja tak już walczę od 13 lat. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabelk@ Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.centertel.pl 19.11.07, 22:12 Ulala... Mam 75% Troche przymało... ...no ale mówi się trudno:) :** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylla Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.chello.pl 26.11.07, 20:46 Sprawdziany hmn mogło by bć ich więcej wiec bede czekac na nową serie testów czekam wytrwale ale pośpieszcie sie czas mnie goni bo za 3,5 miesiąa testy i chcee wiecej umiec niz teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafikus Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 20:38 nie ma pytań otwartych 21-24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol i Janek Sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 08:36 My jesteśmy bardzo inteligentni i za pierwszym razem rozwiązaliśmy te banalne zadania Odpowiedz Link Zgłoś