Dodaj do ulubionych

Psychologia - UMCS

IP: *.siedlce.net 16.05.05, 22:15
Wybiera sie może ktoś na psychologię na UMCS? Albo wogóle na UMCS? Napiszcie
jak Wam poszło, ja najberdziej jestem niezadowolona z polskiego(szczególnie
po przejrzeniu klucza), który dla mnie jest najważniejszy :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: Psychologia - UMCS IP: *.euronet.net.pl 24.05.05, 21:20
      Ja bede probowac na psychologie na Uniwerek Curie Sklodowskiej;) Kurcze tam
      jest chyba najmniej chetnych cos kolo 11 osob no nie:>? Bardzo to pocieszajace
      jest;)Ale nie ma egzaminow wiec co mi szkodzi, tyle ze mam daleko do Lublina...
      z matury nie jestem zadowolona ;( Jesli o polski chodzi to nawet mi sie nie
      chce zastanawiac ile mam dobrze a ile zle... Jeszcze zdawalam matematyke jako
      przedmiot do wyboru..A TY? Skad Ty jestes? Bo jak dotad nie slyszalam zeby ktos
      z moich znajomych chcial isc na psyche do Lublina. Jesli masz ochote napisz do
      mnie. Moj numer GG 4473092. Bede wdzieczna:):):)
      • Gość: Ciubuś Re: Psychologia - UMCS IP: *.biuro.un.pl / *.strzyzow.sdi.tpnet.pl 15.06.05, 18:47
        Witam.

Ja również będę tam składał papiery... z matury też nie jestem zadowolony...ale
        cóż, papiery złożę dla czystego sumienia, że próbowałem :] Moim zdaniem trochę
        głupio zrobili wyznaczając termin składania dokumentów do 17 czerwca. Ludzie
        nie znają wyników, wiec dokumenty składa się na "wpół ciemno".

Pozdrawiam
      • mgg4 Re: Psychologia - UMCS 22.06.05, 11:06
        malo na psychologie? w tym roku 29.1 osob miejsce. Chyba nikt sie tego nie
        spodziewal...chyba wszedzie jest wiecej niz w zeszlym roku. Dla przykladu-
        dzienjikarstwo na ktore sie wybieram w 2004-6,8 osob na miejsce, 2005- 11.7.
        Jestesmy rocznikiem z wyżu i to bylo do przewidzenia... poza tym ilosc
        rzeczywistych kandydatow moze sie zmienic, po wynikach matur, niektory nie
        zdadza... Ale to chyba nie przyniesie istotnej zmiany. Pozdrawiam
        (czarno to wszystko widze, ale zyje sie dalej :PP
    • Gość: MaTuRzYsTkA Re: Psychologia - UMCS IP: 192.168.2.* / 213.199.252.* 28.06.05, 15:27
      nie na wszystkie kierunki tak jest:Pja skladam na umc na matme w zeszlym roku
      bylo ok4os/miejsce w tym jest2,9:) i nie zaszkodzil wyz ale z tego co ja wiem
      to na umcs wcale nie jest tak rozowo sie dostac, korupcja straszna:/ ale moze
      dmy rade ,powodzenia!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka